Anonimen
|
Evo mene na raportu. Pri nas se nič ne dogaja in nič ne kaže, da se bo v kratkem. Na pregledu je ugotovila, da je CTG ok, popadkov nobenih, UZ je tudi ok, odprta še vedno samo 1 cm, edino urin je zelo slab, tako da moram jutri zjutraj spet v laboratorij, in če bo še slabši, moram it v porodnišnico, da mi sprožijo, sicer pa čakamo. V sredo imam pa spet CTG, pa ne vem, če bo še kaj pogledala. Skratka, očitno bom še nekaj dni tukaj strašila . No, sej na koncu pa še sama ne bom dojela, ko bo treba kar naenkrat it. Sem se pa nameravala javit že popoldne, pa mi sploh ni zneslo na internet pridet. Najprej smo imeli enega majstra na obisku, ki nam bo končno dokončal spalnico , potem smo šibali po kruh in mleko, pa smo spotoma še čeveljčke za Špelo nabavili na razprodajah, potem smo šli k sosedom na obisk, ker Špela bi se najraje kar tja preselila, saj imajo tam dve punci, ena je eno leto starejša od Špele, ena pa malo več, samo ne vem, koliko je stara, ampak tamala bi bla non stop z njima, tako da sem šel zdaj utegnila se javit. Odvajanja od pleničke pa pri nas še ne prakticiramo. Glede na to, da še ne razume dovolj dobro, da mora it lulat ali kakat, je nima smisla navajat. Ko je že akcija, potem zna povedat, da kaka oz. zna odgovorit, če jo vprašaš, čeprav zadnje čase reče da ne kaka, tudi če jo vidiš, da čepi in kaka, da bi pa vnaprej vedela povedat, pa ne. Jo včasih naserjeva, da si gre po kahlico in se oblečena usede gor, samo zaenkrat še ni efekta. Malo bomo probali na morju, če pa ne bo šlo, je pa silila ne bova. Kornelija, vse dobro ti želim! Če boš pri volji pisat, kar napiši, ker mislim, da nobene tukaj ne boš morila, če pa ti je pretežko pisat o tem, bom pa razumela. Vsekakor ti želim vse naj naj!
|