Freycha
|
Evo, strica Dite sta odšla, mala je previta, nahranjena in pančka na moji posteljici. Mi se tudi dojimo od nekje pol ure, pa do ene ure, se je pa dojila tudi že uro in pol...... zoprno je to, ker se še vedno dojiva leže in je meni navadno malo dolgčas, če eno uro ležim na enem boku in gledam v luft. Bom pomoje kmalu mojemu naročila, naj kupi razne Lady in Hopla itd.. trač revije, da bom imela kaj delati. Zadnjič sem križanke reševala, samo je težko pisati, pa je potem taka čisto nečitljiva pisava..... Da ne boste zdej mislile, da sem nek tiran.... sem že takoj napisala, da v bistvu ne gre za razvajenost, ampak nek vzorec, ki se ji je utrnil v spomin. Sicer pa tudi midva male ne puščava jokati, skočiva za vsak drek pa tudi ne.... sploh, ker dostikrat zajoka, pa potem malo jamra, pa to vse dela v bistvu v spanju in če bi jo takrat dvignila, bi jo zbudila, sicer pa normalno spi naprej..... Poldy, ti pa si imela res "srečo" s tem porodom, pa predvsem z Uršo. Upam, da bodo fizioterapije pomagale in da bo vse ok! Kapica, jaz imam še neki dve odvečni kili, ampak bivših hlač vseeno ne spravim nase, ker mi ne paše čez trebuh in čez šive.... Sem še kar v nosečniških opravah, čeprav sem že sita teh oblačil... NoviOčka, a res umre na neki 280 strani? Moj dragi je tudi začel s službo in se bo treba počasi začeti navajti, da tisti dan, ko ima službo, ga ni 12. ur in bom cel dan sama. Ampak saj bo, saj nama gre vedno boljše. Madejka lepo, da si se javila in da vam gre super! Majrim, mene tudi boli, ko gledam, kako jo napenja in joka, pa ji ne morem nič narediti. Pa za par sekund nehai n sem čisto vesela, da sem jo pomirila, pa spet začne... A vam ne pomaga, če jo daš na joško? Meni je parkrat uspelo tako vsaj malo pomiriti stanje.... Ampak preberi si tisti doc. file, ki sem ti ga poslala.... veliko koristnih informacij izveš tam kar se tiče napenjanja...
|