tinkamiška
|
Hojla Iza spi. Petra, kako sta lepi! Pa bratranec seveda tudi, ampak vide sta pa kot iz kakšnega filma In terasa mi je tudi všeč, a miza je iz masivnega lesa? Se mi dopade Včeraj je mela luna res orn vpliv na tamale Rahelca, sploh ne vem kaj naj rečem na to, da je Sara spet bolana in na to, da ni dobila zdravljenja...in ne vem, če bo to, da jih boš dala v časopis kaj pomagalo, vedno skupaj držijo in jim sploh ne moreš doživega In sploh ne vem kaj bi blo treba nardit, da vi se Sarino zdravlje izboljšalo, ker to res ni več normalno. Bogici sta obe Rija, danes delavci že cel dopoldan pacajo cevi, upam, da bo zdej mir. So morali res cev zamenjat, ker so jih takrat, ko so nam delali cesto zmečkali, ni čudno, da je bilo vse zaštofano Glede oblačenja sem se pa prav nasmejala Hlačke sem si pa šla včeraj kupit in seveda niso meli več moje številke, sem se pa zmenila, da mi jih pripeljejo iz LJ in bojo v četrtek tu Ja, glede poguma za oblečt jih, je pa tako. Od kar sem bla 33 mi to skos hodi poglavi in se potem vprašam, če nisem pa zdej že mogoče res malo prestara(fujfej), da bi mela na sebi hlače, ki jih kupiš na oddelku za najstnike Pa sem vzela s sabo moža in se stlačila v številko manjše hlače in so se mu zasvetile oči pa sem si rekla, okler se mu bojo svetile, bom skakala okrog v takih hlačah Oblačenje , joj to je pa poglavje zase pri nas. Ko sem bila v bolnici in je možek z Izo prišel k meni na obisk, mi je blo skoraj malo nerodno, ker je mela Iza bolečene "delavne cote" - take, ki jih ima za okoli hiše letat, ker se takoj umaže. Ampak po drugi strani sta mi bila pa tako posrečena. Prav vidlo se je, da sta ati in hčirka sama doma brez mamice Pa sem ji morala tako fejst objet! Kornelija, tudi jst sme se nasmejala vašim nočnim prigodam Pa naj alexu hitro zobki zrastejo in naj se hitro pozdravi... Alenkica kakšne so napovedi za vaš konec, konec tedna? Sej ne vem, če se Portorož šteje ravno za vaš konec , je pa bolj vaš kot naš Taši, kako ste danes? Ja, danes sem pa skoraj od sreče po zraku letela, ker je Iza ponoči klicala atija ne mene Seveda, ga ni blo, ker je bil še na poti iz Dunaja, ampak napredek pa je Mene tudi zebe Tinka