kodrana
|
pilotgirl žal mi je.. pa tako sem navijala. no, upam, da se ti čim prej uredi. lahko, da tudi psiha naredi svoje. meni je enkrat zamujala 14 dni in to samo zato, ker sem bila prepričana, da sem noseča (pa nisem hotla bit) in sem paniko zganjala, pa skos na wc hodila gledat, če je že.. Naty* malo imam že skos povečano ščitnico, a testov mi niso delali nobenih. sedaj po ss, sem se odločila, da povprašam svojo g., ki je rakla naj prosim svojo os. zdrav., da me da pregledat. tako, da vse je ok. imam pa tudi malo povišan krvni tlak (očeta je možganska kap pri 36-tih-umrl, st. očeta pri 50-tih, st. mamo srčna kap pri 50-tih), tako da se bojim, da tudi mene kaj takega doleti. žal mi je za hipotireozo. samo, da so ti uštimal. če ješ zdravila, potem nima kaj bit z otročkom. zdi se mi pa, da ti hormone v nosečnosti povišujejo. še to, včeraj me je tako križ bolel, da tudi hodit nisem mogla. brez heca. take bolečine. enkrat me je že tako zagrabilo, da nisem mogla s postelje vstat. pa pravi zdarvnica, da je to zato, ker me že tako križ boli, ob kakih virozah, tokrat menstruaciji, pa vdari še bolj .. lep dan vam želim. pa,pa