|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
28.7.2007 14:29:55   
Bety upa
Pozdravljene!

Samo, da sporočim, da sem imela pozitiven test, nosečnost en teden in propadanje nosečnosti s hudimi bolečinami. Zopet ista zgodba. Pa gremo v nove boje.....

Povem kaj več, ko dobim internet doma....

Pilotgirl, žal mi je. Špela100, kako je s tabo???

LP

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 5001
28.7.2007 14:30:36   
andreja2000
Lusa ja,pomoje je nekaj straha čisto nomalno in ko ima človek slabe izkušnje,pa toliko bolj.
Velikokrat se spomim nate in ti resnično stiskam pesti,da bo tokrat vse vredu.Ti pa kar piši kadarkoli,saj zato smo tukaj,da se spodbujamo med seboj in ko ena čuti nemoč in strah je še kako pomembno ,da spregovori-napiše o tem.Tukaj delimo skupaj srečo in veselje,enako žalost.
Tvoji user posted image  Ajši pa želim za jutrišnji praznik vse lepo med našimi user posted image  user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 5002
28.7.2007 14:32:57   
andreja2000
Bety upa user posted image   resnično mi je žal,drži se!user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 5003
28.7.2007 18:01:20   
aurora28
Bety žal mi je. Jaz se nekaj pritožujem, ko pa berem tvoje poste, kapo dol ti si resnično pogumna in močna. Upam in držim pesti, da se bo pri tebi naslednja nosečnost uspešno končala. Drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 5004
28.7.2007 19:12:22   
Milamay
Bety upa - pa tako sem mislila nate. Žal mi je, da se ti je spet vse skupaj tako končalo. user posted image

Lusa - hvala za čestitke. Držim pesti, da bo na AC vse OK.

Mi pa žal nismo šli na morje, ker je najin sin včeraj zvečer dobil vročino, pa boleče grlo, tako da vso noč nismo dobro spali, saj je nenehno jamral ... V glavnem - danes smo šli k dežurni zdravnici in je ugotovila, da ima angino in da ni za na morje.  Še dobro, da smo zavarovali naše počitnice, da dobimo nazaj 80 % plačane cene. Zdaj bova videla, kako se bo vse skupaj odvijalo in bomo mogoče šli dol naslednji teden. Upam, da bo mali že takrat dober in da bodo antibiotiki hitro prijeli. Pa tako redko je bolan. Ravno zdaj?! Ja, kaj hočemo. NO, bolje, da se mu je vse to začelo doma, kot pa da bi prišli dol in bi tam dobil vročino in te grozne bolečine v grlu.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 5005
28.7.2007 21:09:30   
pilotgirl
Punce hvala vam za tolažbo. Sam če malo razmislim .....ne vem če imam še moči da se tko vsak mesec borimuser posted image Pa zmeri to vprašanje zakaj in kdaj!?Mah ne vem...mislim da bom malo odklopila vse skup....kot da nisem že stokrat aneuser posted image .Eh....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 5006
29.7.2007 9:56:56   
Špela100
Pilotgirl tako sem žalostna s teboj...ja vem to je najhuje, ker ne veš kdaj...lahko naslednji mesec, lahko čez eno leto...saj če bi kdo rekel ti čez 5 mesecev boš pa ti zanosila bi bilo vse lažje...tako pa čisto razumem tvoj obup.
Res ti svetujem, da greš na preiskave, ker če je kaj narobe bodo našli in ti pomagali, morda rabiš samo hsg kot jaz...vidiš jaz sem zanosila drugi ciklus po hsg-ju.
Ne vem poskusi...sam za odločit se je...potem je tudi obup manjši, ker veš da se nekaj premika .
Poglej jaz sem bila dogovorjena oktobra za eupruvetko...pa je ratalo. user posted image

Pilotgirl user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer čakam še prvi pregled, ki upam, da bo ta teden in upam, da bomo vidli srček. Sem kar nekako skalmirana.

Bety upa žal mi je za vse skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image , to si že tolikokrat dala skozi, da te res občudujem...ampak kaj se dogaja v tvojem telesu, da se to zgodi?? Kaj pravijo?? Nekaj pa mora bit narobe, a ti kakšna snov manjka, kak hormon al kaj???

Bety upa hvala za skrb...kako sem?? Izredno stanje...tako sem slaba, bruham, nič ne morem jesti, ne piti, že 14 dni...groza...samo ko spim je ok.

Vsem ostalim pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upanja.

Držite pesti zame, da bo na pregledu vse ok.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 5007
29.7.2007 17:56:42   
sonchek
Bety upa...resnično mi je žal da se ti je to zgodilo...ja sej ne morem verjet...in ko sem prebrala tvoj post, sem ostala brez besed....user posted image user posted image user posted image

Lusa...zadeva s angelsoundom je taka...včasih si moraš resnično vzeti dosti več casa za iskanje utripa...jaz ga kdaj tud kakšnih 15minut iskala....
Namazala sem se z vlažilno kremo in to kr dost na debelo...tko da je napravca lepo plavala po trebuščku...sicer si pa išči tik nad sramno kostjo,oziroma ob njej...tam ga moreš najti...
Aja...pa zmer sem ga lažje našla pozno zvečer...zjutraj skoraj nikoli...tko da je tud malo odvisno kakšen bioritem user posted image  ima mali user posted image ....tko da ko ga boš enkrat najdla tko da ga boš res dobr slišala se probaj držat nekje iste ure...takrat ga boš zagotovo našla...pa srečno...upam, da sem ti vsaj malo pomagala...
....in resnično mi je težko in sem s tabo in tvojim angelčkom...ah te obletnice....men so prov grozne...moja pikica bi bila tudi 27. stara eno leto...mah kaj čmo....gremo naprej...

pa lep dan še naprej...
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 5008
29.7.2007 17:58:14   
sonchek
Špela100...držim pesti da bo user posted image ...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 5009
29.7.2007 19:13:25   
andreja2000
špela100 tudi jaz že držim pesti user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 5010
29.7.2007 22:18:25   
natasarobi
Pozdravljene punce! Prišla z 3 tedenskega dopusta na katerem je bilo res super in še vročini v Sloveniji sem se izognila. Od jutri naprej pa zopet v resničnost.

Dobila sem pošto iz Kliničnega centra, oddelka za genetiko - 02.08.2007 naj bi imela posvet. Upam, da bom lahko zjutraj šla, ker je kolegica sedaj na dopustu. Ne bi si rada prestavila posveta, ker me blazno zanima kaj mi bodo povedali, čeprav moram rečt, da nisem optimistična in se pripravljam na najhujše. Ne vem zakaj, ampak imam občutek, da novice ne bodo najboljše. Saj moj dragi je ful optimističen.

Seveda ISKRENE ČESTITKE VSEM NOVIM NOSEČNICAM in želim si, da bi vam tokrat uspelo. Čestitke tudi Andreji za OK izvide AC.

Žal so se nam pridružile nove punce!  Vsem skupaj user posted image user posted image user posted image !!!!

Bety upa - user posted image user posted image user posted image !!!

Se beremo! In resnično upam, da se bo res malo ohladilo kot napovedujejo!

Neposredna povezava do sporočila: 5011
30.7.2007 10:14:52   
sarazajc
pilotgirl žel mi je za tvoje izkušnje in upam da se ti ne bodo več ponovile, mogoče bi bilo pa res dobro če bi šla na kake preiskave, tako kot so ti svetovale še ostale, veliko punc je zanosilo že po prvi preiskavi, nas je pa tudi takih, ki nismo po vse raziskavah, probati ni greh, zato ti le svetujem raziskave.

brez zamere, recimo da vem kako ti je glede na to da sama poskušam že 5 let. Bila sem na nekaterih preiskavah, upam da nam bo kaj kmalu spet ratalo in da se bo obdržalo, namreč pri meni niso odkrili vzroka, tako da lahko samo upam da bo naslednjič, če sploh kdaj pride, vse ok.

tudi tebi želim enkao, da bi bila srečna mamica.

Špela100
želim ti čim bolj sproščeno in srečno nosečnost, upam sa je vse ok, bomo držali pesti.

Bety upa zelo mi je žal za to kar si pretrpela, upam da ti prihodnost prinaše le lepe trenutke in da boš kaj kmalu vesela mamica.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 5012
30.7.2007 10:53:35   
kodrana
da se še jaz malo oglasim..
berem vas dosti, pišem malo težje. ne vem zakaj?!

Bety upa žal mi je.. user posted image user posted image user posted image  user posted image

pilotgirl ti si mojih let, če se ne motim? razumem tvojo bolečino.  jaz pravim, hvala bogu, da sem začela sedaj, ko imam še nekoliko več časa. zato le pojdi do svojega g., naj te pošlje na kake preiskave. tudi sama boš pomirjena. držim pesti.user posted image

Špela100 res držimo pesti za zate, da se vse lepo izteče. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim, da je življenje res včasih malo prekruto. zakaj? da nas krepi? nekatere ste šle skozi toliko ovir, izgub, trpljena, ki si ga sama ne znam, ne morem predstavljet. srečno punce za vse nas..

za mano je druga menstruacija. sem v razcepu. rada bi že poskušala naprej.. pa me vse skupaj mede. naj raje še en ciklus počakam? po drugi strani mi je škoda. ne veva še, imam še nekaj časa do ovulacije, potem bova pa videla, kaj in kako. se bojim, da se v vsakem primeru odločiva napačno.

pri nas je danes tako turobno vreme. upam, da je pri vas lepše, vsaj v srcu.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu sarazajc)
Neposredna povezava do sporočila: 5013
30.7.2007 11:30:22   
sonček33
KODRANA, zdi se da je povsod tako turobno, in ne le narava, tudi v srcu je žalost, obup... a hkrati je tudi veliko veliko upanja... za vse nas...

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5014
30.7.2007 12:57:04   
sarazajc
obup ne pelje nikamor, zato nas upanje znova in znova postavi na noge, da gremo lahko novim bojem naproti, velikokrat je težko, si misliš zakaj ravno jaz, pa kdaj bo, koliko časa še moram pretrpet da dobim željeno, tako je danes ta svet in na žalost je vse več tega, neplodnosi, ss, takih in drugačnih problemeov.

ko sem zanosila po 4,5 letih poskušanja sem mislila da sem najsrečnejša ženska na tem svetu, na prvem pregledu je bilo vse ok, srček normalno bil, bp, malo pred drugim pregledom se je pojavil rjav izcedek, ker je bila to moja prva nosečnost sem se vstrašila in šla do ginekologa ki je ugotovil, da je plod izumr in zato je bila potrebna abrazija, takrat se mi je sesu svet, in v tistem trenutku sem si mislila zakaj mi bog nekaj da, kar si želim največ na tem svetu,in pol taka krutost ko se zavedaš da za kar živiš ne obstaja več

takrat sem bila je jezna besna, zakaj sem pa vendarle morala zanositi in pol izgubiti, govorila sem da bi bilo bolje da sploh ne bi zanosila, manjša je bolečina ko iz meseca v mesec čakaš oz. ne čakaš user posted image in upaš da bo drugi mesec boljše.

zdaj sem razumela, da kar ni za živet, narava drugače poskrbi, a vendarle na veliko trpljenje. Zdaj je od tega 3 mesece in novi boji so na pohodu.

Vsem ki se bojujejo želim veliko sreče in zmago že v prvem boju. user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem tistim ki so v pričakovanju pa čim mirnejšo sproščeno in zdravo pričakovanje. user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem en lep pozdravček iz obale

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 5015
30.7.2007 14:15:26   
sonček33
sarazajc - želim ti, da bi v tem noveh pohodu vse šlo kot mora, da čimprej zagledaš črtici in da upanje in želje tokrat ne zamreta

težko si predstavljam tvoje trpljenje, vsaj malo pa vendarle vem, kako je, ko vsak mesec čakaš in potem končno zagledaš - midva se za dete trudiva 3 leta, vsak mesec je težje
in ti postopki v medicini so tako dolgi...
upam na čimprejšnji rezultat - tvoj in moj- vajin in najin.
drži se

(odgovor članu sarazajc)
Neposredna povezava do sporočila: 5016
30.7.2007 15:05:04   
sarazajc
sonček33 hvala za lepe želje in tudi tebi želim čimprejšno user posted image in srečo. želim ti vse naj naj in da bi tudi ti čim prej že v avgustu zagledala pozitivni rezultat na testu

vso srečo ti želim. in enega lepega zdravega user posted image !!!!!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 5017
31.7.2007 10:17:31   
Lusa
sonchek-hvala ti glede angelsounda.Vsak dan mi je lažje poiskat.Najlažje si ga najdem zjutraj ok.8 ko je moj mali razgrajač očitno lačen in razgraja po trebuhu.Pa zvečer ok.21 si tud najdem.Hvala za informacije.

pilotgirl-poskrbi zase in vztrajaj ,da ti nardijo kakšne preiskave!Dandanes moraš že vsako stvar izsilit!

Špela-user posted image za tvojega user posted image

Kodrana-tud jaz se nisem morala po par menstruacij odločit kdaj je pravi čas za zanositev ,pa je moj mož bil optimist in kar lepo on odločil ,sedaj pa bomo poskusili.Ti povem ,da me je tisti čas ,ko sem čakala na user posted image  tako v sebi dušilo ;sem premišljevala ,kaj če bom morala spet skozi vse to ....potem ,ko pa zagledaš user posted image user posted image  si prestrašen in se sploh ne veseliš preveč ,ampak samo čakaš ,da bodo tedni hitro minevali in da prideš čimprej preko 20tednih.Sedaj sem v 16tednu ,upam ,da AC lepo izpeljem in dobim vredu rezultate ,potem pa končno veselje.

Ostale ,ki še niste zagledale user posted image user posted image  ,želim da se vam to zgodi čimprej!

(odgovor članu sarazajc)
Neposredna povezava do sporočila: 5018
31.7.2007 11:23:30   
kodrana
Lusa sedaj si res na dobri poti, da postaneš mamica. in kdaj sta začela ponovno delat na bebici. mi2 bi že sedaj, pa me je še majčkeno strah, da je še prezgodaj. po drugi strani pa vem, da je mogoče že čas. sta pa za mano 2 ciklusa po abraziji v 9. tednu. tudi zanosila sem dokaj hitro, že v drugem ciklusu poiskušanja.
držim pesti, da bo na ac-ju vse ok.. kar ne dvomim..

lepo se imejte.
kodrana.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 5019
31.7.2007 13:35:07   
sonchek
Ojla...

Lusa..ni za kaj...user posted image
...strahove lahko komot nam zaupaš in verjemi da nič ne moriš s tem...ker veš da te razumemo in te bomo podpirale v vsem...
...želim ti da sedaj čim bolje izpelješ AC in da dobite dobre rezultate...za to sedaj držim pesti....

Kodrana...tudi naša sotrpinka - Tinaaja (UPN v 14.tednu) je zanosila po dveh mesecih in ima sedaj nalepšo princesko Brino...sicer so sedaj na dopustu vendar bi ti ona najlažje povedala, da nikar ne čakaj...če sta pripravljena na nove izzive, se kar podajta v te vode...in upam, da vama čim prej uspe....

...tudi za vse ostale držim pesti, da se vam uresničijo sanje...

Lana38????
še vedno držim pesti...je že kaj novega?...pošta????

lep dan...papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5020
31.7.2007 13:43:28   
kodrana
sonchek hvala. user posted image saj s tinaajo sva že enkrat o tem debatirali. rada bi še kakšno mnenje. saj veš, da nismo vse enake... ne bi želela,da gre ponovno kaj narobe. samo ne bi pa več čakala, ker se ciklus tako vleče. pa še na 34 dni je dolg. hvala sonchek še enkrat za vspodbudo. tudi tebi vse dobro.. user posted image user posted image user posted image user posted image
kodrana

sanje so se uresničile..

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 5021
31.7.2007 16:16:56   
Lusa
Hvala za podporo ,pa tebi sonchek!Vedno tako lepo napišeš!V ponedeljek pa le pestke držat ,ko imam AC.

Kodrana-midva sva po treh ciklusih začela delat na bejbi.Hvala bogu sem takoj zanosila.Je pa veliko odvisno od tega ,v katerem tednu si imel abrazijo.Pri 16 tednih priporočajo vsaj tri cikluse(jaz sem imela 2x abrazijo ,ker ni šlo vse v prvo),ti pa si imela pri 9tednih in je čisto dovolj en ciklus.Nič se ne bojta in hitro na delo!!!

Lana je pa na morju.Si bo vsaj malo oddahnila od tega čakanja na izvide.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5022
1.8.2007 9:53:17   
kodrana
Lusa tudi tebi hvala za vspodbudo.
bomo držale pestke za ac.user posted image user posted image user posted image user posted image to pa zna bit stresno, kaj?

bova kar poskusila v tem ciklusu. do ovulacije imam itak še nekje 11 dni. ampak že sedaj veselo user posted image user posted image .

Lana je na morju. sprostitev ji bo prav prišla.

danes nisem ravno najboljše volje. kaj pa vem. verjetno je samo dan tak. upam.

fajn bodite.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 5023
1.8.2007 11:18:10   
puhica13
Pozdravljene,

še ena tukaj, ki se je ravnokar vrnila iz ambrazije v 7. tednu. Zelo rada bi se vam pridružila, ker vidim da v vsem tem sr... nisem sama, vendar kot že same  veste, ko se ti vse tole dogaja imaš občutek, da se dogaja le tebi. Jaz se nekako postavljam nazaj, niti user posted image   user posted image  user posted image  ne morem več. Upam lahko le, da je bil tale ss le splet okoliščin, in da je mati narava poskrbela da je bilo tako še najbolje. Sedaj poskušam iz vsega potegniti ven najbolje kar se da. Konec koncev vsaj vem, da sem lahko po enem letu zanosila in da vsaj lahko zanosim, slaba tolažba, vendar z nečim se moram držati gor, drugače se bom sesedla. Glede na to, da se je pri meni vse tako hitro odvijalo še nisem niti dobro dojela kaj točno se je zgodilo.  Sedaj me čaka dopust, kjer se bom odmaknila malo na osamo, se z mojim user posted image  malo pockrljala in poskušala uživati, ne da bi preveč razmišljala o tem. Meni so sicer rekli, da naj bi vsaj nekje 3 cikluse malo počakala potem pa veselo na delo, vendar v tem trenutku niti ne vem, če sem sploh še pripravljena na novo pikico. Bolečina je žal še prehuda, praznina pa zelo globoka. Malo sem se morala razpisati in se že kar malo bolje počutim, ker se prav z nikomer nima za pogovarjat o tej zadevi, vsi mi le govorijo, pa saj to ni nič takšnega nisi edina, nisi prva pa zadnja tudi ne, ravno včeraj sem enega skoraj na user posted image , ko mi je to reku in sem si mislila, da upam da on z njegovo punco  ne bo šel nikoli čez to. Take izjave so totalno neumesne in očitno jih izustijo lahko le tisti, kateri v življenju še niso občutili resnih bolečin ob izgubi.
Upam, da bo vsem v bližnji prihodnosti ratalo dobiti zdrave user posted image , jaz pa bom vse skupaj verjetno dala malo na off, no ja vsaj toliko časa da malo k seb pridem.
Vsem pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5024
1.8.2007 11:30:38   
kodrana
puhica13 žam mi je..user posted image user posted image user posted image
nisi sama, ne. veliko nas je, ki vemo, kakšna je bolečina ob izgubi. počasi bo bolje, vem, izguljena fraza, a resnična. meni so punce na rr resnično veliko pomagale. lahko sem dala svojo bolečino ven. izjokaj se, daj iz sebe. resnično pomaga. ko pa bo prišel čas za novo pikico, boš pa itak začutila. srečno.
kar se tiče pa takih, ki dajejo take glupe izjave, pa no coment. nekatri pač nimajo srca, ampak kamen namesto njega.

še enkrat polagam ti na srce.. veliko piši, se pogovarjaj.. kar koli, samo da si olajšaš dušo. da vsaj delno preboliš.
sonce bo posijalo za vse nas, boš videla.

kodrana

sanje so se uresničile..

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 5025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?