zirafa76
|
Pozdravcek Vsem cestitke za dobro opravljene teste.... , mene se caka.... Ze 35..cestitke za narascaj Mamuska, naj te ne skrbi prevec teza..Jaz imam dve , pa me je skoraj kap, ko mi je povedal moj g., da sta tocno na dan, ko sta napolnili 23 tednov vsaka tehtali 630g!!!! Pa sta dve!!!! Imam v pon.spet pregled, me bo verjetno spet kap, ker koliko sem vidla vsakih 14 dni pridobita po 120-150g!!!! Sploh si ne predstavljam, kaksne zverinice bodo prisle na svet ..Moj g. je rekel, da se normalno razvijata in da je teza o.k.No ce se on ne sekira.... Samo, da rasteta.. Je pa res, da je zelo velika teza lahko posledica sladkorne.... upam, da ne..... Je pa tudi res, da sem sama velika 180cm in da sem bila ob rojstvu velika in tezka tudi sama, da ne govorim o ocku, ki je imel 5kg ob rojstvu, pa mu danes nic ne manjka..kvecjemu kg... Zatorej pozitivno!!!!!!! Tudi jaz imam nizke brce ze nekaj casa, ceprav pa sta se dvignili, kot sem opazla, ker me tako zasibata pod rebre, da mi zraka zmanjka...Jih pa obcasno se vedn cutim cisto, csto spodaj....kot da bosta ven prisle.... Je mozno, da tile scipajo????? Ker to, kar jaz dozivljam z mojima je ze prav smesno in fajn....no, na momente kr ne...ampak tako edinstveno in to steje!!!! Imata pa ze svoj ritem spanja..cez dan tu pa tam kak preteg, tocno okrog 19.00 pa se zacne in vse tja do 3.00 zjutraj.... Upam, da se bo to obrnalo.... Ja, lepo se imejte...jaz se se zbujam, tako da.nekje do popoldneva bom zacela funkcionirat.... Aja, kako vedeti, da odteka voda, po kapljicah???Je to nemogoce zadrza, se vlije..????Malo me je strah, saj sem brala, pa mi se vedno ni nic jasno.... Vceraj zvecer sem imela mokro pizamo, ne veliko, ampak hlacke so bile samo malo, tako da upam, da je bila samo vrocina, ker spim z blazino med nogami, da si podpiram trebuh in noge.... pozdravcek...................