|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2005
26.7.2007 9:23:18   
lonja
Ojla drage moje,

user posted image  je popita, ena se kuha še za vse vas....

Torej, govorila sem z Bino in vse tri ženske so pripravljene na naš desant....

Zberemo se danes ob 16.30, sem določila zborno mesto pred Rutarjem na Rudniku, da se v koloni odpeljemo in zasedemo Črno Vas v enem kosu. Če ima katera kakšno pripombo, jih sprejemam samo do 12 ure user posted image .

Komaj čakam na novice Nane Lize, da vidim, če je še kakšen user posted image  na pohodu. Moram počasi že zbrat ženina...

Sonček Balonček, uživajte na dopustu, Ugljan je za kolesarit super, če le ni prevroče. V Zadar in večerno šetkanje po njem sem pa tako zaljubljena.

Arielca, user posted image user posted image  za novo frizuro.

Pajaca, naj se Pajacek čimprej pozdravi user posted image  posebej zanj!!!

Mml, izvoli zeleni čaj...skuhan samo zate!!!

Imejte se fajn!

lonja user posted image

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
26.7.2007 9:42:50   
Pajaca
Evo Pajacek je po moje boljši, danes ponoči ni imel vročine, zvečer smo še zbijali in do sedaj je ni dobil nazaj. Vsaj ti razmaki so se povečali. Tako da MML ne skrbi z vročino ne gremo na morje, bomo šli čim bo konec z vročino, pa ga bomo tam malo bolj merkali, da bo v senci in ne bo preveč norel. saj imajo otroci na morju tudi vročino.

Jana naš Pajacek je ful malo. se mi zdi, da Pajacka skoz neki melje, on pa niti ne, pa še to pol manjše porcije poje kot Pajacka. Pa sta po kilah na istem, sam Pajacka je ene 8cm večja.

Danes zvemo kako in kaj bo z Pajackom, ker je šel na ponovni odvzem brisa za adeno virus. Upam, da bo pozitiven, ker pol bo kmalu tega sranja konec. So mu pa njegovi fleki po trebuhu skoraj čisto zginli, čisto malo jih še ima. Tko da vsaj to smo pozdravili.

Uživajte danes na izletu!!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
26.7.2007 10:23:27   
ac
Helou!

Jaz imam pa danes popoldne eno predstavitev na MOPu in bom verjetno šele okrog pol petih doma, tako da se vam ne bom pridružila pri naskoku na Črno vas user posted image . Pa drugič, takrat pa zares user posted image .

Imejte se lepo!

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
26.7.2007 10:27:59   
lonja
O, AC, helou, sem brez uspeha šnjofala za tvojo telefonsko okrog.

Upam, da bo sestanek uspešen, pa za naslednji naš miting izostankov ne sprejemamo. Ker sicer bo šla Sara verjetno že prej v šolo...user posted image

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
26.7.2007 10:40:47   
arielca
Ojla,

Mene še vedno bolijo jajčniki user posted image  pa user posted image  in nekaj me mrazi user posted image . Tamala je danes vstala že ob 7.00, čeprav ponavadi potegne vsaj do 8.00, ampak saj veste, ko ima user posted image  mlade ...

Popoldne dobimo obiske, tako da uživajte pri Bino, Bini in Beti. In lepo jih pozdravite še v najinem imenu user posted image user posted image user posted image .

Pajaca, držim pesti user posted image . Sporoči, kaj lepega in spodbudnega.

sonček balonček, jaz sem v nosečnosti kolesarila. Sicer nisem pretiravala, tako da ni bilo problemov. Krajše razdalje pa senčka in dovolj tekočine! Še preden sem izvedela, da sem srečka user posted image , smo šli s šolo na kolesarski športni dan od Mojstrane do Belopeških jezer. Kar fajn zalogaj user posted image !

Zdajle moja gospodična spi, jaz grem pa tut malo počit. 

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
26.7.2007 12:30:14   
mml
Hoj,

lonja hvala za čaj, prav paše user posted image . Pokorno javljam, da bova z Manco na parkirušču najkasneje ob 16.30, verjetno že kaj prej. Aja samo povej a pri glavnem vhodu, a na zadnji strani? Samo toliko, da se ne bomo po nepotrebnem čakale.

pajaca sej vem ,da so otroci na morju tudi bolni, samo meni je bolj enostavno, če je Manca bolna, da smo doma, ker je vse pri roki in je bolj komot. Sicer pa držim pesti, da bo Pajacek čim prej zdrav in da se je tudi vročina že unesla. Pri Manci ponavadi pri virozah traja 2 dneva, po tem je pa še kakšen dan tam do 38 in po tem je konec. Super, da so flekci izginili user posted image

ac in arielca škoda da vas ne bo, no pa kdaj drugič, saj poletja še ni konec user posted image

sonček balonček lepo se imejte na morju user posted image . Jaz še vedno kolesarim, sicer ne z gorcem, ampak s trekingom in Manco v sedežku zadaj na prtljažniku. Ture so pa predvsem ravninske, ampak še vedno gre brez problemov kakšno uro ali dalj, tako da po moje ni nobenega razloga, da ne bi kolesarili, če ni hujšega prometa in večjih klancev. V prejšni nosečnosti sicer nisem kolesarila (nazadnje sem bila sicer en dan preden sem naredila test na enem kar zmernem vzponu...), ampak sedaj pa mislim, da takšno rekreativno prevažanje, dokler ne bo trebuh prevelik, ne more škoditi. Tudi za setembra računam, da grem spet na spinning, sicer bolj izi varianto, ker nosečniška aerobika mi je dolgočasna, sicer bom pa videla kako bo

bino a si ti prepričana, da ste res pripravljene na invazioj decembrk danes popoldan user posted image . Bom naročila Manci, da mora biti zelo pridna user posted image  (kot da bi to kaj pomagalo). Sicer pa bravo za Beti in njene centimeterske in gramske pridobitve user posted image
No pa imamo spet primer za CSD in policijo...neodgovrni starši in podobno. Včeraj smo imeli obiske in je zgrmela z okenske police user posted image  in pridelala čudovito buško na čelu. Ves čas je z veseljem hodila za 6 letnim mulčkom in ga oponašala in po tem sta gledala risanko na računalniku in seveda smo odrasli veselo čvekali, kar naenkrat je pa zaropotalo...in v naslednjem trenutku buuuuum in takoj jok user posted image . Na srečo ni razen buške ina čelu n precejšnjega strahu nič hujšega. Se je pa ene 15 minut stiskala k meni in sploh ni hotela odpreti oči...No po tem je pa spet začela divjati, tako da hujšega ne bo. Na buško je dobila med in je danes presenetljivo majhna. Bomo videli kaj bo...

jana Manca menda pri varuški je kot uš, doma pa niti slučajno...zjutraj recimo 1 Topfen cremo ali kos kruha s čimerkoli...pa seveda homeopatsko razredčino soka, po tem mogoče kakšno jabolko ali kakšen drug kos sadja. pred spanjem kozarec jogurta ali skuta, po spanju kosilo: tko če bi ves skupaj stalčila v mikser in zmiksala bi bilo kakšne 200 ml, popoldan sadje z veliko domišlije, za večerjo: do 200 ml kašice ali puding ali kos kruha z dodatki. Pri moji mami je pa menda sploh štrajkala in jedla samo skutice in sadje, kar se je pokazalo tudi na tehtnici, ker je shujšala iz 11,9 na 11,3 kg. Ima pa počasno prebavo in očitno dober izkoristek user posted image . Sladoled je zanimiv, ker je v kornetu, ampak še to samo kakšnih 5 minut, tako da ga po tem obvezno izroči meni, da ga dokončam user posted image

arielca  a si se prehladila v toplicah? Upam, da bo kmalu boljše user posted image

Nana Liza  se že veselim, da zvem kaj pričakuješ user posted image

NRMM ste že nazaj iz posvetovalnice? Kako napreduje Maša? Upam, da Maruša ne bo prehudo zbolela user posted image , da ne bodo potrebne prehude preseljevalne kolobocije.

cuma tebi se pa prav pozna, da imaš user posted image  na dopustu, naš prav zanemarjaš user posted image . A je klima že zmontirana?

pegica  kako si? Kdaj imaš NS?

Mi gremo v petek na Gorenjsko, ker imamo v nedeljo družinski piknik (user posted image  in tastov RD), tako da pride večina žlahte po user posted image  strani in če bo v petek vse OK pri G in bodo prišli tudi dobri izvidi DHT, bova povedala, da pričakujeva drugega user posted image . Pred dvema letoma sva na podobni fešti prav tako povedala za Manco in je bilo prav smešno, ker najprej sploh niso dojeli o čem govoriva user posted image . Moram samo še razmislit kako in kdaj povedat moji mami...katero imam na sumo, da že malo sumi, ker mi kar naprej teži, če kaj kolesari in zakaj ne kolesarim...

No tako čaja je že davno zmanjkalo, kar pomeni ,da bi bilo dobro, da se spravim spet delat user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
26.7.2007 12:51:47   
lonja
user posted image user posted image Mml, pripombe za danes smo sicer sprejemali le do 12.oo, ampak k si glih ti:

ja, dobimo se pred glavnim vhodom v Rutarja!!!

lp

lonja user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
26.7.2007 12:51:58   
Nana Liza
Bino- hvala za povabilo in upam, da bodo naše punce zelo pridne. (smajli za pridnost - v službi mi dela internet ful počasi)

Midve bova verjetno počakali do 16:30 kar v trgovini Rutar v oddelku z otroško opremo, če prideva kakšno minuto prej. Že sedaj je zunaj kar precej vroče. 

Če pa se dobimo zadaj pri Eurospinu,  pa sporočite, da se ne čakamo.user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
26.7.2007 13:05:36   
lonja
Nana Liza, sva istočasno pisali...

OK, da ne obremenjujemo naših user posted image  preveč s sončkom in seveda naših user posted image , deal, dobimo se zadaj pri Eurospinu, lahk pa greste prej tud v šoping noter, če boste prej.

Tko, nobenih reklamacij več!

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
26.7.2007 14:47:48   
Nana Liza
lonja - kolk si ti prijazna punca!user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
26.7.2007 15:01:12   
mml
lonja vzeto na znanje user posted image

A mislite, da bomo prilicale dež??? A veste kolk žensk na kupu bo to: 5 decmbrskih razgrajačk, 1 junijska štručka, 5 mamic in 2 user posted image  v nastajanju (eden potencialno user posted image - čeprav jaz ravno ne verjamem user posted image , za drugega bomo zvedele danes...)

Neposredna povezava do sporočila: 4786
26.7.2007 15:41:37   
kofetek2010
enega user posted image user posted image  si pozabla user posted image user posted image user posted image  

pridem z obema user posted image , da ne bo dežja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
26.7.2007 21:35:38   
NRMM
Čeeeeeeeeer!

Punci spita,ati najbrž tudi v dnevni pred tv,jaz pa tole spišem in me tudi ni več.Noč je bila prav fina,Maruša je spala celo noč,zjutraj ji padla vročina na 36,8 in ji ni več narastla,tako da je veselo norela pri varuški,pridno papala in bila celo popoldne dobre volje.Tako,da preseljevanje ni bilo potrebno user posted image user posted image  in očitno tudi ni šlo za virozo ampak verjetno za zadnjo 3jko,ki je sicer že zunaj,ampak Maruša še vedno tišči prst v usta in pravi ajsss.

Prvi mesec je za nami,posvetovalnica tudi..........Maša ima 5220g in 57m je velikauser posted image user posted image ,prava baba je rekla P.Zdrava kot riba,požrešna neverjetno.Ji je P merila kisik v pljučih in je mala našla njen skrčen kazalec in se prisesala nanj kot zmešana.P ni mogla verjetn kako močno vlečeuser posted image .
Stanje zaletavanja in polivanja se nekak umirja,le krčeki vztrajajo user posted image .Celo kakat je začela po 3x dnevno in kar zruži po pleniciuser posted image .
Naslednjo posv imava septembra,po dopustih, drugi mesec pa greva na cepljenje proti rota virusu.
MML ti veš mogoče,če je učinkovito tole cepljenje?

Punce ''invazija'' na Bino uspela?Še dobro,da ste bile mešana družba,ker tole bi pa bilo dežja user posted image .

Arielca si že kaj boljše user posted image ?

Jah nič,grem spat počasi,ker še komaj gledam.

nočko vsem

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
26.7.2007 22:26:43   
Nana Liza
Desant na Barje uspel!user posted image (lonja ter Ajda, mml in Manca, jana in Ela pa njen big brother, ter moja malenkost in Ela)

Raport kot pravi cuma:user posted image

Beti je tako pridna dojenčica. user posted image Sploh nismo uspeli slišati, če zna jokati. user posted image V naših naročjih se je počutila prav prijetno in dremavo. Resnično pa prav pozabiš, kako so še majhni in lahki pri 1 mesecu. Mamica pa tudi izgleda tako lepo, kot da ne bi rodila. user posted image

Decembrčice so se zabavale vsaka po svoje in si ogledovale Binine igračke. Bina, ugledna gostiteljica ni imela prav nič proti, ko so brskale in razmetavale po njeni igralnici. Na vsake toliko časa pa je prekontrolirala,  kje je njena sestrico. user posted image

Da pa ne boste preveč zapostavljene ostale čveke, ja.... baje bo user posted image . user posted image Torej,  poleg vseh zgoraj naštetih na obisku pri Bini sta bila tudi 2 user posted image user posted image (mml+NL). user posted image user posted image user posted image

Še enkrat hvala Bino za vso gostoljubnost!user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
27.7.2007 9:03:38   
mml
Jutro,

a še vse spiteuser posted image ?

Jaz sem odtransportirala Manco k varuški in spakirala stvari za vikend gostovanje na Gorenjskem, sedaj pa razmišljam, kaj nujnega sem pozabila user posted image

NRMM dvakrat bravo...najprej, da ima Maruša vse zobe in da niam več vročine user posted image  in po tem še za veliko babo Mašo, je pa res prava korenjakinja user posted image  (Manca je imela takšne mere nekje pri 5 mesecih). Upam, da krčki kmalu minejo in se začnejo lepši časi user posted image
Kar se cepljenja proti rotavirusom tiče...vsekakor priporočam, učinkovito prepreči hude driske in bruhanje, nekje v 80% pa tudi blage driske, hujših stranskih učinkov ni. Tako da meni je bilo lani žal, da je bila Manca že prestara, da bi jo lahko cepila

bino, Bina in Beti hvala za gostoljubnost in prijetno popoldne, upam, da vam nismo preveč porušile ritma in pustile prehude razmetanije user posted image . Bina je res že prava gospodična in čisto prava velika sestrica user posted image . Beti je pa tak srčkan drobižek, da ti je kar toplo pri srcu in sploh potrpežljiva, ker je zdržala celo pri meni v naročju, brez da bi protestirala user posted image

jana sorry nisem vedela, da se bo Elin big brother "žrtvoval" in popoldne preživljal v družbi 5 19 mesečnic user posted image

Nana Liza te nisem vprašala, kakšni so tvoji občutiki sedaj, ko veš, da bo user posted image ? Jaz sem še malo skeptična glede tega, da bo Manca imela bratca user posted image

arielca so bolečine minile user posted image ?

pajaca kaj so pokazali Pajackovi včerjašni izvidi? je že brez vročine in pakirate za na morje. Upam, da se boste imeli lepo user posted image

lonja se moramo kmalu dobit, da dokončno potegnemo črto pod včerjašnje srečanje, si se po tem prehitro odpeljala user posted image

cuma zanemarjaš nas user posted image

Aja mene so včeraj pričakali doma izvidi DHT in se je tveganje za DS iz 1:1130 na NS popravilo na 1:4380, kar je super, samo sedaj sem pa spet v dovmih ali naj grem na AC ali ne user posted image . Predhodno sem si zastavila mejo 1:5000, da ne grem, ampak tale rezultat je pa temu že dokaj blizu in po svoje me skrib, da bi padla v tisto skupino (1:200), kjer gre lahko po AC kaj narobe...skratk imam še 14 dni časa, da se dokončno odločim...

Uff...pa še eno vprašanje: kaj kupiti tastu za RD???? S športom se ne ukvarja, rad gobari, brklja okoli hiše (amapk ima že vse mogoče orodje in pripomočke,...),...Več ali manj se večina daril konča pri hrani in oblačilih...

Sem v službi popoldan, prej šibam še h G, kjer bom spet čakala v nedogled user posted image . Upam, da ne bo prehudega drena v službi...če ne prej se beremo spet v ponedeljek

Lep konec tedna (menda se bo malo ohaldilo...)

Neposredna povezava do sporočila: 4790
27.7.2007 9:16:36   
kofetek2010
daaaaaaan!

bino - hvala z gostoljubnost in lepo popoldne  user posted image  Beti je tak luškan mičken knedl, Bina pa prava mala damica user posted image     pa saj to itak veš user posted image
upam, da vas nismo preveč iz ritma vrgle in utrudile user posted image

moja2 user posted image  imate finte... mulc prevaža Marelo po stanovanju na pisarniškem stolu, tamala se smeji kot zmešana user posted image user posted image user posted image   kaj si vse ne zmisli user posted image

mislim, da bi morala it v službo mal pogledat user posted image  

nč, se gremo oblečt...

uživajte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
27.7.2007 9:38:03   
lonja
O, dobrojutro Jana, si že zbujena. A ni malo zgodaj za delat?

No, tudi mi smo že pridni, sm vstala že ob pol petih, sem mami za RD, ki ga je imela kupila polet z balonom in danes se je vse skupaj zgodilo in sem bla uradni fotograf. Na pristanek je potem user posted image  pripeljal tudi Ajdo, ki je moji mami takoj sunila kozarec s šampanjcem. Upam, da ga ni preveč srknila...

Bino, tudi v mojem imenu najlepša hvala za prenašanje, je blo super, moj user posted image  je potem še dve uri poslušal razne ideje za hišo, pol sem bla pa nasilno utišana...user posted image  Se bomo oglasili še enkrat pri vas, zdej pa sam eno vprašanje, a maš lahko talno ogrevanje pod ladijskim podom?

Bina je res prava big sister, je imela Beti skoz z enim očesom pod nadzorom...

Mml, ja sploh se nisem od vseh poslovila, sem šele pol dojela, ko sva že drveli proti Ljubljani. Pa sej bomo takale srečanja res ponavljali. Je tko fajn, ko se user posted image  ful zamotijo med sabo in imamo potem tudi me mal miru...

NanaLiza, lepo da smo se spet videli. Če boste še kak vikend od naslednjih treh kje v bližini Krka, se lahk oglasite v Glavotoku pri nas. Ti pošljem na ZS telefonsko.

Cuma, tebi pa res ni dolgčas, kadar imaš user posted image  doma. Če bi na tvojo kavo zjutraj čakala, bi ostala žejjjnnnaaaa user posted image

Sonček, že vse zapakirano?

NRMM, bravo za Mašine mere. Glede na mere, bi rekla, da ji čisto nič ne manjka, sem šla gledat, mi smo imeli 5,5 kg pri treh mesecih.

Pajaca, kak je s Pajackom? Glej, da se nam naslednjič res pridružiš na čveku user posted image .

Naredite si lep dan!

lonja user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
27.7.2007 14:04:06   
Pajaca
Lonja jaz bi se vam z veseljem pridružila, samo problem je ta, da preden jaz pridem domov in spet v LJ mine 2 uri in pol je že pozno, tako da težka bo.

S Pajackom je tako, da je vse negativno. Zdravnica sicer pravi, da naj pridemo v ponedeljek še na kontrolo, da ne bo nič zdravil. Ampak če bo Pajacek danes in jutri brez vročine gremo v nedeljo zjutraj na morje. Do Vrsarja ni daleč in tudi Izola je blizu če bo kakšna kriza. Tam se bo pa že pozdravil. Če je vse neg, pol kaj vem zakaj ima te vročine. Obloge so se pa tud čist zmanjšale. Ga bomo mal merkal pa je.

To je to. Tko da upam, da se v ponedeljek nič ne javim. Uživajte kar se da, pa upam da ko se vrnem še za kakšno novo nosečko zvem, čeprav sploh ne vem katera še ni ponovno noseča oz nima dojenčka. A je sploh še kje katera, al sva samo jaz in Jana??? Arielca??? Ostale pa ne vem katera je še na vrsti.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
27.7.2007 14:07:45   
ac
Ojla!

Me veseli, da ste se včeraj imele lepo pri trio B. Jaz sem pa švicala na predstavitvi.... No, samo da je mimo...

Čez vikend bomo na Šobcu (smo tja preselili prikolico iz Martuljka), potem si pa spet kaj pišemo. Je pa danes spet fuuul vroče; upam, da vseeno uživate.

Kofe sem spila, grem še mal delat.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
27.7.2007 14:37:57   
HIMH
Halo čvekice, da se javim še jaz ker imam trenutno mir mala spi.
Pri nas tečejo priprave za ponedeljkov odhod na zaslužen dopust. Danes se vrača še user posted image  iz Češke tako, da operem in polikam še njegove stvari potem pa itak sledi pakiranje in selekcija iz njegove starni ker po njegovem itak pol stvari nerabimo no saj mogoče res a ziher je met polek kaj več kot premalo.

NANA LIZA ej user posted image  user posted image  user posted image  za user posted image  upam, da bosta tudi MML IN PEGICA povili user posted image  ker teh je pa res premalo.

Vidim, da ste uživale na čveku pri BINI in princeskah.
No nam še ni uspelo prit do NRMM bomo šle po dopustu in bomo potem tolko bol žulile Mašo in seveda Marušo ker bomo naše user posted image  pustle atijem ker bomo valda pol vdarle še kak babji žur.
Smo zadnjič klepetale pri treh ribnikih in gledale fotke iz poroke od PEGICE fullllll so lepe, privoščle smo si kitajsko in pol smo spontano odšle še v kino gledat film in ko pade odločitev ugotovimo, da je le ta Fancoski a je bil vseeno super smo se narežale do solz.In smo tako zabluzle od 15 pa do 00.00.Brez slabe vesti je pasaloooooooo.

Nič bo kr dovolj sem nekam zmatrana sva danes spali pri moji omi ker je blo treba avto peljat zjutraj k električaru naju nekaj ABS zabava in pol je nisem hotela vlačit poleg pa sta oma in tamala uživali doma jaz pa sem porihtala stvari v miru.In očitno nisem več vajena postle tam in seveda njenega hrckanja ponoči čeprav me to včasih ni motlo sem namreč kr lep čas živela pri njej čeprav so moji le slab km vstran je blo itak boljše pri njej.

Če bo čas se javim še kaj pred dopustom drugače pa uživajte.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
27.7.2007 14:58:37   
arielca
Ojla,

Moji jajčniki so nehali štrajkat user posted image . Je pa to obvezen ritual pred user posted image , tako da sem navajena vsega hudega. Je bilo včasih zelo zelo hudo, potem se je po porodu mal umirilo, zadnja 2 meseca pa spet boli user posted image . Ja, in jaz nisem user posted image . Tut ni še nič v planu.

Pajaca, upam, da se v ponedeljek ne javiš user posted image  in da boste uživali na user posted image .

Klepetulje, saj sem vedela, da vam bo fino. Še dobro, da ste imele malo moške družbe, sicer bi padala toča user posted image .

Nana Liza, user posted image  za user posted image !

ac, uživajte v naših krajih user posted image !

NRMM, Maša je pe res punca in pol user posted image . In sem elo vesela, da je Maruša zdrava.

HIMH, a je Hana OK? user posted image  zanjo!

Brina je sumljivo tiho. Si grem ogledat škodo user posted image . Papa.

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
27.7.2007 16:10:05   
HIMH
Hana je mali živec in nič ne uboga.Drugače popečen flek je še kr fejst viden občasno rat bol temen a pridno maževa 3x na dan.Baje pa itak rabi 1 leto, da bo čisto ok.
Drugače je pa zdrava po ceplenju je mela majnši hematomček a je z pomočjo hladnih alkoholnih obkladkov hitro šel nazaj.Je pa velika 84.5cm in težka 10.365g pa saj nevem če sem že napisala.
Aja no na rokici nam gre spet ven ekcem a gremo na morje tako, da upam, da ga spravimo nazaj.
Več mi ne pusti napisat ker ma sedaj delo z kulico in moram skoz kaj dopisat.

bb bb,,,,,,,,,,,,,,,,, MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMF66666666UZZZZZZZZZZZZZZ               
NO TO JE OD NJE ZA VSE DECEMBERČKE

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
27.7.2007 22:25:09   
cuma
Čau čveke!

Spet je trajalo, da sem vse prebrala, kar pomeni, da sem res premalo na RR ... user posted image . Ta teden je bil naporen. Mojstri gor in dol in prisilno pohajanje z Emo, da so lahko delali ... celodnevni izlet k mami v Ankaran ... vozičkanje po Izoli do nezavesti ... posledice: kuhinja ko user posted image user posted image , klima deluje, omare na hodniku prebarvane ... in user posted image  Ema je bolna. Sploh ne vemo, kaj bi to bilo. Včeraj je bila precej sitna, ampak to je zadnje čase bolj pravilo kot izjema. Danes dopoldan so bile tečnobe občasne potem pa ob 13ih zakuha na 39 vročine user posted image . Dala sem ji paracetamol svečko, ki je do sedaj vedno pomagala in jo dala spat. Po dveh urah in pol se je zbudila z vročino 38,7 user posted image . Ni jedla kosila in postajala je vedno bolj mirna in vidno zdelana. Nobenih znakov prehlada, bolečin, prebavnih motenj, izpuščajev ... nič. Ob 18ih je zakuhala na 39,5 in dobila svečko voltarena. Po eni uri je vstala iz kavča (kjer je prej več kot uro nepremično ležala user posted image ), se šla igrat, potem pa fehtala malico user posted image . Pojedla je dve veliki Fruchtzwerge in še kos kruha, potem pa se igrat in smejat kot da nič ni. Že pred večerjo pa je bilo spet 38 - spet ni hotela jesti, po kopanju pa že 38,8. Voltarena ji pred polnočjo ne smem dajat, me pa že zdaj skrbi, kako bo. user posted image user posted image user posted image  Zakaj tako kuha a se ji nikjer nič ne pozna????? Tako me skrbi user posted image .

Grem ji spet zmerit vročino, da mi ne pride na 40. A mislite, da bi ji pomagal krompir v nogavičkah? Jaz tega še nisem prakticirala, sem pa brala tu, da eni to počnejo in pomaga?

Se še javim!

Cumauser posted image

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
27.7.2007 23:21:07   
arielca
cuma, upam, da bo Ema kmalu zdrava user posted image user posted image user posted image ! Mi smo vročino vedno obvladovali s svečkami. Je pa lani na morju ful kuhala in sva ji dajala tudi krompirjeve obkladke, ampak se mi zdi, da ni bilo učinka user posted image .

Jaz visim na RR, moj dragi dela, Brina pa spi. Razmišljam, da bi šla tut jst v mižule. Nočko.

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
29.7.2007 10:34:28   
kofetek2010

cuma - upam, da je Ema že boljše user posted image user posted image user posted image

naša Ela pa ima očitno neko alergijo, na kakšno travo ali kaj user posted image  
od četrtka, ko smo bili pri bini ima pod pazduho pikice z rumeno kapico in ko ta poči ostane tak krater - nič kaj lepo ne zgleda user posted image user posted image user posted image     ima pa jih ful veliko user posted image  zgleda, da bova morali ju3 do P, ker se kar nove pojavljajo user posted image  

včeraj smo Eli nabavili peskovnik (plastičn rumen), ampak nima nekega veselja user posted image   skoz si čisti nogice in rokice, hodi po mivki kot, da bi hodla po žebljih user posted image   ma, hujša je od Trnuljčice user posted image    ampak kopanje v pokrovu je bilo ful fajn user posted image  

in odločila sem se, da se ne bomo s kahlo zafrkavali... sem nabavila stopničke z nastavkom za WC - za enkrat je zanimivo le plazenje po stopničkah, a upam, da bo kmalu tud kaj notr naredila  user posted image

mml - kako ste preživeli na Gorenjskem? user posted image

bodite pridne in uživajte!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Ustvarjalne ideje za praznike
December – tako magičen, čaroben in popoln, a tako kratek in poln vseh aktivnosti, ki bi jih radi opravili pravočasno. D...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?