|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  253 254 [255] 256 257   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
30.7.2007 19:22:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Tianna, jaz se dobro skrivam

Te bom že našla. user posted image user posted image user posted image  Ma jutri ne, ker sem naročena že ob 8:20. user posted image  Ti bom sporočila kdaj me bo naročil za naprej, pa mogoče bova v istem dnevu, pa še kakšna fajn ura, da se bova spoznali.
No, jutri mu je drugi dan po dopustu. Z današnjim dnem je torej začel; tako da... Gužva. user posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 6351
30.7.2007 19:24:25   
Anonimen
Carmy - hvala enako. boli ko hudič - medenica, kosti mišice kaj pa jaz vem . kar vse po vrsti. v prvi pa tudi mene ni nič bolelo. pa še letase poznajo???? prvič 26 sedaj 35.........

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 6352
30.7.2007 19:27:42   
Anonimen

Nick, trajanje user posted image ,  pridobljeni kg, pridobljeni cm, trenutni obseg

Guppy,              user posted image 35t,       +15kg,  +30cm     (130cm)
Pikica pokica,   user posted image 35t,       +12kg, +32cm      (97cm)
Misska,             user posted image 34t4d,    +11kg,
Lemavrica         user posted image 34t,       +7kg,                    (99cm)
Jst86,                user posted image  34t,      +15kg,                  (115cm)
Duskamb,         user posted image 34t,        +12kg,                  (108cm)
Žabonka,          user posted image 34t,        +10kg,   +29cm    (101cm)

Nana27,            user posted image 34t,       +13kg,                   (104cm)
aljab                 user posted image 34t,        +12kg,  +25cm     (100cm)
_mala_ ,           user posted image 34t,        +11kg,                  (100cm)

Bodoča ,            user posted image  33t5d,  +6.5kg, +30cm      (128cm)
PBJ                    user posted image  33t1d,   +9kg,                      (100cm)
Mateja82,         user posted image 33t,    ,   +12kg,                   (101cm)  
Sandra85,         user posted image 32t6d,   +9kg,    +25cm     (95 cm)
Nefretiti,           user posted image 33t5d,    +10kg,                  (103cm)
Srček,               user posted image  34t,        +10kg,  +12cm    (131cm)
Cuma,               user posted image 32t3d,     +10kg,                   (102cm)

Buškica,            user posted image  32t,        +11kg,                   (102cm)
Helenav            user posted image 32t,         +15kg,                  (100cm)
dorotea,            user posted image 31t6d,    +7-8kg,   +20cm     (96cm)

mony79,           user posted image  31t5d,    +8kg,      +25cm     (100cm)
sevenka,           user posted image  31t2d,     +7kg,      +13cm    (103cm)
nalLa                 user posted image 31t1d,    +10.5kg,                 (101cm)
Lina31,             user posted image 30t4d,     +9kg,       +26cm     (100cm)
Tanja Lina        user posted image 30t1d,     +7kg,                        (96cm)

Lumpa6, a daš še ostale podatke da te dam na seznamček?
misska, javi koliko cm obsega imaš sedaj....

Poskušajte približno 1x tedensko javljat nove mere, da lahko posodabljam seznamčekuser posted image . In da vidimo kako se redimo.

Prosim da mi javite najnovejše podatke, če jih slučajno nisem popravila ali katero na novo dodala, ker je skoraj preveč strani za podrobno pregledatuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6353
30.7.2007 19:34:10   
Anonimen
srček, ne morem ti poslat obsega trebuha ker si ga nisem merila nikoli in nimam šiviljskega metra.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6354
30.7.2007 19:43:41   
LINA31
srček...moje nove mere so sledeče: 31t6d...+10kg, 100cm.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6355
30.7.2007 20:04:16   
Anonimen
Živjo souser posted image .

GUPPY: super, da si še med nami. Odlična dvojna nosečka si. Pa dr. Blejec je res super. Jaz jo poznam tudi od prej (pa ne kot pacientka) in ti povem, da je res super ženska. Odločna, sposobna in realna. Zdaj je mene vzela pod okrilje in me samo UZ spremlja (razlog PPI in gestacijski diabetes). Sem zadovoljna.

CUMA: mislim da si ti spraševala za sladkor. Ja tisti test je res grozen, a kaj moreš, je treba za naše malčke tudi skozi to. Jaz sem na dieti in si redno merim sladkor v krvi. Z dieto zaenkrat še gre, upam da ne bo treba na inzulin. Dieta je v redu, v bistvu gre za zdravo prehrano po piramidi. Ni hudo, je pa res da se kdaj pa kdaj tudi malo pregrešim user posted image .

PIKICA POKICA in ostale s takšnimi težavami: tudi jaz sem račka. Sem šla v soboto na mini vzpon na Krvavec. Sem ga zmogla user posted image . A bala sem se po hribu navzdol hodit. Sem nekoliko manj stabilna in težje hodim. Bo že minilo.

Toliko za sedaj, se še tipkamo.

T.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 6356
30.7.2007 20:15:31   
Anonimen
Tanja Lina, ne zamerit... če si šla na Krvavec, potem nisi v moji kategoriji. Jaz se premikam 0,2 cm na minuto. V 4. nadstropje hodim 15 minut... iz avta lezem ko 190 letnik... boli vsak korak iin vsak premik

Krvavci in ostale vzpetine pa... ni šans.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6357
30.7.2007 20:21:11   
guppy
cuma, drži seeeeeeeeee user posted image . Ti pa res nimaš sreče te dni?

Carmy, dobrodošla nazaj!! Mene kolki tako bolijo zadnje dni, da danes na mizi med pregledom nisem mogla dat nog dovolj narazen user posted image . Hvala bogu, da je bila G uvidevna user posted image

sandra, v četrtek ("če ne bo kaj prej") user posted image

nana, v bistvu sem vesela, da bosta še malo počakala, ker je za njiju tako bolje. Danes mi je dr. Blejčeva razložila, da je pri "velikih" dvojčkih bolje, da počakajo čimveč v trebuhu, ker imajo lahko drugače težave s pljučki. Sem bila pa čisto pripravljena, da bom ostala in misel, ki je nisem mogla pregnati iz glave je "kaj bom počela do četrtka, ko nimam več za likat, prat, pisat doktorat, ...". Če je pa to moj največji problem.... potem pa res ne vem. Uboga jaz! user posted image

Tanja Lina, boš ti tudi kaj v P v četrtek? A ne, kok je fajn zdravnica?

nora, sem prav vesela, da ti je všeč, kako sva se namestila. Šele včeraj zvečer sva polepila te nalepke po steni in to samo tam, kjer bova imela kopalno kad. Je pa drugače vse nameščeno v najini spalnici, otroško sobico (kjer so zdaj omare iz spalnice) bova uredila, ko se odločiva otročka preselit "na svoje". Previjalna je pa res 1A, ker imam spodaj lahko koš za plenice, banjico... v glavnem, kup stvari, zraven pa komodo s predali.

srček, mene si tud preskočila, ampak tukaj so še bolj ažurne mere user posted image
Guppy,              user posted image 35t1d,    +18kg,  +33cm     (133cm)

Punce, sorry, da vas tok strašim s tem, a sem ostala v P ali ne. Mogoče bi bilo bolje, da sem tiho, pa enkrat samo dobite SMS, da sem tam user posted image . Sandra, ti se pa zdaj čuvaj, da se ne bo srčkova prerokba uresničila :)

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 6358
30.7.2007 20:23:14   
Pikica pokica
Tudi jaz sem mislila, da je v drugo vse lažje.. No, minilo je že zelo hitro, tudi kompliciram ne z nabavljanjem in pripravami ( če samo pomislim na prvič... ja, bilo je podobno, kot zdaj berem pri naših prvo nosečkah user posted image ), ampak težav imam pa zdaj veliko več kot prvič. Takrat skoraj nisem vedela, da sem user posted image . Zdaj pa... najprej AC, potem maternični vrat v obliki Y - hvalabogu, da se je oboje izkazalo za lažni preplah in da je zdaj vse ok, potem otrdevanje trebuha, pritisk navzdol...
In tudi sama ima železa premalo, najhuje pa je, da mi je po vseh dodatkih slabo  - imela sem sirup Legofer, tablete Retafer... GROZA.
Ah, se tolažim, da bo porod zato lažji v drugo in kasneje z user posted image . Upam, da bo vsaj to tako!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6359
30.7.2007 21:03:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: guppy
Žabonka, upam, da dobita previjalno. Midva sva se res precej namatrala, da sva prišla do nje user posted image

user posted image  V Pikapolonici sva dobila previjalno. Ni nič posebnega, zato tudi cena ni pretirana - 145€. Sva jo rezervirala, jutri jo gresta moj dragi in tašča iskat, ker je tašča "plačilni". In ker sva bila ravno v navalu kupovanja, sva v Baby centru kupila še banjico za 25€. Hotela sva kupit še nekaj pajackov, pa je izbira zelo slaba, ali pa je vse zelo drago.
Jutri moram pa seznam pregledat in uredit, da vidim, kaj (če sploh kaj) nama še manjka...

Naslednji ponedeljek imam pa pregled - po šestih tednih. Upam, da bo vse OK.

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6360
30.7.2007 21:18:12   
ašun
IZVIRNO SPOROČILO: cuma

Najbolj me skrbi obremenilni test za sladkor v diabetični ambulanti - kjer moraš baje spiti 1/2 litra tiste sladkobe in jo zadržati v sebi 4 ure ... Jaz sem že tisti dcl komaj spila in sem skoraj 100%, da ne bom mogla spiti toliko tega. Pravzaprav  mislim, da bi česarkoli težko spila pol litra na enkrat ... pijem namreč kot ptič že od vedno. V grlu se mi enostavno ustavi in ne morem več. user posted image  Dete je težko približno 2200g in zredila sem se 12kg - približno kot v prvi nosečnosti. Sladkor je povišan na 8,2. To je, mislim da, le malo čez mejo. Skratka, verjetno se smešno sliši, ampak mene je tega pitja že zdaj tako strah ... user posted image  100x raje bi šla kar na dijeto do konca user posted image , kot na ta pregled.
user posted image Dejte mi povedat kako je bilo, tiste, ki ste dale to skozi ... lumpa, dorotea?

Jaz sem bila v petek na 100ml testu za sladkor. 50 ml sem komaj spila, ker mi je una naredila tako gostega. V petek sem pa imela samo sok dveh stisnjenih limon, ki sem si jih umešala v lonček. Pa je šlo lažje dol. Je zgledalo tako kot presladka limonada. Pa nič bat. Ni rečeno, da imaš res povišan sladkor. Jaz sem ga na 5oml imela 8.9, na 100ml pa je pokazalo, da povišanega sladkorja nima,
Srečno

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 6361
30.7.2007 21:24:13   
lemavrica
Čer,

Guppy super da si še vedno v enem kosu in da bosta user posted image user posted image  še malo počakala.

Danes sem prek neta naročila banjo + stojalo ( BC 25€ ). Jutri začneva z urejanjem sobice, pa po previjalno moram še it, še dobro da je trgovina tle pri nas v Mengšu, ker sploh nimam energije da bi kaj preveč hodila okoli.
Zadnjič sva šla pogledat za ene rabljene oblekce, pa je ženska hotla za en body skor tolk kot je nov oz še več kot so npr. od H&M-a.

user posted image Od oblek moram kupit še navadne bombažne body-je z dolgimi rokavi za spodaj, pa sploh ne vem kje je kaj ugodno. A mogoče katera kje bi imeli body-je po ugodni ceni.

Moj user posted image  je danes spet živahen, ima hude premike po trebuhu user posted image . Pa sej je prov, sem prov vesela ko vidim da se začne premikat.
Mi je blo pa dones zjutriv spet slabo za bruhat. Sem pojedla jabolčni štrudelj in ni zdržal več kot eno uro.user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6362
30.7.2007 21:36:57   
sandra85
guppy user posted image , danes sem že malo boljše...me ne boli več tolko spodi-tko da upam, da te ne bom prehitelauser posted image
pa tudi če...sej komaj čakam, da stisnem najinega user posted image ...sam nej vsaj tolko počaka, da ta teden še vse ostalo nakupivauser posted image

mere za seznamček bom dala jutri, ker se mi zaj ne da merit

tiste pa ki nimate šiviljskega metra:
vzamite cviren, vrvico, ali kej podobnega, si ovijete okrog trebuščka, označite merjeno in pol z navadnim metrom ali ravnilom zmerite vrvico, kjer ste jo označileuser posted image simple

se grem js malo k moji ljubezni pocartat, pol pa moram it po sestro v službo...
papauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 6363
30.7.2007 21:40:14   
Anonimen
lemavrica--jaz sem mela ful srečo pa sem vse bodije na preklop dobila po skoraj polovični ceni..iz bc znamke clar, v redni prodaji več kot 6 eur, jaz dala manj kot 4. Ampak to je poznanstvouser posted image . Direkt iz tovarne, ko šivajo. V h&m maš pakirane po dva, mislim, da je cena ene 8 eur za oba. Ima pa jih tudi Zara, vsaj tu v Mb, tudi po dva skup. Vsi pa pravijo, da je to ful poceni v Avstriji, sama nisem šla, ker se mi ni dalo po vročini za vozit. Mogoče celo v kakem intersparu najdeš, samo jaz nisem, ker niso meli takih malih št.
Drgač pa čekiraj tiste oglase, kjer je zraven slikica, ne hodi prej niti gledat, če že na sliki ne zgleda bogve kaj. Med oglase na RR poglej pa tudi na bolhi. Jaz se držim teh dveh strani z oglasi in je do zdaj blo še vedno vse ok. Pa, če že greš gledat ne hodi predaleč, lahko res, da ne bo tak kot je na sliki pa je pol škoda dnarja z bencin.

Neposredna povezava do sporočila: 6364
30.7.2007 21:47:23   
lemavrica
Ja sej do sedaj sva šla samo 2x gledat, prvič sva imela ful srečo in sva dobila nekaj stvari po ugodnih cenah, tale ta druga je bla pa enostavno predraga, pa še skoz je ponavljala kolk je H&M zanič,...Bom šla še v Zaro pogledat. Ker nekaj oblek bi mu rada pa tud novih kupila, da ne bo imel vse iz druge roke.
Hvala za info user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6365
30.7.2007 22:01:01   
guppy
lemavrica,
od srede naprej bo imel Leclerc spet otroške bodije (od rojstva naprej, glej slikico spodaj) 5 komadov za malo manj kot 8€. Pa H&M ima tudi neke akcije -50% (ne vem a še vedno), tako da lahko dobiš za cca 4€ dva bodija, torej en stane okoli 2€. Za vse te bodije vem, da se zapirajo "stransko", kar je idealno, kar se mene tiče. So 100% bombaž in zelo fajn material (sem videla pri pranju) !!!

user posted image

< Sporočilo je popravil guppy -- 30.7.2007 22:06:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 6366
30.7.2007 23:44:22   
lemavrica
Guppy hvala, bom šla pogledat. Midva žal Leclerc reklam ne dobivava ker sva iz Mengša.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 6367
31.7.2007 0:01:38   
nana 27
Leamavrica, točno take body-je sem jaz kupila v Leclercu in so res ugodno. Tudi body-je za Miha kupujem tam. Imajo kar fino izbiro tudi otroških oblačilc. Pa ne samo oblačilc - tudi opremo za user posted image  dobiš tam. Zbirna posodica za umetno mleko od aventa, ki je v BC 9 EUR, tu pa dobiš ful lepe z živalcami od **** firme za 1,5 EUR. Se splača malo pogledat.

Neposredna povezava do sporočila: 6368
31.7.2007 0:21:15   
nana 27
http://www.e-leclerc.si/ Poglej si celoten katalog "Sončni dnevi" - vidim, da imajo v akciji še večje body-je, NuK-ove dude, podloge za dojenje, NUK-ove flaške..žal ne vem zdele cen za primerjave. V drugem katalogu pa imaš znižano posteljnino pa kengurujčka. Dobro se je naročit na njihovo kartico za dodatni popust. Se moraš kar dosti zadev navadit, ko pride nov član user posted image  da iščeš na "pravih" mestih, ker ti naši mali sončki tako hitijo z odraščanjem. Komaj nakupiš opremo za dojenčka, si že v nakupih za stolčkom za hranjenje, pa večjim avtosedežem pa če je več avtov pri hiši, ali pa za v avto od babice ali dedija, več avtosedežev user posted image .

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 6369
31.7.2007 0:21:54   
Anonimen
H&M ima 7 bodijev za 10€user posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 6370
31.7.2007 7:15:04   
lumpa6
cuma men je že pri 50 mg pokazal preveč tko da na 100 sploh šla nism, sedaj sm na inzulinu,  

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 6371
31.7.2007 7:15:54   
lumpa6
duc 20 a so na preklop

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6372
31.7.2007 7:20:21   
lumpa6
danes imam pregled pri g. sketelj,moj mož pa jamra da me bodo kar notri obdržali ha ha to bi se mu fajn zdeluser posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6373
31.7.2007 7:31:58   
Anonimen
Jutro vsem!

srček - moje nove mere 35t, 99cm, +11,5 kg. So šli cm dol, verjetno zato, ker je jutro.

Sama pa mam danes spet po dolgem času avto pa grem v center Mb-ja malo v šoping, upam, da dobim kje plac za parkirat. Grem v Mullerja končno še po zadnje stvari pa v Bauhausa po kolesca za pojstlico. Pa mogoče še kaj. Lepo se imejte!

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 6374
31.7.2007 7:53:38   
lumpa6
enako mala pa dobr nakupuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  253 254 [255] 256 257   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  253 254 [255] 256 257   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?