|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
20.7.2007 11:31:31   
marsovka
pa še to...

saj imamo pralne stroje, pa itak je v enem dnevu suho, tako da JUST DO ITuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marsovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
20.7.2007 22:12:12   
mojsoncek
Cer! Pocasi se ze da dihati, pri nas je namrec zunaj ze prijetno hladno user posted image .

MarijaPo - upam, da se bo vrocinski val kamalu umaknil, da ti bo malo lazje. Poleg tega pa ti zelim, da bi se tudi slabost cimprej "umaknila". Na morju si pa le daj duska in si privosci veliko sencke in vode.

plenicke - jaz ga nic ne dajem iz plenicke, ceprav si mi dostikrat kar zasmili, ko pomislim, kako mu mora biti vroce. Sem pa nekaj opazila v zadnjih dneh, ko sva bila skupaj doma cele dneve doma. Vsake toliko casa zacne mencat, se prestopa in se drzi za plenicko spredaj. Pa se sprasujem, ce to dela takrat kadar lula oz. ga tisci lulat? Preden kaka pa ponavadi postane siten, potem pa se zatece v kaksen "miren" koticek in nafila plenicko. Sem ze pomislila, da bi sla kar v nabavo kahlice user posted image ...

Tiste, ki pakirate, dobro opravite in uzivajte na dopustu!!!

pa se eno slikico prilozim, ker je ze dolgo nisem (dolgujem se kaksno slikico z morja user posted image ). No, na teli pa nas mali moz uziva na malo vecjem "poganjalcu" (v druzbi mojega bratranca):

Lep vikend

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 20.7.2007 22:16:18 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu marsovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
21.7.2007 7:56:53   
maya2
Dobro jutro!

Karin je danes res fuuul spala od 8:30 pa do zdajleuser posted image user posted image user posted image , se pozna da je fuuul napredovala.. samo ponoči pa najmanj 4x pije... a vaši tudi?

Pri nas je veliko novega, mala je čedalje veča čveka (itak po mamiuser posted image ), zdaj zna reči 'daaaaaan' in se potem ponavlja.... daaan, daaaan; pa očitno tudi že ve kdaj je treba pozdravit, je šle par dni nazaj soseda mimo pa je jaz nisem videla, Karin pa daaaaaaanuser posted image user posted image user posted image je tko hecna ko pridem ponjo v postejo pa reče daaaaaaaaanuser posted image

Drugače pa od včeraj spleza na posteljo, na kavč, (spet čist po meni, jaz sem plezala ko spiderman ko sem bila mala, nič ni bilo previsoko zameuser posted image ), kar je super saj pomeni da je spet močnejšauser posted image user posted image user posted image , ampak problem je, da ne zna dol in kar stopi oz. se vrže. Včeraj sta imela potem z mojim en schnell kurs v 'sestopanju' s posteljeuser posted image

Pa še nekaj je novega: Karin že naredi par korakov sama, celo sredi sobe že vstane brez opore, ter naredi korak ali dva preden čofne na ritko. V ponedeljek gremo še na nfth preden gremo na morje, bom videla kaj mi bo povedala, čeprav je že nazadnje rekla da je zelooo blizuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte za vikend me smo spet same, oči mora 'zaključit zadeve pred dopustom'. Gremo v šoping, pol pa nazaj noter pred tole vročino.

lp

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
21.7.2007 10:52:42   
mojca75
Pakiram, pakiram, pakiram...
Mojca kot začarana že pol ure gleda telebajske user posted image - vmes kaj pokomentira, in jaz v miru pakiram.
Jutri zgodaj pa akcija in via MOOOOOORJE!

Uživejte in naj se nam malo shladi tole ozračje!!!!!

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
21.7.2007 11:29:43   
cofek
ojla punce!
sestrična je rodila user posted image user posted image user posted image
meni pa kar neki na jok vlečeuser posted image - vsi ti občutki ob prihodu malega človečka so po enem letu spet privreli na plan...user posted image ...sreča, pa srbi, pa....ah ja....kolk sem ji fuoš...
sam tolko...

vsem, ki greste na dopust pa lepo in ne preveč vroče vreme!!!!!

lp,t

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
22.7.2007 7:17:43   
maya2
Dobro jutro!

Cofek: čestitke sestričniuser posted image , meni se tudi zdi da je veliko dojenčkov spet zadnje čase, lani in letos ima vsak mesec kakšna kolegica al pa sorodnica rok, .. no ja al pa smo samo že tolk stariuser posted image user posted image

Mojca75: vem da ste že nekje na poti... torej srečno pot in prelep dopust

Mi imamo od včeraj že vse štiriceuser posted image user posted image user posted image , sem opazila slučajno, ker se je ugriznilauser posted image , očitno ga še mora zaznat da bo pazilauser posted image zdaj upam da bomo imeli malo miru s temi zobki, da ne bodo kar takoj trojke navalile.

Mene je pa tale vročina začela fuuul nervirat, včeraj popoldan smo imeli v stanovanju 32user posted image user posted image user posted image , smo popokal in šli v hribe, je bilo takoj 6 stopinj manj kot v doliniuser posted image user posted image , pol smo se pa še malce v senco vsedli in 'počili'... res super, danes gremo pa mal na bazen popoldan, pa kolegica pride s tremi malčkiuser posted image user posted image , pa še ogromno dela me čaka, moram likat,... ker gremo samo še 2x spatuser posted image user posted image user posted image user posted image ... ma sem hujša k en otrok...

MarijaPo: večkrat se spomnim nate in kako je bilo meni slabo na začetku, pa še ta vročina, upam da ti ni prehudouser posted image user posted image

Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
   [Brisano sporočilo]
22.7.2007 9:56:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4707
23.7.2007 8:31:13   
mojsoncek
Jutro! Smo skoraj zdrsnile na 2. stran, ker smo bolj uzivale, kot pa pisale ta vikend...

Mi smo imeli ze zelo pestro jutro. Anze se kar veselo kaslja in je posledicno zjutraj v avtu bruhal, ko smo sli proti LJ user posted image . Ne bom niti kaj dosti pisala, ker si lahko predstavljate kako "zgleda" sesirjen mlekec user posted image ... No, malega sva potem oddala v vrtec, jaz pa sem se zapeljala se do mojh starsev in dala prat prevleko od avtosedeza. Se dobro, da sta v LJ, ker drugace ne vem kako bi ob treh popoldan "disalo" v pregretem avtuuser posted image . No, situacija je mimo in upam, da se ne bom preveckrat ponovila.

Drugace pa vse po starem... Moram pa priznati, da sem malo fous tistim, ki so sli na morje oz. jih to se caka.

Nic, grem delat, ker bo danes en malo krajsi delovni dan. Se beremo... Uzivajte!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
23.7.2007 11:49:08   
mojsoncek
Auroraa - sem zasledila tvoj post glede vase bivse P (dr. Rus). Pravis, da je sla v ZD Bezigrad... No, tudi mi smo ostali brez dr. Bricljeve in moramo poiskati novo P. V cetrtek sem z dr. Rusovo govorila po telefonu in se mi je zdela zelo fajn. Sem ze cez vikend o njej razmisljala, pa nisem vedela ali je tam zacasno ali bo kar ostala. Glede na tvoje pohvale bo verjetno najbolje, da se kar zagrebem zanjo user posted image . Se bom kar danes pozanimala, ko bom sla zakljucit bolnisko.

Neposredna povezava do sporočila: 4709
   [Brisano sporočilo]
23.7.2007 11:53:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4710
23.7.2007 13:40:29   
mojsoncek
auroraa - sem ze podpisala izjavo o izbiri zdravnika user posted image . Hvala ti za info!

Neposredna povezava do sporočila: 4711
23.7.2007 14:15:19   
maya2
mojsonček: ne bo ti žal glede dr. Rusove, pri nas je zdaj tako, da nadomešče dobesedno kdor ima čas, vsi možni zdravniki, tako da samo upam da ne bomo rabil it...user posted image , pa nič ne kaže da bodo dobil kakšnega pediatrauser posted image user posted image

jaz pakiram, pa pospravljam, pa likat se moram spravit, zdajle pride tašča se igrat s Karin ker je pol tooooolk časa ne bo vidlauser posted image , pa meni pomagat da bom lahko spakirala (psssst: sej ne rabim pomočiuser posted image , pa vseenouser posted image ), jaz bom pa mal pospravila stanovanje....

Upam na ohladitev jutri, da bom lažje tekala sem in tja.

Zvečer imamo pa še nfth, se gremo pokazat, da vidimo kaj bo rekla, sem včeraj opazila, da ko 'hodi' v čeveljčkih levo nogico viha navzvenuser posted image user posted image user posted image

lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 4712
23.7.2007 20:41:52   
mojsoncek
maya2 - za jutri si pa res narocila pravo vreme za na pot. Se obeta kaksna kaplja dezja in "hladna" fronta (beri manj kot 30 stopinj). Zaradi nogice v ceveljckih se pa nic ne sekiraj. To je verjetno samo od tega, ker je bolj vajena biti bosa in se sele navaja na hojo v ceveljckih. Ce bi bilo kaj narobe, bi na ven obracala nogico tudi brez ceveljckov. A ja, pa se zobki: Anzetu je pa v teh dneh ven pokukala prva trojka. To je ze 13. zobek. In ja, pred stirinajstimi dnevi je dobil zadnjo v kompletu stiric, tako da si niso zobki nic pavze vzeli user posted image . Drugace pa uzivajte na dopustu!!!

Vsem en lep pozdravcek! Grem se malo surfat...

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
23.7.2007 21:49:12   
zungi
Čer punce.

Je že čas, da še jaz kakšno rečem oz. napišem kajne?!user posted image

Hmm, nimam pojma, kje naj začnem?!user posted image
Ah, bom kar pr zobkih: Našemu Galčku, je prav danes pokukal ven drugi zobek user posted image user posted image user posted image . Sedaj ima spodaj obe enkici (če se ne motim - heheh).
Hodimo še ne, se pa še vedno pridno dviguje in se tudi počasi premika - vse ob opori seveda.
Na NFTH še hodimo, vendar imamo sedaj 14 dni počitka, ker je fiziot. na dopustu. RA nas pa tudi čaka v začetku avgusta.
Še malo pa bo Gal moral k frizerju, saj mu lasje noro hitro rastejo. Me je pa kar strah kako bo, ker zadnje striženje ni bilo glih prijetno.

Vročino smo kar solidno prenesli, malo smo se švercali v Logarski dolini, da smo lažje predihali te vroče dneve.
Komaj čakam konec tedna, ko mi pride mami na dopust iz tujine - da se bova spet lepo sprehajali z Galom, hodili na kakšne kratke izlete in kofetkali v kakšni prijetni senčki user posted image .

Jo že kar pogrešam, je nisem videla od velikonočnih praznikov.

Konec avgusta pa planiramo še teden dni oddiha v toplicah. Gremo skupaj s taščo in tastom - kak fajn, da bova imela z user posted image   nekaj dni pravega počitka, saj bo Galček v dobrih rokah pri babi in dediju. Jupiiii, komaj čakam.

Neposredna povezava do sporočila: 4714
24.7.2007 8:32:48   
žmož
Živ!
Ja tlele gor je pa prava suša kar se čveka tiče-pa kaj ste glih vse ušle na dopust, al kaj? Jaz pa zaspano surfam, danes sem grozno slabo spala, ne vem, kako bom zdržala do večera-ko bi vsaj ta večji hotu še popoldne spančkat, bi šli vsi lepo mal učke počinit.
No, kar se tče zobkov nam pa hodi 2 štirica ven, skupno jih bo osem. Tudi mi imamo pavzo od  NFHT in to kar 3 tedne. Mi prav paše, ker iskreno povedano ne vem, če ima še sploh smisel hodit, ker itak nič več ne naredimo. Tamala samo šiba okrog (še vedno po kolenih), umiri se tudi za sekundo ne, tako da se moremo v bistvo vsakih 14 dni samo vozit gor pa dol, pa kilometre nabirat. Verjetno fizio. čaka na še eno kontrolo, da vidi kako bo za vnaprej.
Zungi mi imamo po novem tudi probleme z striženjem. Enih 3x je še šlo, zadnje dve runde pa je katastrofa. Prejšnji teden so jo postrigli, ma ne me vprašat kakšna je. Nobene oblike nima, tam daljši, tam krajši, tako da sem rekla, da jo bom kar z mašinco na 2 cm postrigla, pa bo vsaj vse enako, pa še nekaj časa bo mir.
Drgač imamo bolj kislo vreme, ma zato nič manj soparno. Meni bi danes prav prijal dež. Nč, mejte se fanj. Čao

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
24.7.2007 9:41:13   
mojsoncek
Jutro "zgubljene" duse! Strajkate, spite, delate ali ste na dopustu???

No, jaz bom pa samo nekaj kar sem vceraj pozabila... Vceraj, ko sem prisla po Anzeta v vrtec, sem skoraj potocila solzico. No, zjutraj in popoldan se skupine zdruzujejo in so tamali in taveliki skupaj v eni igralnici. In kaj sem vceraj videla, ko sem prisla. Anze se je lovil z eno puncko iz "tavelike" skupine. Joj kaj sta bila lustna... ona mu je tako malo ponagajala, Anze jo je pa potem lovil in se ful smejckal zraven user posted image in sploh ni porajtal, da sem prisla. Ga imajo baje vse starejse puncke ful rade...

No, sibam nazaj delat, ker me potem cakata se dva sestanka... bodite lepo!

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
24.7.2007 11:52:50   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Anze se je lovil z eno puncko iz "tavelike" skupine. Joj kaj sta bila lustna... ona mu je tako malo ponagajala, Anze jo je pa potem lovil in se ful smejckal zraven user posted image in sploh ni porajtal, da sem prisla.

Hja tole je pri nas na sporedu vsak dan kar doma in kako fajn ju je je gledat, najbolj pa se mi dopade ko se tamali tako zelo razveseli tavečje, sta zadnič šla z mojim naprej k tašči, ko sem sama čakala da se tavečja zbudi, pa ko sva prišla je z razprtimi rokami prišel do naše princeske in sta se pol kr neki objemavala, ma prav luštna sta bla, ne mami, sestrica je zakon user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 4717
24.7.2007 13:16:22   
maya2
Pozdravljene!

mojsonček: sem si naročila tole vreme za pakiranje, ma mi vseen dol teče.... user posted image

imam že vse za Karin, za naju samo zmečem nekaj vkup, imam brisače in posteljnino, do tle sploh ni problem, zdaj začenjam pakirat tiste drobnarije, ki jih pa nikakor ne smem pozabit, (nazadnje sem pozabila etui in tekočino za leče, kar sem ugotovila ob 10 zvečeruser posted image , k sreči so je imel nekdo v zgornjem apartmaju tudi leče, naslednji dan sem šla pa v lekarno pa je bilo!)

nogica: ja sem včeraj na nfth vprašala, je pogledala kako Karin hodi v čeveljčkih in je rekla da je to najbrž zato ker ima tako drobne in ozke nogice, v čeveljčkih pa preveč prostorauser posted image , ma ja bo že zdaj moram pazit da ji kupim čimbolj ozke čeveljčke

Nič punce, jaz grem nazaj pakirat, moj ne vem kdaj pride da bomo avto naložili, če bo kaj preveč bomo peljali k mojimuser posted image user posted image user posted image

lepo se imejte, držite pesti da bo vse ok, pa ne preveč čvekat da ne bo dežjauser posted image user posted image user posted image

lep pozdravuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
   [Brisano sporočilo]
24.7.2007 13:38:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4719
24.7.2007 20:19:26   
mojsoncek
Kot kaze so kljucni akterji nase teme na dopustu, ker se nic kaj dosti ne pise user posted image

Pri nas smo imeli ob sedmih taksno neurje, da je groza. Veter je tako pihal, da bi koga lahko se odpihnilo user posted image , da ne govorim o vsej vodi, ki je padla.

Preden se je ulilo, sva bila pa z Anzetom v trgovini, potem sva sla pa se na sladoled. In kaj se je zgodilo... Anze je hotel sam jesti sladoled in ker mu nisem pustila (se mi zdi, da steklena posodica ne sodi v male rokice, pa se nasa ni), je zacel tako tulit in se nazaj metat, da je joj. In potem sem sama hitro zmetala vase sladoled, ki je se ostal, potem sva pa kar na hitro pobegnila. In celo pot do doma je sledilo upitje in trmarjenje... Jojme...

Ajdi, grem malo TV pogledat...

p.s. naj se se katera kaj javi

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 24.7.2007 20:24:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 4720
24.7.2007 21:26:00   
Mari71
Evo še malo mene po dolgem času. Se vidi, da mi malo zmanjkuje časa.
Novo je to, da Gašper sam naredi tam 6-7 korakov, povsem samostojno. Od nedelje, vsak dan po kak korak več. Se to najbrž šteje za "shodil je", a ne?!
Mi imamo zunaj drugo dvojkico, torej skupaj 6 zobkov. Trmarjenje je na sporedu vsak dan vsaj 1Xuser posted image user posted image , ampak je mami še bolj trmasta (oven) od našega bikcauser posted image .
Rodila pa tudi še nisem, v četrtek imam PDP, pa še nič zares ne kaže. Bom poročala tudi tukaj ko bo kaj na tem.

Punčica - se že veselim, da bosta tudi naša dva otroka tako luštna skupaj kot vaša dva. Gašper je fuuul čustven, moj buši non stop boža ali lupčka. Je še mali, ampak nekaj verjetno intuitivno čuti.
MarijaPo - upam, da si OK, da te slabost ne matra preveč. Večkrat pomislim nate!
Zungi - čestitke za drugi zobekuser posted image  in lepo se imejte v toplicah. Sliši se obetavno.

Pozdravčke vsem majčicam in uživajte vsi, ki se odpravljate na dopust!

Neposredna povezava do sporočila: 4721
24.7.2007 21:45:29   
F*S*M
Ojla

Mari71 tako sem vesela da si se nam oglasila in da boš v drugo počakala do roka user posted image user posted image user posted image al pa še kak dan čez user posted image . Upam, da nam boš javila da bomo vedele kaj ste dobili in kakšno ime ste izbrali za vašega drugorojenca ali drugorojenko.

MarijaPo upam, da se danes boljše počutiš ko se je malo shladilo in se lahko diha.

No mi smo bili cele 4 dni na morju pa je Filip tako jokal ko sva ga nesla v vodo da ga nisva čisto nič silila in je potem če se mu je dalo sedel na obali in premetaval kamenčke. Če pa si ga vprašal Filip pridi gremo čofa čofa v vodico je bilo obvezno potrebno odkimati.

user posted image

user posted image

Vsem čestitava za pridobljene zobke in pa seveda za prve samostojne korake.

Trma, tudi pri nas je iz dneva v dan bolj prisotna, zadnjič sem ga pa imela po enih treh urah dretja tja v tri dni dovolj in sem ga narahlo čez ritko pa je za nekaj dni pomagalo, zdej pa je že zopet pozabil.

Danes sva z mojim šla kupit zaščitno ograjo za na teraso ker jo do sedaj ni bilo in jo morava namontirati še ta teden jotri bova prebarvala ogrodje in potem namontirala ograjo user posted image user posted image user posted image to bo še zanimivo.

No toliko za danes lepo se imejte in uživajte

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
   [Brisano sporočilo]
25.7.2007 7:14:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu F*S*M)
  Neposredna povezava do sporočila: 4723
25.7.2007 7:42:24   
puncica
Dobro jutro punce
hja tole metanje stvari je pa tud pri nas zelo aktualno user posted image , vse kar je na terasi zmeče dol na travo in pol mormo zvečer obvezno vse pobrat, včeri sem laufala ko zmešana da sem pred dežjem vse pobralauser posted image , on pa zgoraj gledal in se čudil, pa mi sproti dol metal, se derem ati dej ga stran, pol pa valda jok, ker ne more več stvari na mamico metat user posted image user posted image user posted image Tavečja pa je postala prava tožibabauser posted image , in naš tamali je postal dežurni krivec ZA VSE. Dobr da še ne zna govorituser posted image user posted image user posted image Najbolj pa je smešna ko jo tamal kej pržvajzne pa pride k nama pa se dere MAMIIIIIII VID ME JE UDARUUUUU, DEJ POPIHI. Ma sicer imam raje da je tako kot pa da bi ga nazaj tepla, raje pride mamici tožit, kako žleht je naš poba.
Ja pa še to, ko pospravm vse igrače po kuhni, (da sploh lahko hodimo) v škatlo je najprej pol ure aktualno spet vse ven metat in tavečja valda spet MAMI VID PA SPET RAZMETUJE. Mah sta smešna res.user posted image

Mari lepo da si se oglasila, upam da bosta tud vaša dva taka kompanjona kot sta naša in res ju je lepo gledat kako se imata rada, kako se kregata, kako sta ljubosumna kdo bo v naročju, kako se igrata. Če po pravic povem je tamalemu kr mal dolgčas če ni tavečje v bližini.

sladoled
ja ga je tako ko ga pač hoče ampak ponavad mu ne paše, no ni mu všeč, tud čokolada ne pa razne sladkarije, pa tolk boljš, še prehitro mu bo ratal všeč. NPR naša tavečja zjutraj ob šestih prva stvar ko se zbudi - Mami dej mi bonbončkauser posted image . Me je skor na rit vrgl in valda ga ni dobila.

Mejte se

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 4724
25.7.2007 7:51:27   
mojsoncek
Za dobro jutro najprej Gasperju cestitke za prve korake, tebi Mari pa user posted image , da bo slo vse gladko!

sladoled - nas Anze ga pa obozuje. Ce mu ga dajem po zlicki, mu dajem ze stopljenega, ce pa je v kornetu, pa itak samo jezik gor nasloni (na zacetku je hotel pa kar ugrizniti vanj). No, sedaj ko se je pa "naucil", je pa prav smesen. Da jezicek ven, ga prisloni na sladoled in potem opleta okrog s tistim jezickom. Vcasih naredim doma kaksno sadno kupo za vse, tako da tudi Anze dobi malo sladoleda. Sicer pa tako ali tako ni prav dostikrat na jedilniku.

metanje stvari - je tudi pri nas trenutno najbolj aktualen sport. Se mi zdi, da prav nabere nekaj razlicnih predmetov in jih potem prav preucuje kako se odbijajo in ropotajo. Ce mu je vsec to kar vidi in slisi, pa zraven prav veselo vriska in krici, kot da ga bo pravkar razgnalo.

O trmi pa ne bom niti zgubljala besed...

pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?