mml
|
Jutro, sem že navsezgodaj slabe volje... je vstal ravno v tistem trenutku (ob 6.10), ko je Manca zazehala in seveda jo je dokončno zbudil . Sedaj je pa tečna in nemogoče in se dere za vsako malenkost, nič ji ni všeč, počela bi točno tisto kar ne sme...jaz bom dala odpoved. Ob takšnih dnevih se pa res sprašujem, če je pametno imeti še enega , ko mi gre že ta na živce in ne vem, kaj bi počela z njo... Včeraj popoldan smo družinsko kolesarili in je bilo prav OK, smo bili na kolesu skoraj uro in pol in Manca za čudo ni skoraj nič nergala in protestirala, po tem smo bili pa še malo pred blokom in je bil čas za v posteljo ac dolgčas mi ni, ker me zaposli Manca, ni pa tole takšen pravi dopust, kot si ga jaz predstavljam, samo mislim, da v bližnji prihodnosti takšnega prvega dopusta ni na vidiku arielca bravo za idejo , saj ko enkrat imaš idejo je vse enostavno cuma lepo, da ti je limona pomagala , še boljše pa, da je sladkor v dovoljenih mejah . Sem danes sanjala, da sem v Kopru pri zobozdravniku, a misliš, da ima to kakšen skrivni pomen ? jana moja mama je novico sprejela kar OK, prvi komentar je bil - no saj eden ni nobeden - naslednji pa - jaz sem pa že razmišljala, kdaj bosta dala stran vsa oblačilca (ki so trenutno shranjena pri njej) NRMM upam, da je za vami mirna noč in pred vam en lep in super dan pajaca upam, da ti uspe kmalu najti kakšno dobro gospo za čiščenje , jaz sem jo iskala celo večnost Aja cuma glede hrane...Manca tako ali tako ne mara ničesar, tako da je čisto vesela, če ji sploh ni treba jesti. Edina izjema je ketchup, tega si pa zaželi ene 2x na dan in po tem protesitra, ker ga seveda ne dobi. Kakšne priljubljene hrane pa sicer nima. Sem ravno včeraj sklenila, da imam zadosti klovnovskih igric med hranjenjem in da bo pač jedla toliko kolikor bo jedla, slej ko prej bo že pogruntala, da je treba jesti takrat ko je hrana na mizi No v vmesnem času je uspela še naredit še eno neumnost...razsut polico s CD-ji za katero ve, da je strogo prepovedana, skratka pred nama je težek dan