Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 1.8.2007 11:48:55
|
|
|
|
puhica13
|
Kodrana, hvala za vse te spodbudne besede. Upam, da bo šas res dober pokazatelj pri izgubi bolečin. Moram pa še resnično pohvaliti osebje postojnske porodnišnice, še posebej dr. Merlota ki mi naredil ambrazijo. Kapo dol za takega gin. Jaz sem na žalost v življenu zaradi bolezni izgubila zaupanje v naše zdravstvo , še posebej v določene gin, vendar moram rečt da mi ga je on povrnu. Bolj humanega in iskrenega a vseeno človeškega zdravnika še nisem videla. Vse skupaj po vseh pogovorih mi je blažil bolečine a vseeno dal upanje , da to ni konec sveta, da pa veliko žensk po ss rodi zdravega . Upanje ostaja, bolečina pa bo s časoma splahnela.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 1.8.2007 12:17:27
|
|
|
|
andreja2000
|
puhica13 Žal mi je za tvojo in tako žal mi je vsakič,ko se nam na tej temi pridruži nava punca z bolečino v srcu in praznino v duši .Žal je tega vse preveč,a tako dobro je,da obstaja ta forum,kjer lahko svojo žalost delimo in kjer nas razumejo in ko začutimo,da le nismo tako sami. Tudi meni gredo tiste neumne izjave blazno na živce in raje ne bi o tem govorila. Sedaj izjoči žalost,daj času čas in ko bo prišel tisti pravi čas za ,boš itak začutila spet željo. Želim ti veliko moči za naprej in drži se!
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 1.8.2007 14:21:24
|
|
|
|
Špela100
|
Punce samo, da vam javim, sem s pregleda, pikica je ok, srček dela. Tako sem vesela, da je mimo prvi pregled in da je vse ok. Sem si odahnila, čeprav ne dojemam še vse skupaj. Puhica žal mi je za tvojo izgubo, vendar sem prepričana, da tudi zate posije sonček, tukaj je kar nekaj punc, ki so zanosile po ss. Letos je plodno leto. Boš videla, malo pauze pa naprej v boj. Bodi pogumna.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 1.8.2007 14:38:25
|
|
|
|
andreja2000
|
špela100 ,bravo za ,sem tudi jaz vesela zate!
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 1.8.2007 14:46:34
|
|
|
|
Milamay
|
Špela - za srček in da je vse OK. Mene pa 1. pregled še čaka. Upam, da bo tako vse OK, ko tje pri tebi. Puhlica - pozdravljena med nami. Žal mi je, da si tudi ti morala prestati takšno izgubo. Tukaj smo res vse takšne, ki smo dale to skozi in vemo, kako to boli in kako se trenutno počutiš. Tukaj se nekako med seboj bodrimo, vzpodbujamo ... in upamo na poti do željenaga cilja. Ti se samo izpovej in čimveč govori o svojih občutkih - z naimi, z možem, z dobro kolegico ... s komerkoli, samo da bo tebi lažje. Lusa - držim pesti za AC. Mene pa zamima, kako to, da se nobena ni odločila za biopsijo horiosnkih resic. Zakaj ste se vse odločile za AC? Pa še nekaj. A ste slišale, da je neka mamica (23 let) pustila svojo majhno še ne 3 leta staro hčerkico SAMO doma?! Pa ne morem tega dojeti. Za takšno ravnanje ne more biti opravičila in mislim, da bi ji država morala takojh odvzeti otroka in ga dati v posvojitev, ne pa v rejo. KO sem to včeraj slišala, kar nisem mogla verjeti in še danes nekako ne gre to drobno dete iz moje glave. Kako je morala jokati, kako jo je bilo strah ponoči, kaj je sploh jedla ....? NImam besed. Uboga punčka.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 1.8.2007 15:19:24
|
|
|
|
andreja2000
|
Milamay jaz osebno sem se odločila za AC,ker sem ji bolj zaupala,saj je nekaj višji procent zanesljivosti,če prav je pa res slaba stran,da če je kaj narobe moraš dejansko rodit,saj je plodek že kar velik,no kljub tamu mi je bila ljubša AC,nekako ji bolj zaupam. Za tisto malo punčko sem pa tudi jaz slišala ,žalostno,tudi jaz ne vem,kako lahko to ena mamica sploh naredi.Ubogo malo dekletce! želim ti lepo in zdravo
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 1.8.2007 15:26:39
|
|
|
|
kodrana
|
Špela100 čestitke . Milamay zate tudi držimo pesti. kakorkoli vsem želim zdrave . mi2 stopiva tudi v akcijo in bomo vidli, če bodo kmalu rezultati. zdaj pa moram počasi se odklopit, ker je moj prišel iz službe, in saj veste, moški nas rabijo.. ga moram skos crkljat, pa božat.. je kar mal užaljen, če sem tu gor, ko je on doma, se počut zapostavljenega. kaj čmo. pa,pa
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 1.8.2007 17:41:38
|
|
|
|
sonchek
|
Ojla so-trpinke... naj najprej namenim nekaj besed zalostni Puhici13.. žal mi je da se ti je to zgodilo...vendar se mi zdi da pride čas ko dojameš, da je to že moralo biti za nekaj dobro...vem da so to prazne besede sedaj in ti nič ne pomenijo...ampak jaz sem več kot po enem letu dojela to...sicer ne vem za kaj bi bilo...ampak za nekaj je že moralo biti... Hudo mi je ker vem da hudičevo trpiš in vem da ni solza ki bi izprale to bolečino, ampak verjemi s časom bo boljše...čas bo zacelil rane...brazgotina bo ostala... lahko ti rečem le to...NE DAJ SE...jokaj če se ti joka, kriči se ti tuli...bodi to kar si in najdi tolažbo v svojem dragem in v svojem neprecenjivem življenju...vem da je hudo, ampak probaj poiskati tisto pikico sreče ki ti osrečuje... Drži se..in če boš hotla ti bomo tukaj pomagale...sicer samo s besedami in virtualnimi objemi..ampak POMAGA... Špela100...superca...tako se vesela zate...kot sem bila zase...bravo Milamay..držim pesti in ti pošiljam eno za srečo.... Kodrana...želim ti da bi bilo praznovanje dvojno!!!!!!!!!!!!!!!! no, punce lep dan..in pridne bodite...objamite svoje drage in jih ljubite...
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 1.8.2007 19:04:18
|
|
|
|
Špela100
|
Milamay držim pesti za tvoj prvi pregled. Vse bo ok. Lusa tebi pa tudi držim pesti in mislim nate.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 1.8.2007 21:47:28
|
|
|
|
Milamay
|
Srčno upam, da bo na prvem pregledu vse OK. Jutri moram še enkrat poklicati G, ker bi radi šli naslednji teden še na morje, pa me je malo strah, da bom imela ravno naslednji teden pregled. No, ja, če naš mali ne bi zboelel, bi se že ta teden namakali v morju. Ampak proti bolezni se ne da. Samo da bo kmalu OK. Sicer je že pravi korenjak, otrokom pa res antibiotiki zelo hitro pomagajo. Sonchek - ti si že 24 tednov noseča! Kako čas beži. Pobožaj bušija. Tako. Zdaj pa grem počasi na kavč. Sicer slabosti še ni, sem pa ves čas lačna in GROZNO utrujena. Jaz se bom ža v 1. mesecu preveč zredila. Uživajte ob svojih dragih.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 1.8.2007 22:21:29
|
|
|
|
natasarobi
|
puhica - tudi meni je žal, da si se nam pridružila in kot so druge napisale res pomaga pogovor in objemi, pa da veš, da nisi sam/edini primeri (čeprav to ni ravno tolažba), pa čeprav samo virtualno; in da tudi po vsem tem zasije sonce in da bolečina postane manjša Ampak v vsem tem letu, ki je za menoj še vedno razmišljam, zakaj je bilo dobro, da se je zgodilo kar se je? Pravijo, da mati narava sama poskrbi za stvari, da če kaj ni ok, že prej prepreči ali sponatno prekini? Zakaj potem ne poskrbi, da bi bilo vedno vse ok? Zakaj sem morala imeti dvakrat umetno prekinitev in ni ni narava poskrbela, da bi se prej spontano končala? Nič, vidim, da danes ni moj dan - težak dan na vseh področjih; služba, obim mail, da je kolegico, ki se ji je isto zgodilo kot nam in jo je sedaj na začetku nosečnosti zapustill partner,....! Se opravičujem, ker smetim, ampak vsak pravi, da je vsaka stvar za nekaj dobra - zakaj jaz odgovora še nisem našla? Ali ste ga ve?
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 2.8.2007 10:40:40
|
|
|
|
Naty*
|
puhica13 dobrodošla....čeprav vem, da ni lahko začet pisat na to temo. Maja sem bila na istem kot ti...abrazija v 11. tednu. Vse tule smo dale to skoz in vemo, kako ti je sedaj. Res je, da moraš to žalost sama dat skoz, me pa ti bomo stale ob strani. Verjemi, da ti bo enkrat lažje in boš tudi ti, tako kot me komaj čakala, da spet začneš delati na , čeprav si zdajle še ne predstavljaš. Ne prehitevaj in prebolevaj na svoj način... čas zaceli rane, čeprav pozabiš ne nikoli. Se pa strinjam s tabo glede dr. Merlota. Men je blo 90% lažje tisto, kar sem prestajala, ravno zaradi njega. Tako toplega in čustvenega zdravnika v svojem življenju še nisem srečala in je od takrat moj izbrani G.
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 2.8.2007 11:50:48
|
|
|
|
pilotgirl
|
Špela100 super da je vse ok. Sej sem vedla da BO!!! Tud za vse ostale ki čakate na prvi pregled močno stiskam pesti,čeprav VEM da bo vse ok. Ja kja češ tko je ko človek postane jasnoviden. Ostale punce ki čakate na vam srčno želim da ga čim prej ugledate. Jst trenutno do konca leta se sploh ne bom obremenjevala z ,če bo uspelo prav,če pa ne pa tudi prav. Pr nama je nažalost problem da živiva z njegovo mamo in nimava nikakršne zasebnosti,zato tudi ne moreva toliko krat kot bi si midva želela.Nimava svoje sobe,nič. Stanovanje je pa zelo težko dobit. Vsaj na našem koncu. Konec leta oziroma začetek naslednjega se nama kaže neka priložnost ki je 90% da dobiva in srčno upam da ga dobiva.Ker sem prišla do zaključka da dokler ne bova sama živela se ne bom mogla ne sprostit ne na delat zato ker nama prav zaradi tega ne uspe,pa če se še ne vem kako trudiva,saj morva prilagajat se temu ko nje ni doma in s tem lahko ovulacijo stokrat zgrešim. Pa še sprostit se ne moreva,tko da intenzivno delanje na bebiki je začasno preloženo.Na žalost.Pa brez zamere....sem mogla nekam napisat da mi bo lažje. Aja jutri vam pridem častit vsem po eno virtualno tortico,saj bom dopolnila 23 poletij!
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 2.8.2007 12:53:52
|
|
|
|
puhica13
|
Punce, eno vprašanje. Tiste, ki ste imele ambrazijo. Ali vas je po njej kaj bolelo. mene tako boli križ, da niti spat ne morem, spodaj pa imam tak občutek, kot da bi ravnokar prišla, vendar še s hujšimi krči. A je to normalno?? Sploh ne vem a je to Ok, a nej raje Merlota pokličem, ker se kr krvavim pa rjave izcedke imam imam tud se vedno. Hvala za odgovore.! Lep dan!
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 2.8.2007 13:34:20
|
|
|
|
Naty*
|
špela100 tud js sm ful vesela, da je vse vredu . Vidiš, da se vsakemu enkrat nasmehne sreča . puhica13 bolečine po abraziji so normalne, ampak do ene meje. Težko je to opredelit. Izcedek je pa pri enih prisoten tudi cel mesec. Js sm ga mela pribl.14 dni. Drugače ti je pa Merlo verjetno dal tel. od navadnega in GSM-a. Js sm sicer takrat poklicala v ambulanto, ker se mi je izcedek ustavil, čez nekaj dni pa spet močno pokazal. Takrat mi je kar sestra zelo prijazno povedala, da je to normalno, če pa bi trajalo še dlje ali bi bila sveža kri, naj pokličem nazaj. Pokliči, saj so res vsi zelo prijazni.
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 2.8.2007 14:12:02
|
|
|
|
kodrana
|
puhlica13 pokliči. ali pa pojdi, kar tja kjer so ti abrazijo naredili. meni je bilo naročeno, če ne bo vse ok, se vrnem direkt nazaj v bolnišnico. naj te pregledajo, če je slučajno še kaj notri ostalo. a vročine imaš kaj? če ej še vročina, takoj nazaj. pilotgirl lepo, da si se oglasila. ne vem, če se že sme v naprej čestitat? verjetno ne. bomo jutri pihali svečke. potem si moj letnik. jaz sem tudi rojena l.84. potem, če nista sama je res zoprno, tud nesproščeno. ni čudno, da ni . boš videla, ko bosta na svojem, bo vse drugače. vsem
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 2.8.2007 18:16:17
|
|
|
|
pika_poka
|
No, da se še jaz k vam pridružim. Tdi sama sem morala prestajati abrazijo. Naredili so mi jo, ker ni bilo videti ploda. To se mi je zgodilo prejšnji četrtek. Nato pa so se v ndeljo pojavile bolečine, ki so prenehale ko sem vzela naklofen. Nato pa so se v ponedeljek spet pojavile in sem stopila nazaj v bolnico, kjer so ugotovili, da me niso dobro sčistili in so tako abrazijo opravili še enkrat. puhlica13, če imaš tretji dan še vedno bolečine pojdi nazaj v bolnico, ker to sigurno ni normalno, tako sem prebrala pri dr. Pušenjaku. Pa veliko sreče. Morava zdržati kajne. Tudi za naju bo posijalo sonce.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 2.8.2007 19:39:14
|
|
|
|
Milamay
|
Seveda bo za vse vas oz. nas posijalo sonce. MORA!!! Pilotgirl - ja, če nista na svojem, potem pa je vse skupaj res močno oteženo. Držim pesti, da vama rata dobiti stanovanje in potem v akcijo in boš videla, da takrat pa bo. Če sedaj nimata neke zasebnosti, potem se je res težko sprostiti. Tako. MI pa gremo v pon. na morje. Upam, da bo tokrat vse OK in da bomo lahko šli. Sin je res že kar dober, antibiotiki delujejo. Upam, da se morje ni preveč shladilo. Sem bolj zmrzljive sorte in potrebujem "ure" da pridem v vodo. Lep pozdrav vsem.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 2.8.2007 21:40:55
|
|
|
|
teja*
|
Živjo vsem! Berem vas skoraj vsak dan, da bi pa kaj napisala, pa kar ne najdem časa. Puhica13, res mi je hudo, da si morala tudi ti skozi to. Za vsako, ki se pridruži tukaj, mi je zelo hudo. Jaz sem imela junija v 21. tednu abrazijo in me je tud bolel v križu nekaj dni, krče sem imela, kot prve dni menstruacije, krvavitve in izcedke pa sem imela dobre 4 tedne, ampak so mi tud na gin. kliniki rekli, da bo čišča trajala od 4 do 6 tednov. Sem pa glih dons zvedla, da so pepel najinga sončka že prejšnji teden raztrosli v parku zvončkov. Sem kar jokat začela, k sem se res hotla udeležit te pogrebne svečanosti. Tako da jutri mu grem svečko prižgat in zment se za tablico z njegovim imenom. Prov jezna sem nase, čeprav nisem mogla nič pomagat, da mi je po toliko letih uspelo zanosit, pa z otročkom je blo vse v redu, nazadnje je blo pa z mano narobe. Prosim vas, če katera ve, koliko pogosto se naredi, da kljub cerklaži ne donosiš. Men je ginekolog rekel, da v naslednji nosečnosti (če bom sploh še kdaj) mi bodo naredli cerklažo, ampak da tud to ni sigurno, vendar v večini potem donosijo. Vsem, ki pa pričakujete, pa želim vse dobro v nosečnosti in zdrave otročke. Lahko noč! Teja
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.8.2007 8:00:18
|
|
|
|
pilotgirl
|
Dobro jutro punce na ta deževen dan. Evo vsem vam pošiljam eno virtualno in eno .No če bi ble še kje v bližini se lahko oglasite na pravo torto. Papa.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.8.2007 9:48:57
|
|
|
|
Naty*
|
pilotgirl vse najboljše!!! Želim ti veliko sončka, ljubezni, uspeha na vseh področjih....predvsem pa, da bi kmalu dočakala čisto svoje gnezdece in seveda enega lepega, zdravega !!!
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.8.2007 10:06:07
|
|
|
|
GITA14
|
pilotgrl želim ti vse najboljše pa da čim prej prideš do svojih cilje v
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.8.2007 10:24:47
|
|
|
|
pilotgirl
|
Hvala punce za lepe želje,upam da se mi uresničijo.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.8.2007 10:32:01
|
|
|
|
Špela100
|
Vse naj, naj Pilotgirl....saj veš kaj ti najbolj priželim .... , , ....
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.8.2007 13:00:54
|
|
|
|
andreja2000
|
pilotgirl vse najboljše in naj se ti izpolni tvoja največjaželja srca! teja* Tudi jz nisem bila zraven,ko so raztrosili pepel naše punčke,ker tudi nisem vedla kdaj bod to naredili.Naši Tini je park zvončkov že 2 leti njeno počivališče,kamor ji hodimo prižigat svečke in kjer ima ploščico z svojim imenom. Jaz osebno nisem imla v takih težav kot ti,vendar pa poznam kar nekaj punc,ki so kasneje uspešno donosile zdrave .Tudi tebi želim enako. Milamay uživaj na Lusa mislim nate in na ponedeljek in ti že kar zdaj stiskam pesti! Drži se,punca,tokrat bo vse vredu!!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?