|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  255 256 [257] 258 259   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
31.7.2007 15:19:45   
zvezda71
Pozdravljenje, eno vprašanje hodi katera na masažo? Kam iti na masažo v Lj, kaj priporočate? Do zdaj sem si noge masirala sama,zdaj več ne dosežem tako kot bi mogla.
Ima katera izkušnje z masažo dojenčka?Kak mislite o tem?
Uživajte

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 6401
31.7.2007 15:21:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

tianna in duskamb, pobrskajta po materinski knjižici, na eni strani je tak grafikon, ki ima izrisana tri osenčena področja. Tam lahko pogledata za AC, BPD in HC kolikšno je povprečje za določeni teden nosečnosti, tisto osenčeno področje pa prestavlja neko normalno odstopanje. Tam zraven tudi piše, kaj katera kratica pomeni. Čeprav, tianna, mislim, da grafikona za težo ni notri.

Hvala Guppy, to sem že pregledala in preštudirala user posted image . Mene so ti gramčki zanimali. Saj vem, da ni 100% ampak vseeno... Full me zanima koliko kg bo imel na koncu... Malo me je strah, da bi bil velik...
Šele zdaj začnejo full pridobivati na teži, kajne?

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6402
31.7.2007 15:57:32   
Anonimen
user posted image Punce, mene je pa danes skoraj kapuser posted image  Konec junija sem bila nazadnje na pregledu in od takrat se nisem čisto nič zredila - po kilah mislim. Obseg trebuha se veča, samo moje kile stojijo... A je to OK? A ni tako, da bi ravno sedaj morala pridobivat na teži, ker se naši user posted image  redijo? Saj vem, da je malo hecno brat, da se user posted image  sekira, ker se ne redi... Ponavadi je ravno obratno...

Od jutri naprej so tudi v BC pajacki, bodyji itd. dokaj poceni (od 2,9-3€).

Mene tudi roke zelo boljio - najbolj zjutraj, ko praktično ne morem pesti naredit. Čez dan se zmigam in je boljše. Občutek je pa res "revmatičen"user posted image

Vreme je prekrasnouser posted image  Ko se vsaj ne bi spet segrelouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6403
31.7.2007 16:05:31   
Anonimen
Ojla.

Sem prej pozabila dodati podatek za seznam, ki ga ureja Srček:

31t4d, obseg 96 cm, teža 61 kg (še vedno + 7 kguser posted image ).

V materinski knjižici pa je grafikon s težo, vendar rabiš vedeti, kolikšen je obseg trebuščka ploda.

T.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6404
31.7.2007 16:27:31   
nora
Žabonka, pa ti si carica! bravo! user posted image to je uspeh! se ne sekirat! sigurno user posted image raste tolk kolk je treba, samo tebi se ne nabira špeh. Jaz si ne upam na tehnico, posebej ne zdaj po kosiluuser posted image   sigurno so kg sli gor, ker vidim, da sem večja. Ponedeljek ali torek se bom mogla tehtat, ker imam pregled, do takrat bom ignorirala težouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6405
31.7.2007 16:42:08   
Anonimen
Nora: hvalauser posted image  
Jaz imam v ponedeljek pregled - po 6 tednih in sem danes za štos stopila na tehtnico... Sploh nisem mogla verjet, da ni šlo nič gor - do sedaj vsega skupaj 10 kg. No, saj se ne pritožujem, samo malo me je zaskrbelo, da naša princeska ne pridobiva na teži... Ah, smo hecne, nouser posted image

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 6406
31.7.2007 16:45:08   
lemavrica
Žabonka ne sekiraj se. Tudi jaz se nisem med predzadnjim in zadnjim pregledom popolnoma nič zredila, pa tud zdej ko grem na tehtnico se ne kaže da bi šlo kaj gor, edino trebuh mi pa raste, tko da z user posted image  ni nič narobe. Pa še parkrat na dan pokaže vso svojo moč, ko se mi prevrača po trebuhu.user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6407
31.7.2007 16:45:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

Od jutri naprej so tudi v BC pajacki, bodyji itd. dokaj poceni (od 2,9-3€).

Res? Ma kaj, ko je že vse pokupljeno... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6408
31.7.2007 16:46:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Žabonka ne sekiraj se. Tudi jaz se nisem med predzadnjim in zadnjim pregledom popolnoma nič zredila, pa tud zdej ko grem na tehtnico se ne kaže da bi šlo kaj gor, edino trebuh mi pa raste, tko da z user posted image  ni nič narobe. Pa še parkrat na dan pokaže vso svojo moč, ko se mi prevrača po trebuhu.user posted image

Se strinjam z Lemavrico. Ne sekiraj se, Žabonka!

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6409
31.7.2007 16:47:57   
Anonimen
NANA 27, kako je bilo na pregledu? Kaj pravi Merlo?
Jaz sem hitro prišla na vrsto, še pred uro. Je bila čakalnica prav prazna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6410
31.7.2007 16:48:57   
Anonimen
Hvala punce user posted image   Naša je tudi zelo živahna - občasno še prevečuser posted image  Auč, kako zaboli, ko pod rebra usekauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6411
31.7.2007 16:49:47   
dorotea
Joj žabonka, jaz sem ti pa fouš...meni pa obseg trebuščka miruje in kile naraščajo...to je bolj za se sekirat, ker se očitno ne redi moja mala ampak jazuser posted image ...No, ti se pa ne rabiš sekirat, saj ti raste bušti, ne?
Tu doma so nam obnavljali parket in ga lakirali, vsi mi težijo naj ne bom v stanovanju, da je slabo to vohat , ma kaj čem...se preselit h tašči?user posted image Jaz full zračim, sem večinoma v spalnici...pa se mi ne zdi da bi moglo bit to tolk škodljivo.V četrtek bodo še zadnjo roko laka dali, zdaj pa se suši. Kaj menite, se moram sekirat al me brezveze plašijo??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6412
31.7.2007 16:55:41   
Anonimen
Dorotea: jaz bi šla ven. Sem imela že slab občutek, ko je moj dragi samo spalnico barval... Pa vonja po barvi nisem prenesla. Mi je bilo kar slabo... Kaj šele, če bi se karkoli lakiralo... Koliko pa škodi tvojemu user posted image  pa ne morem reči, ker se mi ne sanja.

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 6413
31.7.2007 17:07:01   
lemavrica
Moj tud zdele barva otroško sobo, pol bo pa še po spalnici neki popravil in sem se raje umaknila v DS pa zaprla vrata, da ne voham barve. Tud spala bova danes v DS, pa tud še jutri najbrž. Itak pa mene že moj spodi stran, če se mu zazdi da bi lohka preveč smrdelo al pa blo kej nevarno.

Je tolk zaščitniški da je joj, če nisem letos na morju 100x slišala besedo pazi ( pazi kje stopš, pazi kako greš v vodo, iz vode,.... )user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6414
31.7.2007 18:02:17   
lumpa6
ojla souser posted image user posted image user posted image

sm prišla s pregleda in moja g je izjavla da najbž mojuser posted image tehta več kot 3 kg, tako da nevem kaj šele bouser posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 6415
31.7.2007 18:06:02   
Anonimen
Lumpa, kar 3 kg? Čaki, kdaj pa že imaš PDP?

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 6416
31.7.2007 18:07:51   
Anonimen
Aha, sem pogledala kdaj imaš. Ma saj ni tako hudo a? Al misliš, da se bo zdaj zadnji mesec zredil za celo kilo? Ma ne a. Po moje ne no.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6417
31.7.2007 18:08:26   
lumpa6
je prestavljen na 27 .8user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6418
31.7.2007 18:14:11   
Anonimen
Že? user posted image user posted image user posted image  Pa saj to bo kmalu! Zakaj si dala user posted image ? Hočeš prav septemberčka? Ma po moje se v teh par dnevih ne bo full zredil. Kaj pravi g.?

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 6419
31.7.2007 18:19:30   
lumpa6
g pravi da se lahko še zredi, ker mam sladkor,jaz sem si pa želela pravega dojenčka tistega do 3.5 kg ne nad 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6420
31.7.2007 18:25:44   
Anonimen
Lumpa6, zdaj pa žajfo v usta. Pravi dojenček do 3,5 kguser posted image . Tudi če jih bo imel 4+ bo še vedno pravi dojenček, boš imela vsaj kak konkretnega za prijeti v rokeuser posted image .

Žabonka, srečna bodi da se nič ne rediš. Prepričana bodi, da si user posted image vzame iz tvojega telesa čisto vse kar potrebuje in boš prej ti v slabem stanju kot pa on. Jaz sem tudi okoli 20 tedna kar nekaj kg izgubila, delala celo panika, pa me je G potolažila da si user posted image vzame vse kar potrebuje in da je preprosto rečeno pravi parazituser posted image .

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 6421
31.7.2007 18:28:05   
guppy
žabonka, jaz sem se tudi precej sekirala za kile, pa jih imam zdaj že skoraj +20 user posted image

dorotea, fajn bi bilo, da se zadržuješ v prostorih, kjer se res manj vohajo ti hlapi, magari se zvečer malo sprehodi izven stanovanja.

lumpa, ne sekiraj se za težo, boš imela lepo zdravega krepkega novorojenčka. Rodila boš pa tik-tak, ker maš že toliko izkušenj (pa krasne japanke user posted image ).

Sandra, a te še špika? A počivaš? Kje si??

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 6422
31.7.2007 18:32:00   
lumpa6
sej se ne sekiram sam prejšn je imeu 4770g pa oblačila 56 naprej, pa sem si tko čist potihm  želela malo manjšega , no ja še dobr da kupujem od 62 naprej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6423
31.7.2007 18:34:12   
ašun
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

sej se ne sekiram sam prejšn je imeu 4770g pa oblačila 56 naprej, pa sem si tko čist potihm  želela malo manjšega , no ja še dobr da kupujem od 62 naprej

Pa si ga rodila na rok? Sta vidva velika? V katerem tednu pa si?

Meni je g. user posted image merila v 30t in je vagala 1600g. Saj to je normalno, al ne?

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6424
31.7.2007 18:36:34   
lumpa6
1 tedn čez rok, normaln porod z 6 babicami in sestrami, ja to je normalno

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 6425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  255 256 [257] 258 259   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  255 256 [257] 258 259   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?