Anonimen
|
Čao ! guppy-malo še zdrži, ampak po moje boš naslednja, ki bo zagledala svoja misska-midva sva pa imela prav majhne stroške z nakupi vsega za najino malo -voziček in lupinica - 50 eur - rabljeno - previjalna 50% znižana - 30 eur - oblačilca, koca, brisačka s kapuco - 70 eur - novo - kozmetika, vatica, krpice za umivanje-30 eur - plenice - povijalne in tetra - 35 eur - kinderpet z vzmetnico, 2.posteljninama, tanko odejico in pojštrčkom - 50 eur - rabljeno - obloga za kinderpet nova - 17 eur - stekleničke, dudice - 12 eur To pa je mislim vse kaj sem do zdaj kupla. No, če potegnem skup- 294 eur. Ufff sem jaz pravi ekonomist . Manjka mi še hladilna kremica, pleničke za enkratno uporabo, robčki, mogoče še blago, da si sešijem kakšno posteljnino, nerček za dojenje..to pa je tudi vse se mi zdi. Bom pa še kupla kar rabljen glasbeni vrtiljak za pojstlico, sem gledala že nekaj na bolhi, npr.kakšen ki nov stane 50 eur pol jih pa prodajajo po 15, tak, da se tudi to splača. Če bo pa še kaj dnarja ostalo pa še nabavim baldehinček. Drgač pa sem jaz večino oblačilc itak dobila od naše ful prijazne RR in sem ji ful hvaležna, ko res vidim kako je vse drago. Tudi sama sem imela danes pregled, malo mam višji pritisk kot sem ga imela ponavadi 130/90, kile so ok - zaj sem še vedno na +11 in jutri začnem s 35 tednom. Mi je naredil tudi slikico srčka kjer se vidijo neki prekati..se tak ne spoznam na to. pa tehta že skoraj 2600 g in je še vedno obrnjena na glavico. Pa otekam tudi ne tak, da ful fajn in upam, da še tako do konca ostane. Evo zdaj pa sem že cel spis napisala, upam, da ni katera zraven zaspala, ko je itak tako vreme, da bi človek najraje šel kar spat. Lepo se imejte, čim manj otekanja, slabega počutja in v glavnem vse lepo želim vsem vam ..saj malo še zdržimo in bomo imele v naročju naše male .
|