krtekxx
|
Lepo pozdravljene, se že dolgo nisem oglasila, ker pač nimam prav veliko za povedati. Nekako sem se navadila na to, da ne gledam več menstrualnega kolendarja in razmišljam, če bi pa ta ciklus zanosila, pa če bi bilo vse OK, potem bi otročiček prišel na svet.... Dogovorili smo se, da je dovolj nosečnosti zaenkrat, da poskusimo s PGD...enkrat, ko pridem na vrsto, upam, da še v tem (mojem) desetletju. Čestitke vsem novim nosečkam. Močno močno upam in držim pesti, da bo tokrat šlo do konca in bo vse OK. Tiste, ki ste na novo prišle sem...za vami je res tragična izkušnja, vendar verjemite, da vas bo naredila močne. Ne izgubite upanja! Lana38, držim pesti, da bo AC 46xx ali ****, karkoli že, saj je vseeno, kajne?! Andreja, tebi pa čestitke za super rezultat, še malo. Skoraj je že konec počitnic, potem še nekaj jesenskih dni in ko zapiha prvi mrzel veter bo otroček tu. Zadnjič sem morala na Zale po šopek za sodelavko, ki je šla v penzijo (ne se zmrdovat: Žale so zelo blizu moji službi, pa še zelo dobre cvetličarje imajo tam). Ko sem čakala, sem se že skoraj odločila, da grem pogledat v park Zvončkov, kjer je raztrosen tudi pepel načega sončka...pa sem scagala in nisem šla. Tako je to z mojim pogumom... Uživajte 100 na uro!
|