|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
30.7.2007 11:40:53   
atena777
Jaz pa kar ne morem začet peglat. Priznam ne maram peglanja. Sedaj sem perilo posortirala v omare tisto, ki ga ni treba peglati, oblekla sem svojo delovsko obleko za peglanje in sedaj se psihično pripravljam.

user posted image user posted image Kok je blo fajn k je tašča hodila peglat zadnje 14 dni, sedaj pa moram spet sama.
Moj ljubi je kupil nek sušilni za v novo stanovanje, ki baje kar sam spegla. Me prav zanima.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
30.7.2007 12:00:03   
ajja
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Jaz pa kar ne morem začet peglat.

Jaz tudi ne. Sicer bom večino stvari itak samo zložila, ampak se mi tudi to ne da. Sploh pa ne, kose spomnim, kako velik kup cot me čaka pa da sem danes oprala že dva stroja perila.user posted image

Atena, glede kopanja. Mi2 sva hodila na plavanje za dojenčke v Terme Ptuj, zdaj pa se hodiva kopat včasih v Podčetrtek (Terme Olimia), običajno pa kar v Terme Rogaška (imam sezonsko karto). Mali se kopa, na oko voda sicer ni kristalno čista, ampak sploh ni nobenih problemov. Kopava se kar v velikem bazenu, gužva je, voda ni vedno kristalno čista, ampak ne kompliciram. Po kopanju se vedno stuširava, mali pa tako uživa, da bi bilo prav škoda, če ne bi hodila plavat. Po mojem otroci sploh niso tako občutljivi, samo straši smo tisti, ki stvari preveč skompliciramo.user posted image
Ja, koliko pa si dala za original Stokkejevo oblogo za posteljico? Ta naša se je raztegnila in leze dol, Žiga pa tako rogovili po posteljici, da mu moram tudi jaz večkrat reševati ukleščene nogice.user posted image

Delfinčica, pri nas je ista pesem. Ko mali vidi, da kaj jem, hoče na vsak način tudi on. In če ne dobi, sledi vik in krik...user posted image  Če je kdo drug, pa sploh ni take panike. Res so lumpi!user posted image

Manca, po mojem bomo čez vikend doma. Aja, v nedeljo gremo k moji babi na rojstni dan. Bova na zvezi.

Nič, še potem kaj napišem. Moram zložit tisto perilo pa malo pospravit po bajti, da ne bom tudi jaz kregana, da preveč visim na RR.

Aja, smo hoteli it malo na morje kampirat ta teden, ima moj M popolnoma nepričakovan dopust pa bo vse padlo v vodo, ker je napovedano tudi za Hrvaško slabo vreme.user posted image

Adijo, res grem pospravljat.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
30.7.2007 12:54:54   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: ajja

Jaz pa kar ne morem začet peglat.

Jaz tudi ne. Sicer bom večino stvari itak samo zložila, ampak se mi tudi to ne da. Sploh pa ne, kose spomnim, kako velik kup cot me čaka pa da sem danes oprala že dva stroja perila.user posted image

Aja, smo hoteli it malo na morje kampirat ta teden, ima moj M popolnoma nepričakovan dopust pa bo vse padlo v vodo, ker je napovedano tudi za Hrvaško slabo vreme.user posted image

Adijo, res grem pospravljat.

Oooh skoda za morje!

Jaz sem sedaj speglala srajce od user posted image  in nekaj svojih cot, sedaj imam pa pavzp. Caka me se nekaj kosov za peglanje na manj stopinj in plenice (ja spet peglam, ker so tko grozn trde - izgleda je poleti se vec kamna v vodi! Moj user posted image  je lih vceraj pojamral, da pogresa mehcalec v perilu - jaz pa sem se ga cisto odvadila, odkar za Davida kar skupaj perem z najinimi nekatere kose, ker drugace bi bilo zaznoret. Mi imamo po 10 zeht na teden. Perem pa konec tedna, ker je poceni tok. Tudi peglam naceloma v nedeljo, vendar se mi ponavadi ne da, zato tukaj naredim malo komprimisa...

Ja, koliko pa si dala za original Stokkejevo oblogo za posteljico? Ta naša se je raztegnila in leze dol, Žiga pa tako rogovili po posteljici, da mu moram tudi jaz večkrat reševati ukleščene nogice.user posted image

Jaz sem imela sprva ambicije, da bi Davidu sama zašila podlogo. Vendar ko sem studirala kako to narediti, je ze toliko casa preteklo, da je zacel izvajati te akrobacije in sem spoznala, da edino STOKKE original prevleka, ki je svinjsko draga (65 EUR), lahko reši zadevo. In sedaj je mir. Edino me moti, ker je poslikano z zunanje strani in david ne more občudovati teh figuric. Kot da delajo vse te stvari za starše. Bom pa enkrat poslikala prenovlejno sobico in igralni kotiček, da boš malo videla.

Aja32 in Manca12 hvala, ker sta me zmotivirali za peglanje. Pomojem bi se vama še mpj user posted image  zahvalil, ker ima spet vse speglano. Letos se mu je malo utrgalo in si je nabavil cot, da se meni meša v riti in v glavi, ko vse to perem. ne vem a je to očetovski sindrom, al kaj drugega?

Ajja in Luna hvala ker sta me opogumili za plavanje v bazenu. Imam eno idejo - predlog. Januarke se dobimo enkrat v Snoviku - ajja a ni to tebi bolj blizu, mislim, da lahko švigneš po bližnjici iz celjskega konca. In prinesite s seboj fredde in tudi če jih nimate je ok - meni je nfth rekla, da v zahodnem svetu učijo plavati dojenčke čisto brez pripomočkov. In David je tudi ful bolj navdušen brez fredda. No ajja pa nam lahko pokaže kakše trik iz tečaja. Jaz sem že hodila z dvema mamicama iz drugega foruma plavat, ki sta bili na tečaju in sta mi dali začetni pogum.

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
30.7.2007 13:52:23   
atena777
Skupinsko peglanje uspelo! moramo se veckrat tkole zmenit za druzno peglanje, meni povecuje zagnanost!user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedajle pa dezno prevleko ven in gremo do lekarne po ta znameniti gengigel, ker Davidu tudi nekaj dogaja pod dlesnimi.

Smo na vezi!

A.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
30.7.2007 14:17:30   
Manca12
Bravo Atena!! Meni je uspelo samo srajce zlikati (res jih je blo velik - v bustvu čist nobene zlikane) zraven priprav za kuhanje in še chat-a na g-talku. Ma ja, če bi mi kdo tale PC skril, bi blo tud včasih u redu.
Par dni nazaj sem se ful zafrkavala zunanji disk usposobiti, Atena imaš kakšne izkušnje s tem? Končno mi ga je ratalo inicializirati in da ga vidim prek PC (USB), zdaj me pa spet zajeb..., da ni "dostopen". No, se bom še malo pozabavala, ampak ne danes al mogoče zvečer. Mi ful cajta pobere in moj user posted image  zraven vidno sivi - nikoli ni pravi čas, da se tega lotim... ponavadi reče, a glih zdej moraš to delati??!! Zato ponavadi delam take stvari (+slike v razvijanje,...) ponoči, ko vsi trdno zaspijo. Grrrr nikol nobenga miru več.......user posted image

Zobkov pri nas še ni videti (razen pri Tjaši...) user posted image

Za kakšno skupno kopanje sva pa tudi midva. S Tjašo sem svoj cajt redno hodila 1x tedensko najprej na tečaj, potem pa v nadaljevanju še s kolegicami.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
30.7.2007 14:21:37   
Manca12
Aja32 slike 13x18 so 0,15€ - moj "stari" dolg.

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
30.7.2007 14:34:34   
ajja
Evo, jaz sem tud fertig.user posted image user posted image A se zmenimo še za skupinsko čiščenje?user posted image  Za gospodinjenje pa jaz res nisem nadarjena.user posted image

Ja, sem ZA Snovik. Saj tudi na LJ meeting računam, sam ta teden še ne, ker imam jutri zadnjič angleščino.

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
30.7.2007 14:50:22   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: Manca12

O super... To je res ugodno...
Kje jih že naročaš?

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
30.7.2007 14:56:39   
Aja32
Evo mene iz Postojne...user posted image user posted image user posted image Preživela vstavitev Mirene... Letim gor v njegovo ordinacijo po recept in potem v lekarno... In mi da v lekarni cca. 50 cm x 10 cm dolgo kartonasto škatlo... user posted image user posted image user posted image Sem jo kar direktno vprašala, če je sigurno tole mirena, ker je nekam velika pagunga... Se je lekarnarca ful režala... Nakar pridem do mojega g. in sem mu spet rekla, da bo tale velika zadeva zelo težko šla v moje kraljestvo...user posted image user posted image user posted image Tako, da sva se ful narežala...

No, zadeva ni ful boleča, je pa ful zoprno... Tak čuden občutek, ko ti vstavlja v maternico... Čutiš eno tako zbadanje... Se pa da čisto lepo izdržat..
No, zdaj bomo pa videli... 24. septembra imam kontrolo, itak sva pa na vezi še te dni, da mu sporočim, kako se počutim...

Zdaj pa letim po Lukca... Potem pa spet too much splaniran popoldne... Po mojem bom zvečer samo v posteljo padla...
BTW - Naja je zdajle odspala skoraj dve uri pol?! To ni njena navada...

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
30.7.2007 14:57:04   
Manca12
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

Kje jih že naročaš?

Na www.digitalnafotografija.com in jih grem osebno iskat v Comshop v BTC - obstaja ta opcija. Vidim, da skoz vmes mal RR čekiraš. Si že spakirala?

lp

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
30.7.2007 14:59:31   
Aja32

Kje jih že naročaš?

Na www.digitalnafotografija.com in jih grem osebno iskat v Comshop v BTC - obstaja ta opcija. Vidim, da skoz vmes mal RR čekiraš. Si že spakirala?

lp

Pakiranjeuser posted image user posted image user posted image user posted image Kaj je že to?! Ne še... Zdejle letim po Lukca, potem bom malo pakirala, nakar letimo v Grosuplje po atija, nakar gremo po avto, pa do tašče... user posted image user posted image user posted image Si ne predstavljam, da bi imeli samo en avto... user posted image

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
30.7.2007 15:02:58   
Manca12
Evo mene iz Postojne...user posted image user posted image user posted image Preživela vstavitev Mirene... Letim gor v njegovo ordinacijo po recept in potem v lekarno... In mi da v lekarni cca. 50 cm x 10 cm dolgo kartonasto škatlo... user posted image user posted image user posted image Sem jo kar direktno vprašala, če je sigurno tole mirena, ker je nekam velika pagunga... Se je lekarnarca ful režala... Nakar pridem do mojega g. in sem mu spet rekla, da bo tale velika zadeva zelo težko šla v moje kraljestvo...user posted image user posted image user posted image Tako, da sva se ful narežala...

No, zadeva ni ful boleča, je pa ful zoprno... Tak čuden občutek, ko ti vstavlja v maternico... Čutiš eno tako zbadanje... Se pa da čisto lepo izdržat..
No, zdaj bomo pa videli... 24. septembra imam kontrolo, itak sva pa na vezi še te dni, da mu sporočim, kako se počutim...

Zdaj pa letim po Lukca... Potem pa spet too much splaniran popoldne... Po mojem bom zvečer samo v posteljo padla...
BTW - Naja je zdajle odspala skoraj dve uri pol?! To ni njena navada...

user posted image  user posted image  user posted image  če smo porod "preživele" bomo pa še to (mireno), a ne?

Držim pesti za Najo, da se kaj ne pripravlja.

Jaz pa tudi šibam po Tjašo.

BTW moram sicer še piknik platz preveriti, ampak mi imamo samo še 1 vikend pred morjem frej in to je 18., 19. avgust. In kdo bi sploh prišel, če bi bil plac frej??
To ste vse zamudile, ki niste bile na zadnjem "kraljevskem" meetingu pri Luni, k smo se za "spoznavni piknik" pogovarjali - familjarni.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
30.7.2007 15:04:16   
Manca12

Pakiranjeuser posted image user posted image user posted image user posted image Kaj je že to?! Ne še... Zdejle letim po Lukca, potem bom malo pakirala, nakar letimo v Grosuplje po atija, nakar gremo po avto, pa do tašče... user posted image user posted image user posted image Si ne predstavljam, da bi imeli samo en avto... user posted image

Vidiš, če bi ga poznala bi ti ga lahko jaz pripeljala domov..... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
30.7.2007 15:06:52   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: ajja

Evo, jaz sem tud fertig.user posted image user posted image A se zmenimo še za skupinsko čiščenje?user posted image  Za gospodinjenje pa jaz res nisem nadarjena.user posted image

Jaz tudi fertik!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
30.7.2007 15:09:10   
LUNA06

BTW moram sicer še piknik platz preveriti, ampak mi imamo samo še 1 vikend pred morjem frej in to je 18., 19. avgust. In kdo bi sploh prišel, če bi bil plac frej??
To ste vse zamudile, ki niste bile na zadnjem "kraljevskem" meetingu pri Luni, k smo se za "spoznavni piknik" pogovarjali - familjarni.

?????
To sem pa še jaz zamudla!Sem pa za, takrat smo še frej!

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
30.7.2007 15:10:38   
LUNA06
Ja Aja32 dobra si, da ti znese!
No, sem se že pozanimala zate, tko da ko boš mela minutko frej, me poklič.Jaz te kar ne upam, k vidm kako gužvo maš.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
30.7.2007 15:13:58   
ajja

Ooooo, to se pa dobro sliši. Mi imamo tud tisti vikend fraj in ja, sem za.user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
30.7.2007 15:15:59   
Manca12
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

?????

Komi verjamem... hja, ne moreš bit odlična gostiteljica in še vse čveke slišati..... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Kaj je pa boljš sobota al nedela? Meni se zdi sobota boljš.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
30.7.2007 15:25:05   
ajja

?????

Komi verjamem... hja, ne moreš bit odlična gostiteljica in še vse čveke slišati..... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Sobota.user posted image

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
30.7.2007 15:49:04   
Aja32

?????

OOOO, odlično.... user posted image user posted image user posted image Jaz sem mojemu že omenila, pa je bil valda takoj za.... Mi bomo itak že nazaj, tako da smo takoj za piknik...

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
30.7.2007 15:50:07   
Aja32

Vidiš, če bi ga poznala bi ti ga lahko jaz pripeljala domov..... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
30.7.2007 16:17:51   
ajja
Meni je pa skoraj malo dolgčas. Moj otrok spi že od 13.00.user posted image Sem že šla gledat, če je vse v redu. Pa seveda je, spi kot polhek.user posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
30.7.2007 17:00:19   
ajja
Evo, zdaj se je pa zbudil. 4 ure popoldanskega spanca.user posted image  To si je pa privoščil.user posted image

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
30.7.2007 18:13:48   
LUNA06
No evo, zdej si bom pa res uzela par minut za RR...

Barbine slikce s četrtkovega meetinga.

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
30.7.2007 18:14:44   
K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Brezplačni vrtci - mi smo že ugotovili, da če bo med mulcema več kot 4 leta razlike, ne bo niti eno leto zastonj... Tko da punce, veselo na delo! user posted image

A to je uradno pravilo, ali vaša interna pogruntavščina?

Interno????
Lej, malo preračunaj, pa boš vidla, da če je več razlike, potem nista dva naenkrat u vrtcu a ne?No in potem ne more biti drug otrok zastojn, če je samo eden v vrtcu....

Natanko tako, Luna06 user posted image .

Manca12 - niti hrana od 4. meseca dalje ne pomeni, da je brez glutena! Tko da, kar veselo brat preden kupiš.

Hm.. mene tud zanima, kako skenslaš nočno hranjenje user posted image  Pa kako ga naštimaš, da spi 4 ure popoldne tud user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......