|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  291 292 [293] 294 295   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke2006
30.7.2007 14:42:25   
lifcsi
Pozdravljene,

Jaz se bom zmrznila, sem v kratkih rokavih in me redno stepa! Predvčerajšnjim pa sem od vročine mehurje dobila na podplatih, ker sem se peš odpravila od doma, v natikčih, ki so me žulili in sem jih sezula, asfalt pa vroč kot v peklu. Tekla sem, kar so me nesle noge, a zaman. Zdaj je že ok.

A vaši otroci pustijo imeti na glavi kolesarsko čelado? Mi dosti kolesarimi, in je baje čelada obvezna, a ne?user posted image Tara je ne mara.

Mi pa glede spanja nimamo nobenega redauser posted image . Malički se že vrti od utrujenost, hodi kot pijana, pa je ne morem v posteljo spravit, z najine leze, v svoji pa skače, pleše, pada...Tako, da pred 20 ni šans.

Št. cotik pa zelo različno od 80 do 98. Bi morale zadnjič videti Taro, kako jo je ati oblekel - prekratka majčka (trebušček zunaj), prevelike kratke hlače, ki sem jih kupila za nazprodaji za naslednje letouser posted image in moja ogromna španga v njenih kodrajočih se laseh - user posted image

Tudi mi ne bomo šli na kontrolo k P, ji je zadnjič dala antibiotik CeClor, po katerm naj bi bila en dober čas OK. Bomo videli.

LP

Livija

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 7301
30.7.2007 16:01:58   
Kornelija
Uf Tašonka, pa saj tvoj Jure izgleda kot najmajn 3m babyuser posted image  Moram ti rečti, da te občudujem, ker si se tako hitro odločila za Jureta, ker če se ne motim, so te hormoni tudi pri Špeli, kar precej namatrali, kaj ne? Ampak je minilo in tako bo tudi sedaj. Pomembno je to, da ti tvoj user posted image  tako zelo pomaga pri tamalih dveh in te razume, če ti razpoloženje niha. 

AjdaN tebi pa je padla sekira v meduser posted image  Sem vesela, da sta tvoja malčka takšen karakter in je tako tebi veliko lažje, ampak vseeno imaš ogromno dela in skrbiuser posted image

Rija, danes sem bila spet pri naši P, ker sem ji nesla izvide od UZ, ki sva ga imela danes zjutraj ( ledvičke so bp user posted image  ) ampak sem bila premalo agresivna, da bi jo po parkljih ( sem pa se spomnila tvojega nasveta) user posted image

Alex več nima vročine, pač pa mu nonstop gre na bruhanje in ker je dobil antibiotik za bakterije v urinu ima sedaj še drisko, jaz mislim, da po antibiotiku, no pametna P pa mi je rekla, da še nobeden ni imel driske po Primotrenu.
Alex ima tudi zelo vnete dlesni, ker mu naenkrat izrašča  6 zobkovuser posted image
Pa moram vam povedati, kaj je ušpičil danes ponoči. Včeraj zvečer je ob 20h zaspal potem pa se ob 22h prebudil, nato mi ga nikakor ni uspelo uspavati. Ker sem bila že prava koma sem malo zadremala, mož je spal ker je zgodaj zjutraj šel na Dunaj, Alex pa je ležal pri nama v postelji. Naenkrat me prebudi neko bobnanje in prvo pomislim, da grmi, potem pa vidim, da so vrata spalnice odprta Alex pa na veliko šiba v čisti temi po hodniku gor in dol z poganjalcem in to ob 1h zjutrajuser posted image  No sedaj pa mali gospod že spi od 10.30 pa se še sedaj ni prebudil. Grem ga pogledat, če je vse v reduuser posted image

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 7302
30.7.2007 16:21:15   
bobika
joj, Kornelija kak sem se nasmejala tvojemu nočnemu ptiču user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Si ga kar predstavljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne moreš verjeti česa vsega so sposobni.
Pa kaj je nocoj bilo z našimi otroci? Tudi Manca je full slabo spala. Je tudi pri nama pristala in po eni uri dobila calpol, ker se ni umirila. Potem pa je bila kot nova. Vsa vesela, naspana in polna energija mi je štorala po ušesih in se veselo pogovarjala. Sem jo kar nazaj v svojo posteljo dala in je na srečo zaspala.
Polna luna menda res trgauser posted image
Kaj tako dolgo spi Alex???? V enem kosu?
Po antibijotikih pa je ja znano, da imajo otroci lahko prebavne motnje. Naj se Alex vredu pozdravi.
lifcsi: user posted image user posted image user posted image da te kap, ko vidiš kako je otrok naštiman user posted image user posted image user posted image SI me spomnila na prijatelja, ki je tudi hčerko oblekev kot klovna. Mami je skoraj znorela, ko ju je videlauser posted image
Joj groza s tvojimi nogami! Upam, da so boljše. Pa da se čimprej zagreješ!

Manca je pa sedaj pri babici malo v varstvu. Si je tako zaželela, da  bi šla k njej. Mi prav paše malo lenarjenja.

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 7303
30.7.2007 16:29:18   
alenkica
Tašonka: ne mi zamerit, kar bom napisala, ampak: zdaj na začetku, vsaj kak mesec jej samo kuhano. nič surove zelenjave. Meni je bilo hudo, ker imam zelo rada svežo zelenjavo, ampak se splača potrpet za malega. Kuhaj si kakšno špinačo, blede krompir, juho, meso za moč (če ga ješ) in to ne mastno, ampak kaj lahkega. Vem, pišem kot babice, ampak meni je to pomagalo in hvalabogu Jure ni imel krčkov.

Seveda včasih ni kriva hrana.

Želim ti, da Jure ne bi imel več krčkov in čim več spanja.

Pri nas je tako lepo! piha in pada dež. Dve noči sta bili hudi. Je bilo ponoči 26, tudi 28 °C in Jure ni mogel spat. Smo imeli klimo odprto celo noč, pa še vedno se je celo noč obračal.

Danes bo milijonkrat bolje user posted image user posted image .

Čiao!!

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 7304
30.7.2007 19:36:51   
Rahelca
Drage moje,
samo spotročam vam, da imamo vnetje ušes. Ni besed, s katerim bi pokomentirala tole stanje.
Najbolj me boli, da so nama zavrnili zdravljenje, češ, da je otrok zdrav. Halo!!!!

Hitim saro stuširat. Cel dan se mučiva z vrečko za urin. Eno uro jo imaš lako gor. Enkrat ni lulala, drugič je še kakala zraven, potem je šlo mimo, potem spet ni lulala. Za popuser posted image . Sem jezna nase in na ves svet. sara se mi pa itak smili.
Poljubček vsem. se javim še kasneje.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 7305
30.7.2007 20:08:50   
Kornelija
BOBIKA če je bila Manca ponoči polna energije, potem bi lahko Alexu pomagala dirjati z poganjalcemuser posted image  Ne morem verjeti, da je čez dan spal v enem kosu 6.5h, spet bo ponoči žurka...
A lenariš, ti, ti ......pa si rekla, da se moraš učitiuser posted image  Deževen dan je itak pravi za lenarenje.

RAHELCA a ti lahko Sari kar sama gor daješ vrečico za urin? Naša P ne pusti in potem si predstavljaj, ko z otrokom čakaš med bolnimi otroki cel dopoldan, da se bo polulal. Alexu ne pomagajo nobene finte ( močenje gležnjev ali kolena z mrzlo vodo... ) on noče lulat v vrečko pa pika.
Uboga Sara in uboga ti, ki trpiš skupaj s tvojo pupikouser posted image user posted image
Ni mi jasno zakaj Sari ne odobrijo zdravljenja na morju, pri nas ne komplicirajo nič in vem da pošiljajo tja otroke, ki jim skoraj nič ne manjka.

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7306
30.7.2007 20:32:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kornelija

ker če se ne motim, so te hormoni tudi pri Špeli, kar precej namatrali, kaj ne?

Ne, ne motiš se, pri njej me je tud ful metalo. Dokaj ok sem bila se mi zdi šele po pol leta. Mam ful probleme z depresijo in tudi pri njej me je grabila, zdaj me pa spet.
Sem se pa ful narežala temu, kaj je Alex zganjal ponoči.user posted image user posted image user posted image

Alenkica, hvala za nasvet.user posted image Ma sej ne morš bit dost pameten, ker ti vsak svetuje drugače, eni da naj jem tudi sveže sadje in zelenjavo in to čimprej, drugi da sploh ne, in to vsi iz kao strokovnih krogov.user posted image No, bom morala bit ful previdna.

Rahelca, saj ne vem, kaj naj ti rečem.user posted image Katastrofa tole s Sarinim zdravjem. Resnično ni nobene variante, da bi jo izpisala iz vrtca in dala v privat varstvo?

(odgovor članu Kornelija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7307
30.7.2007 20:43:51   
bobika
Tašonka: še ena moja izkušnja glede dojenja in krčev. Prvi dan v porodnišnici smo dobili  za jesti fižolno juho, potem pa še en dan (v 8 dneh) fižolov golaž. So nam rekle sestre, da naj jemo vse. Jaz se pri Manci nisem skoraj nič pazila in ni imela pretiranih krčev. Tako, da res ne veš kaj in kako.
Glede poporodne depresije pa menda full pomaga čaj šentjanževke. Če že cveti, ti jo lahko naberem. Boš imela za malo pozneje, če te ne bo še spustilo.
Kornelija: sem se šla potem še učiti in sem po 45 minutah zaspala user posted image Sem si privoščila malo user posted image
Rahelca: joj, pa ne morem verjeti, da je že spet bolna. Kaj homeopatska zdravila nič ne pomagajo? Hitro naj se mala miška pozdravi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7308
30.7.2007 21:09:15   
renan
Pozdravljene!

Že spet jaz...user posted image

tašonka: za krče boš sama sčasoma spoznala, česa se naj izogibaš. dojenčki reagirajo zelo individualno. jaz sem ravnala tako, da sem se izogibala hrane, ki mene napenja..nam so tudi v porodnišnici dajali grah ipd., potem je pa vladimir celo noč prejokal in nisem imela pojma zakaj. doma je pa takoj po tri ure v kosu spal. sem šele pozneje spoznala, zakaj sem imela v porodnišnici neprespane noči in sem bila ful jezna na njih, ker so nam dajali to hrano.

kornelija: to bo še aleks žural ponoči, ko odraste.user posted image   vladimir bi bil sposoben kaj podobnega izvesti, ker on sploh ne more zaspati, če ni obdan z ograjo posteljice. če ga dava k nama na posteljo, nama takoj hoče pobegniti.user posted image

rahelca: mi je žal zaradi sare. se lahko še enkrat pritožiš za zdravilišče? prosi pediatrinjo, da ti pomaga pri tem.

lifsci: moj mož bi podobno oblekel vladimirja, če bi ga moral sam. sploh ne misli na te rutinske stvari. ko gresta ven, odideta brez kape ali s premalo kapo, brez vode- skratka brez glave.

lp, renan

< Sporočilo je popravil renan -- 30.7.2007 21:11:04 >

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7309
30.7.2007 21:57:21   
srečica
Sem se vam morala malo nasmejat. POsebej tebi Kornelija in tvojemu Alexu.
Kornelija zelo sem vesela, da si spet z nami user posted image user posted image user posted image .

Taši, jaz pa sem pila čaj za dojenje kupljen v lekarni in tisti navadni bebe čaj od 1001 cvet. Pa Anže ni imel niti enkrat krčev. Pa sem to svetovala vsem prijateljicam in so upoštevale. Pa noben ni imel krčev. Sem pa tudi pazila na prehrano. Prve 3 mesece zelo potem pa sem počasi jedla vse in ni bilo problemov. Probaj. Bebe čaj pa je itak dober. Popij kak liter na dan. Ko ga nisem imela sem si skuhala kar janež in kamilice in je bilo res ok. 

Drugače pa pri nas vsak dan kaj novega. Po novem nisem več mami ampak mamica. Tak lepo to reče, da dobim kar solzne očke. Začel pa se je full afnat pa na čase noče več lepo govorit. Aja mi pravi včasih mamija. Najbolj je posrečen ko pove koliko je star: "eno a po" (prevod:eno in pol). Pa pesmice full poje. Zapoje ringaraja, pa kar sam si nekaj namišljuje: (kravica mumu, konjiček iha, račka gaga...)

Zvečer hodi spat okrog 21 do 21.30.

Ajda res čestitke da tako obvladaš tvoja sončka.

Dajte punce kake slikice prilepite. So tako zanimive.

joj, sem cel roman napisala.

Lepo se imejte

Darja

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7310
30.7.2007 22:07:28   
KatjaD
Taši - kaj pa vem. Jaz se nisem kaj zelo posebej pazila, pa ni imel Matic praktično nič krčev, zato so nas pa potem zobje matrali ko user posted image do zdaj. Sej pomoje meni patronažna tudi ne bi težila zaradi polaganja na trebuh, če ne bi naš frajer ravno takrat, ko je bila na obisku pri 10-ih dneh pasel kravic. Potem sem imela pa celo predavanje...

Tinka - kr pogumno po hlačke!!! Te pa čisto razumem glede uspavanja Ize, meni je tudi ful hudo in  si ne morem kaj, da ne bi šla v sobo, če je kriza. Res pa, da Alešu tudi to ni najbolj všeč, ker izpade, kot da ona ne zna... Pa sem ga hitro potolažila, ker drugače je itak Maticu on ZAKON!!! za igrat, mečkat, ustvarjat traparije,...

Spanje - Matic gre spat vedno ob 20:30, včasih je imel uro celo ob 20-ih, pa smo pol ure prestavili zaradi kopanja. To je užitek, ki ga delita z atijem, ati pa zelo rad pogleda vsaj šport user posted image . Pa smo prestavili pol urice. Pa tudi čez dan ima precej fiksno uro za spanje - med 11:00 in 11:30, potem pa potegne do 14-ih ali celo do 15-ih, odvisno koliko je zmatran. Je pa res, da je po meni jutranji tič in je zjutraj popolnoma alive že ob 6:30 do 7:00 enkrat. Ampak me ne moti, ker itak tudi sama zgodaj vstajam, pa z atijem se tako zjutraj še vidita preden gre v službo.

Madona, odkar sem z dopusta pa kr neke romane pišem...

Rahelca - dej probaj mal poropotat za tole prošnjo. Kar ne morem verjet, da so ti zavrnili... Sploh si ne predstavljam kdo bi bil bolj potreben morskega zraka kot vaša princeska.

Lifsci - moj bi Matica tudi oblekel za nikamor, pa sem ga zdresirala, da me povpraša, če me pa ni doma pa vse vnaprej pripravim za oblečt, obut,... Potem pa zgledata tako, kot je treba...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7311
30.7.2007 22:25:00   
Rahelca
Drage moje,
hvala ker mislite name. In na mojo Saro. verjemite, da sem že premišljevala o zasebnem varstvu ampak nama finančno enostavno ne znese. Pa ni samo to. Skupek stvari. Sara zelo uživa med otroki. V Ljubljani sem že gledala za takšnim privat varstvom. preoblem je, da so tam tudi bolni otroci.
Ne vem, ampak mislim, da homeopatska zdravila niso pomagala. Ali pa potrebujejo določen čas, da začnejo pomagat. Sem zmenjena konec meseca avgusta pri homeopatinji.
Kar se pa zdarvilišča tiče, pa nimam besed. Sarina pediatrinja mi je že napovedala, da kdor izgubi na 1.stopnji, zdravljenja ne dobi. Imam poznanstva na zdravniški zbornici, tam pravijo, da zdravilišče dobije le astmatiki. Zdaj jih bom dala v časopis. če katera pozna koga, ki ni astmatik, pa je bil v zdravilišču, naj mi napiše. Po drugi strani je pa to dvorezen meč. lahko je katera dobila zdravljenje po vezah, pa je ne želim spraviti v slab položaj.

Vrečke pri nas same mame dajemo gor, izjemoma sestra. Danes sva jih porabili 5. Na koncu je malo lulala, ujeli smo pikico. Upam, da bo dovolj. Bom jutri videla. Meni je to groza delat. Re je hudo. Pa saj jaz sem še kar OK (poizkušam biti) ampak Sara se mi smili. Komaj se je navadila na vrtec, spet je reva doma. Pa moja nečakinja, ki jo je že imela 2 tedna, da je prišla k sebi, gre za 2 meseca v Španijo.
Res bom posvojila eno babico!!!!

Sara gre spat okoli osmih, takrat je že čista koma. Vmes se zbudi ker je žejna. Samo spije tekočino in že spet spi.
Zjutraj se zbudi okoli šestih. Čez dan potrebuje še 2x spanje. Danes je spala samo 1x in to 3 ure!!!! Prav smili se mi. Saj drugače je ok. Vesela, nasmejana.

Sem se že veselila, da bom vsaj 1x cel mesec v službi, da bom sploh vedela, koliko imam plače. Pa eto...sicer samo 2 dni, ampak vseeno......Še dobro, da me prenašajo.

Se opravičujem, ker sem se toliko razpisala. Nočka.

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 7312
30.7.2007 22:54:34   
liju
Alo babike!
Naš mišek pa je imel danes tečni dan. Dopoldan je bila prava groza , pol smo ga pa spakirali v vrtec in je baje bil priden da je kaj.user posted image
Bobika: vidim, da si bila pridna- spanje in učenje- najboljša kombinacija.user posted image user posted image  Tudi jaz bi se morala učit, pa resnično nimam volje in motivacije. Nimam pojma, kdaj bom končala to šolo? Sem imela itI plan maja na maturo, pol zdaj konec avgusta, samo odlašam.user posted image   Bobika, če se ne moti obvladaš MAT, bi se lahko zmenle za kakšne inštrukcije?user posted image user posted image  Joj, ta šola.

Glede oblačenja, pa se ati in mali kar vredu porihtata. Jima grejo kombinacije dobro od rok.user posted image user posted image
Vidim, da te pa nismo edini, ki nosimo številko 80-84user posted image

Kornelija:ta vaš Alex, pa je prava faca. Te že zdaj pripravlja na noči, ko bo hodil okoli.user posted image user posted image user posted image

Glede spanja pa pri nas nekih izrednih problemov. Nekega reda ne moremo imet, na žalost. Problem je v vrtcu, ko je popoldan. Ker imajo drugo uro spanja kot dopoldan, pol pa se mu zvečer vse prestavi. Sedaj pa tudi že dva dni gre sam spančkat.user posted image user posted image  Se polubčkamo in poišče dudo, pleničko in gasa. Pa me kliče, da ga moram dat v postlo. Pol še naštimama melodijo in že spi. Se vidi, da morajo v vrtcu sami zaspančkat.user posted image

Rahelca:Pa ta tvoja pupika pa je res bogica. Non stop ima nekaj, groza. Upam da bo čim prej bolje.user posted image user posted image  za srečo.

Taši: Naš user posted image že na veliko teka naokoli. Vsake toliko mi pride z zokni v roki in mi kaže, da ga naj piham in božam, pol pa še to ni ok, pa prinese kremo in reče maza in moram mazati nogice. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pravi falot je. Prav gledam, da kremo po mazanju skrijem, ker drugače bi morala spraznit v eni uri celo kremo da bi bil mir.user posted image user posted image  Taši za dojenje sem jaz pila hippov čaj za dojenje in mleka je bilo na pretek. Aja, za krče smo pa mi imeli kapljice Lefaxin iz avstrije in so resnično super. Res da smo jih jemali redno pred obrokom in pol leta, ampak krčev ni bilo.user posted image  So pa na zeliščni bazi. Za te kapljice- koroške lekarne pa mi je P odsvetovala, ker vsebujejo kuminov sok, katrei pa dela črne zobe.user posted image

Aja o agresivnosti je bila zadnjič debata. Naš mali pa od  kar hodi v vrtec ima igranje takšno, da skozi meče stvari, kot da je vse žogauser posted image user posted image  pa kako se razjezi, če se ne odbije, pa to lahko znoriš. Danes pa je z neko palico telovado- kao neko čarovniško in glasove spušča, pa me je tak vdaro gor po nogi, da sem vse zvezde vidla. Še zdaj imam flekuser posted image . Se mi zdi da sem še kar v šoku. Pol pa sem ga skregala in je tulil kot nor in se stiskal k meni in me lubčkal, pa božal, prav zasmilo se mi je revež, ker ne vem ali se mu je to zgodilo nenamerno ali kajuser posted image  Samo popustila pa nisem in čez čas se je pomiril.

Joj, sem celi roman napisala!user posted image

Nič, lahko noč!

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 7313
30.7.2007 22:57:51   
rija
Rahelca: homeopatska zdravila moraš uporabljati dovolj dolgo in ob enakem ritualu, da pomagajo. Mi smo našega malega vozili v Avstrijo k eni fajn homeopatinji.....mislim, da jih vedve uporabljata enostavno premalo časa, da bi bil viden nek učine.

Sem pa slišala, da hodi tu pri nas en zdravilec, ki baje ful, ful pomaga pri vsakoraznih zadevah glede zdravja. Je bila naša znanka z malim pri njem in je navdušena. Ko jo srečam, jo vprašam, pa napišem, če pač verjameš kaj takega.
Jaz sicer mislim, da nekaj je na tem in mislim peljati tja našega junačka v smislu povečanja splošne odpornosti.

Atiji in oblačenje: naš ati je itak poglavje zase v smislu oblačenja....v pozitivnem pomenu. Ko kam gremo, jaz fašem malega živčnega, preden se on spedena. Tudi pri malem je ful haklik kar se cotik tiče....in ni šans, da gre v mesto "neurejen"user posted image  in mali je seveda že OKUŽEN user posted image , ko se po novem oblečeva, mora obvezno pred ogledalo, da vidi, kak je lep. Mali seveda.
Torej pri nas je kontra. user posted image

Spanje: okrog pol desetih. Bo pa z vrtcom treba prej, ker bodo drugače zjutraj problemi

Pri nas se je končno ohladilo in sem glih šla v spalnico in je bajnih 22 stopinj, pa me je kar zazeblo user posted image  Bo treba koutre ven dati.

Tinka: tudi pri vas se bo uredilo s hiško. Na začetku je pač tak, da je treba določene stvari uštimat, potem pa gre. Če pa ne, pa pač poštimuješ tak dolgo, da so cevi že čisto fuč, pa daš potem raje nove user posted image user posted image user posted image

Renan: cotke v Grazu: imajo že kar nekaj nove kolekcije in še veliko zelo znižane prejšnje. Jaz sem mu kar to znižano nabavila, za vrtec bo dobra. Pa super znižane geoxe sem mu kupila. Sem mislila kar ene 3 pare vzeti, samo številk ni bilo več. Sicer pa bo za jesen dovolj, ker mu je Raho podarila dvojne še nenošene naturino čevlje user posted image

Samo tole šopingiranje je bolj za mojo dušouser posted image user posted image

KOrnelija: tale s poganjalcem je pa res hudauser posted image user posted image user posted image user posted image , bo kot egipčani vozil v temi...user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7314
31.7.2007 7:47:30   
fiona apple
Hojla,
vsak dan vas berem, napista pa mi ne uspe nič, ker mi zmanjka časa.
Taši: Še enkrat čestitke za Jureta. Je pa res orenk dec. Če ne bi nalepila slikic zraven, bi si mislila, da si zmišljuješ- da se tako majhni dojenčki tako visoko dvignejo- no očitno je vse mogoče. Sicer je pa tudi Jure tako velik, kot je bila moja Ela skoraj pri dveh mesecih. Kar se tiče pa psihe, pa TE ČISTO ZASTOPIM IN VSA ČAST TI, DA SI SE ODLOČILA ZA DRUGEGA OTROKA TAKO HITRO. mENE ŽE EN OTROK TOLK ZDELA, DA ČE BI ZDAJ IMELA DVA BI SE MI VERJETNO kar zmešalo. Je pa Ela tako kot Špela očitova ljubica. Pri nas jo mora tudi on dat spat, ponoči če se zbudi vpije samo oooočiiiiiiiiii, če slučajno jo jaz dvignem mi reče bejž. Sicer je vse skupaj verjetno odraz tega, da sem sama bolj stroga in pri meni ni pardona- kar se ne sme se ne sme (jih dobi tudi po riti).

Kornelija: Po primotrenu (trimetoprim sulfometoksazol) so lahko stranski učinki, predvsem pa slabost oz. bruhanje in ostale prebavne motnje. Sem pa zelo vesela, da se je tvoje zdravstveno stanje uredilo oz. hvala bogu, da so bile spremembe odkrite tako zgodaj, da se je dalo še vse poštimat.

Zdaj moram delat, malo kasneje pa več napišem pa še nekaj slikic imam namen prilepit.

lep pozdrav, 

Petra

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7315
31.7.2007 9:51:48   
Rahelca
Rija: hvala za napisano. Midve (oz. Sara) je dobila 3 kroglice. Vsako sva vsak dan razstopili v pol deci vode in vsak dan je morala spiti 3x na dan požirek. S tem da niti prej, niti potem 20 minut ni smela jesti. tako da sva jemali zdravila samo 3 dni. Pa še to je enkrat kmalu zatem hotela jesti. Takšnim smrkolinom pa ne moreš dopovedat. Še ne.

Fiona Apple: najbrž nisi mislila resno, ko si napisala, da jo kdaj tudi po riti? Mogoče narahlo, a ne. Jaz sem jo pred nekaj meseci po ritki. Pa mi je bilo takoj žal. Potem je pa nisem nikoli več. Se mi zdi, da so špe premajhni za strogo vzgojo. To ja, da vztrajaš pri svojem.

Zdaj ko sem doma, bom uredila album. Ampak kaj, ko imam v službi več časa....
Tudi pri nas je bil ponoči balzam. Samo kaj, ko bo spet vroče....
lp

(odgovor članu fiona apple)
Neposredna povezava do sporočila: 7316
31.7.2007 12:08:58   
renan
pozdravljene!

moj miškolin je danes zaspal pred kosilom, tako je bil zmučen.user posted image ne vem, kako dolgo bo uspel spati s praznim želodčkom. če se bo prej zbudil, bo do večera spet zelooo napornooo....

po ritki: jaz sem ga nekajkrat po rokici, ko me je čisto ob živce spravil. ni bilo nobenega učinka, zato se temu izogibam. da zelo povzdignem glas, je za zdaj edina ekstremna "uspešna" vzgojna metoda..

alenkica: si mi zadnjič naredila slabo vest, pa sem tudi jaz danes očistila okna.user posted image

lp, renan

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7317
31.7.2007 13:21:06   
fiona apple
Evo me nazaj,

No najprej komentar na tepež: Ela jih je že dobila po ritki, vendar to še daleč od tega, da bi jo sploh zabolelo. Meni pa je bilo takoj žal, ko vidiš tisti užaljen obražček. Ja pa bil včeraj dan, ko je bila tako sitna, da sem mislila, da bom živčni zlom dobila. Čist nič ni bilo prav. Na obisku je bil Elin bratranec, kateremu seveda ni pustila nobene igrače, ker je mlajši (ker mlajšim od sebe noče pokazati in posojati igrač). Potem sem mu revčku jaz hotela dati eno ropotuljico - ki jih seveda niti ne pogleda ne več- pa stopi k meni in me flocne po obrazu in zraven vpije pustiii in mi začne vlečt ropotuljico iz rok. Jaz sem mislila, da se mi bo res zmešal , ker te borbe s temi igračami non stop mene pošteno utrujajo. Sem mislila, da naša pa ne  bo nič posesivna, ker jo bova že od začetka vzgajala v tem,da stvari deli, pa tudi dva mlajša bratranca ima s katerimi se bo igrala in ji ne bo problem dat igrač. Ja pa sem se pošteno vgriznila za jezik. Me pa tolaži to, da verjetno je to samo faza in da sem podobno prebrala tudi tukaj, poleg tega pa ko vprašam varuško kako se kaj razume z otroki mi pravi, da Ela še najraje da igračko komu drugemu, da so drugi še bolj posesivni.

Je pa zadnjič pred hišo padla, pa sploh ne dosti, ampak potem ko smo ji pregledali rokico smo videli, da si je revica posnela nohtek. Zdaj je revica na mezinčku brez nohtka, ampak pediater pravi, da to ni nič nenavadnega in da ji bo normalen nohtek zrastel v parih mesecih..

Še par slikic:

Naša terasa končno dokončana (no saj je že dva meseca pa sem jo pozabila slikat):

user posted image

Ela in bratranec Urban

user posted image

Ela kar tako...

user posted image

midve

user posted image

LP/P

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7318
31.7.2007 14:13:13   
tinkamiška
Hojlauser posted image

Iza spi.

Petra, kako sta lepi!user posted image user posted image user posted image Pa bratranec seveda tudi, ampak vide sta pa kot iz kakšnega filmauser posted image In terasa mi je tudi všeč, a miza je iz masivnega lesa? Se mi dopadeuser posted image

Včeraj je mela luna res orn vpliv na tamaleuser posted image

Rahelca, sploh ne vem kaj naj rečem na to, da je Sara spet bolana in na to, da ni dobila zdravljenja...in ne vem, če bo to, da jih boš dala v časopis kaj pomagalo, vedno skupaj držijo in jim sploh ne moreš doživegauser posted image In sploh ne vem kaj bi blo treba nardit, da vi se Sarino zdravlje izboljšalo, ker to res ni več normalno. Bogici sta obeuser posted image

Rija, danes delavci že cel dopoldan pacajo cevi, upam, da bo zdej mir. So morali res cev zamenjat, ker so jih takrat, ko so nam delali cesto zmečkali, ni čudno, da je bilo vse zaštofanouser posted image Glede oblačenja sem se pa prav nasmejalauser posted image

Hlačke sem si pa šla včeraj kupit in seveda niso meli več moje številke, sem se pa zmenila, da mi jih pripeljejo iz LJ in bojo v četrtek tuuser posted image Ja, glede poguma za oblečt jih, je pa tako. Od kar sem bla 33 mi to skos hodi poglaviuser posted image in se potem vprašam, če nisem pa zdej že mogoče res malo prestara(fujfej), da bi mela na sebi hlače, ki jih kupiš na oddelku za najstnikeuser posted image user posted image Pa sem vzela s sabo moža in se stlačila v številko manjše hlače in so se mu zasvetile očiuser posted image user posted image pa sem si rekla, okler se mu bojo svetile, bom skakala okrog v takih hlačahuser posted image user posted image user posted image

Oblačenjeuser posted image , joj to je pa poglavje zase pri nas. Ko sem bila v bolnici in je možek z Izo prišel k meni na obisk, mi je blo skoraj malo nerodno, ker je mela Iza bolečene "delavne cote" - take, ki jih ima za okoli hiše letat, ker se takoj umaže. Ampak po drugi strani sta mi bila pa tako posrečena. Prav vidlo se je, da sta ati in hčirka sama doma brez mamiceuser posted image Pa sem ji morala tako fejst objet!user posted image user posted image

Kornelija, tudi jst sme se nasmejala vašim nočnim prigodamuser posted image user posted image user posted image Pa naj alexu hitro zobki zrastejo in naj se hitro pozdravi...

Alenkica kakšne so napovedi za vaš konec, konec tedna? Sej ne vem, če se Portorož šteje ravno za vaš konecuser posted image , je pa bolj vaš kot našuser posted image

Taši, kako ste danes?

Ja, danes sem pa skoraj od sreče po zraku letela, ker je Iza ponoči klicala atija ne meneuser posted image user posted image user posted image Seveda, ga ni blo, ker je bil še na poti iz Dunaja, ampak napredek pa jeuser posted image

Mene tudi zebeuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu fiona apple)
Neposredna povezava do sporočila: 7319
31.7.2007 17:31:24   
alenkica
Tinkamiška: ti pa  mal prehitevaš. user posted image Ne vem, v petek baje bo dež in jaz sem kar daleč od portoroža. Bi bila napoved bolj točna za NG. user posted image

Hval punce za prelepe slikice. Poslale so mi jih že 4 in vse slikice so prelepe. user posted image user posted image

Ostale pa kar pogumno, da bo čim prej nared. user posted image

Našega Jureta je vozilo prejšnje dni.

Čiao, morma it, jure je sitnoba.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 7320
31.7.2007 22:09:24   
renan
fiona apple: ela je res fejst punca, pa mama tudi.user posted image mi je všeč kamen na vaši terasi. jaz si želim teraso s kamnitim ozadjem- z mediteranskim pridihom, edino ne vem, če bo pasala v naše okolje...

tinkamiška: jaz bom letos napolnila leto manj od tebe in se tudi vedno sprašujem, kako bi se naj oblačila ženska mojih let. meni se zdi, da se še vedno oblačim, kakor v študenstskih letih. morda bi se drugače, če bi hodila v službo..

lp, renan

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 7321
31.7.2007 22:54:00   
bobika
No se še pa jaz malo oglasim user posted image
Vam moram povedati, da je Manca dobila v dveh dneh 3 zobke. Včeraj sta ji prišli ven dve štirkici, danes pa še ena dvojkica. Jo pa še sedaj full nekaj matra, ker se nonstop joče.
Fiona: lušni sta user posted image Tvoja Ela ima pa enako oblekco in enako kapico kot naša Manca. Le, da je Manci kapa že premajhna - je lani to dobila in poleg so bili še enaki čeveljčki user posted image Te popolnoma razumem, kako se počutiš ob takšnih izpadih Ele, ker je pri nas zgodba zelo podobna tvoji. Sem se tudi sama sprijaznila s tem, da je to le faza in upam, da jo mine čimprej.
Terasa pa tudi zgleda fajn. To nas čaka še drugo leto user posted image
Tinkamiška: user posted image za hlače! Jaz si kaj takega sploh ne morem umisliti, ker je kg veliiiiiko prevečuser posted image
No super, da je tudi atija klicala. Manca včasih kliče celo dedija in babo, atija pa tudi kar pogosto. Pokliče ga če se ji jaz ne oglasim takoj je kar on na vrsti user posted image
Liju: nič nisem jezna,da vas ni bilo doma. Smo pa mi v nedeljo tudi potem izkoristili obisk pri babici.
Obvladamuser posted image Kje si pa to slišalauser posted image Ne vem, če bi se še kaj spomnila, ker od mojega izpita na faxu iz mat je že kar 2 leti. In sem menda že veliko pozabila. Bi verjetno mogla iti se na novao učiti user posted image . Lahko ti pa pomagam ja, če se bi sploh še kaj spomnila.
Kako fajn, da gre lepo sam ajati user posted image Kdaj bo le pri nas napočil ta časuser posted image

Srečica:mene je Manca tudi pred kratkim začela klicati mami, prej pa mama in mi je full fajn.
rahelca: kako sta uštimali vrečkico? jaz se spomnim iz porodnišnice, da sem ji že tam mogla sama gor dajati, saj so sestre to delale ful grobo in je bogi revice že vsa kožica šla dol. Je imela pol še kar nekaj časa čisto rdečo lulo user posted image
Kako pa kaj uhice?
Renan in Rija: pozdravček v prekmurje user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7322
31.7.2007 23:03:22   
rija
čer...

jaz pa moram povedat, da si je naš mali danes prvič zmislil, kaj bi imel oblečeno, ko sva šla ven....user posted image  zgornji del pižame z Nodijemuser posted image user posted image  se je kar sam tlačil vanjo in sem ga komaj prepričala, da se je normalno oblekel user posted image  zvečer pa je zopet napekal za Nodijem....samo tokrat mu je uspelo!

Pa še danes je prvič zagrabil svojega največjega medvedka in ga odnesel s seboj v posteljo. Zaspal pa je tak, da je namesto mene objemal medvedkauser posted image

Kratke hlače: punčice, v vaših letih sem zgledala NAJBOLJEuser posted image  me noben kroj in dolžina nista mogla ustavit, pa še sedaj me nebi, če bi ne fasala toliko prekletih kilogramovuser posted image user posted image

Bobika: tebi pa pozdrav na Štajersko user posted image

Joj, pa še nekaj je: naš mali nas je začel vse po vrsti tepst, če mu kaj ne dovolimouser posted image  Te enostavno plisne okrog ušes.....user posted image user posted image user posted image user posted image  Res ne vem,kak pravilno odreagirat....

...vox populi...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7323
31.7.2007 23:57:48   
liju
Čer, čer!
Malo da se vam javim. Danes smo se odločili,da jutri krenemo na dolensko- belo krajino. Tam imamo sorodnike in gremo malo zgago delatuser posted image . Upam da bo lepo vreme, da bomo lahko tudi ritke namakali v Kolpi.user posted image  Stvari so že spakirane, saj smo morali kar precej zraven vzet, ker računamo do ponedeljka. Bomo vidli.

Danes pa se je naš mali zbudil v svoji postliuser posted image user posted image , ne moreš vrjet, da je zdržal celo noč. Včeraj sem pa klobuček pustila na robu postle in danes zjutraj naš mali sedi v postli z klobukom na glavi in se dere mama user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz sem skoraj dol padla od smeha. Pol pa ni pustil ta klobuk dol vzet in je hodil z njim po stanovanju, zraven si je pa še vzel palco, z katero sem jih včeraj dobila po nogi in zraven spušča glasove hoka poka. Ki je to vido nimam pojmauser posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, moram it spat, da bom jutri brez glavobola.

Lepo se imejte, se vam javim, ko se vrnemo.
Lahko noč

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7324
1.8.2007 7:25:02   
lifcsi
Jutro!

Liju - uživajte v spremembi okolja.user posted image

Rija - jaz  bi ga objela  in mu razložila, da to ni lepo... (ti naši smrkolini že marsikaj zastopijo)

Nodi pa je omrežil tudi našo miško, ima le eno pobarvanko o njem, pa le nekajkrat (max 5x) je gledala risanko in skoz govori no no

Ima pa tudi ona svoje "izbrane oblekice", ki jih vlači iz omare in na sebe - neuspešno dosedaj.

Kdaj bo prišel dan, ko se bo miška v svoji postelji zbudila? user posted image Ekrat je imela fazo, da si je v vrtec vlačila eno punčko, ki joka, če nima dude v ustih, in  tudi doma jo je zmeraj iskala - baba baba. (Zelo lepo je skrbela zanjo, pazila, da se ni umazala, jo umivala, bila pozorna, da ji duda ne pade...)Sem že mislila, da si je le izbrala ljubljenko, a se je po tednu dni premislila in vzela s seboj medvedka, zdaj pa gre spet samauser posted image Te svoje začasne prijatelčke pa, zanimivo, nikoli ni vzela s seboj v postelko. Tako da ostajam njena ninica jaz.

Alenkica - še vedno nimam "normalne" fotke. Se bom potrudila in nekoga zagnjavilauser posted image

Lep sončen dan vsem

Livija

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 7325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  291 292 [293] 294 295   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  291 292 [293] 294 295   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?