|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  259 260 [261] 262 263   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
1.8.2007 16:49:45   
Anonimen
Kolikor vem v Lj ni Tosamine trgovine. Jaz vem samo za tisto pri tovarni Tosama - Vir pri Domžalah.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6501
1.8.2007 16:56:48   
Anonimen
Aha, hvala Žabonka. Za uno v Domžalah vem, ampak sem mislila, da je mogoče tudi v Ljubljani kakšna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6502
1.8.2007 16:56:49   
nana 27
Tianna, Tosamina trgovina je na Viru. Če boš hodila v ta konec, se po AC pelješ iz LJ do Domžal in greš v Domžalah dol in nato proti Volčjemu Potoku oz. Arboretumu. Pri semaforju se zavije levo. Takoj boš opazila tovarno in veliko parkirišče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6503
1.8.2007 16:58:36   
Anonimen
Nana27, hvala; ma do Domžal mi je daleč... user posted image  

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 6504
1.8.2007 17:07:34   
guppy
žabonka, mož nama je kupil en paket za 1 mesec in en paket za 6 mesecev. Tisti za 1 mesec se mi zdijo nekako ravno prav za ob rojstvu, tisti za 6 bodo pa že prišli prav. So pa reeeees lepi!! Jih je pa našel v tistem delu Leclerca med otroškimi stvarmi in raznimi vodami in sokovi, torej "na hodniku" v košarah.

tianna, določene Tosamine stvari dobiš tudi v Lj, po raznih trgovinah.

user posted image  Kaj so vatiranci in za kaj se uporabljajo? Danes sem dobila ene 10 kom dimenzije 25x15, pa ne vem čemu so namenjeni. Spominjajo me nekako na zloženo tetra plenico, a se to uporablja za široko povijanje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6505
1.8.2007 17:14:36   
Anonimen
Guppy: hvala. Midva sva iskala prav na otroškem oddelku. Gledala sva tudi tam na "hodniku", pa nisva nič našla. Očitno sva bila res prezgodnja... Mogoče bova šla še jutri pogledat...

Vatiranci naj bi se uporabljali za umivanje naših user posted image  - namesto umivačk in podobnega.

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6506
1.8.2007 17:29:23   
Anonimen
Ojla souser posted image !

Sem vidla, da ste se na veliko pogovarjale o hrani..njami njamiuser posted image --mene tudi ful veselijo sladkarije. Sem pravkar pojedla košček ful dobrega peciva z višnjamiuser posted image .
Sem pa bla danes hiperaktivna--spet. Zjutraj 5:30 vstala, šla iz Mb v Ce, tam dvignila papirje za zaposlitev---no sem se zaposlila "na papirju" za celih 8 dniuser posted image . Pol pa šibala na Ptuj na borzo se odjavit, na socialno se odjavit pa dat not vlogo za porodniški dopust..pol pa počasi nazaj v Mb. Sem pa kar utrujena..mi mama pravi, da bom še rodila v avtu oz. da bo me sigurno zgrabilo nekje na poti, ko non stop skačem ko nora okoli. No, vsaj s papirji in CSD mam do rojstva mir.
Sicer pa jaz tudi bolj slabo spim, se mi zdi kot, da sem non stop budna pa non stop nekaj študiram, mogoče se bo zdaj to umirilo, ko sem si še te papirje zrihtala..sicer pa kako ne bit buden, če hodiš na vsake dve uri na wc ponoči, pol pa še user posted image  začne rogovilit po trebuhu. No..samo pol bo pa zunaj vso noč rogovililauser posted image . Bomo že zdržali.
guppy--ti pa se res izjemno dobro držiš za eno user posted image user posted image .

No lepo se imejte, jaz pa grem počivat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6507
1.8.2007 19:01:32   
lemavrica
Ojla,

sem bila v Lecrercu in sem nabavla 2 kompleta teh body-jev. Zmotilo me je edino to da uni k jih je po 7 pakirano ni blo v drugih barvah kot samo v vijoliočno-roza.
Drugače sem pa vidla da imajo 4 delni komplet za posteljico za 29,90€ če katero zanima.
Blazine za dojenje so pa po 19,90€ ( to ne vem če je ugodno ampak komplet za posteljico pa je ).

Danes sem končno oddala vse papirje za porodniško. Previjalno dobim jutri, čakam še banjico in potem imava že vse ta velike zadeve doma. Samo še vse je treba postavit v sobico in bo. Ker sva se odločila da ne bova risala po stenah moram v tem mescu še na platna narisat par stvari da mu poživim vso zadevo.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6508
1.8.2007 19:30:40   
dorotea
Škoda da je Leclerc daleč, ker tu v BC pri Gorici nismo dobili NIIIIIIČ! Prav katastrofa. In tisti bodiji ki naj bi bli 3 evre, so imeli vse skupaj 2...tko da je sestra vseeno enega vzela. Še vedno se ne morem načudit kako je sestrina tamala-Anika pridna, ta punca se sam smejčka in gleda navihano...pravi cukrček...je tako lepo potrpežljivo z nami po trgovinah letala.
Zdaj sem pa doma, bom skuhala fižuletke-domače..mmmmmmmm, pa kuhane bučke za solato...moj je nor na to! Pol pa moram spet mal za knjige...joj sam še 1 mesec imam! s takim tempom mi ne bo uspelo! Moram bolj zagrabit!Pa tako bi šla še kakšen dan na morje(blizu seveda), ker bo šla mama tu blizu Poreča drug teden. Jooooj niti pomislit ne smem, ker je pa le bolj pomembno da diplomiram pred porodom!
Aja, eno vprašanje: kje ste že pisale, da se dobijo najbolj poceni tetra plenice?

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 6509
1.8.2007 19:35:22   
lumpa6
v rutarju so po malo manj kot 10 urou

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 6510
1.8.2007 21:40:11   
dorotea
Hvala lumpa.Kolko pa jih je v paketu?10?

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6511
1.8.2007 21:43:09   
Anonimen
dorotea..deset jih je ja, sem jih jaz tudi kupla tu v Mb v Rutarju. Mislim, da so celo najcenejše prav tam.

Meni pa je tak dolgčas, moj igra igrce, po tv tak nikol nič ni, tak, da bom šla kar spat, sicer pa sem tak že od pol šestih gor, pa še naporen dan je za mano.

Lahko noč!

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 6512
1.8.2007 22:15:17   
PBJ
Jaz sem danes skočila v Baby center (MB)-  pa prava žalostuser posted image , ker sem hotela 56 št. bodija, žabic in majice, ki so v akciji pa nula - sem vse pretaknila. Bila je št. 50, ampak ta je pa res premala. Ostalih številk pa je polno.

Drugače pa me danes zopet želodec jezi, peče me, pa še slabo povrhu. EH, bo že...

Nočko

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6513
2.8.2007 1:02:42   
sandra85
js se na hitrco javljam...
guppy-nisem počivalauser posted image
zakaj? ker mi je prej (glih ko sem vam na RR pisala) potrkal na vrata naš lastnik in mi rekel, da najini psici teče kri iz nosauser posted image ...pol sem mislila, da si je sam mal poškodovala, pa se ji je ustavilo, pol sem se pa mal z njo igrala pa se ji je spet usulo-pošteno!!!
pol sem klicala veterinarsko v koper-ni delal noben...pol sem klicala prijatla, ki je veterinar in je rekel, naj jo takoj pripeljem k njemu v ordinacijo (on pa dela sam od 17h-19)
pa ji je dal neke injekcije...rekel je, da če se prevečkrat ponivi,naj jo v koper odpelje...
ko sem prišla domov, se ji je spet usulo...in tako še 5x do 18h...pol sem pa v koper peljala z mojo teto...še po poti je krvavela (ne sprašujte,avto imam krvav-prtljažnik)...no, pol je še moj čez 15 minut prišel....ko je prišel je sam obstal-cela ordinacija je bila vsepovsod krvavauser posted image
...kar naprej je lilo....veterinar sploh ni več vedel kaj bi......
no in tako smo bili tam do malo prej (je bil dežuren veterinar od 19h) in jutri ob 8h moramo bit spet tam-v najslabšem primeru jo bomo v ljubljano še peljaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak se mi smiliuser posted image

zaj pa grem spat-imam spet noge otečene, bolijo me pa utrujena sem fulllllllllll

se javim jutri

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 6514
2.8.2007 7:07:50   
Anonimen
Dobro jutro user posted image !

Na, pa sem še jaz začela cele filme sanjatuser posted image  Vse skupaj stlačim v en žakelj in dobro pretresem ter dobim ven eno veliko bedarijouser posted image  Kar naprej se zbujam, ker imam zamašen nos, me bolijo roke, kolki ali kolena... Ali pa naša princeska rogovoili po trebuhu... No, vsaj vroče ni večuser posted image

Sandra - boga tvoja kuža. Upam, da se ji je stanje izboljšalo in da ne krvavi več.

Včeraj sem likala in prala. Pa po nakupih letala, pospravljala doma... Zvečer sem bila kot cunja. No, saj ni čudno - jutri začenjam 36 teden. Kako hitro je minilo... Bom kar pogrešala tale moj bušiuser posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 6515
2.8.2007 8:47:00   
nora
Dobro jutro tudi od mene!user posted image

Joj, sandra, upam, da si bo vajina psica opomogla...user posted image boga kolk krvi je izgubilauser posted image
Šla sem nazaj iskat naš seznamček za novorojenčka, da čekiram kaj mi vse manjka, pa sem vidla mako in tetra majčke...jaz nisem niti ene nabavilauser posted image sem velik bodijev kupila, na majčke nisem se spomnila...a majčke tudi rabimouser posted image
Danes sem se tehtala in sem šokiranauser posted image v enem tednu obseg trebuha se mi je povečal za 2,5 cm, kg pa +2user posted image tolk hitro, kar ne morem verjet. Res, da imam zatečene roke in noge, samo ne tolk da bi šla na +2kg. Danes bom imela sadni dan, da vidim če bo šlo.
Nič, grem zdaj v službo.
Lep dan vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6516
2.8.2007 8:56:59   
Anonimen
Nora: jaz sem kupovala samo bodije. Punce pravijo, da so bolj praktični. Ne mislim kupovati majčk. Sem šla bolj po načelu ali-ali (ali bodije ali majčke). Vsega itak ne rabiš. Naši user posted image  bodo hitro vse prerasliuser posted image

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 6517
2.8.2007 9:04:41   
Pikica pokica
Res je. Tudi sama imam raje bodyje in pri prvem sem uporabljala le te ( imela sem sicer 2 mako majčki, ampak nista bili nikoli oblečeni). So bolj praktični, saj ne lezejo gor.

NORA, tudi meni se je v 1 tednu obseg trebuščka povečal za 2 cm. Kile pa prav tako... Eh, ta mesec bom še že zdržala, potem pa bo tako bolje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6518
2.8.2007 9:52:51   
lumpa6
ojla bejbe

a mate tut ve kakšne čudne sanje, raje more o porodu,user posted image mislm živa groza

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 6519
2.8.2007 9:54:17   
Anonimen
Dobro jutro souser posted image .

Kako ste kaj preživele to noč? Jaz ponavadi full trdno spim in me nič ne zbudi, ampak danes... Celo noč sem se premetavala in nisem vedela kako naj se obrnem.. Tako kot je že Žabonka napisala, hvala bogu, da vsaj ni več tako vroče. user posted image  Ma imam feeling, da me bo popoldne kar zmanjkalo na kavču in bom nadoknadila izgubljen spanec.

CUMA: user posted image  da vročine ni več, da je s hčerkico bolje. Pikice pa bodo kmalu izginile, kajne?

SANDRA: Ubogi pes... Držim pesti, da mu kri ne teče več. Jaz imam full rada živali in me prav srce boli, ko slišim, vidim ali preberem kaj takega.

NORA: Jaz mako majč nisem kupovala. Le bodije. En mal št. 56 mal št. 62, pa kar bo bo. Saj vem, da bodo kmalu vse prerasli.

HELENAV: Kako je bilo na pregledu? Kako je s KLARICO? Nič se ne oglasiš... Upam, da je vse bp.

GUPPY: Če se ne motim si šla danes na pregled, kajne? Al pa sem spet kaj zamešala... user posted image  No, srečno, če te bodo zadržali noter. user posted image user posted image user posted image

VLOŽKI: Punce, povejte mi kakšne vložke boste vzele s sabo... Vem, da se povsod piše o VIR80, ampak sem zasledila še boljša mnenja in izkušnje o VIR NATURE. Ima kakšna izkušnje iz prve roke? Baje, da se ti VIR80 primejo za šive, če si šivan... In zdaj ne vem. Ma po moje so VIR NATURE prav tako ok, a? Ima kakšna izkušnje iz prve roke?

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6520
2.8.2007 9:55:08   
lumpa6
ja bodiji so zakonuser posted image , bol k benkice k so bleki

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6521
2.8.2007 9:58:24   
lumpa6
VLOŽKI: Punce, povejte mi kakšne vložke boste vzele s sabo... Vem, da se povsod piše o VIR80, ampak sem zasledila še boljša mnenja in izkušnje o VIR NATURE. Ima kakšna izkušnje iz prve roke? Baje, da se ti VIR80 primejo za šive, če si šivan... In zdaj ne vem. Ma po moje so VIR NATURE prav tako ok, a? Ima kakšna izkušnje iz prve roke?

razmisl o teni k so boljši kot vir 80

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6522
2.8.2007 11:00:37   
sandra85
preden vse preberem,vam moram javit novico o heleni!
zjutraj sem prejela sporočilo:

ciao. včeraj nisem bila v stanju javit, kako je. sem sprejeta v bolnišnico zaradi zastoja rasti. če se ne poredi, mi bodo sprožili porod. upam, da bo vse ok in da je zdrava.

PUNCE! DRŽMO PESTI, DA JE Z MALO KLARO VSE OK IN DA SE BO POREDILA!!!!!!!!!!!!!!!

TAK MI JE BILO HUDO, KO SEM SMS DOBILA...GLIH SMO PRED VETERINARSKO PRIŠLI, POL PA ŠE TO!!!

DRŽIM PESTI, DA BO VSE OK!!!
user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6523
2.8.2007 11:02:50   
Rožica*
Živjo spet po dolgem času.

Tudi jaz sem včeraj norela od urad do urada, kot mala, tako da sem tudi jaz danes v službi, sem si pisla dopust user posted image user posted image user posted image . Priznam, da je res utrujajoče, vendar se ne dam, sem potem doma še vse zlikala in oprala še dva stroja perila, zdaj me čaka še čiščenje in pakiranje, ker sem si zaslužila porodniški dopust, zdaj bom res samo še uživala in čakala na našega dojenčka. Moram pripravit torbo za v porodnišnico, bolje prej kot da nas kaj preseneti. user posted image

Kovtrčke sem jaz oprala na 30 stopinj na programu za občutljive tkanine ( npr. volna,..). Sem jih tudi zlikala ni nič narobe z njimi.
Tudi jaz zdaj več ne kompliceram glede otroških oblekc. Perem skupaj z ostalimi in tako kot ostale. Kar pomeni, da bo sprememba le za naju, ker pri spodnjih majčkah in plenicah ne uporabljam mehčalca in pri barvnih le pol čepka tistega sensitiv. in vse dvakrat izperem.

Tudi meni je včasih dolgčas, ko bi najraje videla da dragi preživi vsako prosto minuto samo z mano. Moram poudariti, da je izredno priden, služba, potem dela doma pozno v noč, če pa je kdaj malo prost, pa včasih skoči s prijatli ali na računalnik.
Pa potem pomislim, da naj še uživa ta način življenja, še mesec dni ali manj naju loči do prelomnice in posloviti se bo treba od takšnega načina
brezskrbnega življenja.  

Jaz sem kupila Vir 80 in nekaj hlačk za enkratno uporabo, pa bom potem presodila in kupila nature bom videla kaj bo bolje.

Jaz pa imam kar nekaj majčk iz vseh matrialov ( tetra,...) predvsem zato ker sem dobila podarjeno imam pa tudi nekaj bodyev na kratke rokave.
Kakšne ste kupile ve ??????
Na dolge ali kratke rokave?????

LP Rožica.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6524
2.8.2007 11:05:11   
Anonimen
Helena in Klara - držita se in se reditauser posted image Vse dobro obemauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 6525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  259 260 [261] 262 263   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  259 260 [261] 262 263   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?