|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
30.7.2007 10:13:42   
Kristina_1
Anchy76 mi mamo dve leti razlike, pa sem tud nabavla buggy board, ker smo večinoma sami, k moj dost dela. Se pa lahko tud usede, da mu ni treba stat. Ko gremo po glavni cesti je striktno na bordu, drugje pa hodi in teka, pa ko je zmatran zlo prov pride, k bi ga blo treba drgač nosit.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 376
30.7.2007 10:36:51   
rumba
Jutro!
Kako ste kaj danes?
Mi smo se celo nekaj naspali, čeprav so bili krči do dveh ponoči.user posted image  Hano in Aneja sva pustila na počitnicah na primorskem, tako da smo samo v troje. Madonca, se mi zdi, kot da z enim otrokom pa sploh nimaš dela.user posted image  
*maja, user posted image , držim pesti, da se vama dojenje čimprej porihta in da Mija začne pridno zizat.
Freycha, midve sva ful veliko zunaj, še posebej, če smo v kaki senčki, kjer je bolj hladno kot v našem stanovanju. Zadnjič smo bili na pikniku v Iškem vindgarju in je bila super temperatura. Sem se pa že spraševala, če nisva preveč zunaj.user posted image  Zdaj za vikend je bila tudi praktično celi dan zunaj. Ji pa fuuuul paše v vozičku.user posted image
Kapica, Dinota ste kopali takoj ko je odpadel popek? Naša patronažna pa ful komplicira in čakamo, da ne bo več popolnoma nič izcedka. Popek ji je odpadel že kmalu v P, a še vedno nismo kopali. Pa ostale, kdaj ste prvič kopali?
Gorazdova, Julija že tudi opazuje okolje, še posebej ima rada moj obraz user posted image , pa recimo krošnjo drevesa, skozi katero pronicajo sončni žarki.
Ajvy, meni tudi blazno smrdi ta čišča. Bljek! Poskušam reševati z odišavljenimi vložki, a kaj ko potem se mi pa koža vname..user posted image
Bačko, naš Anej je imel 6mesecev vnete oči, ker je staknil neko infekcijo pri porodu. Meni so takrat priporočali masiranje med očko in noskom pri vsakem previjanju par minut in je res pomagalo. Enim dojenčkom je treba pomagati "odpreti" solzevod in oko se hitreje pozdravi. Nekako tako so mi razložili. Pa mleko sem mu stiskala v oči. Upam, da se Žana hitro pozdravi!
baja*, Daktarin je za zdravljenje sora (to so glivice, ja), a ker sem sor že imela in vem kako blazno to boli, sedaj pa je bila bolečina že blizu te, sem se kar preventivno začela mazati po vsakem podoju. Ja, malo zapeče, ko namažeš, pol pa kot da bi hladilo.user posted image  Saj ne vem, kaj je pomagalo, sedaj je že veliko bolje, a sem bila celi vikend brez kremic in brez blazinic za dojenje, da so se bradavice lepo posušile na zraku. Blazinice sem vstavila le, ko sem dojila, nato pa ven. Verjetno je to še najbolj pomagalo. Kako je s tvojimi bradavicami, je kaj bolje?
Glede handlinga in ekstenzijskega vzorca: Otročke MORAMO držati čimveč v naročju in sicer leže, nekoliko zvitega v jajčko. Čimmanj pa dvignjenega pokonci! Tudi podiranje kupčka, tako da je dvignjen na rami, ni pravilno, pač pa se troka obrne na trebušček na roki (ne vem kako naj napišem.... tako da vam leži na roki, njegove rokice in nogice visijo dol, glavica pri vašem komolcu) in ga trepljate po trebuščku. Sicer pa nekaj napotkov lahko prebereš na  http://www.mameibebe.net/global/article_details.asp?T=dijete&I=322
Če se ti zdi, da se preveč zateguje nazaj, omeni pediatru in če se bo tudi njemu zdelo tako, te bo poslal na nevrofizioterapijo. Tam te bodo naučili celoten handling.

Bom to kar objavilla, predno me ven vrže...user posted image  Pišem sproti, ko vas berem, tako da še nisem prišla do konca in se opravičujem, če je bilo na ene stvari kasneje že odgovorjeno. 

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 377
30.7.2007 11:11:31   
rumba
anchy76, pri nas se buggyboard ni najbolje odnesel. Odvisno, kak voziček imate. Mi imamo PP P3, pa so ročaji prekratki zame. Ko montiram buggyboard, ko pač zavzame kar nekaj prostora za vozičkom še komaj dosežem ročaje vozička in res s težavo hodim, ne da bi se vesčas zabijala v board. Možu je šlo malo bolje... Poskusi, če paše na voziček. Je pa fino, da se lahko starejši pelje. Ko voziček ni bil več v ležečem položaju, je Anej zelo užival stati zadaj na polički, ki je že v originalu na P3.
Ronči, jaz sem bila vedno proti dudi, pa ima sedaj Hana veselo prst. Si ne predstavljam, kdaj se bo odvadila.... No, tako da mi bomo oz. smo že navadili Julijo na dudo, takoj ko sem videla, da je našla prst.
Kapica, pri mojih dveh je bila čokolada pravi strup za krče. Sedaj je še pogledati ne upam.user posted image
zvesta, jaz sem kopala v čebričku (Julije še sploh nismo kopali) tako, da sem ju držala pod eno ramo in sicer tako, da sem z isto roko podpirala tudi bradico. Pa na začetku ju nisem čisto spustila v čebriček, pač pa še držala, da nista not zlezla. Kaasneje se lepo vsidrajo in samo glavo paziš.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 378
30.7.2007 11:18:30   
anchy76
Tašonka in Kristina_1 hvala za info!A Kristina imaš ti tudi takšnega kot Tašonka?Ker mene mal skrbi kako bo naš falot pri miru sedel????Pa še nekaj, a potem normalno lahko pogajaš voziček, namreč izgleda mi vse ful nazaj in sploh ne vem, kje bi imela še sama prostor za hodit in potiskat voziček. Po moje, da samo slika tako prinese. Mi imamo pa Freestyla od Quinnya, po moje, da bi šlo gor????
Aha, Rumba , sem ravno prebrala tvoj post in ravno tega sem se bala. Ker sem sama bolj mičkane sorte.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 379
30.7.2007 11:20:28   
anchy76
Zanima me pa ali moraš semena razgisti ali jih lahko samo popiješ zraven?
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Jaz sicer ne vem točno, sama sem naredla en kompromis in jih nekaj pregrizla, nekaj pa kar popila. Po moje je že bolje, da jih čimveč zgrizeš. Se pa strinjam, da je vse skupaj bolj bljek in se zdaj v drugo še nisem odločila, da si ga naredim. Če bo manj mleka, pa definitivno. se splača. 

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 380
30.7.2007 11:25:24   
majrim
dannnnnnnnnnnn...da vas samo malo pozdravim....noč je bila glede na dan kar mirna 2x bujenje ,na hitro na joško, pa nazaj v zibko...kar pridna je bla,glede na to, da je cel dan prečulauser posted image ...ob 8,15 pa smo že  bili na upravni enoti in naredili osebno za na dopustuser posted image ...še en mesec pa jo bomo mahnili na morjeuser posted image ...naše prve počitnice v trojeuser posted image
freycha..a tebi Dita full poliva al kaj??...vidim,da imaš kar precej problemov s tem?!...zdej se pocarti, dokler je dragi domauser posted image
punce,a ma katera sling oz. ruto zo nošenje otroka???

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu anchy76)
Neposredna povezava do sporočila: 381
30.7.2007 14:09:41   
Freycha
uf... mi smo pa sedaj vsi trije za dve uri zaspali.... kako to pašeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Rumba, tebi se pozna, da ni to prvi otrok, pa manj kompliciraš.... mi smo pa še čisto sveži in zgubljeni kaj je prav in kaj ne....... Sej pri tretjem bom tudi jaz čisto ulaufana user posted image
Tega pa nisem vedela, da ni fajn kupčka podirati na rami - mislim zaradi hrbtenice in to.....  se moramo pa res čimprej spraviti na en tečaj handlinga....
aja še to rumba - v AUT od prvega dne naprej kopajo otroka, tudi še preden mu odpade štrcelj od popka. Meni se to full čudno zdi, ampak oni pa kar prakticirajo to....

Majrim ja nažalost imamo res probleme s tem... ampak sedaj se že veliko manj obremenjujem s samim polivanjem, bolj se s tem, da se potem zaradi tega zbudi in jo je treba spet hraniti in potem spet poliva in je to en začaran krog... Pa vsakega, ki jo prime v roko moram opozarjati, da se zna zgoditi, da bo pobruhan, pa nihče ne verjame... no, zaenkrat hvala bogu še nobenega ni pobruhala, me pa zanima, kak bodo odreagirali, ko bo en čisto bel od nje user posted image

nič, grem še malo ležat, dokler se mala ne zbudiuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 382
30.7.2007 14:10:30   
Freycha
jaz imam ta sling, pa ga še nisem uporabila..... sem ga dobila, ampak mi nekako ne potegne. Se mi bolj dopade kengurujček.....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 383
30.7.2007 14:42:29   
Anonimen
Punce, ne morete verjet... Meni danes uspeva kuhat. prvič sami po porodu. user posted image
No, to zgleda tak, da sem juho kuhala med prvim Izakovim dopoldanskim spanjem. Zdaj med tretjim soanjem kuham riž. Meso bom pa spekla, ko pride Gregor domov, če bo mali spal. Če pa ne bo, bo ga pa Gregor sam spekel. :)user posted image

Jaz imam taka dva trakova, ki se prekrižata in sta za nosit bebico, a še nismo sprobali. Bomo pa zdaj v kratkem. Evo, tole imamo: http://www.dooyoo.de/tragehilfen/amazonas-tragetuch-carryme/

Sem pa danes med temeljitim tuširanjem in čekiranjem same sebe ugotovila (PAZI; mesec po porodu), da sem med porodom na fifiki (na zgornjem robu sramnih dlak) fasala oreng strije. user posted image  Največja je dolga 3 cm in PAZI! široka 2 cm. To so mi po moje nardili, ko so se mi po trebuhu metali. Pa tako sem bila ponosna, da nisem veliko strij fasala po trebuhu. Zdaj si bom pa mogla na fifiki lase dolge pustit, da mi jih bo delno zakrilo. user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 384
30.7.2007 14:54:11   
Anonimen
anchy76, mi imamo tudi quinny freestyle, trikolesnika. Naš buggy board ima sicer možnost dveh ali celo treh dolžin teh palic, da nastaviš različno oddaljenost, samo imamo na najdaljših. Zadaj hodit je res malo težko, ker moram zaradi tamale imet ročaj toliko spuščen, da se ona tudi drži, ampak glede na to, kako lahko vodljiv je voziček, jaz malo ob strani hodim in ga z eno roko vozim.

majrim, jaz imam sling, samo ga še ne uporabljam. Moram it do punce, od katere sem ga kupila, da mi malo v živo pokaže položaje, ker meni z dvd-ja ni nič jasno.

siskamiska, sem vprašala Tinko in pravi, da ni treba nič zgrizt semen. Pa jaz si bom kar cukrala malo vse skupaj, glede na to, kako ogabno je.

Mi smo imeli danes ponoči spet katastrofalno noč, ampak tokrat zaradi Špele, Jure se je čisto lepo obnašal, Špela je imela pa dve uri in pol histeričnih napadov in je bilo tako vpitje, da se je davila zraven.user posted image Če ni eden, je pa drugi...

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 385
30.7.2007 15:53:28   
Ronči
Zvesta si me pa pošteno nasmejala s to strijo, fifiko in frizuro user posted image

You can't fix stupid.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 386
30.7.2007 15:59:30   
Anonimen
Ronči, meni ni nič smešno. user posted image

user posted image

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 387
30.7.2007 18:23:55   
baja*
Rumba ja, veliko bolje je z mojimi bradavicam.user posted image Poleg mazanja sem jih večkrat na dan tudi malo preluftala in zgleda da res pomaga. Blazinice imam skoz not le še ponoči, čez dan pa po potrebi.... hvala bogu mi mleko ne teče več skoz ven tak kot na začetku.
Tudi jaz nisem vedela, da je podiranje kupčka preko rame narobe. Taki filing imam, da če bi mali ležal na trebuščku, da bi prej bruhal. Očitno nimam pravega mnenja.user posted image
Rene pa danes nekam malo je. Ne vem kak to. Pa še dopoldan je cel obrok zbruhal... Res pa je, da full manj poliva zadnje čase. Ne vem če niso ble res tiste kapljice AD3 krive. V sredo imamo spet posvetovalnico in bom dohterci zagnjavla naj mi da samo D3kapljice - te baje ne napenjajo.
Tiste, ki že kopate svoje otročke, kako pogosto to počnete? Mi tak nekje vsak 3. dan.... Aja, prvič smo se pa kopali, ko je bil star 22 dni in je bil popek popolnoma suh.

Kak sem zaspana danes, taki čudni dan je.... Če bi blo po moje, bi cel dan preležala na kavču v objemu user posted image  in bi se cartala pa gledla filme... Ampak ni po mojeuser posted image . Mali šefek ima drugačne načrte...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 388
30.7.2007 18:27:33   
bačko
Lep pozdrav!
Hvala vsem za lepe besede.Upam, da se bodo oči čim prej pozdravile.Jutri imamo kontrolo in bomo videli kaj bodo rekli.
Rumba hvala za nasvet.Si me kar pomirila.Ali misliš da bi ji lahko oči tudi s kamilicami čistila?Tudi jaz mislim da je kaj pri porodu dobila.Bom počakala na izvide iz očesne klinike.Kadar hoče odpreti oči se ji začnejo solziti in kar težko jih odpre.Ko jih končno odpre sem prav vesele ker vidim da me gleda.Upam da jih bomo kmalu pozdravili.
Drugače pa je naša Žana kar pridna.Ponoči se zbuja na 3 ure čez dan pa tudi na 4 ure.Včasih malo več joka zaradi krčev včasih pa je zelo pridna in sploh ne veva da jo imava.Mojega zelo skrbi kako bo ko bo on odšel v službo.Bolj ko mu govorim da naj ga ne skrbi bolj je on živčen.Skrbi ga da se ne bom preveč naprezala ker še vedno moja kri ni uredu in moram veliko počivati.Bo že ugotovil da sem zelo močna in da bom vse zmogla.user posted image
Mi uporabljamo dudo in jo ima zelo rada.Zelo rada pa tudi spi na mojem trebuhu.Ko jo dam pa v pojsteljico se takoj zbudi.Ampak jo bom že navadla da mora v pojsteljici tudi spati.To mi dela samo čez dan.Ponoči ni problema.
No bodite pridne in uživajte s svojimi otroci!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 389
30.7.2007 18:37:57   
majrim
kako pol ve podirate kupčka?? naslonjeno na trebuh - na roki??...moja na rami ga težko podreuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 390
30.7.2007 19:16:54   
Anonimen
Živjo..

Se malo še jaz javim..

Mislim, da otrok ne čuti nervoze preko mleka, ker že od včeraj ni dobil mojega mleka, ker ga ni več user posted image pa vseeno čuti, da sem nervozna... Danes je že cel dan celi siten, samo na moji roki bi spal, dobro čuti, da sem nervozna.. Mi je moja predraga sestra predlagala, naj mu dam mojo majčko in zaj končno spi, upam, da za dolgo, ker se želim malo spočiti, me roka hudičevo boli...

Jaz kupčka poderem na rami, uspešno gre... Samo, če med hranjenjem zaspi, potem ga ne podere, včasih ga kar v posteljici med spanjem..

Danes naj bi patronažna prišla, vendar me ni bilo doma user posted image user posted image Prepozno sem se spomnila, da je rekla, da pride zgodaj, jaz sem medtem bila v Mariboru, da sem odala vloge za otroški dodatek, itd...

Punce, držite se, in bodite srečne, da imate drage partnerje, ki vam radi pomagajo..

Se še javim kaj..

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 391
30.7.2007 19:46:02   
Anonimen
Aja, toliko za informacijo, sem Gorazdova user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 392
30.7.2007 19:46:44   
kapica
Zvesta, tudi meni je danes uspelo kosilo skuhatuser posted image . Pa se dobro je bilouser posted image .
Rumba, tukaj v Nemciji sploh ne gledajo na popek, skopajo otroka tudi takoj po porodu, ce zelis. Zanimivo res, tu je vse tako zlahka. Ampak ko je popek odpadel, je bil pravzaprav tud suh, tako da me ni skrbelo. Odpadel pa je 13.ti dan. Cokolade pa od tega dneva nisem vec jedlauser posted image .
Gorazdova, jaz pustim dinota tud med dojenjem, da podre kupcka, ker ponavadi tudi veckrat zaspi po jedi in potem ne gre. Tako da vedno, ko ima pavzo med zizanjem, ga dam na ramo da podre kupcek. Tako se mi zdi da gre boljse in veckrat.

Glede nosenja otroka na rami. V P so vse babice otrocke tako nosle, nobena ni rekla, da se ne bi smelo, tako da ne vem. Sem pa videla na tej strani, da je na slikah tud tako, da je otrok na rami. Ne vem, a sem kaj narobe razumela? Poleg tega je babica rekla, da se otroci tako dobro pocutijo, ce so malo skrceni, ce lezijo recimo na nasem trebuscku in se mal zvijejo. Da jih to spominja na zivljenje v trbuscku.  Ne vem.
Baja, mi smo do sedaj samo enkrat kopali, z babico. Jutri bomo pa spet, to je 4. dan od zadnjega kopanja.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 393
30.7.2007 20:02:31   
kapica
Hm, sedaj sem sla se enkrat prebrat na to stranico za handling otrocka. in kakor zgleda delam vse narobe. Dobro, z podiranjem kupcka, to je se nekako, ampak da more med zizanjem imeti obe rokici spredaj, mi je pa res novo. V P so me namrec "naucili", da more biti spodnja rokica pod otrockom nazaj.
Ne vem, mislim, da se vsak odloci kako in kaj, samo da je otroku prijetno. Saj ga pa nihce ne pusti kar tako, da mu glavica ali karkoli kar tako s telesa.
Sedaj me bo pa se to skrbelouser posted image .

Hotla sem vas se vprasat, kako je z previjanjem ponoci. A previjete po vsakem dojenju al ne, al sam ko se pokaka? Ker moj je skoraj vsakic mal pokakan, pa ga ne bi rada pustila prevec ur v tem?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 394
30.7.2007 20:59:15   
Freycha
Jaz Dite ponoči ne previjam. Če je nuja jo ob zadnjem "večernem" hranjenju, to je nekje do 1h, potem pa ji dam mir do ene 6h, 7h..........

Pri nas je pa že ene dva dni več ali manj samo jok in stok. Pa niso krčki, ampak razvajenost. Mala se je navadila, da zaspi na joški in sedaj ji tega ne nudim več tako pogosto in je jok in stok. Ravnokar sva jo okopala (samo z vodo - tako malo za cartanje), pa potem sva se šli dojit ampak je pač vmes zaspala in seveda nisem zraven nje ležala, ampak sem vstala in šla in je sedaj seveda vse narobe.... ampak naj kar joka, ker je to čista razvajenost.....
Pa že dva dni sem v pomanjkanju mleka. Ga imam glih za glih, ampak je bolj prazno kot ne..... zato se tudi doijva bolj pogosto, kar je kar utrujajoče..... bomo videli, če bo danes bolj mirna noč, ko bo dragi doma, kot pa je bila včeraj.......
Jutri pa, ko se bom zbudila, bom imela pa joške pooolllnneeee mleka, kar cedilo se bo iz njih........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (sej pravijo, da moram pozitivno razmišljati)............

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 395
30.7.2007 21:00:17   
Freycha
btw mari71 je rodila... pojdite pod nosečke pogledat user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 396
30.7.2007 22:12:19   
majrim
freycha...ne vem,če je to razvajenost...otrok te v tem stadiju najbolj potrebuje in to tebe...pravijo oz. sem ravno včeraj brala od Karmen (naša dtrokovnjakinja za dojenje) da do 6 meseca otroka ne moraš ravno razvadit...sploh pa ne v teh prvih mesecih...jaz našo tudi kdaj pustim jokat (ponavadi med kosilom ima akcijo) ampak se mi trže srce...in pol je dovolj,da jo samo primem v roko in da čuti mojo bližino oz. da voha mojo kožo pa se pomiri...saj sem danes ravno rekla igorju,kaj bi dala, da sva ssamo en dan sama, da se še midva malo pocartavauser posted image ...mi manjka to...ampak se tolaživa, da bo kmalu bolje...še kak mesec, pa jo nameravam dati v svojo sobo če mi bo uspelo...kdaj pa ve mislite dat otroke v svoje sobe???

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 397
30.7.2007 22:15:09   
majrim
Karmen Mlinar je...svetovalka za dojenje...ena najboljših pri nasuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 398
30.7.2007 22:53:14   
Ronči
Jaz tudi mislim, da to ni še razvajenost. Zavedat se moramo, da smo bile skupaj z otrokom 9 mesecev. Že tu je stkana vez, ki jo pač rajstvo težko pretrga. In me smo odrasle, zavedamo se kaj se je zgodilo, otrok pa ne... zato tudi rabijo (eni več, drugi manj) ta osebni stik, toploto...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 399
31.7.2007 10:39:42   
corfu
Res je, da otrok prve mesece rabi nežnost, toplino in neomejene količine ljubezni, to potrebuje vedno, mogoče ko je star 2,3...leta še bolj...Ko sem se jaz spoznavala s svojim prvorojencem, sem kmalu po njegovem joku ugotovila kaj želi oz. zakaj kliče...je lačen, ga je strah, je polna plenica, ali pa zgolj rabi pozornost...ko sem nekaj delala npr. pomivala posodo in se je zbudil in začel jokati nisem nikoli skočila, spustila vse iz rok in tekla k njemu, pač sem pomila tisti krožnik do konca ali pa sem ga ta čas z besedami obgovorila v primeru, da je bil v vozičku v sosednji sobi. Otrok vpija vase vse vtise, dogodke...in še predobro se kmalu zaveda nekega vzorca, ki si ga je oblikoval. Zato vam svetujem, ne podredite svojega življenja popolnoma otroku. Pa to ne mislim, da naj joka pol dneva, ali pa da je polulan...Jaz sem včeraj likala, tamalo pa sem imela v vozičku...nekaj časa je opazovala in sva se pogovarjali, nato pa se je naveličala in cmerila, jaz sem ji pa kar pela in se pogovarjala z njo in na koncu je omagala in lepo zaspala jaz pa sem vse speglala. Pa sem imela dve muhi na en mahuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?