|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  241 242 [243] 244 245   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
27.7.2007 14:53:52   
Anonimen
Živjo souser posted image .

Sem opravila UZ. Mali ali mala je primerno velik, kar je zelo pomembno glede na to, da imam gestacijski diabetes. Je v glavični vstavi in tehta že 1800 g (pri polnih 31. tednih). Zelo sem vesela. Še eno kontrolo bom imela čez dobrih 14 dni, upam da bo takrat tudi v redu.

GUPPY: sem te videla v porodnišnici, sam te nisem mogla ustavit, ker so me ravno noter poklicali. Odlično zgledaš. Je rekel moj ljubi, da je najprej za ovinkom videl tvoj trebuh, potem pa pol metra in več nič in nato tebe user posted image  (btw moj ljubi je tudi ekonomist, tko da bi se ga mogoče lahko spomnila s faksa). Meni si ful simpatična s tem tvojim bušijem.

Sicer pa bodite v senčki, pijte veliko in božajte trebuščke.

T.

(odgovor članu sevenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6051
27.7.2007 15:01:53   
sandra85
helena nisem šla več v ŠS....sem bila sam na 1.,2. in 3. predavanju

nisem pa vedela za dihalne vaje, ki so jih baje v sredo al učeri imeliuser posted image

helena, kdaj se pa me2 spet na kavici dobimo???user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6052
27.7.2007 15:02:27   
sandra85
aja, helena....kaj si zrihtala pol z uno oblekicouser posted image ?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6053
27.7.2007 15:17:51   
Anonimen
Sandra, če ne drugo pa se midve jutri spoznava. Jaz bom tista najbolj široka tam. Oblečena pa bom tako kot sem ti zadnjič rekla da pridem v ŠS, da me boš lahko našlauser posted image .
Imela pa sva 9 obletnico odkar se prenašavauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 6054
27.7.2007 15:24:33   
sandra85
srček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ga že 9 let prenašaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vem, kako je-da je lažje nas prenašat, kakor deceuser posted image (malo heca)

belo-roza boš oblečena, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6055
27.7.2007 15:46:58   
sandra85
GUPPY, NE NAS STRAŠIT...oglasi se kej...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6056
27.7.2007 15:56:43   
helenav
Jaz sem trenutno še vedno brez avta, ker je na popravilu in ne morem nikamor. Sicer pa imaš ti sedaj izpit in lahko prideš kaj do Izole.-)))))

Oblekico sem nesla šiviljiuser posted image user posted image user posted image .

Drugače pa sva včeraj z mojim zvedla, da bo 2. septembra bil boter eni punčki in jaz vsa zgrožena...user posted image user posted image user posted image Kaj naj oblečem?????? Pa tako sem se veselila, da se letos ni noben poročil, tako, da mi ni bilo potrebno nič dragega in lepega kupit, sedaj pa 14 pred rokom, moram v trgovino zapravit dinčke za stvar ki jo bom enkrat oblekla.-((((((((((user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Do takrat bo katera že rodila..a ima kašna kašno lepo majčko bele barve ali tuniko za izposojo za en božji dan??

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6057
27.7.2007 15:57:44   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

IZVIRNO SPOROČILO: helenav

ne on nimoj osebni ginekolog. K njemu sem se naročila kot samoplačnica in sem bila fullll zadovoljna. Zdej v nedeljo mu nesem kafe in čokolatine za prijaznost:-))))

Veš, on je moj osebni ginekolog in sem tudi jaz zelo zadovoljna z njim! Sem pa mislila, da si tudi ti mogoče pri njemu, pa da sem te že kdaj srečala v čakalnici.

Imaš pa srečo, da imaš njega.-)))) Iz kje pa si?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6058
27.7.2007 16:03:11   
sandra85
helena...že v ŠS si bila vedno zrihtana...js nevem kaj se sekiraš-sej pa mislim da imaš lepe oblekce doma...

sej pa VSI  vejo, da si user posted image ...obleči se tako da se boš ti udobno počutila in ne zapravljaj za eno obleko preveč! itak boš več ali manj sedelauser posted image

zmenjeno, bom en dan prišla do izole-naslednji teden, bo ok? bom še cumo poklicala...
srček, ti pa tut, če boš imela voljo, da se še v izoli dobimo naslednji teden?

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 6059
27.7.2007 16:07:32   
helenav
ampak za v cerkev so ti ste obleke preveč ozke.....pa pri kitajcih sem 5 eurov dala za njih...mi je nerodno....user posted image user posted image user posted image malček sem delikat, pa đše sedaj z +15 kilami si nisem sploh več nič všeč. Vem da bom sedela , ampak tista slika ostane za vedno....

Ti kar pokliči, jaz naslednji teden od 8h naprej kadarkoli, itak spat ne morem. Mojeg azrihtam za v službo, pol pa čimprej na kafe in čimprej domov.-))))user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6060
27.7.2007 16:17:25   
sandra85
pa naj te dragi pelje do trsta pa si kupi eno lepo(pa ni važno al daš za njo 100€ al 5€!)
sam da boš vedela-kjerkoli boš kupovala-v vseh trgovinah nabaljajo od kitajcev-na žalostsam da pol oni ceno nabijejo!!!

sem zadnjič v OkIdi gledala bodije zauser posted image ...vsi tak lepi-pol pa zadaj piše MADE IN CHINA ...sem bila tak jezna!!!user posted image

ker topa res nočem, da piše na oblekcah od user posted image

druge trgovine strgajo uno etiketo dol, pa zašijejo svojo etiketo(MANA, CLARCK,GARCIA,H&M,...-vem da je isti drek, ma vsaj ne piše made in china

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 6061
27.7.2007 16:41:35   
Anonimen

Nick, trajanje user posted image ,  pridobljeni kg, pridobljeni cm, trenutni obseg

Guppy,              user posted image 35t,       +15kg,  +30cm     (130cm)
Pikica pokica,   user posted image 35t,       +12kg, +32cm      (97cm)
Misska,             user posted image 34t4d,    +11kg,
Lemavrica         user posted image 34t,       +7kg,                    (99cm)
Jst86,                user posted image  34t,      +15kg,                  (115cm)
Duskamb,         user posted image 34t,        +12kg,                  (108cm)
Žabonka,          user posted image 34t,        +10kg,   +29cm    (101cm)

Nana27,            user posted image 34t,       +13kg,                   (104cm)
aljab                 user posted image 34t,        +12kg,  +25cm     (100cm)
_mala_ ,           user posted image 34t,        +11kg,                  (100cm)

Bodoča ,            user posted image  33t5d,  +6.5kg, +30cm      (128cm)
PBJ                    user posted image  33t1d,   +9kg,                      (100cm)
Mateja82,         user posted image 33t,    ,   +12kg,                   (101cm)  
Sandra85,         user posted image 32t6d,   +9kg,    +25cm     (95 cm)
Nefretiti,           user posted image 32t5d,    +10kg,                  (101cm)
Srček,               user posted image  33t,        +10kg,  +12cm    (131cm)
Cuma,               user posted image 32t3d,     +10kg,                   (102cm)

Buškica,            user posted image  32t,        +11kg,                   (102cm)
Helenav            user posted image 32t,         +15kg,                  (100cm)
dorotea,            user posted image 31t6d,    +7-8kg,   +20cm     (96cm)

mony79,           user posted image  31t5d,    +8kg,      +25cm     (100cm)
sevenka,           user posted image  31t2d,     +7kg,      +13cm    (103cm)
nalLa                 user posted image 31t1d,    +10.5kg,                 (101cm)
Lina31,             user posted image 30t4d,     +9kg,       +26cm     (100cm)
Tanja Lina        user posted image 30t1d,     +7kg,                        (96cm)

Lumpa6, a daš še ostale podatke da te dam na seznamček?
misska, javi koliko cm obsega imaš sedaj....

Poskušajte približno 1x tedensko javljat nove mere, da lahko posodabljam seznamčekuser posted image . In da vidimo kako se redimouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6062
27.7.2007 16:44:38   
Anonimen
Sandra, ja, cela bom bela in z roza dolgo majco. Ti me nadi ali pa če boš že tam mi pomahajuser posted image . Si predstavljaš da se tam najde še kakšna user posted image  in se k njej prisedem in ji začnem nekaj nakladatuser posted image user posted image user posted image .
Če se bomo zmenle za drug teden pa tudi lahko v Izoli če hočete....
Ali pa se zmenimo samo za naslednji teden ko bomo vseuser posted image .

A berete kaj knjige o nosečnosti in user posted image ??

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 6063
27.7.2007 18:18:49   
sandra85
srček, me2 se dobima jutri vseeno, a? meni ni problem

js sem prebrala toliko knjig in revij o nosečnosti in novorojenčkih....imam celo zbirko doma...
pa na revijo moj malček sem naročena že od februarjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6064
27.7.2007 18:43:04   
Anonimen
Hojla dekl'ce!

Tri čestitke moram izrečt...... v prvi rsgi seveda čestitke za dvojčka Cukrček.
Guppy čestitke za obletniko in Buškica......zakon je, ko je za tabo....a ne......čestitam.

Res smo se nakleptale na Celjskem.....super je bilo.
Včeraj sem spet bila v Ikei.....pa to je noro, še vedno imam kaj za kupit.....groza.
Ta trenutek pa grem čestitat sestrični, ki je postala teta. Ponoči se je rodila mojemu sestriču punčka.....

Otekla pa sem 100 na uro....pesti sloh ne morem stisnit.
Kaj si že rekla Guppy, da pomaga, če ti mrtvijo roke?

No uživajte!

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 6065
27.7.2007 18:58:23   
Anonimen
Sandra, potem pa se midve vidiva jutri ob 10h v Blue Baruuser posted image .

A kdo ve kje je Guupy, a ima katera kaj novicuser posted image .

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 6066
27.7.2007 19:14:43   
sandra85
zmenjeno srček...

js  pridem vsake toliko na RR, da vidim, če se je guppy kej javila...ma...ničuser posted image

GUPPYYYYYYYYYYYYYYYYY????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6067
27.7.2007 19:15:16   
Anonimen
srček, daj prid na msn, neki mi morš pomagat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6068
27.7.2007 19:37:11   
guppy
EVO ME,
ne javljam se, ker greva po pregledu k staršem v LJ, šele zdaj sva se privlekla domov.

Najprej ažurne mere za srčka:
danes sem 34 7/7 (jutri nastopim 35 1/7), kilogrami +18, obseg +32 (132)

Tanja Lina, mi je prav žal, da te nisem opazila, ker bi bilo fajn poklepetat!!! Na ZS mi pa pošlji kakšen info o tvojem lubiju, da vidim, če ga poznam. A on mene pozna?

nefretiti, meni je pomagalo, da sem nosila med spanjem ščitnike za rolerje (take, ki poskrbijo, da nimaš zvitega zapestja ponoči). Ampak, odkar je tako vroče, se tega ne poslužujem več in "raje" zatekam. Mi je pa v ŠS med. sestra svetovala, da se masiram z ledom. Zdaj mam bolj težave z nogami, ki so FUUUUUJJJJ, ampak sem ugotovila, da pomaga masaža pred spanjem. Bravo, lubi :)

No, zdaj pa novičke s pregleda:
malčka sta OGROMNA in že danes so hoteli, da grem kar rodit. Baje ima vsak že po 2700g, BPD 97 in 89. V trebuhu imam skoraj 6 kg otrok user posted image .
Sem čisto zaprta ampak se baje spodaj že vse pripravlja na porod itd., tako da me je G napotil v porodnišnico na še en UZ (danes sem imela torej CTG + 2x UZ + laboratorij). Tam je dr. Blejčeva ugotovila, da ne bo treba takoj laufat rodit, ampak da se pridem pokazat v ponedeljek. Torej - tudi tokrat nič tragičnega, očitno je bistvo samo v tem, da me spremljajo na 3-4 dni.

Sem pa klepetala po telefonu s cukrčkom in ji povedala, da so čestitke kar deževale. Pravi, da so vsi trije super, mala dva sta na intenzivni in počasi vsi okrevajo od poroda, nimajo pa nekih hujših težav.

... mene je danes skoraj kap, ko so mi rekli, da bom verjetno šla rodit, tako da bom danes ultra počivala, jutri se pa lotim vseh obveznosti, ki so mi še ostale. Rada bi imela čisto vest na porodni postelji, če bo le možno user posted image .

Papa!

(odgovor članu sevenka)
Neposredna povezava do sporočila: 6069
27.7.2007 19:44:39   
sandra85
ooo guppyuser posted image

čestitke za user posted image user posted image -da je vse ok in da lepo pridobivata na teži,čeprav sta kar 2user posted image

mene fullll zanima, kolko tehta najinuser posted image
mislim, da bomo zganjale paniko vsakič ko boš imela pregleduser posted image
in to bo počasi veljalo za vse-ker se bližamo koncuuser posted image user posted image user posted image

sem vesela da je z CUKRČKOM in njenimauser posted image user posted image vse ok!!!user posted image

zaj bom pa šla počasi pečt palačinkeuser posted image -dobim obisk

papa

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 6070
27.7.2007 19:52:13   
nora
guppy lepo, da si javila kako je bilo. Danes sem večkrat pomislila nateuser posted image me veseli, da je vse v redu. user posted image user posted image pa sta res pridnauser posted image user posted image user posted image 2700 gr je kar veliko, še posebej za user posted image user posted image user posted image user posted image bravo!!!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6071
27.7.2007 20:16:18   
PBJ
Guppy, tvoja user posted image user posted image  pa res pridno rasteta user posted image user posted image ...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 6072
27.7.2007 20:24:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

Imaš pa srečo, da imaš njega.-)))) Iz kje pa si?

Iz Sežane; saj tukaj skorajda "vse" hodimo tja, ker je res super. Ni mi škoda km do Postojne.

Guppy, jaz sem tudi danes mislila nate, če si mogoče ostala v Porodnišnici, pa vidim, da te niso zadržali. user posted image user posted image  za user posted image user posted image , da tako pridno rasteta.
Vedno si rečem, da te bom vprašala, potem pa pozabim. No, zdaj te bom. Sej mogoče si o tem že kaj pisala, ma se ne spomnem. Imaš v družini dvojčke, tvoj mož? Je pri vaju to dedno?

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 6073
27.7.2007 20:37:40   
Anonimen
Srček, šele zdaj sem si ogledala tvojo sobico oz. Žanovo sobico in te moram prav pohvaliti. user posted image  Res je lepa! Ma tisto modro (morje) je nalepka, al ste morali pobarvati v modro?? Al so nalepke samo ribice in ostalo??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6074
27.7.2007 22:18:29   
Anonimen
Nalepke so samo ribice, vse ostalo je narisano in pobarvano, vključno z morjem in morskim dnom.
Hvala za pohvalouser posted image .
Bi morala še strop slikat... tam je veliko sonce, oblaki in polno svetlečih se zvezdicuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  241 242 [243] 244 245   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  241 242 [243] 244 245   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?