|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
3.8.2007 13:57:52   
kodrana
vse najbolše za te.
vse najboljše za te.
vse najbolšjše draga pilotgirl.
vse najboljše za te.

sem ti zapela..

naj se ti izpolnijo vse želje..
user posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 5051
3.8.2007 15:22:04   
sonchek
Pilotgirl
...hvala za tortico...bila je odličnauser posted image
VSE NAJBOLJŠE....tudi jaz ti želim da se ti uresničijo vse želje...sploh tiste najbolj skrite....user posted image user posted image user posted image

Teja*...te boldane besede mi niso nič všeč...ne smeš tako razmišljati...
..resnično mi je žal ker te je to doletelo...sicer sem ti to že povedala..pa vendar...
IZVIRNO SPOROČILO: teja*
Prosim vas, če katera ve, koliko pogosto se naredi, da kljub cerklaži ne donosiš. Men je ginekolog rekel, da v naslednji nosečnosti (če bom sploh še kdaj) mi bodo naredli cerklažo, ampak da tud to ni sigurno, vendar v večini potem donosijo.

...Upati je treba in misliti pozitivno...MORAš...enostavno..moraš.....Jaz sem že slišala za veliko punc, ki so jim naredili cerklažo in potem je bilo vse ok!!!!!!!
Ne obupaj, prosim te...drži se...
Tudi jaz držim pesti za vse user posted image  in vse ki to še bodo...

Zdej pa mal počivat, k je glih tak dan user posted image user posted image user posted image
papaaaaaaaaaaaaa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5052
3.8.2007 16:26:00   
Milamay
teja - vem, kako boli, a vseeno je treba gledati naprej. Upati na najboljše. Mi je pa zelo žal, da si tudimorala prestati nekaj tako hudega. Vem, kako je hudo, ko izgubiš otročička na polovici nosečnosti. user posted image

sonchek - ti pa kar počivaj in se pusti malo razvajati.

Lep pozdrav sem, čeprav že ves dan dežuje.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 5053
3.8.2007 18:49:01   
Lusa
Pilotgirl-vse najboljše za tvojih 23user posted image user posted image user posted image

Andreja -hvala za pestke že sedaj.Tokrat res mora bit vse ok ,najbolj me je pa strah te možnosti za splav.Ma saj bo!

Danes sve se z Lušo cel dan potepale pri sestrični(mi dnevi do ponedeljka hitreje minejo ),jutri Luši  pripravim za na morje ,gre z mojo mamo in očimom  za 1teden ,že sedaj mi je hudouser posted image  ,ker gre nasploh prvič s kom  ,kjer ne bo mene kaj šele morje in jaz daleč vstran.Meni sicer prija ,da se bom res odpočila po AC in odležala par dni.

Puhica-upam ,da si šla nazaj v bolnico ,boš vsaj pomirjena!

Teja in pika poka-za vaju user posted image .

Špela-me veseli za uspešen prvi pregled in naj bodo vsi takšni kot ta!

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 5054
3.8.2007 21:45:16   
teja*
Pilotgirl - želim ti, da se ti čimprej uresniči vse, kar si sama želiš.

Andreja2000 in Sonchek, hvala za odgovore.

Teja

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 5055
4.8.2007 14:20:07   
andreja2000
Lusa za splav pri AC je tako zelo mala verjetnost in se res redko zgodi,zato le pozitivno razmišljaj in se v mislih pripravljaj,da bo poseg pri tebi narejen odlično in popolnoma uspel.Potem pa res lepo počivaj,saj sedaj ko ne bo male Luše bo to kar dobro izvedljivo.In verjemi,vse se bo lepo končalo,nič bat,bom s tabo v mislih.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Teja*user posted image user posted image user posted image  in veliko pozitivnih misli zate-kajti tudi k tebi bo posijalo sonce sreče!

Vsem lep dan in vikend!user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu teja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5056
4.8.2007 22:16:27   
lana38
Pozdravljene!
Prišla sem domov. Nihče me ni klical iz LJ.user posted image  Upam, da me zdaj res več ne bodo klicali in pride pismo z dobrim izvidom. Včeraj je bilo 3 tedne od AC.

pilotgirl, vse najboljše za rojstni dan, čeprav z zamudo pa še vedno iskreno. Naj se ti izpolnijo vse želje, predvsem pa tista, da zagledaš user posted image  in dobiš zdravega user posted image .
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 5057
6.8.2007 7:09:57   
krtekxx
Lepo pozdravljene, se že dolgo nisem oglasila, ker pač nimam prav veliko za povedati. Nekako sem se navadila na to, da ne gledam več menstrualnega kolendarja in razmišljam, če bi pa ta ciklus zanosila, pa če bi bilo vse OK, potem bi otročiček prišel na svet.... Dogovorili smo se, da je dovolj nosečnosti zaenkrat, da poskusimo s PGD...enkrat, ko pridem na vrsto, upam, da še v tem (mojem) desetletju.
Čestitke vsem novim nosečkam. Močno močno upam in držim pesti, da bo tokrat šlo do konca in bo vse OK. Tiste, ki ste na novo prišle sem...za vami je res tragična izkušnja, vendar verjemite, da vas bo naredila močne. Ne izgubite upanja!
Lana38, držim pesti, da bo AC 46xx ali ****, karkoli že, saj je vseeno, kajne?! Andreja, tebi pa čestitke za super rezultat, še malo. Skoraj je že konec počitnic, potem še nekaj jesenskih dni in ko zapiha prvi mrzel veter bo otroček tu.
Zadnjič sem morala na Zale po šopek za sodelavko, ki je šla v penzijo (ne se zmrdovat: Žale so zelo blizu moji službi, pa še zelo dobre cvetličarje imajo tam). Ko sem čakala, sem se že skoraj odločila, da grem pogledat v park Zvončkov, kjer je raztrosen tudi pepel načega sončka...pa sem scagala in nisem šla. Tako je to z mojim pogumom...
Uživajte 100 na uro!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5058
6.8.2007 10:06:36   
lana38
krtexx, tako je tudi z mojim pogumom. jaz sicer še nisem bila tako blizu Žal. Se pa tudi v LJ odpravljam že zelo dolgo s tem namenom. No, zdaj bo tako moralo to počakati. Jaz počivem, čeprav sem bila na user posted image . Tudi tam sem več ali manj počivala. Na plaži sem ležala sli sedela. Privoščila sem si kakšen sprehod. V vodi sem bila samo 2 krat po 10 minut, ko je bilo morje prazno zjutraj. Pa še ta 2 dni je bilo zelo vroče. Potem pa zjutraj ni bilo več vroče. Popoldan pa je bila prevelika gužva zame.
Res je vseeno ali bo 46 xx ali 46 ****, samo naj bo dober izvid  AC. danes ni nič v pošti, ker je poštar že hodil, pa so samo reklame. Do jutri še počakam, potem bom pa verjetno klicala.
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 5059
6.8.2007 10:10:28   
andreja2000
Lana38user posted image  dobrodošla nazaj iz dopusta in sedaj lahko res prčakuješ pošto v nabiralnikuuser posted image .

krtekxx hvala za lepe misli in res ,čas mi hitro mineva,tako da bo tudi user posted image   čas kmalu tukaj.
Mi pa gremo proti koncu meseca verjetno na morje in se bomo seveda ustvili v parku zvončkov,da prižgemo svečko našim angelčkom.
Drži se krtekxx in jaz verjamem,da bo posijalo sonce tudi zate!

Lusa drži se in danes še posebno mislim nate in stiskam pesti,da bo na AC vse vredu in kasneje pismo v nabialniku.

Vsem ostalim lep pozdrav!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 5060
6.8.2007 21:48:19   
medika 13
Punce pozdravljene!

Že parkrat sem odprla temo, brala vaše zgodbe, želala z vami delit tudi svojo, ampak nekako nisem zbrala moči, danes mi bo mogoče uspelo.

Midva sva 21.7. izgubila najino punčko. V 20. tednu sem morala prekiniti nosečnost zaradi kromosomske napake. Punčka je imela trisomijo 13 kromosoma. user posted image user posted image user posted image

Če začnem na začetku. Prvič sem v solzah prišla domov že 12. tednu user posted image po pregledu NS, ko je bila mala tako primeru, da G v 1 uri ni mogla opravit meritev. In takrat je rekla, da je nekaj narobe ali pa je zelo, zelo mirena. Seveda je bilo ta prvo. Po drugih meritvah in DHT je bilo izračunano tveganje za trisomijo 21 1:29, za trisomijo 13+18 pa 1:1500. Sledila je AC, ki jo je opravil dr. Pušenjak in pri pregledu opazil nepravilnost srčka. Zato nas je napotil dr. Veselu. Nato je sledilo mučno čakanje, čakanje na rezultate AC in čakanje na pregled pri dr. Veselu. 11.7. smo bili na pregledu in dr. Vesel je potrdil napako na srčku, lahko si predstavljate kako zaskrbljena sem bila. Naslednji dan 12.7. (20 dan po AC) pa sem zvečer prejela klici, ki ga nisem želela. Klicali so iz genetskega laboratorija in mi sporočili, da ima moja punčka kromosomsko napako. Solze so mi lile po obrazu. Trisomija 13 je praktično nezdružljiva z življenjem, večino plodov niti ne preživi nosečnosti, tisti ki pa se rodijo ne živijo več kot 1 mesec....Tako, da nama ni preostalo drugega kot UPN. Tiste, ki ste dale to skozi veste kako hudo je bilo. Pa najhujše niti niso bile fizične bolečine kljub 19 uram popadkov, ampak najhujša je psihična bolečina, bolečina ob izgubi..... 21.7. se je rodila mala princeska težka le 260g, ki je še isti trenutek, ko je prišla na svet dobila krila in odšla med angelče.

Mala punčka, najin user posted image RADA TE IMAM!!!

Hvala, da ste me brale in da sem lahko mojo zgodbo delila z vami.

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

Neposredna povezava do sporočila: 5061
7.8.2007 6:45:49   
tinaaja
Medika user posted image user posted image user posted image hvala, da si delila svojo zgodbo. tudi pri nas je bila krivec za UPN trisomija 13, "na sreco" odkrita ze na NS - oz odkrito stanje, ki je nezdruzljivo z zivljenjem NS 7mm, tko da sem bila na prekinitvi v 14 tednu. Kot pravis, ja najhujsa je bolecina od praznine, ki ostane. Se preden sem se zjutraj zbudila, so mi solze zalile oci. Grozno je bilo. AMPAK  ... po nekem casu nekako najdes moc, da sprejmes to, kar se je zgodilo. In pocasi gres naprej, pocasi najde spet veselje in nasmeh je nazaj. In pocasi rata ta nocna mora le se slab spomin, ki pa ostaja s tabo za zmeraj. In pri nas imamo po prvi neuspeli nosecnsti doma zdravo princesko, ki je stara ze 4,5mesecev. drzi se in se le se kaj javi!

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 5062
7.8.2007 9:15:21   
kodrana
medika13 žal mi je..user posted image user posted image user posted image user posted image
ne razumem zakaj se to dogaja. sam sem imela ss v 9 tednu in sem morala na abrazijo. ne predstavljam si, da bi morala it rodit. uh. mi kar solze potečejo, ko vas berem. sicer si ne znam čisto predstaljat, pa tudi ne želim si tega trpljenja doživet. kruto je. vem pa nekaj, čas ti ozdravi rane, nikoli dokončno, a vseeno je bolje. meni je pomagal pogovor. z mojim user posted image  in predvsem tukaj so-ste mi punce tako zelo pomagale, da ne vem, kako bi brez vas. in neskončno sem vam hvaležna.. hvala vsaki posebajuser posted image
medika13 drži se in čim več se pogovarjaj, daj iz sebe blečino in trpljenje. tudi me smo tukaj, da te potolažimo in predvsem poslušamo-beremo.

vsem puncam pa en dober dan.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5063
7.8.2007 9:17:07   
kodrana
aja tinaaja pozdravljena. nekaj časa te nisem videla, brala. z dopusta, kaj ne?

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5064
7.8.2007 9:34:07   
andreja2000
medika13 pozdravljena tudi tukaj in tako mi je žal,da si tudi ti morala se pridružiti na tej temi user posted image .V duši jočem z tabo in veliko mislim nate.user posted image user posted image user posted image

Čas bo počasi umilil bolečino,s katero se boš nekako naučila živeti,pozabila pa nikoli .Tvoja mala princeska,mala zvzdica bo vedno nekje ob tebi.
Za naprej ti želim veliko notranje moči in da sonček počasi tvojo veliko bolečino stali in vrne vate spet smehljaj........
Za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Konec meseca grem v park Zvončkov in bom prižgala svečko še za tvojo zvezdico in tudi drugim user posted image ,ki jim ni bilo dano živeti!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5065
7.8.2007 9:51:58   
GITA14
medika 13
ko sem brala to mi je šlo na jokuser posted image , kako je šele tebi hudo.
Drži se, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5066
7.8.2007 10:04:36   
lana38
medika 13 user posted image user posted image user posted image , pozdravljena!
Zelo veliko mislim nate, saj predobro poznam bolečino ob izgubi user posted image . Nikoli se ne pozabi, samo lažje je, ko čas mineva. Jaz še vedno vsak dan pomislim na mojo punčko, mojega user posted image , čeprav bo skoraj leto in pol po UPN. Ampak tudi tebi bo posijal sonček in boš v svojem naročju držala zdravega user posted image . meni je to bila edina svetla točka v življenju, katere sem se zelo močno oklepala. Upam, da sem končno na poti do svojega cilja.
Danes je 25. dan po AC. Včeraj sem klicla v LJ in ženska me je po telefonu pošteno zmedla, ker je rekla:"Načeloma je v redu, samo še kolegica pogleda, potem gre pa izvid naprej. Dobite ga konec tedna." Kaj ni mogla enostavno reči, da je v redu?user posted image  Potem pa se mi je v glavi motalo vse živo. Kaj če bo kolegica še kaj našla...ipd. Danes zjutraj pa mi je ena na Mamini čvekalnici napisala, da so njej isto rekli, pa je bilo potem vse OK. Ne razumem, kaj res ne vedo, kako se počutimo, ko nestrpno čakamo na izvide.
LP

lana38

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 5067
7.8.2007 10:23:33   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

medika 13 user posted image user posted image user posted image , pozdravljena!
Zelo veliko mislim nate, saj predobro poznam bolečino ob izgubi user posted image . Nikoli se ne pozabi, samo lažje je, ko čas mineva. Jaz še vedno vsak dan pomislim na mojo punčko, mojega user posted image , čeprav bo skoraj leto in pol po UPN. Ampak tudi tebi bo posijal sonček in boš v svojem naročju držala zdravega user posted image . meni je to bila edina svetla točka v življenju, katere sem se zelo močno oklepala. Upam, da sem končno na poti do svojega cilja.
Danes je 25. dan po AC. Včeraj sem klicla v LJ in ženska me je po telefonu pošteno zmedla, ker je rekla:"Načeloma je v redu, samo še kolegica pogleda, potem gre pa izvid naprej. Dobite ga konec tedna." Kaj ni mogla enostavno reči, da je v redu?user posted image  Potem pa se mi je v glavi motalo vse živo. Kaj če bo kolegica še kaj našla...ipd. Danes zjutraj pa mi je ena na Mamini čvekalnici napisala, da so njej isto rekli, pa je bilo potem vse OK. Ne razumem, kaj res ne vedo, kako se počutimo, ko nestrpno čakamo na izvide.
LP

..Lana38...naj te ne skrbi...tako je tudi pri nas...VSAK IZVID pregleda še ena moja sodelavka ga podpiše in to je to...
...drugače pa itak nima več kaj pogledati...analiza je že zdavnaj narejena...izvid se pa pregleda...tako da BREZ SKRBI....

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5068
7.8.2007 11:16:17   
lana38
Upam, da to čimprej še pogledajo in končno primem ta kos papirja v roke. Res je že čas, da začnem uživati v user posted image , saj bo kmalu tukaj druga polovica. V soboto bom napolnila že 20T. user posted image  pa me kar pridno že pozdravlja iz trebuha. Najbolj aktiven pa je zvečer in zgodaj zjutraj. Ta bo še pravi ponočnjak.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 5069
7.8.2007 12:57:43   
sonchek
Medika13...žal mi je da se vama je to zgodilo user posted image user posted image user posted image
...resnično mi je hudo ko znova preberem kakšno takšno tragedijo...tako mi je žal da ti sploh ne morem povedati...
Vem kako se počutiš in verjemi nisi sama...tu smo zato da si pomagamo in se vzpodbujamo...
...drži se...user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5070
7.8.2007 12:59:44   
sonchek
Lana38...tudi jaz ti želim isto in upam da se bodo malo pobrzdali tam...očitno že ne vejo kako je tam kjer čakajo tako težko na te rezultate...
..ampak ti kr začni uživati v user posted image , ker itak da bo vse ok...
...jaz sem s tabo...in misli pozitivno...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 5071
7.8.2007 13:12:21   
sayuri
Medika, čisto me je šokirala tvoja novica. user posted image user posted image user posted image  Nisem vedela...spomnim se še, kako si se veselila dveh črtic, zdaj pa tole berem....user posted image user posted image user posted image  Žal mi je za vajino izgubo. Ne znam si predstavljati vajine bolečine. Že moja je huda, vendar roditi mrtvega otroka....tega si ne morem predstavljati...te hude bolečine.....

JAz vama želim vse najboljše. Vajin angelček vaju bo čuval in bil z vama na vsakem koraku.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 5072
7.8.2007 16:09:25   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

aja tinaaja pozdravljena. nekaj časa te nisem videla, brala. z dopusta, kaj ne?

ja, smo bili na dopustu user posted image je bilo prav lustno, se posebej je zdaj super, ker sta bila dva preskka - eden v brininem napredku /zdaj je ze mala puncka in ne vec dojencek, se da ze igrati z njo, skratka super/, drugi pa v meni, da sem morda zacela azdeve malo bolj na izi jemat. moj preskok ima pa predvsem vezo z njenim, ker je zdaj vse lazje user posted image

evo par slikic:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Lana, juhuhu vse bo kul user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5073
7.8.2007 16:15:19   
Anonimen
Medika user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5074
7.8.2007 16:58:57   
kodrana
mala brina je res luštna punčka. en sonček. ki bi se ga sama tudi zelo razveselila..user posted image saj bom dobila svojega, kmalu, upam.

lana38 veselim se s teboj.user posted image user posted image

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?