Rožica*
|
Živjo spet po dolgem času. Tudi jaz sem včeraj norela od urad do urada, kot mala, tako da sem tudi jaz danes v službi, sem si pisla dopust . Priznam, da je res utrujajoče, vendar se ne dam, sem potem doma še vse zlikala in oprala še dva stroja perila, zdaj me čaka še čiščenje in pakiranje, ker sem si zaslužila porodniški dopust, zdaj bom res samo še uživala in čakala na našega dojenčka. Moram pripravit torbo za v porodnišnico, bolje prej kot da nas kaj preseneti. Kovtrčke sem jaz oprala na 30 stopinj na programu za občutljive tkanine ( npr. volna,..). Sem jih tudi zlikala ni nič narobe z njimi. Tudi jaz zdaj več ne kompliceram glede otroških oblekc. Perem skupaj z ostalimi in tako kot ostale. Kar pomeni, da bo sprememba le za naju, ker pri spodnjih majčkah in plenicah ne uporabljam mehčalca in pri barvnih le pol čepka tistega sensitiv. in vse dvakrat izperem. Tudi meni je včasih dolgčas, ko bi najraje videla da dragi preživi vsako prosto minuto samo z mano. Moram poudariti, da je izredno priden, služba, potem dela doma pozno v noč, če pa je kdaj malo prost, pa včasih skoči s prijatli ali na računalnik. Pa potem pomislim, da naj še uživa ta način življenja, še mesec dni ali manj naju loči do prelomnice in posloviti se bo treba od takšnega načina brezskrbnega življenja. Jaz sem kupila Vir 80 in nekaj hlačk za enkratno uporabo, pa bom potem presodila in kupila nature bom videla kaj bo bolje. Jaz pa imam kar nekaj majčk iz vseh matrialov ( tetra,...) predvsem zato ker sem dobila podarjeno imam pa tudi nekaj bodyev na kratke rokave. Kakšne ste kupile ve ?????? Na dolge ali kratke rokave????? LP Rožica.
|