|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
27.7.2007 9:37:09   
ninocka
Mamuska  user posted image user posted image user posted image user posted image za super  izvide user posted image user posted image user posted image user posted image
Scubadiver - super, da je vse OK in da ti mali  ze lahko pove z brcikami, da ni panike, ce si se na trebuscek zvrnila user posted image Za drugic pa bolj previdno user posted image
Ze 35- cestitke za prirastek v druzini user posted image user posted image user posted image

Debeluska - jst tud ne vem kaj pametnega svetovat - verjetno pa se moras izogibat vecjim naporom, nosenju in dvigovanju tezjih stvari, vec pocivat user posted image A ti G ni nic povedal? Pomoje niti ni take panike, razen ce imas skrajsan MV?

Barika, a teb so ze injekcijo dali? Pa sej to dobis sele v 28 tednu, zakaj pa tolk hitro? Jst jo dobim lih un teden po dopustu, ampak jih bom mogla verjetno na pregeldu extra opozorit na to, kljub temu, da mi na kartonu z velikimi crkami pise da sem Rh -. user posted image

Jst pa odstevam ure do dpousta, danes se oddelam svoje, pol grem pa za 1 teden uzivat (upam). PA ful sem bla pridna (se moram pohvalt) - sem zlikalo vso perilo, zdej moram pa se samo spakirat. Niti ne mislim kaj extra velik stvari vlacit s sabo, ker jih potem niti 1/4 ne oblecem. In isto velja za tamalga, cim manj, ker bo skoz nagec al pa v plenicki in kaksni majcki.
Joj, jst prav sovrazim to pakiranje in razpakiravanje stvari...zdej mi je jasno, zakaja si ta slavni kupujejo vse stvari v vec komadih - da ko grejo na dopust, majo itak ze vse v drugi bajti prstiman in jim ni treba nic pakirat user posted image

Drugace se pa pocutim OK, samo ful tezko vstanem, ce sedim dalj casa, ker me sramna kost fuuul boli. Mi je lazji stat, sam pol me pa trebuh boli, tko da nima pojma kaj naj nardim user posted image . Iz pojstle zjutri se moram pa ze dobesedno zvalit ven user posted image
Zadnjic je ena spraevala glede sexa - midva sva lih  cez vikend mela akcijo user posted image , ampak mi je bla kr muka, ker me je vse peklo in bolelo...MI je blo ful do tega, sam ko smo se pa spravli k svtari, so se pa pokazale tehnicne tezave in pokvarle vse user posted image Upam, da bo kaj boljs, da je blo to samo trenutno. Mi je pa ful smesno - v prvi nosecnosti nisva ful casa sploh sexala, ker se je moj skoz bal, da bo poskodoval otrocka (men se je pa mesal zraven). Zdej je pa ze izkusen, ko je dal eno nosecnost cez, pa pol ne komplicira vec...user posted image user posted image user posted image

Zenske uzivite, se oglasim se preden odrinemo na morje user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
27.7.2007 9:45:17   
TANTRA
Pozdravljene,

DEBELUŠKA, tudi jaz nosim nizko. Ob zadnjem pregledu mi je zdravnica rekla, da mi bodo pogosteje merili materični vrat, če bi se začelo kaj spreminjat.
Drugače mi mali brca direkt v posteljico nad materičnim vratom, tako mi je včasih kar slabo.
Svetovali so mi počitek, čimveč vodoravno. Tako kot piše murenček, nobenih težkih stvari dvigovat, odnosi ja, vendar ob primeru, da pride do kakšnega izcedka ne. Midva sva nežna in ni problemov. Mislim, da bova kar do konca prakticirala, če bo vse ok, tako kot v prejšnjih dveh nosečnostih.
Se pa tudi sprehajam, plavam če nanese ...
Sem pa na bolniški in veliko počivam.

Se pa čudim, da nisi na bolniški? Namreč jaz težko dolgo sedim, moram noge dvignit...Daj se posvetuj z zdravnico...

O, punce pišete o merah in teži dojenčka...Meni pa nič ne povejo ali kaj prehiteva, koliko je težak user posted image ....  Naslednji pregled imam 10.8.....bomo videli....
Imam občutek, da če bo takole dol pritiskal ne bom zdržala do novembra...
Me precej boli sramna kost. Ima še katera težave???

Pozdravček

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
27.7.2007 10:04:41   
mamuška
Glede testa za sladkorno, jaz ga moram naredit v LJ: a ga res delajo samo 1 x tedensko (ob torkih???) in do kdaj je treba bit tam, če katera ve,  lepo prosim! Sem klicala na diabetološko, pa moraš klicat ob 7:15 (?????) ali po 12. uri, samo meni po 12. uri že 2 dni ni uspelo žive duše doklicat. Ob 7:15 sem pa praviloma še v komi user posted image . Lepo prosim, če katera ima sveže izkušnje! Vemnpa, da tukaj zahtevajo da si popolnoma tešč od polnoči dalje, vsaj v 1. je bilo tako. Hvala že vnaprej!

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
27.7.2007 10:32:07   
potepinka
Dobro jutro!

debeluška-Jaz sem v prvi nosečnosti(sicer je to 11 let nazaj)nosila zelo nizko.Niso nič komplicirali razen včasih je še bilo sem šla 45 dni prej na porodniškega.Je pa zelo zoprno.Mislim pa da tudi zdaj nosim bolj nizko ker imam trebuh samo spodaj pa na wc hodim na 15 min.Bom pa zdaj ko grem na pregled 6.8 vprašala kaj več stvari ker sicer G mi ni nič omenila da bi bila lega nizka.

že 35-user posted image user posted image user posted image za prirastek v družini

scubadiver-user posted image user posted image user posted image  za izvide ful sem vesela

No jaz pa čakam odgovor od komisije ali so mi podaljšali bolniško ali ne.Mi je že včeraj potekla a pošte še pa ni od nikoder.

Našuser posted image  je ful aktiven,sem brala da od 25 tedna moraš  vsaj 10x na uro čutiti otročka.Jaz sem si včeraj štela 30x na uro sem ga čutla to je skoz aktiven.Sam da je vse vredu.Sem pa včeraj ugotovila še približno 14 tednov in gremo rodituser posted image user posted image user posted image  o,kako hitro je šlo.

Lepo se imejte

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
27.7.2007 10:58:18   
barika
ninocka to me pa res preveč vprašašuser posted image . že v 20. tednu mi je rekla, da dobim naslednjič injekcijo (to je bilo včeraj). me pa hvala bogu nč tazadna ne boli. joj, zvečer  smo bli pa na nekem praznovanju, pa sem komi domov prišla, ker me je po levi strani (od boka pa do jajčnikov) tak bolewl, da stat nisem mogla... šele zdej je malo boljš.
aja, pa pri sexu poskusi z lubrikantom, men se je na trenutke zdel da sem dol suha ko puščava, z lubrikantom je blo pa bolš... zdej pa itak nč ne telovadima, ker mam že 5 tednov neko vnetje tam dol (nč ne boli, sam smrdi ko pesuser posted image , čeprav mam vaginalete)
še vedno čakam na izvide iz ZD za sladkor (še n pokličejo je vse OKuser posted image ), tak da jim ni treba klicat sploh.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
27.7.2007 11:11:34   
zirafa76
Pozdravcekuser posted image user posted image
Vsem cestitke za dobro opravljene teste....user posted image user posted image , mene se caka....
Ze 35..cestitke za narascajuser posted image user posted image user posted image

Mamuska, naj te ne skrbi prevec teza..Jaz imam dveuser posted image user posted image , pa me je skoraj kap, ko mi je povedal moj g., da sta tocno na dan, ko sta napolnili 23 tednov vsaka tehtali 630g!!!! Pa sta dve!!!!
Imam v pon.spet pregled, me bo verjetno spet kap, ker koliko sem vidla vsakih 14 dni pridobita po 120-150g!!!!
Sploh si ne predstavljam, kaksne zverinice bodo prisle na svetuser posted image user posted image ..Moj g. je rekel, da se normalno razvijata in da je teza o.k.No ce se on ne sekira....user posted image user posted image  Samo, da rasteta..
Je pa res, da je zelo velika teza lahko posledica sladkorne....user posted image user posted image upam, da ne.....
Je pa tudi res, da sem sama velika 180cm in da sem bila ob rojstvu velika in tezka tudi sama, da ne govorim o ocku, ki je imel 5kg ob rojstvu, pa mu danes nic ne manjka..kvecjemu kg...user posted image user posted image

Zatorej pozitivno!!!!!!!user posted image user posted image

Tudi jaz imam nizke brce ze nekaj casa, ceprav pa sta se dvignili, kot sem opazla, ker me tako zasibata pod rebre, da mi zraka zmanjka...Jih pa obcasno se vedn cutim cisto, csto spodaj....kot da bosta ven prisle....

Je mozno, da tile user posted image user posted image user posted image  scipajo?????user posted image Ker to, kar jaz dozivljam z mojima je ze prav smesno in fajn....no, na momente kr ne...ampak tako edinstveno in to steje!!!!user posted image user posted image
Imata pa ze svoj ritem spanja..cez dan tu pa tam kak preteg, tocno okrog 19.00 pa se zacne in vse tja do 3.00 zjutraj....
Upam, da se bo to obrnalo....user posted image

Ja, lepo se imejte...jaz se se zbujam, tako da.nekje do popoldneva bom zacela funkcionirat....

Aja, kako vedeti, da odteka voda, po kapljicah???Je to nemogoce zadrza, se vlije..????Malo me je strah, saj sem brala, pa mi se vedno ni nic jasno....user posted image user posted image
Vceraj zvecer sem imela mokro pizamo, ne veliko, ampak hlacke so bile samo malo, tako da upam, da je bila samo vrocina, ker spim z blazino med nogami, da si podpiram trebuh in noge....user posted image

pozdravcek...................

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
27.7.2007 11:17:01   
maks
Glede teže user posted image ; ožitno ima tak program, ne vem točno, je pa super, da mi pove, pri prvemu nikoli nisem zvedela, pa tudi sedaj je neverjento kako se vse bolje vidi na uz, ko t takrat, ko sem bila prvič user posted image ! Pač razlika v aparatu! Nogice oz. stopala sva včeraj tako lepo videla, da sem kr usta pozabila odpreti. Ker je tokrat mali tako obrjen , nismo mogli pogledati srčka, ga bomo pač naslednjič, sem pa tudi prejšnjič ostala brez besed kako lepo se je videlo srce! Ne moreš verjenti kaj vse je mogoče.... user posted image
Glede glukoznega testa; jaz sem rajši bila tešča, čeprav bi lahko kaj pojedla in rezultate sem dobila takoj.
So pa zdaj že vsi nekaj pametni, ker sem jim povedala, da pač user posted image  po kilaži malenskot prehiteva, da bo pa sigurno kaj prej prišel, kar pa seveda še nič ne pomeni...
Lp

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
27.7.2007 11:35:57   
zirafa76
to je res..eni takoj v zrak, da je pretezek, se posebej sorodniki...
moja mama je rodila se pri 42 in 40 pa je imela samo 2x UZ, pa se to NS v Lj in predno je sla rodit..pa ji je na NS rekel v Vl, da je ogromen otrok..user posted image pa smo vsi ven prisli brez problemov..zdaj je pa polna hisa ..user posted image user posted image mala dva sta prava vrazicka...user posted image
zato pa jo bom sedaj s sabo vzela, ker je rekla, da si ne predstavlja, kako izgledajo vse te meritve....

Aja, ko pa je mene rodila, ji je babica rekla, da se nikoli ni videla nobenega otroka z tako velikimi stopali..so jih poimenovali plavutke!!!!!user posted image user posted image , da je sigurno kaj narobe z mano, pa na hrbtu sem imela ogromen madez...kar je danes takole..stevilka cevljev 39 in ta madez je znamenje, ki ga imamo vsi stirje otroc na istem mestu!!!

pol pa kaj naj recem.....user posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
27.7.2007 12:02:13   
barika
joj, men gre ful na jetra ko vsi  (starejši) neki pametujeo, kaj lahko pa kaj ne smem, pa oh in sploh, jaz pa user posted image  pa si mislim svoje in gledam na to da se z user posted image  dobro počutima. sej pa sam več do katere skrajnosti lahko greš. pa če se kdaj razpi**im, mi stara mama vedno reče da bo otrok živčn, jjaaaa haloouser posted image , pa da ne smem avta vozit, pa včeri, ko sem čakala v ZD na klimi, pa ji rečem, da me v noge zebe (je  blo kr mal hladn) in me hoče prepričat da sem nervoznauser posted image  (lepo vas prosim od česa)..
sem pa opazla pri starejših (ženskah), da so fulll pametne glede tega kdaj bom rodila (rok mam 8.11) pa vedno mi rečejo, ne ne, ti boš rodila ful kasneje... škoda ko ginekologi niso tak pametniuser posted image

eh, mogla sem se mal razpisat, pa pri takelih stvareh mi grejo vedn kocine po konci
lp

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
27.7.2007 12:27:21   
potepinka
BARIKA-mogoče se pa vidiva v Porodnišnici?Jaz imam rok 7.11 ti pa 8.11.Ali boš rodila v Celju?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
27.7.2007 12:37:28   
barika
potepinka, bom ja. mam čisto blizu.
mogoče se vidimauser posted image

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
27.7.2007 12:56:15   
marinci
Jaz bom tudi rodila v Celju, rok po koledarčku imam 9.11. po UZ pa 4.11.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
27.7.2007 12:59:38   
barika
hm, pol smo pa kr vse blizu.
a je bla kera včeraj v ZD, v laboratoriju al pa pri ginekologu.
jaz imam peterneljevo, pa je bla včeraj malo user posted image . no vsaj tak se mi je zazdel. naredla mi je UZ, ni mi pa zmerla maternice (z metrom) pa nč druga...hm...pa kr hitra je bla. sam da je moj user posted image  ok

(odgovor članu marinci)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
27.7.2007 13:51:54   
naraščaj
Ojla, jaz sem tut imela dva dni nazaj 3D pri Dr. Lukmanu in mi tudi ni mogel kaj dost pogledat, saj je plod obrnjen navznoter (z glavo leži obrnjen v notranjost, hrbnet navzven -ta se je zelo lepo videl, vsaka rebrca, najverjetneje pa me buta z rito). Zato me je ponovno naročil za drugi teden, če bo v drugi legi, da bi lahk mal pogledali. Videl je tudi spol, kateri se na morfologiji ni videl, tako, da zdaj z mojim barantavba katero ime izbrat za user posted image , pa nikakor ne prideva skupaj. Drugače pa so brce iz dneva v dan močnejše, nonstop letam na WC.

Zanima me a ste ve tud tako utrujene. Jaz bi sam spala. Zdaj sem sicer že drugi teden na dopustu, vendar mi je kar slabo, ko pomislim, da moram v pon. v službo in bo treba zgodaj vstat.

Hvala vsem za dobrodošlico.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
27.7.2007 14:15:22   
potepinka
No potem nas je pa že kar nekaj iz okolice Celja.

marinci-Jaz hodim k G v Velenje,ker mi je bližje do Celja imam 22 km.Bila pa sem že večkrak v Celju na pregledu,UZ mi je vedno delala dr.Brus-ova.

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
27.7.2007 14:18:07   
martita
Pozdravljene,

Zanima me, če je ktera kaj na tekočem kako kaj s šolami za starše v LJ. Jaz že 14 dni kličem v klinični na številko, ki je objavljena na netu (in to točno med 13 in 15 uro), pa nič. user posted image A obstajajo še kake druge varjante?

Hvala in lp,

martita

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
27.7.2007 14:20:32   
naraščaj
Ojla, tud jaz mam Peterneljevo. A ve tud zmeri tako dolgo čakate pri njej? Jaz mam naslednjič pregled 8.8. en dan prej pa laboratorij (glukoza). Ko sem bla na 3d mi je Lukman rekel, da pa je lahko kak teden kasneje kot pa je pdp, katerega mam 14.11 oz. rekel je da je lahko med 13., in 20.11.  Tud jaz bom šla rodit v Celje. A je/bo katera hodila v materinsko v Sl. Konjice???

že 35, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

Kako pa je kaj z vašo kožo in lasmi. Jaz sem pred user posted image imela ful probleme s kožo in vedno ful mastne lase. Sedaj je koža boljša, ni čist ok, imam pa zato ful manj oz nič masne lase. A mislite, da bi blo pametno, da se postrižem sedaj al pol po porodu.Al naj pustim kr tko kot mam.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
27.7.2007 15:20:37   
TANTRA
Pozdravljene,

martita, očitno imajo dopust v porodnišnici v šoli za starše.... tudi jaz sem klicala...
Na internetni strani piše da dvigneš kupončke za predavanja, v avgustu se začne 6.
Jaz bom mogoče šla kar v ZD Domžale, začne se 19.9.... moj mora priti na predavanje o porodu in dobi potrdilo...Ne vem pa koliko je predavanj na teden v Domćalah???? ..
Danes sem malo zapravljala....Kupila sem ležalnik in banjico v Arielu... Akcijske cene... Sem gledala cene na netu, pa saj se skoraj ne splača kupit rabljenega, če je nov isto toliko....Z menoj je bila mlajša hči in se je čisto raznežila...
Hčerki je medvedek padel čez okno in ga je raztrgal sosedov pes..Danes sva kupili novega, pa ga je dala na ležalnik...da ga bo imela skupaj z bratcem...Kako lepo...

Naraščaj,  bolje je imet malo daljše, da si narediš čop, ker potem ni nujno takoj dirkat k frizerju, kot pri kratkih...  Pa še vroče ti ne bo in nimaš problemov z frizuro... Če se ti mastijo, zelo dober je otroški šampon Jonhson z kamilico, ker malo izsuši lase... Pa vzemi kako vitaminsko tableto, zelo dobre so Elevit, ki so namenjene tako nosečnicam, kot kasneje doječim mamicam...

Punce mejte se... in pobožajte male telovajčke v trebuščku user posted image user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
27.7.2007 15:32:50   
Dajica
Ojla souser posted image !

Tudi jaz sem imela pred nosecnostjo zelo mastne lase, sem jih mogla umivati vsak dan ali mogoce na 2 dni, zdaj pa mi jih cel teden ni treba prati. Ko bi vsaj tako ostalo tudi po koncu nosecnosti. user posted image

Jaz sem bila v zacetku julija na materinski soli v Domzalah sele za tiste v prvem delu nosecnosti, pa je rekla, da bo nekje v septembru drugi del.

Cim bolj se bliza november, tem bolj me postaja strah samega poroda, koliko boli, ali bom imela dovolj moci, ali bo vse potekalo vredu, bo otrocek zdrav... Sele zdaj, ko je trebuscek zacel bolj rasti, se mi porajajo ta vprasanja po glavi. Sej vem da bo vse ok, ampak vseeno me malo skrbi. Pa vas, je kaj strah?

Ali ti 3d slikico naredi lahko tvoj osebni G ali moras iti kam drugam, kjer to delajo?

Lep pozdravcek, D.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
27.7.2007 15:36:35   
barika
naraščaj, pri peterneljevi je treba vedno taaaaak dovg čakat, pol si še vmes kej namisli (včeraj sem že bila pri sestri, pa reče, metka, grem ven za pol ure, pride moja mama), no pa sem spet lahko čakala.user posted image
drugače mi je pa pri njej všeč, ker si vzame čas za tebe, ti pove pa  razloži tak da razumešuser posted image
rajši kako minuto dlje čakam, pa vem, da bom zadovoljna prišla ven, ko pa kaka Torbica ko je baje groba pa zoprna ko 100user posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
27.7.2007 15:50:40   
martita
Ojla,

Na strani od ZD Bežigrad sem našla, da bo šola (priprave na porod) 4.9....bom poklicala v ponedeljek, za danes sem prepozna.

Zdej šibam tudi jaz v BTC in upam, da bom našla kaj pametnega. Počasi me že daje gnezditveni sindorm in bi rada čimprej zrihtala vse potrebno.user posted image Nikakor pa se ne morem prebit čez seznam kaj vse naj bi sploh rabla...ko pa kaj iščem, ne vem al je boljše od ene al druge firme....naporno je to kupovanje, ni kaj....zdi se mi, da danes delajo znanost že čist iz vsakega proizvoda, ki je na trgu....user posted image

Punce, bodte pridne in lep vikend vam želim!
user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
27.7.2007 16:05:03   
murencek
Živjo!

Jst pa nimam nič bolj suhe lase. Se mi zdi isto. Sm se pa mal postrigla - imam še zmeraj daljše, da lahko naredim čop. Sem se pa zmenila s frizerko, če po porodu slučajno postanem plešasta, da se bom že potem ostrigla na kratko - če bo nuja! K kratki lasje me bolj motijo, daljše pa lohk pripnem s krokodilčki oz. neki zmotovilim.
Aja, TANTRA, res hvala za nasvete. Jst trenutno jem vitamine od Elevita na 2 dni. K G mi je rekel, da ni potrebe, če vse jem. Pol pa kr preventivno jem na 2 dni.
Drgač pa tudi jst vsem nam želim lep vikend user posted image !

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
27.7.2007 16:33:37   
ajtak
No, se javlja se ena pacientka Dr. Petrnelove. Jaz sem bla danez v laboratoriju in nas je bilo tam 6 user posted image , trem so delali glukozni test...

A je bla katera od vas tam??

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
27.7.2007 18:48:38   
naraščaj
Barika, kar se pa torbice tiče je popolnoma res, ful je groba. Jaz sem imela pri njej morfologijo, ker je bila peterneljeva na dopustu. Drugače pa je ful strokovna, vse pove razloži, je pa res, da jaz nisem vidla skor nič, ker ima tak čudno obrnjen monitor, je pa zato moj lahko vse spremljal.Tako sva se odločila in šla na 3d k Lukmanu in moram it drug teden ponovno, ker se ni dalo nič pogledat, zaradi lege otročka.

Tud jaz sem si nabavla elevit tablete in jih jem kadar se spomnim. Eno rundo sem pila magnezijeve šumečke, ker so me ful grabili krči po nogah, pol je blo koj bolš.

A drugače ve že kaj nabavljate. Jaz ful cvikam in nič ne upam kupovat. Čeprav mislim, da pa bom šla drug teden naročit voziček, ker je do konc avgusta v akciji in se  lahko zgodi, da pol jih ne bo na zalogi v takšni barvi kot bi želela. Veliko stvari pa bom dobila od sestre in se mi ne splača novih kupovat, ker so kot nove(vsaj cotke).

Dajica, tud mene vsake tolk časa mal panika zgrabi al bom jaz vse to zmogla, al bo vse ok z mojo bebico. Pol si pa mislim, če so ostale bom pa tud jaz. 3d slikco ti lahko naredi tist g. kateri ima tak uz. Moja ga nima tko, da sem šla na Ptuj.

--------------------------------------------------------

Želim vam čim lepšo in mirno nosečnost.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
27.7.2007 21:31:18   
TANTRA
Ja, čeprav bo moj tretji otrok, pa sem tudi jaz že v mislih pri porodu..Čas teče in če še kaj prehiti...
Pa saj bo, počasi bom že skompletirala vse potrebno za prihod malčka...
Pa še papirne zadeve...
Itak je danes toliko izbire, da ni problem kupit...

Novemberske en lep večer....pa mirno spanje ....saj imamo še kar nekaj časa za medsebojno pomoč..

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?