|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  252 253 [254] 255 256   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
30.7.2007 16:38:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: misska

Tianna: Drugače pa srbenje JE DOBER RAZLOG da greš k G!, lahko tudi na nujno pokličeš pa vprašaš!

Ma zdaj si me pa prav prestrašla.user posted image  
Saj ne srbi non stop... Pa ne v nožnici, ampak zunaj.. Joj, zdaj pa ne vem kaj naj. No, danes me še ni nič zasrbelo.. user posted image  Me pa je ponoči full, tako da...
Saj ne, da me srbi prvič; zato mi vedno da Borax, ampak trenutno ga nimam. Jutri imam pregled. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6326
30.7.2007 16:40:37   
Anonimen
mah te izcedki so ful zoprni se strinjam.

Si poskusla s Canesten kremo, ti bo malo ublažilo srbenje do jutri?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6327
30.7.2007 16:45:20   
Anonimen
Nimam Canesten kreme.. user posted image  Saj, ko se umijem oz. sperem s kamilicami, mi full pomaga. Do jutri bom že zdržala, itak vem že vnaprej kaj mi bo dal - Borax. Ej sam res, ta Borax dobesedno uniči in pobije vsa bakterije al kaj za user posted image  je že tam dol. Sam kaj ko se prej al slej ponovi.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6328
30.7.2007 16:46:53   
Anonimen
Guppy je ONLINE. user posted image
Kako je bilo na pregledu?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6329
30.7.2007 16:59:25   
zvezda71
ojla souser posted image ,
hvalabogu da se je malo shladilo, upam da bom lahko spala seč čist zmatrana, smo se klatli cel vikend okrog, danes zjutraj nisem moglauser posted image niti kave skuhat. Sem mu rekla tak je to, če se stara user posted image klati okrog namesto da bi doma počivala. user posted image
Sploh še nimam modrčka za dojenje in ne vem kakega kupit glede na to da so mi vsi modrci od prej prav sem prišparala kaj se tega tičeuser posted image .
Vse prijateljice ki že imajouser posted image pravijo, da naj kupim mikrovalovno olajša pripravljanje hrane.Kaj ve mislite o tem?
Uživajte v hladu!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6330
30.7.2007 17:13:07   
guppy
Ojla!

Nočejo me vzet, se predobro držimo user posted image . Odprta sem že 1 cm, ampak pravijo, da naj vse skupaj kar malo počaka... zgleda ne bom julijka, ampak avgustovka user posted image . Mam pa težave s pritiskom, nič več ni okoli 110/70, ampak kar 130/90.

žabonka, mislim da modrček iz mullerja stane okoli 8-9€. Jaz sem kupila 85 D, ker večjih niso imeli, drugače pa nosim 85E. In ne boš verjela, košarice so mi PREVELIKE. Ravno prav za po porodu.

Še enkrat hvala vsem za skrb in lepe želje!
se beremo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6331
30.7.2007 17:16:50   
nana 27
Jst že ves dan čekiram, če je kaj novega o Guppy user posted image  Pa nič.. Tianna, tudi jaz imam jutri pregled. Se lahko srečava, ker imava istega G user posted image  Ne se sekirat glede izcedka, če ti borax pomaga in kamilice. Zvezda, če boš dojila, ni panike, da bi rabila mikrovalovko. Če pa ne, pa je super zadeva - pri nas se je super obnesla. Flaške s prekuhano vodo imaš v hladilniku, daš v mikrovalovko in pogreješ, daš ven in noter streseš prah in potreseš. Res enostavno.

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 6332
30.7.2007 17:19:21   
nana 27
O, Guppy, boš pa avgustovka. Pa kaj povedo, kdaj lahko računaš na porod? Imajo kakšno mejo, da ga sprožijo že prej, če so dvojčki?

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 6333
30.7.2007 17:25:56   
Anonimen
Hvala Guppyuser posted image  Bom šla pogledat... Lepo, da te tvoja user posted image  že sedaj tako ubogata, da lepo čakata na varnem pri mamiuser posted image  Midva sva danes mislila, da bova danes dobila previjalno iz Ikee, pa jih nimajo več - in preživljava isto agonijo kot sta jo vidvauser posted image  Zdajle greva pogledat v Pikapolonico - imajo ene fajn previjalne mize za 145€. Upam, da jih imajo še na zalogi... Eh...

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6334
30.7.2007 17:27:07   
guppy
Tista maksimalna meja je 38. teden (še cca 14 dni). Saj pravi G, da bi moralo biti že prej, ker se spodaj že vse mehča, pripravlja in širi. Vedno grem domov v stilu "pridite v ____, če ne bo že prej kaj...". CTG tokrat ni pokazal niti enega popadka.

Aja, lahko še dodam, da sem šla za "tolažbo" takoj v shopping v City Park, po baterije za vrtiljaka za posteljici user posted image . Res sta lepa! To bo tok fajn poslušat in gledat user posted image

Joj, žabonka, zdaj si me pa spomnila, da sem nori obljubila slikico naše previjalne. Nora, dobiš še danes na mail!!! user posted image

< Sporočilo je popravil guppy -- 30.7.2007 17:30:53 >

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 6335
30.7.2007 17:50:10   
nora
oh guppy! tukaj si!user posted image  user posted image user posted image se nič ne mudiuser posted image za slikico pa nič hudega! če se boš spomnila pošlji, drugač ni panike, itak jo nimajo na zalogiuser posted image
Grem čokoladni puding narest...že dva dni ga imam v glaviuser posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 6336
30.7.2007 18:03:47   
ašun
O Guppy si le prišla. Tudi jaz že cel dan hodim prebirat, če je kakšna nova informacija o tebi. Boš pa avgustovka user posted image .

Punce kako se boste obveščale med sabo, ko boste rodile? Me smo si izmenjale tel. št. tako, da si pošljemo sms takoj, ko bo kaj novicuser posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 6337
30.7.2007 18:24:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Tianna, tudi jaz imam jutri pregled. Se lahko srečava, ker imava istega G user posted image

A Merlo je tudi tvoj?user posted image  Kdaj pa si naročena? Po moje bo jutri full gužva, ker mu je to prvi delovni teden odkar je prišel z dopusta user posted image . Ej mogoče pa sva se že kdaj srečali v čakalnici.. Se skrivaš a user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 6338
30.7.2007 18:26:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ašun

Punce kako se boste obveščale med sabo, ko boste rodile? Me smo si izmenjale tel. št. tako, da si pošljemo sms takoj, ko bo kaj novicuser posted image

Pri nas isto. Jaz pa mam še kolegico tu na RR, ki ni septembrka, pa bo ona zagotovo sporočila, če bodo slučajno lih vse rojevale al se ukvarjale s svojimi user posted image . Takrat ne bo časa za RR.user posted image

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 6339
30.7.2007 18:31:54   
guppy
Nora, te že čakajo slikice na mailu. A spet je nimajo na zalogi? Res ne vem, zakaj jo naročijo v tako malih količinah, če je tako povpraševanje... hmmm?

Čokoladni puding? njami njami!! Jaz pa še vedno sanjarim o tisti musaki in mislim, da sem danes dobila priložnost, da si jo privoščim pred porodom. Na srečo imam doma vse sestavine, tako da se je moram samo še lotit. Mislim, da mi bo možek moral precej pomagat.

Žabonka, upam, da dobita previjalno. Midva sva se res precej namatrala, da sva prišla do nje user posted image

Upam, da nisem spregledala kakšnih vprašanj, naslovljenih name. Res sem na hitro preletela vse nove strani, ker se jih je toliko nabralo. Če sem kaj spregledala, ne bit hude!

Bi pa rada zelo pohvalila dr. Blejec, ki me je od petka naprej vzela pod svoje okrilje. To je prav taka fajn ginekologinja, s katero se da pogovorit, je realna, ampak človeška. Prav rada bi, da rodim pod njenim nadzorom ali nadzorom svojega ginekologa (dr. Barbič), ki je tudi samo za prehvalit!! Za zdaj res samo pozitivne izkušnje iz porodnišnice!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6340
30.7.2007 18:36:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Upam, da nisem spregledala kakšnih vprašanj, naslovljenih name.

Ja Guppy, lih moje si spregledala. user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6341
30.7.2007 18:36:54   
Anonimen
Čao user posted image !

guppy-malo še zdrži, ampak po moje boš naslednja, ki bo zagledala svoja  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

misska-midva sva pa imela prav majhne stroške z nakupi vsega za najino malo user posted image user posted image
-voziček in lupinica - 50 eur - rabljeno
- previjalna 50% znižana - 30 eur
- oblačilca, koca, brisačka s kapuco - 70 eur - novo
- kozmetika, vatica, krpice za umivanje-30 eur
- plenice - povijalne in tetra - 35 eur
- kinderpet z vzmetnico, 2.posteljninama, tanko odejico in pojštrčkom - 50 eur - rabljeno
- obloga za kinderpet nova - 17 eur
- stekleničke, dudice - 12 eur
To pa je mislim vse kaj sem do zdaj kupla. No, če potegnem skup- 294 eur. Ufff sem jaz pravi ekonomistuser posted image . Manjka mi še hladilna kremica, pleničke za enkratno uporabo, robčki, mogoče še blago, da si sešijem kakšno posteljnino, nerček za dojenje..to pa je tudi vse se mi zdi.

Bom pa še kupla kar rabljen glasbeni vrtiljak za pojstlico, sem gledala že nekaj na bolhi, npr.kakšen ki nov stane 50 eur pol jih pa prodajajo po 15, tak, da se tudi to splača. Če bo pa še kaj dnarja ostalo pa še nabavim baldehinček.
Drgač pa sem jaz večino oblačilc itak dobila od naše ful prijazne RR in sem ji ful hvaležna, ko res vidim kako je vse drago.

Tudi sama sem imela danes pregled, malo mam višji pritisk kot sem ga imela ponavadi 130/90, kile so ok - zaj sem še vedno na +11 in jutri začnem s 35 tednom. Mi je naredil tudi slikico srčka kjer se vidijo neki prekati..se tak ne spoznam na to. user posted image user posted image  pa tehta že skoraj 2600 g in je še vedno obrnjena na glavico. Pa otekam tudi ne tak, da ful fajn in upam, da še tako do konca ostane.

Evo zdaj pa sem že cel spis napisala, upam, da ni katera zraven zaspala, ko je itak tako vreme, da bi človek najraje šel kar spat.

Lepo se imejte, čim manj otekanja, slabega počutja in v glavnem vse lepo želim vsem vam user posted image ..saj malo še zdržimo in bomo imele v naročju naše male user posted image .

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 6342
30.7.2007 18:38:52   
nora
guppy kolk si lepo uredila otroško sobouser posted image user posted image user posted image res si vse pripravila, zelo pohvalnouser posted image previjalna miza je zakon,nič prostora ne uzame. Ti si imela srečo, da si jo dobilauser posted image Avgusta jo bom probala dobiti, če ne pa bo kakšna druga tudi v redu. Hvala, da si mi poslala slikiceuser posted image user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 6343
30.7.2007 18:58:17   
cuma
Pozdravljene souser posted image !

Danes pa nisem prav nič dobre volje user posted image .
Imela sem pregled:
1.imam povišan sladkor
2. imam prenizko železo
3. Tinkara se je obrnila v medenično vstavo - izgleda, da hoče biti kot starejša sestra...

Najbolj me skrbi obremenilni test za sladkor v diabetični ambulanti - kjer moraš baje spiti 1/2 litra tiste sladkobe in jo zadržati v sebi 4 ure ... Jaz sem že tisti dcl komaj spila in sem skoraj 100%, da ne bom mogla spiti toliko tega. Pravzaprav  mislim, da bi česarkoli težko spila pol litra na enkrat ... pijem namreč kot ptič že od vedno. V grlu se mi enostavno ustavi in ne morem več. user posted image  Dete je težko približno 2200g in zredila sem se 12kg - približno kot v prvi nosečnosti. Sladkor je povišan na 8,2. To je, mislim da, le malo čez mejo. Skratka, verjetno se smešno sliši, ampak mene je tega pitja že zdaj tako strah ... user posted image  100x raje bi šla kar na dijeto do konca user posted image , kot na ta pregled.
user posted image Dejte mi povedat kako je bilo, tiste, ki ste dale to skozi ... lumpa, dorotea?

nana: V bistvu ne vemo, kaj ji je ... P jo je pregledala, ji dala pregledat kri in pravi, da ni nobene infekcije in da je očitno virus ... da bo minilo. Jaz malo razmišljam tudi o 6. otroški bolezni, ki je Ema še ni prebolela in ima podobne simptome ... no, bomo videli, če bo dobila pikice.

Ema je malo bolje. Sedaj dajemo svečke na 8-12ur ... Ko pa ji zraste vročina, gre še vedno kar hitro na 40.

Guppy: No, pa boš še malo z nami user posted image !

navetta: Ena je spraševala o navetti ... jaz jo imam. Tudi za Tinkaro jo bom ponucala - je zelo praktična in uporabna - tako zunaj, kot doma. user posted image

forum: jaz sem tudi zato, da se počakamo in potem skupaj preselimo na drugi forum user posted image

LP Cuma

< Sporočilo je popravil cuma -- 30.7.2007 19:01:39 >

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 6344
   [Brisano sporočilo]
30.7.2007 18:59:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6345
30.7.2007 19:06:31   
Pikica pokica
Carmy, jaz imam enake težave - bolečine spodaj, pritisk navzdol... hodim kot raca. Nabavila sem si nosečniški pas in se resnično veliko bolje počutim.
V prvi user posted image sem bila zelo aktivna čisto do konca, zdaj pa me že kar muči hoja, čeprav se vseeno vsakodnevno sprehajamo, ampak se moramo vstaviti na vsaki klopci user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6346
30.7.2007 19:09:07   
sandra85
ste se načvekale v teh osmih urah, ki me ni bilouser posted image

guppy user posted image user posted image user posted image to pomeni, da se pri tebi resnično začenja...
da nam nebi zbežala k avgustovkam!user posted image tle ostani!
kdaj pa imaš ponoven pregled???

moje noge so še vedno kot neki buhteljniuser posted image
sem zaj malo likala, pa so me začelo tak noge bolet, da sem si pavzo za RR vzelauser posted image

bom tudi js dodala svoj seznamček v sredo (greva verjetno v sredo v LJ po zadnje nakupe) pa da tut js vidim, kolko smo porabili za našega Enejčkauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6347
30.7.2007 19:11:44   
sandra85
CUMA  tvoja emica je pa res bogauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6348
30.7.2007 19:16:26   
nana 27
Tianna, jaz se dobro skrivam user posted image  Kdaj si na vrsti? Jaz sem malo pred drugo popoldne. Tega pa nisem vedela, da je jutri njegov prvi dan po dopustu user posted image  Bo pa res gužva.  Guppy, drži se. Si sama pri sebi želiš, da bi bila že vsega rešena, ali ti je prav, da sta še na varnem?  Carmy, medenica...auč auč in še enkrat auč..najhuje je, ko se obračam v postelji. Noge držim skupaj pa me moj malo prekucne v drugo smer, da grem lahko ven iz postelje. Drugače sem pa že v drži - roke v bokih. Prav filmsko izgledam. Da ne govorim, kako me boli, ko sedim na tleh in se z Mihom igrava s kockami. Cuma, samo da gre na bolje in da ste obvladali vročino.

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 6349
   [Brisano sporočilo]
30.7.2007 19:20:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  252 253 [254] 255 256   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  252 253 [254] 255 256   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?