|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI - majčiče, junijčice
21.6.2007 20:46:17   
tosja
user posted image  
dajčimajči - me vedno nasmeješ in napolniš z optimizmom
user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 351
21.6.2007 21:27:33   
dajamaja
Tosja, draga moja, da le pomaga! Jutri pa mirno tja in da čimprej sporočiš. Bom špejala na RR, da preberem veselo novico. Tisto poznaš, ne - petek je dan za metek. Evo, kaj pol skrbiš še sploh.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 352
21.6.2007 21:56:12   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

petek je dan za metek

user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  Javim! Po kosilu...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 353
22.6.2007 11:40:10   
dajamaja

user posted image Aje že? A je že?

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 354
22.6.2007 13:46:59   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

user posted image Aje že? A je že?

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 355
22.6.2007 13:59:40   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem puncam, ki ste držale pestke zame...

še posebej moji marjetki in dajčimajči
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...jaz bom nardila ODKLOP

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 356
22.6.2007 14:06:33   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image user posted image ,Tosja pa ne,da so spet folikli pobegnili?Ne razumem ene stvari zakaj te ni dala na UZ spet v četrtek,če je videla,da so folikli spet takole veliki in so čakali do petka.Žal mi je zelo.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 357
22.6.2007 14:21:16   
dajamaja
Pa to je za popizuser posted image  Mislim, kurjopolt mam od besa. A so normalni!???
Tosja, zlata moja. Ti kar naredi odklop, pa zjokaj se, pa ne vem kaj vse kar bi ti vsaj malo omililo bolečino. Potem pa resno razmisli o menjavi zdravstvene ekipe.  
Ne vem kaj naj ti še napišem ... kot da bi to kaj lahko spremenilo. Sranje! 
Drži seuser posted image  in ne obupaj user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 358
22.6.2007 19:49:02   
curkica
KAJ jaz to berem? Tosja, pa ne da se je zgodilo isto kot prejšni mesec???!!! Pa kako je to mogoče? A je bla spet una ista dohtarca, al kaj? Kaj so ti pa rekli? Niso nič komentirali, al kaj?

Mislim, kaj takega. Jaz to sploh  ne morem razumet. Kako ti lahko dvakrat zapovrstjo naredijo isto sranje???? Totalna beda. Javi se kaj no!!!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 359
22.6.2007 20:13:22   
Anonimen
Tosja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdo te je zajuser posted image ?

(odgovor članu curkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 360
22.6.2007 22:00:53   
DaisyE
user posted image  Rajš bom tiho. Ko boš pri volji tosja, pa le povej, kaj se je zgodilo, včasih pa pa več glav kaj pametnega pogrunta.  Drži se. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 361
22.6.2007 22:21:40   
HEL36
tosja, pa ne že spet  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image    zate  user posted image

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 362
22.6.2007 22:43:13   
monikap
Tosja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 363
23.6.2007 16:08:53   
bumbum
Ma ne morem verjet, tosja!user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 364
26.6.2007 9:36:56   
curkica
Kam ste se izgubile vse IUI-jevke? Nobenega glasu od nobene? Kaj je zdaj to, ste čisto obupale vse?

Ja, mogoče ste si pa privoščile podaljšan vikend kje na morju, v toplicah ali ob kakšni reki. Blagor vam!

Moje tetke user posted image  zaenkrat še vedno ni na spregled. Nonstop hodim na WC gledat, če se kaj dogaja. Upam, upam, da se ne bo prikazala. Do konca tedna bom še počakala, če se prej ne ulije, nato pa bom naredila test. Joj, upam da bo!!! Zaenkrat nimam še nobenih posebnih znakov, edino bradavičke me nekak čudno bolijo, kot me niso še nikoli do zdaj.

Toliko od mene, pa javite se kaj!

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 365
26.6.2007 12:45:38   
tosja
user posted image  user posted image IUI - majčice, junijčice user posted image   user posted image  

user posted image  curkica (2. IUI, MB )
- 30.05. 1. UZ
- 06.06. 2.UZ
- 08.06. 3. UZ
- 09.06. STOP
- 11.06. IUI user posted image

-  25.06. TEST user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  nana
    - 04. 05. user posted image  
- 09.05. 1. UZ

user posted image  sarcy21 (1. IUI, Praga)

user posted image  Tia-na user posted image  (2. IUI, LJ)

user posted image  anadejka (1. IUI, Praga)
12.06. posvet - Praga
terapija: špikanje Menopur, 2 ampuli (3.-9. dan)

user posted image  Sandra978 user posted image  (2.IUI, LJ)
    -  13.06. dočakala user posted image  začetek špikanja - Gonal

user posted image  bumbum (1. IUI, MB)
- 30.05. dočakala user posted image
  -  03.06. začetek jemanja Klomifena (2 tab. 5. - 9. dne)
-  04.06. 1. UZ

-  07.06. 2. UZ
  -  09.06. 3.UZ
  -  11.06. 4. UZ
  -  12.06. STOP
  -  14. 06. IUI user posted image
  -   28.06. TEST user posted image  user posted image  user posted image   

user posted image
  fras  (3.IVI, MB, čaka user posted image )

user posted image    fortun (IUI, PO, dr. Reš)
     - 19.06. posvet

user posted image

Drage IUI-jevke - veselo na delo!

Javite s čim se drogirate in vse ostale pomembne datume,
pa seveda tudi to, katera klinika vas ima na grbi. user posted image

Pol pa kar veselo na delo. In ne glede na to, da bodo zdravniki pomagali,
lahko še doma malo user posted image user posted image user posted image  tako čisto za ziher.

Optimistični začetki - srečni konci! 

user posted image user posted image  FAN CLUB user posted image user posted image

Mojca9000, Anitka, ija, DaisyE, monikap, gold fish, Dalija, sonček.djukelcauser posted image , sayuri, dajamaja, HEL36, tosja user posted image ,

user posted image         

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

user posted image   curkica - 25.06. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   bumbum - 28.06. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Da ne bo tema čist zamrla, ravno pred velikim slavjem in veseljem se vam oglašam...
Hvala vsem , ki ste bile v moji nesreči z menoj, ki ste našle tolažilne besede... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Moja zgodba se je ponovila, spet smobili prepozni...ker sem bila razočarana in prizadeta (sem še danes) sem poslala mail svoji zdravnici (dr. Gavrićevi) in šefu (dr. Vlaisavljeviću)
Danes sem dobila odgovor dr. Vlaisavljevića, ki me je pomiril...popolnega zadoščenja pa mi ni dal.

Očitno je, da bom v želji po user posted image  user posted image  user posted image  morala pojesti še veliko grenkih pilul, user posted image  user posted image  user posted image  morje solza in user posted image  veliko ovinkov...

Držim pesti za vse vas...in za debele user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   curkica danes bi tvoj test moral pokazat ogromen,
 debel user posted image  user posted image  - ti si naša srečka user posted image
(...ker če ne bi bila bi se user posted image  že oreng vlila...)

user posted image   dajamaja - naši neutrudni navijačici pa pošiljam   
user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ...moja želja je tako velika, da seže do tvojga srca user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 26.6.2007 12:46:16 >

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 366
26.6.2007 12:53:29   
anadejka
Ohhh Tosja tut men je žal,da se je ta nesrečna zgodba spet ponovila.Pa sej ne morš verjet no....Full sm jezna in bi kr enga prebunkala!!!
Ravno zaradi tvoje zgodbe pa me zdaj daje panika.Sama bom v postopku šele avg.ampak zdaj razmišljam,kako se lahko to zgodi,je res kriva malomarnost,ali kaj?Sama bom v samoplačniškem postopku IUI in še to v tujini,kjer je vse full drago in si težko privoščiva in zato me je kar malo strah.
Ali so se pri tebi prepozno odločili za stopko?Koliko časa po stopki je ponavadi inseminacija?
Upam Tosja da je tvoj mail kej zalegel in se ti to ne ponovi več.Lep in miren dan ti želim!
Srečno!!!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 367
26.6.2007 13:07:54   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: anadejka

Ali so se pri tebi prepozno odločili za stopko?Koliko časa po stopki je ponavadi inseminacija?

user posted image  anadejka ti kr vprašaj... pri meni sploh NI prišlo do STOP injekcije, ker so folikli prej počli...

Na listu, ki sem ga dobila o IUI piše:
"Ko folikel doseže velikost, ki je značilna za dan pred ovulacijo, dobi pacientka injekcijo hormona hCG (Ovitrel), s katero sprožimo končno zorenje jajčne celice.
Inseminacijo opravimo 24-38 ur po aplikaciji injekcije hCG, ko pride do sproščanja jajčne celice iz jajčnega mešička (ovulacija). 

...pri meni se je zgodilo tako, da sem imela folikel velik 19 mm - kar je še premalo (pravi dr. Vlaisavljević)...naročena pa sem bila čez 2 dni...folikel bi naj zrasel na dan 2 mm...
user posted image  mi ni čist nič jasno user posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 368
26.6.2007 13:15:23   
curkica
Mi lahk kera pove, kaj pomeni ful povečan beli tok? Kot sem že napisala, sem nonstop na WC-ju, in opazila sem, da imam ful belega toka. Prozoren je in tudi ko sedim, se mi zdi, kot da mi teče tam ven. Pol pa že letim na WC in gledam in opazujem.

Ma, totalno sem že obsedena. Se mi zdi, da me je tud mal začelo šraufat po maternici, tako da samo čakam, kdaj se bo ulilo.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 369
26.6.2007 13:32:44   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  curkica - punce, ki so srečke user posted image  pišejo, da jih je obilnost belega toka strašila user posted image  user posted image  user posted image

...daj naredi TEST, da ne bom tako močno stiskala pestk...me že mal bolijo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 370
26.6.2007 13:37:17   
anadejka
Cukrica jest bi na tvojem mestu jutri zjutraj kar test naredila,ker mi vse to diši po user posted image .Lohk ti sam to povem,da sem že od mnogih nosečk slišala da so imele ogromno belega izcedka čisto na začetku.
Srečno!!!

Tosja 19 je res mal premal,ampak glede na to da se je že zgodilo,da je bilo prepozno za stopko,bi te za vsak slučaj lahko naročili tako proti koncu na UZ VSAK DAN.
Se spomnem ko sem bila enkrat že na ICSI sem imela folikle velike od 21-24,ko je zdravnik rekel da sem za stopko.
Naslednjič jih opozori na to,da se spet ne ponovi.Očitno pri tebi folikelčki malo drugače rastejo.
Uffff mi je full odleglo zdej ko praviš da je inseminacija 24-38 ur po stopki.To je dovolj časa za v Prago pridet.Mal me je že skrbel,da bomo morali dirkati po cesti.

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 371
26.6.2007 13:44:31   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: anadejka

Uffff mi je full odleglo zdej ko praviš da je inseminacija 24-38 ur po stopki.To je dovolj časa za v Prago pridet.Mal me je že skrbel,da bomo morali dirkati po cesti.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pa vaju zaradi prehitre vožnje ustavi policija. Vidva pa v en glas :
"Mudi se! Greva po otroke!" user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 372
26.6.2007 13:58:05   
curkica
Ej, ne boste verjele, da se je nama zgodilo prav to; Ko sem imela IUI, sva zjutraj ful norela gor v Mb, ker je mogel moj dat spermo in sva mogla bit tam do 8 ure zjutraj. Pol je pa ful hitro peljal, pa so naju res ustavili policaji. Je rekel, kam se nama tako mudi, pa je moj rekel, k zdravniku v Maribor. No, pol je pa policaj rekel samo, naj se voziva malo bolj počasi, saj ni važno, kdaj prideš, ampak da sploh prideš. Hi, hi user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 373
26.6.2007 13:58:08   
anadejka
he he user posted image user posted image user posted image  točn tko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 374
26.6.2007 14:31:54   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  curkica, zdaj pa si srečka user posted image  pa ne vem kaj je krivo...user posted image  user posted image  user posted image   prehitra vožnja, al hitri plavalčki user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?