issa
|
pozdravljene!! evo mene nazaj,hehe smo imeli leteči vikent in začetek tedna,...prvo smo bili na dolenskem pri družini od mojega , nato smo k našim v selnico leteli pomagat,..pa tak rahlo delavno,...leteči začetek tedna smo pa imeli zato ker imam madonca tako srečo na naju s tamalim zmerom dež dobi,...pa se že tako ali tako vedno obotavljam če bi šla,....ali ne bi.......pa gledam pol ure skos okono in opazujem če kakega vozička vidim,.,,..se vem trapasto, taka pač sem.. no dobila sem tudi ta teden iz vrca odgovor da so našega pikolinčka sprejeli v jasli tako da s 1. 9. začne lepo v vrtec hodit,...tako da se bo mama imela časa posvetit izobraževanju,... me zanima kako bo,...no kaj češ premislit si tako ali tako ne bo mogo,kaj pa ima tako mlado mamo,... Boga eca, zdaj pa še tamali,..no ja bo vsaj dal že skos,.. Ja naš je tudi malo bolj rejen sicer je vedno bil tak,tako da hvala bogu nam pediatrijna ne mori z težo,ampak smo ugotovili oz. opazili da je zeloo shujšal(no ali pa je zrasto v dolžino zelo) zadj ko nori ko kak zmešanj konj, saj boš vidla vse bo šlo ko bo začel hodit,...joj ko bi vidli kak krofek sem jaz bla ko sem bila majhna,.....prava bufta brez las vse do prvega leta,..pol pa sem skakala naokoli kot da imam sršene v riti (baje) hehehe hm če dobro razmisli da je mali kr zelo po meni,... no lepo majas samo da ste dali krst mimo,nas pa še to čaka,...hudiča ko pa se ne moremo odločiti kdo bo boter!! no nem vem težila!! lep dan!!
|