|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  278 279 [280] 281 282   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke2006
9.7.2007 0:18:23   
Anonimen
Kornelija, si se javila! Daj še kdaj napiši, kako si kaj! Mene kar malo skrbi zate. Upam, da je vse ok!user posted image

ajdaN, ti maš pa res krompir s tem spanjem tvojih otrok! Špela nikoli ni spala tako dolgo in pomoje lahko prav tako o tem samo sanjam pri Juretu. Samo upam, da bo tudi on po treh mesecih začel več ali manj spati celo noč, vsaj kakih 8 do 9 ur v kosu, ker Špela tudi ne spi nič več. Edino kar je, je meni po treh mesecih mleka zmanjkalo in je pomoje zarad flaše spala. Se pa bojim, da bom zdaj spet imela ful probleme z dojenjem.

Dude - Špela se je že skoraj odvadila dude, zdaj pa tudi ne more več nikamor brez nje.user posted image Pa kaj ena, po dve ali tri naenkrat s sabo vlači. Skoz ima polna usta, nikamor ne smemo brez nje. Na sprehod gre z dudo v ustih, kar skoraj nikoli ni šla, pri kosilu jo hoče met, med igranjem... Tolk si da opravka z njimi, da je noro! Prej je večinoma dudo rabila samo, ko je bila utrujena, da je zaspala. Zdaj, če ji jo slučajno vzamem ali postavim tako, da nobene ne doseže, se ji čist utrga. Dobesedno histeričen napad dobi.user posted image

Bobika, hvala, ker toliko misliš name!user posted image Bom javila, ko rodimo. Imam številko od rije in Tinke, pa bo ena od njiju že sporočila. No, do četrtka se bo treba samo na rijo zanest user posted image , ker mislim, da Tinka šele v četrtek pride z morja. Aja, od KatjeD mam sicer tud številko, samo ona gre pa tudi jutri na morje za 3 tedne, tako da tudi ne bo mogla sporočit.

Škoda, ker ne maram pikantne hrane. Baje pomaga pospešit porod. Malega bi pomoje še res ven pognalo, ker bi doživel totalen šok - s čokolade in sladoleda na nekaj pikantnega.user posted image

Jutri imam pregled pri svoji G in baje potem še v porodnišnici. Če ostanem not, vam javi rija (sem te kar določla user posted image ), če ne se pa javim potem sama. Nočko.user posted image

(odgovor članu Kornelija)
  Neposredna povezava do sporočila: 6976
9.7.2007 0:20:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Ne vem, če se bom še danes zjutraj kaj javila: držte pesti, da bo z našim mladičkom vse ok. Greva namreč v MB na EEG.....upam, da mu ga bodo sploh lahko naredili, glede na to, da mora biti 20 minut pri miru user posted image  z tistimi čepki na glavi.

Po moje misija nemogoče user posted image

Ojej, držim pesti, rija!user posted image user posted image user posted image Bom mislila na vaju!
Sem pa slišala, da jih dajo pod narkozo za tole snemanje, veš. Dvomim, da bi uspeli kakega otroka 20 minut pri miru obdržat, tako da malo računaj s tem.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 6977
9.7.2007 0:22:47   
rija
ojej user posted image user posted image user posted image  ne vem, če bom dovolila, da mu dajo narkozo user posted image  bomo morali nekak s spanjem pošlihtatuser posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6978
9.7.2007 0:28:20   
Kornelija
Oh Rija, zakaj pa ima tvoj sonček EEG? Seveda bo vse v redu, saj mora biti....

Tašonka, tvoj Jure pa bo pravi korenjak, imaš prav fleten trebuhuser posted image
Želim ti ekspresen in čim manj bolečinski porod!user posted image

Z mano ni čisto OK, ampak sedaj ne bom utujala s tem, vam drugič napišem.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6979
9.7.2007 8:10:12   
renan
dobro jutro!

rija: tebi za nazaj vse naj naj! in srecno danes v mb!

pozdravljena kornelija!

lp, renan

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 6980
9.7.2007 8:20:04   
pikica*
Dobro jutro!

ajdaN, kje se kupijo takšni otroci?user posted image  Pismo, imaš pa srečo z njihovim spanjem. Saj ne, da je bila pri nas neka huda kriza, vseeno pa se skoraj vsako noč vsaj enkrat zbudimo. Ponavadi tako, da se Zoja dere mleka pila. Al pa kriči mami, ni dude. To je pa itak največja katastrofa, ki se lahko zgodi. Duda mora namreč biti vedno pri roki. Se je že zgodilo, da je šla v posteljo s štirimiuser posted image .

Pri nas imamo pa trenutno težave z Zojinimi dlesnimi. Ima čisto vnete, ampak samo zgornje. Sploh ne vem kaj narediti. Ko peremo zobe je jok za umret, ker jo tako zelo boli (se mi kar smili) in zdaj sploh ne vem kaj naredit. A naj raje vse skupaj pustimo in jih začnemo spet prat, ko se vse skupaj umiri, ali naj vtrajamo s pranjem? Pa sploh ne vem zakaj je do tega prišlo. Ji mogoče manjka kakšnih vitaminov?

Mi smo pa včeraj odkrili Mostecuser posted image . Smo šli pogledat kako je tam (ker ga je ena od vas priporočila) in je bilo res lušno. Zoja je uživala, midva pa tudi. Edino meni je bilo malce zoprno, ker mi od dvigovanja Zoje vse dol pritiska in se potem skušam temu čim bolj izogibat (včeraj me je spet precej bolelo), potem pa sedim zraven, oči jo mora pa dvigovat in dajat na igrala. In potem izpadem kot ena lena mamicauser posted image . Drugače nam je bilo pa res všeč in bomo sigurno še prišli.

čau

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 6981
9.7.2007 8:20:59   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

ajdaN, ti maš pa res krompir s tem spanjem tvojih otrok!

Res je! In samo prosim, da čim dlje ostane takole. Zaenkrat mi še zmeraj oba spita. Ana je spet prespala noč, ob pol osmih je pojedla in zdaj spet spi. Lovro je nekje do 7, meseca jedel po 1x na noč oz. proti jutru, pri Ani sem se pa pripravila še na slabšo varianto, ker ni nič na flaši. No je pa boljšeuser posted image .

Vidim, da je med januarčki več odvisnikov od dudeuser posted image . Jaz mu je sploh ne morem vzet - histeričen napad, sploh ker jo potem vidi pri Ani in jo takoj suneuser posted image . Zadnjič smo prišli do naših in je bila tam mesec mlajša sestrična in kaj je najprej naredil - iz ust ji je potegnil dudouser posted image user posted image . Pa sva z mami še en čas gledali zakaj user posted image  se mala tako usajauser posted image .

Rija držim pesti za vaju! Sporoči kako se je izteklo! Upam, da ne bo potrebna narkoza!

Kornelija WB!

Taši srečno! Upam, da čimprej izvemo veselo novičko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6982
9.7.2007 8:27:17   
srečica
Alo Punce

Eh, Ajda sem zamešala. 4 je dobil. Pri zgornih je imel en dan vročino, za spodnje pa ne.

RIJA VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE ZA ROJSTNI DAN. user posted image user posted image

Držim pesti da bo s tvojim sončkom vse ok iin vse uspelo.

Kornelija lepo, da si se javla. Smo te pogrešale.

Tašonka: meni se zdi da sem jaz imela še večji trebuh. Sem včeraj gledala slike. Ojoj... Hitro idi rodit.

Tudi naš Anže bi še podnevi imel dudo, ampak, ko je ne vidi je ne pogreša. Nikoli ni imel podnevi dude in mu je tudi zdaj ne dajamo. Ponoči pa jo non stop išče: duda, duda, duda...

Še kaj? Ne vem, ne spomnim se zdaj.

Pikica a mi pošlješ od hane mail na zs. Sem ga imela pa mi več ne gre skozi.

Lepo se imejte,

Darja

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6983
9.7.2007 8:42:05   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*
ajdaN, kje se kupijo takšni otroci?user posted image   

Posebna omejena serija - jih ne delajo večuser posted image user posted image user posted image

Sej čez en teden bom pa jamrala tukajle gor nad obemauser posted image .

Drugač ima pa naš štiri dude kar stalno v postelji - da ponoč že najde eno! Vsega skupej jih ima pa tale naš odvisnik blizu 20user posted image . Pa še jih nonstop iščemouser posted image .

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 6984
9.7.2007 9:02:19   
renan
imam se malo casa, ker zgleda, da si je vladimir spet prestavil bioritem.

DUDE: pri nas je podobno kot pri srecici. cez dan je skoraj ne rabimo, razen, ko je zelo utrujen in si jo sam vzame iz posteljice, ali ko je kje zelo tecen in mu jo mama porine v usta.user posted image   ponoci je pa nepogresljiva. tudi on se zbuja, ko je ne najde. veckrat napol v spanju vilenim okrog postelje in iscem dudo...user posted image kako ga bomo ponoci odvadili dude,  res ne vem..

pikica: kaj pa, ko bi naredila kaksen zajbljev, kamilicen ali metin caj in bi ga ohladila, ter ji dudo not namakala? mogoce bi se ji vnetje kaj oblazilo..ponavadi je vnetje dlesni pri pomanjkanju c-vitamina. po moje je pri vas od zobkov..

imam eno vprasanje: kako pijejo vasi soncki? ze iz kozarcev, se iz  flask? kaksnih? vladimir ima se vedno aventovo magic flasko. jogurte in mleko pije iz skodelice, z vodo se pa nonstop poliva, ker se mu zdi fajn.

lp, renan

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 6985
9.7.2007 12:02:14   
bobika
Mi smo bili danes v posvetovalnici. Mere Mance so: 10100g in 80cm. Ni pa bila cepljena, ker zelo kašlja. Je že nekaj dni vmes bilo vredu, sedaj pa ponovno kašelj. In zopet smo na zaščiti in zdravilih za bronhitis. Mi je pri enem letu rekla, da naj zaščito jemlje samo čez zimo in sma aprila končali. Danes pa reče, da bi mogli to jemati nonstop user posted image .
Poleg tega je dobila napotnico za okolista, ker malo škili. Smo doma že to opazila in se mi zdi, da škili vedno majn. Upam, da je res kriv samo širši nosni koren, kot je rekla in da se ji bo vid uredil. Res mi je hudo, da bi mogla nositi (že tako mala) očala ali obveze user posted image

Rija:
kako je bilo?
Kornelija: lepo, da si se oglasila. Mislim nate user posted image Ko ti bo pa se le malo razpiši in si olajšaj dušo.
Pikica: za vnetje dlesni zelo pomaga daktarin gel. Lahko ji ga kar večkrat na dan namažeš po dlesnih. Zobke bi ji pa jaz kar naprej umivala, saj s tem preprečiš nadaljne širjenje bakterij.  Poskusi ji umuvati kar z pleničko namesto ščetke, da ji ne bi bilo pregrobo.
Nič ne imej slabe vesti. Naj si mislijo kaj hočejo. Ti moraš skrbeti še zase in malega pikeca v trebuhu user posted image
Dude: kaj toliko jih imajo vaši sončki user posted image . Manci dovolim samo eno. Rezervne so pa skrite. Ko jih je imela več je še bolj spominjala na njo.
Pitje: Manca pije iz nubyvega magičnega lončka. Zadnje čase pa večina kar iz kozarcev. Ji gre zelo lepo. Doma ML uporablja le ponoči, drugače pa kar kozarec. ML imamo še v avtu in če gremo kam.
Se moram pa pohvaliti, da ne pije več kakava zvečer in tudi ponoči že lep čas ni pila. Se je na morju odločila, da ne bo več. Sedaj, ko je bila bolana, sem ji še dajala zvečer pa je naredila le par šlukcov.
odvajanje od planic:Že katera prakticira? Meni se zdijo še precej majhni za to.
Sem pa bila danes v posvetovalnici s punčko, ki je tudi bila nedonošenček in smo skupaj bili v porodnišnici. Punčka je že en teden brez pleničkuser posted image Kar nisem mogla verjeti. Je mamica rekla, da jima je kar hitro uspelo.
Lepo bodite!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 6986
9.7.2007 15:32:02   
srečica
Evo, spet mene.

Sem danes že 100 krat pogledala na forum, če so kakšne novičke od Taši in Rije?
Hitro se javita.

Naš ANže tudi hoče non stop pit samo še iz kozarca in to sam, brez pomoči, se non stop prepirava, ker noče plastičnega kozarčka ampak steklenega. Pa še hodil po gospodič z njim sem ter tja.

NIč grem še hitro nekaj delat potem pa domov, jupi.

Lepo se imejte

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 6987
9.7.2007 15:33:48   
srečica
Kornelija: ne boš naš utrujala s svojimi težavami. Lažje bo, če boš kaj napisala. Te bomo tolažile.

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 6988
9.7.2007 20:11:05   
bobika
Rija, Taši!
Nestrpno in firbčno me delata! user posted image

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 6989
9.7.2007 21:15:04   
rija
Ena pogrešana se javlja, druga še pride user posted image user posted image user posted image

Mi smo vsi totalno utrujeni user posted image  midva z atejem malo od nervoze, veliko pa od matranja z mladičkom na sami preiskavi.

Sama preiskava je za odraslega ali malo večjega otroka povsem OK. Niti malo neprijetna.
Hudič pa je s takim malčkom, ki ga je prekleto strah. In tak je bil Til. Že ko je videl sestro, ki mu je začela okrog glave šarit, je fasal mali živčni zlom. Vse skupaj je poslabšala še sestra, ki dela s tako rutino in ni imela niti najmanj občutka za otroke (bila pa sva na pediatrijiuser posted image ) in je kar brez občutka rinila vanj, ni si hotela vzeti niti sekunde časa, da bi se mali umiril in bi nama bilo obema lažje. Najprej se je obregovala nanj, potem na mene, ki sem ga poskušala potolažiti. Ko mu je nameščala ono vesoljsko kapo z elektrodami, pa je mali že tak panično jokal, da sem mislila, da ga ne pomirimo. Sem sestri rekla, da naj da eno tako kapo še meni na glavo, da bo mali videl, da ima mami isto in bo mogoče bolje.....ma kaki, ni se ji dalo. Ker pač ne morem iz svoje kože, sem tak dolgo sitnarila, da mi je končno prinesla to user posted image  kapo..in res je bilo malo bolje.....samo mali je bil že tak razpištoljen, da bi ga umiril edino kakšen apaurin!

Ona pa je le na silo rinila vanj. Tokrat sicer nisem znorela na najhujši način, vendar sem ji jasno dala vedet, da pa je zdaj tega dovolj. Očitno je baba mela silo domov......Zahtevala sem, da malo počakava, da se mali umiri.....in se seveda je. Potem pa je zopet prišla v vidno polje in ko jo je mali samo videl, zopet panični strah. 

Te pa sem jo enostavno prosila, če gre iz ordinacije, da pomirim malega....mi je šlo prav na smeh, mogoče tudi iz histerije user posted image , ko sem videla njeno faco. Verjetno je tega še ni prosil nihče.....Mali se je v miru umiril in končno zaspal....zgledal je kot en mali poskusni zajček z vsemi tistimi kabli, ki so mu viseli iz glave...user posted image  potem pa sem ga probala polečt, pa se mu je snela tista user posted image  kapa in štorija opet jovo na novo...user posted image user posted image user posted image

V drugem poskusu je končno uspelo....bila pa sem tak prešvicana, kot bi tekla ta dolg radenski maraton user posted image user posted image  mali pa tudi.....

Končno pa je bilo vse za nami. Taka nedolžna preiskava, pa toliko muke. Mogoče bi je bilo manj, če bi ta gospa premogla malce več sočutja z malim, prestrašenim bitjecem.....saj vem, da je to njena vsakdanja služba iz dneva v dan...pa vendar je vsak naš malček individum, ki rabi en osebni pristop, v katerega jo lahko uvede edino mamica in ji v končni fazi olajša delo.  

In že zopet se je pokazalo, da ne smemo biti tiho če nam kaj ni všeč, da se moramo postaviti za naše malčke...če ne gre zlepa, je včasih potrebna tudi mogoče malce bolj ostra beseda. Žal. Žal.

Izvidi pa bodo šele čez dva tedna, vendar vem, da so itak OK:

KAJ PA JE PRI VAS NOVEGA?user posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 9.7.2007 21:34:00 >

...vox populi...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 6990
9.7.2007 21:32:07   
ajdaN
No končno malo novičkuser posted image

Rija bogi Til! Mislm samo ene sestre so pa res samo za fentat! In to na pediatriji matruser posted image ! Držim pesti, da bojo vsaj rezultati OK.

Taši na raportuser posted image ! Ma nas pustiš cel dan v negotovosti. Tukaje gor pa tooooolk firbčnih bab!

Meni se je popoldne že mešalooooouser posted image ! user posted image  je kliznil na špil, vreme za user posted image , jaz pa sama z obema mulcemauser posted image . Ana siiiitna ko user posted image , po 1h dretja sem jo dala v sling in se je v sekundi umirila in zelo kmalu zaspala. Dokler ni bila skopana je bil mir, potem pa spet dreeetjeeeee. Na srečo je bil Lovro user posted image !

No malo pred osmo je padel Lovro dol, ob osmih še Ana - še pojest se ji ni dalo, tako je bila zmatrana in od takrat je mir v bajti. Še user posted image  pride domov, pa smo kompletni.

No počakam še Taši, če se kaj kmalu oglasi, potem pa v mižule.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6991
9.7.2007 21:51:18   
renan
rija: ubogi til! mene tudi razjezi, ko sestre ne pokazejo nic obcutka za male obcutljive dusice. saj ona bi to ze lahko vedela, ali pa se ni imela taksnega malega pacientauser posted image   meni je npr. zelo vsec nacin obnasanja nase pediatrinje. tako bi se moralo vso pediatricno osebje obnasati do malih ubozckov.

kaj je novega? jaz sem vceraj ponoci dozivela sok, ker sem slisala, kako pijan sosed razgraja v hisi in vpije na zeno.  se mi zdi, da jo je celo tepel. sokirana sem zaradi tega, ker smo bili pred nekaj dnevi pri njih na kavi. vladimir se je igral z njihovo triletno puncko. sosed se mi je zdel zelo prijazen in skuliran, zena pa malo nevroticna. zdaj vsaj vem zakaj. grozno kaj se dogaja za  4 stenami pri navidezno popolnih druzinah..mi se smilita otroka.user posted image

lp, renan

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 6992
9.7.2007 22:16:07   
Anonimen
Evo mene na raportu.user posted image Pri nas se nič ne dogaja in nič ne kaže, da se bo v kratkem. Na pregledu je ugotovila, da je CTG ok, popadkov nobenih, UZ je tudi ok, odprta še vedno samo 1 cm, edino urin je zelo slab, tako da moram jutri zjutraj spet v laboratorij, in če bo še slabši, moram it v porodnišnico, da mi sprožijo, sicer pa čakamo. V sredo imam pa spet CTG, pa ne vem, če bo še kaj pogledala. Skratka, očitno bom še nekaj dni tukaj strašila user posted image . No, sej na koncu pa še sama ne bom dojela, ko bo treba kar naenkrat it.user posted image

Sem se pa nameravala javit že popoldne, pa mi sploh ni zneslo na internet pridet. Najprej smo imeli enega majstra na obisku, ki nam bo končno dokončal spalnico user posted image , potem smo šibali po kruh in mleko, pa smo spotoma še čeveljčke za Špelo nabavili na razprodajah, potem smo šli k sosedom na obisk, ker Špela bi se najraje kar tja preselila, saj imajo tam dve punci, ena je eno leto starejša od Špele, ena pa malo več, samo ne vem, koliko je stara, ampak tamala bi bla non stop z njima, tako da sem šel zdaj utegnila se javit.

Odvajanja od pleničke pa pri nas še ne prakticiramo. Glede na to, da še ne razume dovolj dobro, da mora it lulat ali kakat, je nima smisla navajat. Ko je že akcija, potem zna povedat, da kaka oz. zna odgovorit, če jo vprašaš, čeprav zadnje čase reče da ne kaka, tudi če jo vidiš, da čepi in kaka, da bi pa vnaprej vedela povedat, pa ne. Jo včasih naserjeva, da si gre po kahlico in se oblečena usede gor, samo zaenkrat še ni efekta. Malo bomo probali na morju, če pa ne bo šlo, je pa silila ne bova.

Kornelija, vse dobro ti želim!user posted image Če boš pri volji pisat, kar napiši, ker mislim, da nobene tukaj ne boš morila, če pa ti je pretežko pisat o tem, bom pa razumela. Vsekakor ti želim vse naj naj!user posted image

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 6993
9.7.2007 22:22:37   
Anonimen
Rija, joj, kar pritisk se mi je dvignil, ko se prebrala, kakšno ste imeli.user posted image Mene to tako razpiuser posted image . Bogi Til, kaj je moral preživljat.user posted image Kdaj pa izvide dobiš?

Renan, res je tako, da ponavadi si o nasilnežih nikoli ne bi mislil, da to so, ker znajo odlično zašarmirat svojo okolico in nihče sploh ne zmore verjet, da so zmožni česa takega. In tako uspejo žrtev še bolj osamit, ker ji itak noben ne verjame ali ne bi verjel, samo one čudne izpadejo, ker ne zmorejo normalno delovati. Žal mi je za tvojo sosedo in za otročka.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6994
9.7.2007 22:28:06   
Anonimen
pikica*, za dlesni nimam pojma, za to, kako izpadeš glede ukvarjanja z otrokom, pa se ne sekiraj. Pa saj se ti mende že pozna, da si noseča, in če bi te kdo obsojal, je kvečjemu sam vreden obsojanja. Valjda se boš šparala, če je le možno, saj jo moraš že dovolj dvigovat, ko očija ni zraven.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6995
9.7.2007 23:17:23   
lifcsi
Kako smo? Kako sva?user posted image user posted image user posted image

Izgleda , da se s Taro ne bova en dv tri v LJ preselili, ker mami s pošto same negativne odgovore dobivauser posted image   A enktrat bo pa le ratalouser posted image
-
Rija- danes sva s Taro večkrat  spomnili na Tilauser posted image . In se opravičujem - šraufi so OK, seveda nič ne štima, če zjutraj ob 5h  s solzami v očeh skladam mizico, po tem ko sem A pospremila do vrat.

Duda - ste me malo potolažile z duda bumom, ker sem že sklepala, da se je je naša žabonka  v vrtcu  nalezla. Vsake tolko časa duddu duddu

Kahlica - mi smo še svetlobno leto od oddaljeni od nje, kvečjemu je dobra za čelado. Nit mi ne bomo forsirali.

Pitje - mi pijemo samo iz kozarčka, tudi debelejšega steklenega (za v vrtec ji dam lonček tommee tippee), flaška že lep čas ni v uporabi.

Tašonka - zdaj pa menda ni ovir za Jureta. Stanovanje porihtano, očka doma, Špela se zabava pri sosedih... srečno.

Kornelija - lepo, da si se javila, želim ti vse dobro.

Hvala za komplimente za našo "odraslo" pupo., ki pa še ne bo tako hitro čisto odklopljena od mene. Kaj porečete na to, da se še dojiva? Meni, ko imam prsi od minimuma, še priteče kaka kapljica mleka, ki se ji Tara ni pripravljena odreči. Cartika mala.

Lepo spančkajte

Livija

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6996
10.7.2007 0:34:43   
Anonimen
Lifcsi, upam, da se vam kmalu poštimajo zadeve! Verjamem, da ti je zelo zelo težko! Za mleko me pa ne čudi. Moja soseda, ki ima punčko, rojeno februarja 2005, še vedno doji. No, to je ta punčka, h kateri Špela skoz rine.user posted image

Sem prej pozabila za pitje povedat. Špela pije iz magičnega lončka. Iz drugega ne zna. Želi si iz kozarčka, samo sploh ne skuži, kako ga mora pristavit k ustom, tako da ga ne dajem, ker ne mislim skoz brisat in je preoblačit. Po slamci pa tudi ne pošteka pit, ona bi samo grizla slamco in se igrala. Sem zadnjič mislila, da ji bo končno zlaufalo, ker je Izo posnemala pit po slamci, pa ji je šlo točno tako dolgo, dokler je bila na obisku. Priznam, da me malo živcira to, predvsem slamica, kozarec (še) ne, ampak po svoje je že to napredek, da sama pije, ker smo ji celo večnost mi morali dajat za pit. Ni hotla sama držat.

< Sporočilo je popravil Tašonka -- 10.7.2007 0:35:21 >

(odgovor članu lifcsi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6997
10.7.2007 0:35:16   
Anonimen
Kar 2x je objavilo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6998
10.7.2007 8:23:43   
rija
jutro.....sem danes prva user posted image  če odštejem taši user posted image user posted image

malo sva se naspala, vendar smo imeli celo noč nevihto in sem se non stop budila user posted image

sem v vsej nervozi pozabila včeraj sploh kaj komentirat user posted image

DUDA: ena, ne včasih dve ali pa celo tri user posted image  duda je pri našem zakon! brez nje ne gremo nikamor in vedno imam vsaj eno v rezervi....

PITJE: naš pije po slamici, iz kozarca, magični lonček je neko svetovno čudo, ki ga noče niti prijeti, tudi tu pa je še vedno zakon aventova flaška...

Lifcsi: ne se sekirat za šraufe...za ono pa sem ti že itak povedala....Upam, da se vam res zadeve čimprej uredijo user posted image user posted image

Renan: taki tipi se največkrat na zunaj delajo lepe....moja mama vedno pravi zunaj uj znotraj fuj user posted image  Ker je moj oče tak kolerik, sem vedno rekla, da pa teh stvari ne bom tolerirala pri nobenem moškem user posted image  se mi je zamerilo do konca življenja in še naprej za ene tri....user posted image

Kahlica: kot je najprej super kazalo, se mali vragec zdaj kahlici niti približat noče...se pa tolažim, da ga bodo jeseni v vrtcu že navadili....ga pa zdaj ko je toplo velikokrat pustim brez plenice, sploh ko smo zunaj....pa nič ne kaže, da bi ga mokrota kaj motila user posted image

grem naložit še kako fotko, da se še midva malo považiva user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6999
10.7.2007 8:46:24   
rija
Til in potrpežljiva Biba....

user posted image

Til in Tara....

user posted image

Sam splezam za mizo...

user posted image

...vox populi...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  278 279 [280] 281 282   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  278 279 [280] 281 282   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?