mml
|
Hoj, lonja hvala za čaj, prav paše . Pokorno javljam, da bova z Manco na parkirušču najkasneje ob 16.30, verjetno že kaj prej. Aja samo povej a pri glavnem vhodu, a na zadnji strani? Samo toliko, da se ne bomo po nepotrebnem čakale. pajaca sej vem ,da so otroci na morju tudi bolni, samo meni je bolj enostavno, če je Manca bolna, da smo doma, ker je vse pri roki in je bolj komot. Sicer pa držim pesti, da bo Pajacek čim prej zdrav in da se je tudi vročina že unesla. Pri Manci ponavadi pri virozah traja 2 dneva, po tem je pa še kakšen dan tam do 38 in po tem je konec. Super, da so flekci izginili ac in arielca škoda da vas ne bo, no pa kdaj drugič, saj poletja še ni konec sonček balonček lepo se imejte na morju . Jaz še vedno kolesarim, sicer ne z gorcem, ampak s trekingom in Manco v sedežku zadaj na prtljažniku. Ture so pa predvsem ravninske, ampak še vedno gre brez problemov kakšno uro ali dalj, tako da po moje ni nobenega razloga, da ne bi kolesarili, če ni hujšega prometa in večjih klancev. V prejšni nosečnosti sicer nisem kolesarila (nazadnje sem bila sicer en dan preden sem naredila test na enem kar zmernem vzponu...), ampak sedaj pa mislim, da takšno rekreativno prevažanje, dokler ne bo trebuh prevelik, ne more škoditi. Tudi za setembra računam, da grem spet na spinning, sicer bolj izi varianto, ker nosečniška aerobika mi je dolgočasna, sicer bom pa videla kako bo bino a si ti prepričana, da ste res pripravljene na invazioj decembrk danes popoldan . Bom naročila Manci, da mora biti zelo pridna (kot da bi to kaj pomagalo). Sicer pa bravo za Beti in njene centimeterske in gramske pridobitve No pa imamo spet primer za CSD in policijo...neodgovrni starši in podobno. Včeraj smo imeli obiske in je zgrmela z okenske police in pridelala čudovito buško na čelu. Ves čas je z veseljem hodila za 6 letnim mulčkom in ga oponašala in po tem sta gledala risanko na računalniku in seveda smo odrasli veselo čvekali, kar naenkrat je pa zaropotalo...in v naslednjem trenutku buuuuum in takoj jok . Na srečo ni razen buške ina čelu n precejšnjega strahu nič hujšega. Se je pa ene 15 minut stiskala k meni in sploh ni hotela odpreti oči...No po tem je pa spet začela divjati, tako da hujšega ne bo. Na buško je dobila med in je danes presenetljivo majhna. Bomo videli kaj bo... jana Manca menda pri varuški je kot uš, doma pa niti slučajno...zjutraj recimo 1 Topfen cremo ali kos kruha s čimerkoli...pa seveda homeopatsko razredčino soka, po tem mogoče kakšno jabolko ali kakšen drug kos sadja. pred spanjem kozarec jogurta ali skuta, po spanju kosilo: tko če bi ves skupaj stalčila v mikser in zmiksala bi bilo kakšne 200 ml, popoldan sadje z veliko domišlije, za večerjo: do 200 ml kašice ali puding ali kos kruha z dodatki. Pri moji mami je pa menda sploh štrajkala in jedla samo skutice in sadje, kar se je pokazalo tudi na tehtnici, ker je shujšala iz 11,9 na 11,3 kg. Ima pa počasno prebavo in očitno dober izkoristek . Sladoled je zanimiv, ker je v kornetu, ampak še to samo kakšnih 5 minut, tako da ga po tem obvezno izroči meni, da ga dokončam arielca a si se prehladila v toplicah? Upam, da bo kmalu boljše Nana Liza se že veselim, da zvem kaj pričakuješ NRMM ste že nazaj iz posvetovalnice? Kako napreduje Maša? Upam, da Maruša ne bo prehudo zbolela , da ne bodo potrebne prehude preseljevalne kolobocije. cuma tebi se pa prav pozna, da imaš na dopustu, naš prav zanemarjaš . A je klima že zmontirana? pegica kako si? Kdaj imaš NS? Mi gremo v petek na Gorenjsko, ker imamo v nedeljo družinski piknik ( in tastov RD), tako da pride večina žlahte po strani in če bo v petek vse OK pri G in bodo prišli tudi dobri izvidi DHT, bova povedala, da pričakujeva drugega . Pred dvema letoma sva na podobni fešti prav tako povedala za Manco in je bilo prav smešno, ker najprej sploh niso dojeli o čem govoriva . Moram samo še razmislit kako in kdaj povedat moji mami...katero imam na sumo, da že malo sumi, ker mi kar naprej teži, če kaj kolesari in zakaj ne kolesarim... No tako čaja je že davno zmanjkalo, kar pomeni ,da bi bilo dobro, da se spravim spet delat