|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
10.7.2007 8:58:46   
Jessy
Klarika, jaz imam že kopalke za Nejo, ker mi jih je že lansko leto kupila mama, ampak so ji bile takrat še prevelike. Upam, da ji bodo letos prav, drugače bo pa nagica, ali pa na kopnem v sp. hlačkah, za v vodo pa brez. Kupovati jih nimam namena, oz. na to možnost še pomislila nisem. user posted image  Sej ideja pa res ni slaba no. Bom vrgla kako oko v otroški trgovinici.

Neja še vedno spi v posteljici za ta male. Nekaj že razmišljava, da bo v naslednjem letu potrebno kupiti posteljo, vendar vsaj še pol leta ne bomo ničesar kupovali, ker spi še vedno zelo nemirno in jo najdem v vseh možnih pozah.

Mi smo še vedno v plenički. Pred tremi dnevi je prijela nastavek za na školjko in celo dovolila, da sem jo gor posedla a le za toliko časa, da je odtrgala en listek in se 'kao' obrisala. Včeraj je pa kahljo vzela v kopalnici in jo odnesla v dnevno, vendar se ni niti 1x usedla gor. Tako, da smo še na plenicah. Bomo vidli, kako bo na morju.

Glede piva je tako, da ga niti 3 dcl ne smem spiti, ker me že boli glava. Bom presedlala nazaj na bambus, pa bo mir. user posted image  Je pa res, da mi v vročih dneh pivo izredno paše.

Ja, Tia se pa lepo namaka in uživa, mi pa skor zmrzujemo. user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
10.7.2007 9:04:00   
Nončika
Jessy:Bambus pa pri meni povzroča take, da.... ne smem skupaj spiti. extra ena sestavina nato druga je ok, kak pa oboje zmešam skup je pa katastrofa. kar umrla bi od krčev.

nismo vsi enaki.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
10.7.2007 9:47:17   
violinski
Jutro!

Naša noč je bila kratka, zdaj pa tudi dan že nekam beži, da nisem imela časa pisat.

Kopalke za male verjamem, da težko najdete, jaz sem za Lano vzela št. 2 v H&M, čeprav ima 4 leta, za Aljošo pa nimam nič. Po moje bo v vodi brez, zunaj pa v plenički za kopanje. Saj pri nas še vedno pleničkamo.

Čeprav sem jaz danes premalo spala, sta bila otroka zjutraj precej dobre volje in prijazna, kar verjet nisem mogla. Mene pa glavobol hoče, pa mu ne dovoim.

Jessy, kaj pa Radler? Jaz sem zadnje čase bolj na teh 'ženskih' mešanicah. Poskusi.

Za kavo se bova pa enkrat res pomujali.

Za boljši spomin pa poskusi pokukat v album z našega srečanja. Mislim da je username naš skupni naziv, geslo pa tam, kjer smo se srečale. user posted image

Nanka, user posted image user posted image user posted image  tudi od mene!!!

Aja, kako vam je kaj všeč naše poletje???? user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
10.7.2007 14:48:19   
Jessy
Delavec je že odšel domov in zdaj imam končno toplo vodo direktno iz kotla, da ne rabim greti posebej na elektriko. Je bilo pa tako napaskano, da sem skoraj 2 uri čistila. Normalno, ko pa je zunaj padal dež, pol se je pa vse to s prahom pomešalo in nastala je res prava packarija.

Kaj sem še ugotovila? Da je v Nejini postelji spal nek maček. user posted image  Videl ga ni nihče, vendar so se poznale stopinje, tako da sem ji komplet preoblekla posteljo, možu pa naročila da kupi mrežo proti komarjem in tako tudi maček ne bo mogel notri. Kdo ve, kolk časa ta maček že hodi v sobo, ker imamo čez ves dan okno odprto na stežaj, pa tega nismo opazili. user posted image

Klarika, kdo bi si mislil, da ti mešanica naredi take težave? Saj, a se v želodcu ne zmeša skup? user posted image  Ne, malo se hecam. Če ti ne paše tako, pol bo že držalo! Meni bambus vedno paše, sploh z domačim refoškom.
Violinski, a veš, da sem radlerja tudi že večkrat pila, pa se ne spomnim, če sem imela kaj težav po njem. Bom malček stestirala te dni na morju. Bova kar s sabo peljala nekaj pločevink, pa bo - dol ga verjetno ne bom najdla.

Prej sva šli urediti družinsko zavarovanje na Vzajemno, pa kune sva nabavili, pa seveda še €, če bo kun zmanjkalo. Sicer pa so tudi bankomati na voljo, tako da ni problema. Sem pa na Vzajemni dobila eno zadevco od Hansaplasta, ki je za nanašanje po piku komarjev - v stiku. A katera to že kaj pozna, če je učinkovito? Sem pa vidla to tudi v Mercatorju.
Dopolnila oz. popravila sem tudi stari seznam za na morje. Upam, da sem vse napisala.

Violinski, meni je letošnje poletje bolj všeč kot ne, saj mi paše, da po parih dneh vročine malce pohladi, po drugi strani mi pa ni všeč, saj skoraj nikamor ne moreš iti, ker nikoli ne veš, kdaj te bo zmočilo.

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
11.7.2007 7:18:33   
ery
Dobro jutro.

Spet nimam nič časa, ker je že šefica prišla delat. včeraj sem komaj kaj prebrala lahko.
Joj, Jessy, kar maček je spal na Nejini postelji. ja hudo.. zdej sem pa pozabla kaj že to pomeni... Joj, bi mogla staro mamo vprašat...user posted image  

Pri nas nič novega, aja edino včeraj sem na hitro, ker sem mogla v spodnji štuk, naložila čisto malo slikic od Nike v album. tako, da lahko pogledate....končno...
Edino avatarja še nisem uredila, ker nimam časa..

Še kej pol pišem, sedaj moram it...

papa

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
11.7.2007 9:26:28   
Jessy
Dobro jutro!

Spet en turoben dan, kajne? Le kaj bomo počeli vse dneve v hiši. Še sreča, da se je včeraj popoldne tako lepo pokazalo sonce, da sva šli spet na sprehod. Se pa pozna, da že dolgo nisva hodili, saj je bila Neja hitro utrujena in se je zadnji del poti nosila.

Ery, sem pokukala v albumček! Prava lepotička je ta tvoja Nika! Pa kako veliiiiika je! Ti povem, da če ne bi vedela, kolk je stara, da bi rekla, da ima 3 leta. Sploh ne zgleda več 'dojenčkasto' v obraz!!! user posted image

Tisto, kaj pomeni, če maček leži v posteljici, pa niti ne sprašuj kaj pomeni, ker je bolje, če se ne ve. Sicer pa niti ne verjamem v te vraže. user posted image  Pri nas doma je maček skoraj vsak dan spal v moji postelji, vendar je bil izključno le v stanovanju. user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
11.7.2007 9:29:35   
violinski
Maček na postelji - po starih vražah pomeni, da tam ni dobro za človeka, da spi; Torej bi bilo treba posteljico prestaviti. Koliko je to res pa..... Ne vem, moji mački in maček od moje sestre so se vedno pretegovali tam kjer jim je pasalo. Ena kolegica, ko je videla, da se je maček ulegel direkt na sveže zlikano perilo, je rekla: "vidiš, sem rekla jaz, da likanje ni zdravo! Maček se je gor ulegel, to je zanesljiv znak" Zanemarimo dejstvo, da ni marala likat. user posted image

Se javim še kasneje, zdej moram mal okrog pogledat.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
11.7.2007 9:40:20   
Nončika
Jutro!

pa spet nov dan. in to sončen. no barem pri nas. ne vem kako je pri vas vseh. sicer kaj pa pomaga. sedim za računalnikom v službi. upam,da bo popoldan tudi lepo in bomo lahko zunaj. dnevi, ko moramo biti v stanovanju so kriza. cel čas samo prosjači, da bi šla ven. zdaj si je celo od sestrične marelo sfektala. včeraj je baje veselo šetala po dežju z medvedki. na mareli ma medveda puja.

Ery: kako velika je Nika. prava lepotica. moja Noemi je proti njej prav mala. saj je sicer tudi.user posted image  se je vrgla po meni.

mi smo tudi meli mačko zadnjič v mali posteljki. še 5 dni je okoli razlagala, da je muca spala v njeni posteljki.

mi pa mamo eno fajn zadevico, ki jo je ušpičila Noemi. muca je potegnila ta krajšo-pa bazen. pri starših mojega majo malo mucko.pusti se nosit, vlačit (kar meni najbolj ne diši-ampak če kaj rečem mi tašča....). pol pa jo za minuto pustim, ona pa lepo muco not v bazen. in reče: Mami glej muca se kopa. posledice so seveda vidne. zgornji del bazena je bil hin. mačka je zasadila vanjo kremplje.

se še beremo. grem zdaj nekaj delat.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
11.7.2007 9:50:19   
ery
joj, koklk je bedno, ko šefica dela... Pa to ni za nikamor, skos nekaj hoče. user posted image

Ma ja sej, jaz tudi nič ne dam na te vraže. Brez veze. Sori, Jessy, ti je že Violinski napisala... user posted image  

Hvala za komentarje..ja res je bolj nadstandardne velikosti Nika in vsak ji reče, več let... ne morejo verjet, da še dve leti ni.

Sicer pa tudi počne take... <prav nagajat je začela. Zvečer, ko je čas za v posteljo, teče pred mano, da je ne ulovim, potem se smeje, da se more prav usest, ker ne more stat na nogah, tolk močno se smeje. Se ji tolk fajn zdi...
Joj Klarika, sem se prav nasmejala, kaj je ušpičila Noemi... Res je faca.. Ne vem od kje jim take ideje... Ampak je pa fino opazovat, ker je res vsak dan kaj novega sedaj.

Aja, moram it še enkart pogledat dopolnjen seznam od Jessy za na morje. Sem si kar prepisala, ker je res super... Tko da hvala...user posted image  

Uživajte..., sej čez vikend bo spet lepo vremo in naslednji teden prav tako. Upam, da bo to trajalo vsaj 3 tedne... user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
11.7.2007 10:14:32   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: ery

Aja, moram it še enkart pogledat dopolnjen seznam od Jessy za na morje. Sem si kar prepisala, ker je res super... Tko da hvala...user posted image   

Ja, kje si ga pa dobila? user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
11.7.2007 10:15:57   
Jessy
Klarika, Noemi jo je pa res prav zagodla! user posted image  kaj pa zdaj reče tašča? user posted image

Violinski, za tisto o mačkah in neugodnem mestu sem pa tudi jaz že slišala. Pravijo, da je mesto, kjer psi ležijo, zelo dobro, kjer pa mačke pa slabo. user posted image  Kam pa naj zdaj prestavim posteljico? Ven? user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
11.7.2007 10:30:35   
ery
user posted image user posted image user posted image  Joj Jessy, sej sploh ne vem kaj sem mislila prejle. Zadnjič sem res prepisala tvoj seznam za na morje. Zdej sem pa kar mislila, da si šla nazaj in ga dopolnila.... user posted image user posted image  
Mi že mal dogaja.... Ajej...

Joj pa spet si me nasmejala... Ja najboljš, da daš ven posteljico ja... hehe... Ah malo smeha ne škodi, čeprav s etuki sama s sabo smejem....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
11.7.2007 10:32:21   
Jessy
Ery, sploh ni panike! user posted image  Imam pa seznam narejen v Wordovem dokumentu in če rabiš, ti pošljem! user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
11.7.2007 10:36:00   
Nončika
Ery: zna mi take ušpičit, da mi je vse slabo. ta z mačko je pa višek. takoj je za vsako norijo, karkoli si drugi otroci zmislijo. ni ji treba dvakrat reči kaj, že leti in to norost opravi.

dobro, da je naša muca ležala na skrajnem koncu posteljke, v kotu, na tem delu pa Noemi ponavadi ne leži in ne spi.

Jessy: tašča ni rekla nobene, tast pa je rekel, da se bo vse poriktalo, da bo naslednji dan šel po lepilo in bo zalepil luknjico. mimogrede, bazen pa je bil od ta malih dveh, bratranca in sestrične od Noemi.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
11.7.2007 10:41:59   
Nončika
Jessy: Prosim, pošlji seznam tudi meni. Lepo prosim.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
11.7.2007 10:48:38   
ery
Jessy, tudi meni pošlji..prosim, prosim...ker drugače bom zihr kaj pozabila..

Hvala hvala... user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
11.7.2007 11:01:19   
Jessy
Klarika, pošlji mi tvoj mail na z.s., ker je seznam predolg za z.s.

Ery, ti imaš pa že na mailu.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
11.7.2007 11:16:24   
ery
Jessy, hvala ti, sem prebrala... Moram rečt, da si ful pridna in msiliš na vse.. Ko sem brala, sem večkrat rekla: aja sej res, to moram tud vzet...., aj  sej res pa to tud... user posted image  

Tko da hvala.. ne vem kdaj se bomo  zmenli za kavo. Najbrž po dopustu, kajne?
dans se mi pa nič ne da delat. pa to je za znoret... prejšnji teden smo vsaj ven šle na kavo pa na sladoled, sedaj pa strogo za računalnikom...user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
11.7.2007 11:21:39   
Jessy
Ery, saj zato si pa zmerom začnem delati seznam kak teden pred odhodom, ker ko hodim po bajti vidim to, pa uno pa tretje in se spomnim. Ko je čas za pakiranje, pa samo črtam seznam. Tako grem bolj mirne vesti. Sicer pa se da tudi brez marsikatere stvari preživeti, ampak kaj, ko pa smo navajeni bolj na 'komot'!

Za kavico pa najbrž res ne bo prej časa, kot po dopustu. user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
11.7.2007 11:40:41   
ery
Ma sej, ko bo kavica, bom vesela...samo, da bo..user posted image  
Ker bo dve leti naokrog, jaz pa še nobene spoznala nisem...user posted image  

ja nč, grem še kaj naredit, da bom šla potem lahko malo ven. Sva se s knjižničarko dogovorili, da greva k ravnateljici rečt, če greva lahko na kavo, ker drugače bova zaspali... Bomo videli, če bo kaj učinkovalo...

Joj, pa sej mora dovolt, saj nikogar ni...je mir....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
11.7.2007 12:12:13   
Nončika
Jessy: poslala sem z.s.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
11.7.2007 13:45:23   
tina104
Jessy, ko sem bila pred 4 leti na Pagu je bilo ogromno komarjev (zvečer oz. ponoči). Bom vprašala mamo, kako je letos. Ravno včeraj je prišla iz Paga. Rekla je, da je v glavnem vsak dan pihalo, da pa so imeli neprimerno bolj toplo vreme kot je tu pri nas. V 10 dnevih je 1 dan deževalo, res pa da cel dan.

Mi smo zdaj tudi rezervirali v Vidaličih. Na slikah zgleda super. Jessy, tudi jaz bi imela seznam, ker tudi mi gremo letos v apartma in bo treba več stvari zraven vzet. Ti pošljem moj mail.

Kopalk Aljažu še ne bom kupovala. Na morju bo kar nagec v glavnem.

Nobenega razpisa ni za službe v MB koncu! Groza! Na šoli, kamor sem pred enim tednom nesla ponudbo za delo, mi je svetovalna delavka rekla, da bo pri njih razpis, da je ravnatelj rekel, da ta teden. Zasledila ga nisem nikjeruser posted image  Najbližje razpisi so v okolici LJ. Če bi vedela, da ne bom dobila službe, bi šla delat magisterij, ampak potem bi šla iz spec. pedagogike. Če pa dobim službo, pa mislim, da ne bi zmogla vsega  -  navajanje na novo službo, učenje, Aljaž, gospodinjstvo, vrt ... Ne vem, no. 

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
11.7.2007 13:50:24   
tina104
Ery, Nika pa je res ful velika punca! Jaz bi tudi rekla, da je več stara!

Klarika, mislim, da si ti spraševala - mi že spimo v veliki postelji. Aljaž spi v njej od 11 mesecev naprej, ima pa čisto nizko spuščeno. Res rad tam spi. Sam reče, da gre spat (sicer moram it zraven). Moram ga pohvalit, da je danes spet prespal celo noč. Pri nas je to namreč še vedno redkost.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
11.7.2007 13:54:11   
Jessy
Tina, kar pošlji mail.

Za službo je pa zadnje čase res povsod sranje zaradi Zvera, ki ne dovoli zaposlovanj, razen če gre kdo v penzijo. Ne vem, kaj mislijo!!! Pa vseeno upam, da se ti kje pokaže kakšno upanje. Morda pa gre katera na porodniško, pa bodo rabili.

Za komarje pa le vprašaj, če lahko. Sicer sem kljub vsemu oborožena z zadevami proti komarji. user posted image  Nikoli se ne ve!user posted image
Je pa Aljaž izredno luštkan na avatarju! Pa bravo za spanje! user posted image  Naj se nadaljuje tako!!! user posted image

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
11.7.2007 14:39:11   
petri85
O, Aljaž je pa res lušten na avatarčku!

Pa končno smo spoznali Niko! Res je velika, in zgleda ful starejša! Pa fletna!

Jessy, men grejo kar kocine pokonc, ko slišim kaj o mačku...jih nimam rada...so nam sosedovi prav grdo poscali vse vogale nanovi fasadiuser posted image

Kety, kako ste?

Teya se pa nič ne javiuser posted image

Mi smo danes spali do 9.20! Me je skor kap zadela, ko je bil zvonec, mi pa še vsi v posteljah...seveda smo se kar francoze naredil, pa ne odprl...kaj pa nas mečejo v luft!

Jessy, vreme bo bomo imel pa baje res dobro...bo kar prav, da bo morje zraven za osvežitev!
Prosim, če še meni pošlješ seznam...jaz sem misilila kar zglave v pet skup zmetat, ampak mi bo nekaj takega kar prov prišlo! Saj moj email pa imaš, a ne? Hvala! 

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.