Jessy
|
Delavec je že odšel domov in zdaj imam končno toplo vodo direktno iz kotla, da ne rabim greti posebej na elektriko. Je bilo pa tako napaskano, da sem skoraj 2 uri čistila. Normalno, ko pa je zunaj padal dež, pol se je pa vse to s prahom pomešalo in nastala je res prava packarija. Kaj sem še ugotovila? Da je v Nejini postelji spal nek maček. Videl ga ni nihče, vendar so se poznale stopinje, tako da sem ji komplet preoblekla posteljo, možu pa naročila da kupi mrežo proti komarjem in tako tudi maček ne bo mogel notri. Kdo ve, kolk časa ta maček že hodi v sobo, ker imamo čez ves dan okno odprto na stežaj, pa tega nismo opazili. Klarika, kdo bi si mislil, da ti mešanica naredi take težave? Saj, a se v želodcu ne zmeša skup? Ne, malo se hecam. Če ti ne paše tako, pol bo že držalo! Meni bambus vedno paše, sploh z domačim refoškom. Violinski, a veš, da sem radlerja tudi že večkrat pila, pa se ne spomnim, če sem imela kaj težav po njem. Bom malček stestirala te dni na morju. Bova kar s sabo peljala nekaj pločevink, pa bo - dol ga verjetno ne bom najdla. Prej sva šli urediti družinsko zavarovanje na Vzajemno, pa kune sva nabavili, pa seveda še €, če bo kun zmanjkalo. Sicer pa so tudi bankomati na voljo, tako da ni problema. Sem pa na Vzajemni dobila eno zadevco od Hansaplasta, ki je za nanašanje po piku komarjev - v stiku. A katera to že kaj pozna, če je učinkovito? Sem pa vidla to tudi v Mercatorju. Dopolnila oz. popravila sem tudi stari seznam za na morje. Upam, da sem vse napisala. Violinski, meni je letošnje poletje bolj všeč kot ne, saj mi paše, da po parih dneh vročine malce pohladi, po drugi strani mi pa ni všeč, saj skoraj nikamor ne moreš iti, ker nikoli ne veš, kdaj te bo zmočilo.