sonček balonček
|
Pozdravljene vse! Hvala za nasvete! Kopalke že imamo , sem jih kar včeraj bajdeve med nakupom fasnge kupila v Interšparu po 5 EUR. So tudi kar čedne. Rabimo jih pa za na mivko, ker na Lošinju junija ji je bilo obup rito sprat, ko je sedela pri vodi in se igrala. Joj, koliko ste napisale. Mi jutri zjutraj odhajamo za 10 dni v Biograd. Včeraj smo kupili Lari avtosedež in čelado, čelado sem dobila tudi jaz. Nisem pa še čisto ziher če bi se vozila s kolesom. Pušenjak piše, da nosečnice in kolo v prometu ne gre skupaj. Ampak jaz razmišljm, da bi se vozila čisto počasi, po ravnini, kjer ni prometa (recimo po Pašmanu ali Ugljanu)! Bino in NRMM, mene kar stiskat pri srcu začne, ko se spomnim, kako hudo je bilo z Laro prve tri mesece! Potem mi pa še v službi samo take pripombe dajejo. Sem jim povedala v ponedeljek za . Zgledalo je pa približno tako. Imeli smo oddelčni sestanek, ker se naš oddelek osamosvaja in širi od velike matične firme. Nas nihče ni nič vprašal in nas je malo strah, ker je pogodba za 4 leta (pa vseeno za nedoločen čas????. Meni to ne gre skupaj. Trenutno je pa moja služba zelo varna služba, s solidno plačo in zelo zanimivim delom. POleg tega imam službo 3 km od doma, po novem pa lahko, da se bom morala vozit v LJ. Kaj če se to obrne? In ta zasuk se bo zgodil 1. januarja. In potem mi je šef rekel, da naj sedaj mojo diplomsko nalogo obrnem malo v to smer, sem mu povedala, da me januarja ne bo z njimi, ker grem na porodniško in da jaz bom pa v tem letu videla, kako jim bo šlo, ko si bodo morali sami iskat posle, pa se bom vmes imela čas odločit ali grem kam drugam ali bom z njimi. Šok! In potem kao lepe želje vseh, šef je pa začel, da kaj vse moram prej dokončat, ker potem, ko bom imela dva bom pa že videla, kako je če ti dva cvilita in tulita na uho, da potem pa nič več ne bo časa za druge stvari. Sem odgovorila, da takih stvari pa ne mislim poslušat. Da naj raje pove kaj želi, da naredim v delovnem času. Za magistrsko nalogo sem pa tudi rekla, da imam dovolj tega, da vsak od 5-ih mentorjev želi, da nalogo zapeljem v njegovo smer, da sedaj je pa skrajni čas, da jo izpeljem, tako kot jaz mislim! No potem je pa utihnil in se pričel normalno pogovarjat! Mml, žal danes z Laro ne moreva v Lj. Bi pa z veseljem. Glede na to, da zjutraj odrinemo, jaz pa pridem iz službe o petih, dragi bo v službi do večera, bo zelo malo časa za pakiranje morske garderobe in opreme. Poleg vsega nam je gospa, ki nam enkrat tedensko čisti in lika, pred nasilnim možem očitno pobegnila ali domov na Hvar ali pa v varno hišo, ker se že dva tedna ne javlja na telefon in nikomur od strank ni ničesar povedala. Kar izginila je! Me kar malo skrbi, kako je z njo. Meni dva dni ni bilo slabo, sedaj pa spet! Jaz res ne vem, kdaj bo tega konec. Sem že dvakrat pred spanjem (takrat je višek slabosti) pogoltnila eno kapljico Jegermaistra, pa je v roku dveh minut bilo bolje. Ampak tega ne gre prakticirat v nedogled! A ti si plivit B6 poskusila? Meni ni pomagal! Jana 73, me veseli da imaš dober okus za hišo. Malo je takih. Tudi jaz bi kaj podobnega, če bi začela znova. Sem pa opazila, da ima hiša poleg spalnice še tri sobe (zgledajo kot otroške)!!!??? Pajaca, držim pesti, da se Pajacek pozdravi in da odrinete na morje!
|