zirafa76
|
pozdravcek vsem... izgleda, da se vsi skrivate ali ste okrog..no tudi midva sva bila na Dunaju, v nakupovalnem mestu... Sva res ugodno kupila veeeeeeliko stvari, imajo akcije bodijev, po 4.90Eur za 3kom, pa pakete bombaznih planick, potiskanih, pa pajacke, pa......vseeeee je tak cart.... Kupila sem tudi paket avent za novorojencke, v katerem je 8 steklenick, za novorojencke, za kasneje, za caj, za mleko....plus dve dude za novorojene, plus sterilizator, plus scetka ter drzala za steklenicke..no, vse imajo cuclje..vse skupaj za 60eur..mislim, da je to zeloo kul, midva pa itak rabima vse stekl.po dve, tako da je super....pa se sterilizator...poleg tega sva se kupila oddejice z motivi disneya po 5eur, pa take stvari..aja pa to igralno podlogo od haucka, ki jo lahko prilagodis za novorojene,-se ogradi, kasneje pa ograjo samo spustis..z lokom in igrackami...kul... Sva pa koncno v zivo sprobala Hartana zxII, prodajalec je bil full fajni, vse je razlozil, ga sestavil, spreminjal..skratka, sva imela res demonstracijo vsega..skupaj naju bo prisel 800 eur, z trdima kosarama, ki se kasneje spremenijo v vrece za noge( z notranje strani odstranis ogrodje-samo zadrgo potegnes , vzames ven..in blazina je tu)...to bo kar sok, vendar nama ga bodo baje sponzorirali sorodniki, brat od mojga.... upam..... Sva pa v hudi dilemi glede postelje, ker enostavno ne vema kaj in kako....imajo pa v Kiki lepo izbiro... Aja..za vse morebitne kupce..Toys'r'us, Kika, Baby1One..to so mega trgovinice... V glavnem, imam kar 15 bodijev sedaj za zacetek, nekaj za kasneje, tako da bo no..lahko recem, da sva celotno garderobo za dve , z kapicami, Copatkami, pizame, bodiji, kompletki, hlace, majcke...danes nakupila za 200 eur....ZELO VESELA..pa se lepi so, nekaj od Disneya, nekaj kar tako... vsekakor priporocam obisk teh prodajal, svetujem pa, da prej pogledate na net, kaj je v akciji, si naredite seznam in.... torej, toliko od nas, moji dve sta ocitno zadovoljni, ker sta brcali in poskakovali pozdravcek vsem......................sedaj pa v omaro zlozit....