Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 16.7.2007 19:57:05
|
|
|
|
Anonimen
|
medika, zelo mi je hudo Bodita močna
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 17.7.2007 13:46:29
|
|
|
|
monikap
|
Medika13 zelo hudo mi je zate želim ti da si sedaj močna in pogumna saj usoda se včasih res kruto poigra z nami. Z dragim si vzamita čas zase in izjokajta svojo bolečino tvoja punčka pa bo šla k in vaju čuvala z neba.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 17.7.2007 22:20:20
|
|
|
|
dajamaja
|
Medika 13 iskreno sožalje.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 18.7.2007 14:41:20
|
|
|
|
HEL36
|
medika13, tako mi je žal , naj vaju vajin čuva iz nebes
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 18.7.2007 17:16:14
|
|
|
|
citrončica
|
Medika, , drži se,bomo v mislih s tabo, upam,da bo čimprej mimo,kar že mora bit.., vzemi si čas zase....
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.7.2007 7:22:20
|
|
|
|
PAMELA
|
Medika . Saj ne morem verjet.... Mislim nate.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.7.2007 22:31:02
|
|
|
|
sonček33
|
medika13 žal mi je za vaju in za pikico želim ti vse najboljše
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.7.2007 18:49:50
|
|
|
|
stunfek
|
Lep pozdrav punce. Jaz sem bila danes na UZ foliklov, ker naj bi bila pred ovulacijo in kaj je UZ pokazal? Da sploh nimam foliklov! Naslednji mesec štartam s klomifenom.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.7.2007 8:23:04
|
|
|
|
lana38
|
stunfek, če pa ti je BT poskočila po O, kako potem ni folikolov. To mi pa ni čisto nič jasno. A si kaj slišala našo mediko? Kako je? LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.7.2007 19:01:22
|
|
|
|
stunfek
|
Danes okoli 17:30 sem prejela sms od naše medike13, da sta danes popoldne izgubila svojo punčko, ki je dobila krila in odšla med angelčke. Tko se mi zdi vsak UPN tragičen in človek res ne ve sploh kaj naj reče, kako naj pomaga. Danes je ne upam niti poklicati, sva se pa zmenili, da jo v torek obiščem.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.7.2007 19:12:12
|
|
|
|
lana38
|
Kdaj so pa sprožili mediki UPN? A ni šla že v sredo? Se je pa res zelo dolgo mučila, če je kar do danes čakala. stunfek, lepo jo pozdravi še v mojem imenu, ko greš k njej. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.7.2007 15:38:36
|
|
|
|
citrončica
|
Stunfek, upam,da bo vsaj s klomifenom več uspeha , za Mediko pa tudi od mene!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.7.2007 16:58:23
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Najprej vas vse skupaj prav lepo pozdravljam.Pa sem doma iz .Bilo je prelepo,prečudovito i sev eda nepozabno.Sedaj pa sem doma,spet sama ker je moj spet šel na teren.Drugi teden pa spet na ,se že spet vselim in komaj čakam. Žalostna zaradi naše Medike,Medika pošiljam ti en velik objemček. Andreja2000,vesela sem za vašo punčko,da je z njo vse ok. Koala držim petsi za današnji UZ,pa le hitro javi lepe novičke. Lana38 upam,da bo tudi z vajino vse v najlepšem redu,in upam,da pridno nosiši kopalke. Vsem nosečkam prisrčen pozdrav,prav tako tudi vam borkam,ki se še vedno borimo,da dobimo naše .Jaz sem pa v pričakovanju že štiri dni in zvedeli bomo ali smo prinesli domov iz morja. Vsem še nekrat lep pozdrav in kmalu se vidimo na našem mega pikniku,kaj menite??? LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.7.2007 17:28:02
|
|
|
|
lana38
|
Sulfinija, kje pa planirate ta mega piknik? A ste že kaj določile lokacijo? LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.7.2007 19:21:50
|
|
|
|
andreja2000
|
Sulfinija hvala,da se veseliš z nami glede dobrih rezultatov. Tebi pa želim ,da ste iz morja prišli trije! Za vse punce držim pesti,da kočno ugledate tudi ve !
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.7.2007 20:49:40
|
|
|
|
Sulfinija
|
Lana38,prvo vas vse skupaj prosim da z skupnimi močni izberemo lokacijo za naš mega piknik in seveda določimo lokacijo,kje se bomo nahajale. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.7.2007 22:15:51
|
|
|
|
citrončica
|
O,pomorščakinja se je vrnila, to je bilo pa super,a?? Pri nas pasja vročina,ti pa si uživaLA!! Komaj čakam piknik!!! Glede lokacije je najbolje,da kandidatke približno povejo,od kod oz do kam bi se peljale,če boste spet vse bolj z vašega konca,potem kje pri vas,jaz se pripeljem,ni panike!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.7.2007 23:04:15
|
|
|
|
Argojuhica
|
Andreja 2000. Ne zameri mi koliko si ti stara, če se ne motim si preko 4 je res? Jaz sem imela aprila letos okroglo 4 in mi vsi pravijo, da sem prestara, ampak jaz se ne dam in bom do obnemoglosti. Koliko časa sta se vidva trudila? Jst naslednji teden 9 krog. G mi je junija reku, da je z mano vse v redu, da naj si neham merit BT in brez obremenjevanja Tako tudi delam, pa nič ... Sicer pa imam že dva . Mlajši jih ima 2 leti, tavelika pa 16. Sory, ker sem se prilepla nate, ma me res zanima. Tebi in vsem čestitam, ostalim in meni pa, da bi čimprej ugledale . Lp Vesna
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.7.2007 10:29:55
|
|
|
|
koala
|
No da še tukaj javim, da so izvidi 1:4381 za DS in 1:13861 za trisomijo 13+18. Srček pridno bije , velik pa je 7.1 cm. Jaz sem definitivno za piknik, samo povejte kje in kdaj. medika13
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.7.2007 10:52:33
|
|
|
|
andreja2000
|
polenovka Ja,jaz jih imam41.Midva z sedanjim partnerjem imava za sabo en ss v 13 tednu,nato UPN in potem skoraj dve leti ni hotelo biti .Skupno smo delali na otročku več kot 3 leta.No,sedaj smo pa že v 21 tednu in počutim se zelo dobro. Tudi meni so govorili in seveda še govorjo,da sem prestara,toda to je njihovo mišljenje,moje je drugačno in se tudi ne dam,saj se niti približno ne počutim staro,v srcu sem mlada . Če imaš močno željo po ,potem kar vstrajaj.Ko jaz nisem zanosila več kot 1 leto ,sem dobila za 6 mesecev klomifen.Prvi mesec po klomifenu-se pravi prvi mesec,ko ga nisem več jemala sem zanosila.Bila sem pa že tudi naročena v amulanti za neplodnost in potem smo zagledali . Ti se nikar ne oziraj kaj mislijo drugi,važno je,kaj misliš in si želiš ti ,oni pa naj mislijo kar hočejo-saj to je tvoje življenje! Ja ti iz srca želim,da čim prej zagledate . Ja,od prej pa imam tudi jaz že dva otroka-sin 22,hči-11!Sedaj pa spet čakamo Vso srečo Koala bravo in čestitke,sem ful vesla zate! medika13 mislim nate in ti pošiljam
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.7.2007 11:13:17
|
|
|
|
andreja2000
|
za vse punce! Stunfek gre danes k mediki13 in bo v imenu vseh rr -jevk ji dala eno simbolično razvedritev in pozdrave nas vseh,ki smo v mislih z njo in sočustvujemo ob izgubi njune male zvezdice,ki ji žal ni bilo dano spoznati tega sveta.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.7.2007 11:19:28
|
|
|
|
Argojuhica
|
Andreja 2000 kaj je UPN ? Jaz sem s prejšnjim možem tudi imela dva ss., nato sem rodila, potem sem imela izvenmaternično n.,nato konizacijo. S sedanjim možem, pa imam sina 2 leti starga, ki pa ni blo nobenega problema. Niti ne vem, kdaj je ratalo. G mi je rekel, naj odmislim vse negative. Če ne bo do jeseni nič bomo naredili...( ne vem kaj mi je rekel ) ,potem spermiogram in če ne bo nič bom šla na oploditev v Lj.???Ma kako bodo pogledali, ko bodo vidli kolik sem stara? Nisem imela nikoli problemov, tako da ne vem, kaj je mislil. Sedaj pijem čaj krvomočnice- nekje sem zasledila, da ojača sluznico za boljšo vgneznitev in tifol. Si oz. ste pile še kaj, kar jaz ne vem? Sem nova in vaš forum obsega veliko strani. Prebrala sem površno, tako, da se opravičujem, če sem kaj spregledala. OK upam, da sem dovolj zatežila, res bi rada na vse kriplje zanosila. Lep dan Vesna
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.7.2007 11:45:33
|
|
|
|
PAMELA
|
Ojla punce, ravno mi je Biba26 sporočila, da je na pregledu z njenima !akrobatoma! kot jih sama v smehu poimenuje vse vredu. Malce še stisnimo pesti, da bo vse vredu z nuhalno, katero ima v petek. Biba, saj nisi jezna, da sem to sporočila kar namesto tebe? - sem namreč tako vesela zate, da ne morem skrivat ... . Seveda pa sem tudi vesela za vse naše ostale nosečke . Lepo se imejte punce. Punce - a mi lahko katera pošlje slike iz mega žura? Hvala
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.7.2007 11:49:01
|
|
|
|
lana38
|
polenovka! Da še ti jaz malo povem. Jaz jih bom imela tudi drugo leto februarja 40. Trenutno sem . Ne počutim se prav nič stara. Imam približno enako zgodbo kot andreja2000. Tudi meni so lani na AC odkrili, da ima moja punčka DS in bila sem na UPN-umetna prekinitev . Imam že enega sina starega 10 let. Za tega drugega oz. tretjega sva se trudila tudi skupaj skoraj 3 leta, če izvzamem lansko nesrečno . Pila sem Klomifen 3 mesece. Potem sem bila na HSG in diagnostični HYSC, kjer so odkrili zarastline v maternici kot posledico UPN. Čakala sem na , da bi se naročila na operativno HYSC. Te pa ni bilo od nikoder. Po nekem čudežu sem postala . Zdaj trenutno čakam izvide AC. V času ko sem zanosila sem pila čaj iz plahtice. Kar pogumno naprej in ne obupaj. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.7.2007 11:51:32
|
|
|
|
lana38
|
Tudi jaz bi imela slike iz mega žura, če se da dobiti. Glede piknika pa bom javila, ko bom videla kakšno lokacijo boste imele. Ne morem ravno daleč. Ne morem pa niti nič organizirati, ker moram počivati. Torej se pridružim, glede na to, kakšne bodo okoliščine. LP
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?