medika 13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa Medika-to nihanje ,ko si 1x na tleh ,drugič spet ok ,to je čist normalno.Me vse ,ki smo kaj takšnega doživela ,se velikokrat počutimo tako kot ti ,čeprav se je nam to pripetilo že kar nekaj časa nazaj.Polno moči in poguma ti želim ,da čimprej postaneš naprej takšna optimistka ,kot si bila.Tudi jaz si vsak dan rečem ,ma ti izvidi bodo ziher ok.To me drži sedaj po koncu.Lahko smo pa res veseli ,da je tehnika tako napredna in se lahko že na polovici nosečnosti odločimo za prekinitev.Vem ,je hudo ,ampak bolje ,kot kasneje ,ko rodiš ,pa si misliš ,da je otrok vredu ,nato pa izveš to kruto resnico. Lusa se čisto strinjam s tabo. Sodobna medicina je res zelo napredovala in to, da že v nosečnosti zveš, da je z nekaj narobe je zelo dobro. Tako se starši sami odločijo kako naprej. Midva z mojim sva se po vsakem pregledu veliko pogovarjala, iskala informacije, mnenja... in tako se tudi lažje soočiš s težavami. Veš kaj ima tvoj in se tako odločiš kaj se ti zdi, da je najbolj prav. Jaz vem, da sva se midva odločila prav, v to odločitev sploh ne dvomim...ko pa sva jo še videla in je imela napake, ki so tako značilne za kar je imela, sva bila oba nekako pomirjena in sva vedela, da je bila odločitev prava. Vem, da bi bilo veliko huje, če bi mi govorili, da je vse ok, potem pa bi se rodila punčka, ki nebi živela več kot 1 mesec... Lusa kako to, da greš še na pregled srčka? Držim pestke, da bo vse ok. Andreja tudi tebi pestke za morfologijo, ne delaj si prevelikih skrbi, saj je vse vredu Lana upam, da bo jutri prišla pošta Pozdravček tudi vsem ostalim