|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  251 252 [253] 254 255   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
30.7.2007 8:08:59   
lemavrica
Jutro,

pa sem spet sama, moj Piki je zaključil z dopustom user posted image
Včeraj je mene matral mehur, sem šla na vsake pol ure na WC, grozno.
Ta teden bova midva belila in prala obleke, ker me je kar strah da bi me kaj presenetilo. Končno sem našla tud ravno prav visoko in prostorno previjalno mizo, tako da jo grem še ta teden nabavit, pojstlica naju pa že čaka ( darilo tasta ). Nakupit moram še kozmetiko in banjico ( iščem kar najbolj ugodno, ker so tako drage za popiz***).
Me pa kar mal panika grabi, da nebi prišel prezgodaj, ker jaz sem prišla 1 mesec prej in pol imam občutek da se lahko tud meni kaj takega zgodi. Drugače se pa kar dobro počutim, samo tale vročina me pa na trenutke kar ubija.

Guppy če danes ostaneš notri, ti želim da čimhitreje mine in da končno objameš svoja sončkauser posted image

Lep dan user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 6301
30.7.2007 8:27:07   
Anonimen
Jutro!

Nič kaj nenavadno danes.....zatekline spet do brezobličnih štrlin......pritisk pa nizek. Ampak, pravijo, da je to malo dedno. Moja mama ni mogla niti hoditi več proti koncu user posted image , tako je bila otečena.
Bo moral počasi možek prijeti za kuhalnico, .... ampak ko se brani z vsemi štiri-cela-petimi. Jaz je niti v roko več ne dobim. Pesti pa sploh ne gre več stisniti.....kriza, ampak bo že nekako. Preslico pijem, lubenice jem, pa nič...user posted image

Aljab: knjige nisem našla v Celju, nikjer je nimajo, tudi v knjižnici je samo en izvod. Našla sem jo v Felixu v Žalcu. In že prebrala 1/3. Super je!
Torej berem: Trije v postelji.......res je zakon.user posted image user posted image user posted image

Cuma: joj kako se mi smili tvoja miška.....boga revica, upam, da bo čim prej minilo

_mala_: tebi in tvojemu dedku pa želim, da bi se čim bolje izšlo.
Meni je oče umrl par let nazajuser posted image . Sestra je imela takrat ravno 3-mesece staro hči. Joj kako je bilo hudo, ko smo bili praktično vsak dan v MB v bolnici, cel  dan z njim. Ko je umrl pa se je vsem popolnoma spremenilo življenje. Jaz velikokrat rečem, da sta se moj in možev oče srečala v nebesih, se pogodila in naju spravila skupaj. Moj oče je moral biti žrtev, da se je vse obrnilo na bolje. Prej nismo imeli časa in volje razmišljati o sebi.
Tako pač je.....včasih so rekli: čudna so pota Gospodova, ali pa: narave ne moreš prinesti naokoli,.....kakorkoli. Vedno po dežju posije sonček. Veseli se tega, kar prihaja.

Guppy: drži se! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6302
30.7.2007 8:46:28   
lumpa6
nefretiti men se je zatekanje končalo takoj ko ni bilo več vroče, a ti pa skos zatekašuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6303
30.7.2007 8:54:44   
Anonimen
Jejžešna, danes sploh pesti ne morem naredit, takšna sem.....brezoblična že skoraj. Poročnega prstana niti na polovico prsta ne spravim več. Upam, da bo z ohladitvijo tudi meni kaj boljše. Danes bom spila 2 litra preslice. Bomo videli, kaj bo.
Zanimivo, ampak ne morete verjet, kako sem vesela, kadar lahko grem lulat.user posted image user posted image user posted image

Še eno vprašanje mi roji po glavi: ko kupuješ modrc za dojenje, pa pravite, da vzamete eno številko večjega. Torej po košarici večjega ali tudi po obsegu?
Pa, ko kupujete v Mullerju modrčke: ali jih kaj probate ali kar na uč. Namreč jaz vedno probam, pa še takrat ponavadi, takoj ko dam gor izgleda prav, potem pa ko je že doma in ga nosim, mi začnejo lezt ven ali pri straneh ali kar pri vrhu. Nakup dobrega modrčka se meni zdi pravi projekt. Res pa, da imam zelo nestandardne prsi.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 6304
30.7.2007 9:03:10   
lumpa6
jaz kupim 1 št. večjega

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6305
30.7.2007 9:09:31   
lumpa6
za obseg se pa eni elastični dodatki kupijo sam mislim da se obseg ne poveča samo št. košarice po porodu vsaj še za eno št. ko pred

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6306
30.7.2007 9:33:23   
Anonimen
user posted image A mi lahko, prosim, poveste približno ceno modrčkov za dojenje, ki jih kupujete v Müllerju.

Jaz sem gledala po nosečniških trgovinah, kjer so cene od 25-35€.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 6307
30.7.2007 9:44:52   
LINA31
Se nisem nekaj dni javila, ker sem si zablokirala uporabniško ime....grozauser posted image .
Zdajle letim na eno kavico, pa potem kaj več napišem.

Guppy...srečno danes na pregledu.

_mala_...drži se, vse bo še dobro.

Ostalimpa tudi želim lep dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6308
30.7.2007 10:07:53   
Pikica pokica
Žabonka, če se ne motim, stane modrček za dojenje v Mullerju nekaj čez 8 eur.
Nefretiti, probati ga žal ne moreš, ga je pa kolegica lahko zamenjala z računom - ga je probala doma.
Jaz imam enega od tam še od 1. user posted image , tako da bom zdaj kupila še enega enako št - je ena št. večja kot zdaj. Meni so se prsa po porodu namreč ful povečala in tako je bilo skoraj eno leto. Potem pa je žal šlo vse nazaj user posted image . user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 6309
30.7.2007 10:13:52   
Anonimen
Hvala, Pikica pokicauser posted image  Bom šla pogledat in za začetek kupila samo enega...

Neposredna povezava do sporočila: 6310
30.7.2007 11:06:00   
sandra85
jutro punce...user posted image

js pa imam še od učeri noge kot buhteljneuser posted image
me tak bolijo...so skori take kot če bi rokavico napihnil...user posted image

mislim da bomo ta zadnji mesec samo še jamraleuser posted image ...
guppy user posted image držimo pesti-karkoli pač bo!!!

ne morem verjet, da sem v zadnjem mesecu, pa še vedno nimam nobenega problema z user posted image user posted image user posted image
upam da bo tako še nekaj časa zdržalo.

cuma eno rožico ti pošiljam za tvojo emico!
user posted image

bomo srečanje malo premestile,,,ti nam samo poročaj če je kej boljšeuser posted image

upam, da mojmu uspe zrihtat, da greva jutri zjutraj v LJ v nabavo za user posted image , ker že tko komi čakam, da spet kej kupim!!!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6311
30.7.2007 11:47:03   
helenav
lep pozdravček še od mene....

Jaz pa sem tudi tako zelooo otečena, da me je kar groza..pa členki me fulll bolijo,,,,groznooo. V sredo imam pri moji kontrolo pa se prav bpjim. A je možno da te zaradi odtekanja zadržijo v bolnici?

Danes so me starši peljeli v Baby center in sem nakupila še vse kar rabim...samo še v lekarno skočim po par stvari in sem pripravljena..za vsak slučaj. Bojim se, da zaradi močneg odtekanja in bolečin v hrbtu me nei prehitro notr vzeli.

Sandra, tebi bom pa na ZS sporočila moj GSM, pa ti mi dej tvojega, tako, da če slučajno se kateri kaj zgodi da lepo sporoča na forumu kaj in kako. Bi bilo fajn da si malček izmenjamo gsm, ker nikoli ne veš, katera jo popiha notr, pol pa se nič ne ve kaj se dogaja? Kaj pravite..

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6312
30.7.2007 11:51:39   
helenav
Š eto sem pozabla napisat...

Včeraj sem bila v Postojni pri dr. Merlotu in je tudi on videl da je nogica v primerjavi z glavico in trebuškom malo manjša. je pa rekel, da on nima navade delat preplaha zaradi ene koščice. Glavno je da se nogica razvija, saj že od 25.5. je vedno v enakem razmerju za ostalimi deli telesa.
Malo me je potolažil čeprav, sem še vedno malček zaskrbljena. Mož pravi da brezveze...

Ugotovil je tudi da nimam dosti plodovne vode. Je v mejah, ampak jo je manj.

Ko sem vse to povedala mami, je rekla, da sem čisto ista kot ona.. Ko je mene nosila, so ji rekli, da j eta otrok premajhen in da ne bom normalnaaauser posted image user posted image user posted image user posted image , pa sem čisto ok:-)))user posted image no vsaj mislimuser posted image user posted image user posted image in tudi ona je imela zelo malo plodovne tekočine.....

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 6313
30.7.2007 11:53:08   
lemavrica
Ja tole z GSM št. je dobra ideja. Tako bomo vsaj vedle kdaj je katera rodila. Dvomim da se bo moj spopmnil na forum objavit novico o porodu.

S user posted image pa tud midva nimava problemov user posted image  in upam da bo do konca tako, ker potem nekaj časa ne bo nič.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 6314
30.7.2007 12:46:15   
sandra85
js imam že od vseh primork številko, razen zoye...

upam, da se bo kej oglasila...

helena, sem ti poslala ZS
mislim, da te ne bojo obdržali v bolnici-razen če boš imela povečan pritisk!
prej sem sam nekaj v avto skočila in sem si japonke ubula-pa so mi kar tesneuser posted image , še učeraj mi je noga plavala v njih-zaj pa jih komaj gor nataknem!!!groza!!!

ja, zaj so se začele zadnje mukeuser posted image -bomo še zdržale ta mesec...no, nekatere še 2 meseca.

grem mal TV gledat, čeprav vem da ni nič pametnega ob tej uri...user posted image

papa

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 6315
30.7.2007 14:25:35   
Anonimen
Se kaj ve, kaj je z Guppy?

Danes sem prvič v življenju skuhala čufte. Sem mislila, da je manj dela z njimi, pa že 2 uri kuham.
Samo še krompirček skuham, pa bo kosilo na mizi.
A mislite, da lahko ješ take reči po prodou, ko dojiš.
Takrat menda ničesar ne smeš, ker vse napenja otročka. Me že zdaj malo skrbi, kaj bom takrat jedla.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 6316
30.7.2007 14:33:46   
Anonimen
jaz tudi mislim na Guppy....

drugače mi je pa za umret - pritisk "v kleti", glavobol, slabo slabo slabo.... pomoje je kriv sendvič. je bil prevelik. Vsaj za slabost, mislim.

Ste ve OK? Ali vas vreme daje?

Hotela sem prašat - a je kera delala seznam stroškov mislim, vse to kar se rabi če kupiš ko kupiš koliko okvirno jo je prišlo? heh, jaz še vedno nimam nič. pa malo planiram kaj in kako.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6317
30.7.2007 14:53:47   
LINA31
Pa sem prišla s kavice. Sem bila pri kolegici, ki ima 3 mesece staro punčko. Joj, kolk hitro raste. Je že prava donda.

Tudi mene zanima kako je z Guppy. Kdaj je rekla, da ima pregled?
Jaz hvala bogu nimam nobenih težav z zatekanjem, čeprav mi kg letijo navzgor, očitno dobra papica in ne voda.

misska...jaz si kakšnega seznama stroškov nisem delala, pa si ga tud najbrž ne bom.

Jaz imam naslednji pregled komaj 24.8. (sem imela zadnjega 16.7.). So vsi zdravniki v Leonišču na dopustih. Sem kar vesela, da imam rok konec septembra, ko se naj bi večina vrnila nazaj na delo.

Neposredna povezava do sporočila: 6318
30.7.2007 14:55:32   
žarnica
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

Žabonka, če se ne motim, stane modrček za dojenje v Mullerju nekaj čez 8 eur.
Nefretiti, probati ga žal ne moreš, ga je pa kolegica lahko zamenjala z računom - ga je probala doma.

No,jaz sem ga tudi kupila v Mullerju,ko sem bila prvič noseča,pa sem lepo prosila prodajalko,če ga lahko kje probam. In me je poslala v skladišče.user posted image Se je opravičila,da res nimajo nobene kabine, ampak da lahko probam tam.Bila sem pa v MB.

Neposredna povezava do sporočila: 6319
30.7.2007 16:00:06   
jst86
ojla čvekice!
v petek sem vas nazadnje brala,pa vas še zdej nisem do konca.mi je prav čudno ko nisem na tekočemuser posted image .
midva sva bla ta vikend na morju-slovenska obala.blo je tko lušno,bi še kar tam ostala.sem vam primorkam kr mal foužuser posted image ,jst bi se skoz namakala v morju če bi živela na primorskemuser posted image .mal problemov sva mela s prenočiščem, tko da je Leon že spal v šotoru.učeri nama je pa na poti domov avto čist crknu,sva mogla amzs klicat.pa nej grejo nekam ti stari avti.zdej še v trgovino ne morem.

a kera ve kako je z guppy?

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 6320
30.7.2007 16:08:54   
Anonimen
Mene tudi zanima kako je z GUPPY... Mogočeuser posted image pa je že s svojima zakladkoma. user posted image  No, ja nam bo kdo javil, a?

Da še vas tu vprašam:
user posted image  Mogoče katero kaj srbi tam dol?? Mene že 2 dni full - ma ne non stop. Izcedek se je umiril, zato ne vem kaj za user posted image  je zdaj to.

user posted image  Ima katera izzmed vas košaro Navetta?? Saj sem vprašala že pri sosednjem forumu, ma ni 0 odgovorov... user posted image

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 6321
30.7.2007 16:17:53   
LINA31
tianna...mene je srbelo nekaj dni nazaj, pa je zdaj ok. Samo pa sem danes opazila malo bolj gost sluz na spodnjicah. Kva bi to lahko bilo?user posted image

Zdaj me je dragi klical grem hitro nekaj za jest naredi.
Se javim kasneje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6322
30.7.2007 16:20:56   
nora
Ojla punce!

Končno dežžžž!!! Prav paše!user posted image
Ta teden bo zadnji v službi. Komaj čakam, da bo konecuser posted image
Tudi jaz se sprašujem kako je z guppy danes...upam, da se ne bo preveč matrala. guppy, user posted image user posted image user posted image user posted image
Misska, jaz si zapisujem kolk sva do zdaj zapravila za user posted image kupila sva posteljco, jogi, stojalo za baldahin, voziček, posteljnine in oblekice (+planice) in je prislo 1200 eur.  Naslednji teden pa bova končala z nakupom. Manjka nama se banjo, previjalno mizo in kozmetiko, tako da predvidevam da se bo nakup končal na 1500 eur. Če še katera si zapisuje stroške, naj pove, me prav zanimauser posted image
nefrettiti, kakšne čufte delas? 2 uri se mi zdi preveč. Jaz jih naredim v 30 min. Jaz sem danes tortillas naredila prvič in je bilo user posted image
tianna, če te srbi nekaj ni v redu. Lahko da je kaksna infekcija. Moj g je rekel, če me bo kdaj srbelo, ali ce imam iscedek ki ima vonj ali barvo (razen bele) da se takoj javim na pregled.

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 6323
30.7.2007 16:31:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nora

tianna, če te srbi nekaj ni v redu. Lahko da je kaksna infekcija. Moj g je rekel, če me bo kdaj srbelo, ali ce imam iscedek ki ima vonj ali barvo (razen bele) da se takoj javim na pregled.

Ma jaz se z izcedki borim že celo nosečnost.. user posted image  In moj ima vedno barvo (rumeno), vsake toliko tudi srbi... user posted image  Zato mi g. na vsakem pregledu predpiše kakšne svečke. Saj sem naročena ta teden, pa bomo videli kaj bo rekel.

Komaj čakam pregled user posted image user posted image user posted image  Me prav zanima kako je obrnjen. Jaz tega ne čutim tako preko trebuha in gibov...user posted image

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 6324
30.7.2007 16:35:20   
Anonimen
Nora hvala, vsaka taka informacija mi je v pomoč!

Tianna: Drugače pa srbenje JE DOBER RAZLOG da greš k G!, lahko tudi na nujno pokličeš pa vprašaš!

Guppy! Guppy! Kje si? očitno je notri ostala, kaj pravite! Naj ti bo srečno!

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 6325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  251 252 [253] 254 255   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  251 252 [253] 254 255   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?