mamuška
|
NAš je danes pokazal boljše rezulate in če bodo taki tudi v torek, me bodo gledali 1x tedensko. Upam, da bo res tako. Danes sem vse skupaj opravila rekordno hitro, v 3 urah patološko in še redno ambulanto, kar je dobesedno čudež. Junak je velik za 26. teden (jaz sem natanko 22 t 5/7), tehta med 720 in 750 g, bučko ima veliko 59 mm, bušija 204, skratka vsi se malo za glavo držijo. Vem, da je prijateljica rodila hčerko v 26. tednu in je bejbika tehtala 720 gr, danes je že ornk 2-kilašica . Sicer je bila Premru kar zadovoljna, Geršak pa tudi, to je itak ena taka zlata duša, da človeku kar malo dol pade, ko se z njo pomeni. Čeprav smo dete gledali pred eno uro, ga je morala pogledat še ona, ker je to "moj poseben frocek", da je šla mirno na dopust. V glavnem, človeku kar toplo rata ob takem odnosu. Če bo votrek izvid ACM v redu, bom imela do 10.08. mir, takrat pa se moram javit pri Pušenjaku, ki nadomešča Premrujevo. Zredila se nisem nič (hvala Bogu!!) , test za glukozo me pa še vedno skrbi. V glavnem, danes sem malo pomirjena!! Scuba, super, da je vse ok, že35, čestitke za prirastek, vsem pa eno mirno noč.
|