|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
5.7.2007 9:29:13   
nanka
Ja jaz sem tudi za kavo, samo ne dopoldne, ker ne morem ven, popoldne pa lahko.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
5.7.2007 9:46:38   
Jessy
Dobro jutro!

Spet ste pridne! user posted image  Midve sva ob 9h šele vstali. Zdaj je pa že zunaj. user posted image  Kolk je fajn biti v hiši, pa da je okrog in okrog ograja, da veš, da ne more nikamor. user posted image

Tudi jaz sem včeraj razmišljala o Kety, ampak predvsem o tem, da se nam bo vsak čas že sama javila, saj bo verjetno šla jutri že domov.

Tia, jaz se ne bom javljala za kopalke, ker imam "prevelike" joške. user posted image user posted image user posted image  No, sej so glih ta pravi. user posted image  Kaj pa če bi bila kar zgoraj brez?

Za kavico sem ZA! Sam povejte kdaj! Jaz grem 14.7. na morje, do takrat bi pa lahko. Pol bi pa spet težko, ker bo treba mal nakupovat in pripravljat za praznovanje, saj bo Neja že 2 svečki pihala.

Nič..morem it kuhat!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
5.7.2007 10:03:19   
ery
Dobro jutro Jessy... user posted image  

ne vem, za kavico kar ve povejte. jaz imam v bistvu čas vsak dan.

To je pa fajn, da je Neja lahko sama zunaj. Pri nas ne more biti, ker lahko takoj kam gre, na cesto oziroma ulico, k sosedu. tako da Nike ne upam še same pustit zunaj.

Ja še malo, pa bodo naši otročki pihali dve svečki. kako pa boste praznovale? Piknik? Pri nas gotovo ne bo tako pestro kot lani, saj smo na bojni nogi. Lani smo iemli zunaj piknik, balone, cela žlahta, prijatelji... uf je bilo fino. letos pa sploh ne vem kaj naj.... user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
5.7.2007 10:06:02   
Jessy
Zdaj se mi že kuha in smrdi po bajti! user posted image

Prej nisem uspela pohvaliti Aljošo za pravi podvig! user posted image user posted image user posted image  Mogoče pa le bo kaj iz tega, violinski! Držim pesti!

Včeraj sem se zavedla, da je naš odhod na morje že naslednjo soboto. Madonca, kako gredo hitro dnevi. Obup! Jutri grem še na šolo, ker imam še eno stvar za urediti, pol pa resnično zaključim tja do srede avgusta.
Zdaj bo pa treba počasi začeti pisati sezname, kaj vse s sabo vzet.
Tiste, ki ste bile na Pagu....a res dol full piha burja? Kako je poleti? A bi mogli velik nest za oblečt s sabo?
Pa zavarovanje bom šla narediti. Bom kar družinsko zavarovanje sklenila za teh nekaj dni, ker pol res nimaš nobenih komplikacij.

Grem še malčk naokol pofirbcat!

Ery, si me prehitela....
Mi bomo letos praznovali enako kot lani - piknik skupaj s sestrinim sinčkom, ker imata hkrati rojstni dan.
Ery, na tvojem mestu bi malce povprašala kake prijatelje, če imajo morda vikend ali kaj podobnega, ali pa če greste kar nekam, kjer so običajno pikniki in tja povabite tiste, ki jih želite.
Ali pa naredite bolj skromno in bodite doma v stanovanju.
Kaj pa pri B-ju doma? Tam ne bi mogla nič narditi?

< Sporočilo je popravil Jessy -- 5.7.2007 10:07:44 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
5.7.2007 10:16:06   
ery
Jessy, za Pag na žalost ne vem kako je z burjo. če bi bilo tolk slabo, ne bi folk ful tja hodil najbolj, da vprašaš te lastnike,ki so ti oddali apartma.

B.nima doma. Saj veš-mama je imela 4 otroke, vse je pri sedmih letih oddala po sloveniji v vzgojne zavode, mama je ostala sama, z ostalimi pa B.tudi nima stikov. saj zato ga pa pri nas ne marajo, ker je živel v zavodu. Pa ni nič slabši, je ful priden, saj je skos vse sam delal in služil, ampa pač ima tak močen karakter... nimam ga kaj pri tem spreminjat.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
5.7.2007 10:18:43   
Jessy
Ery, za mamo sem vedela, sam za očeta sem pa malčk pozabila in sem nekako kar mislila, da njega pa ima kje. user posted image
Pol se boste pa res mogli kako drugače znajti. Jaz bi na tvojem mestu res šla raje nekam iz bajte in na samam naredila skromen piknik, če že, al pa bi samo v krogu vas treh eno tortico, pa mal poslikat in nič drugega.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
5.7.2007 10:25:00   
Nončika
Mi bomo očitno praznovali kar 2x. Sestrina ta mala dva sta se najavila točno na roj. dan. 2.8. Uradno pa nameravamo praznovati po vrnitvi z morja. Moja sestra ma rojstni dan 10 dni za Noemi in bomo tedaj praznovali z kakšnim piknikom, torta in to bo to.

klarika

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
5.7.2007 11:39:04   
petri85
Oj!

Teya???? Bi rekla, da že carta svojega Tilna, ko se nič ne oglasi?!

Super Kety, da vama je dojenje lepo steklo! Filip je res cortkan! Vam pa res želim, da bi se potem doma tako fajn ujeli, kot smo se mi!

No, naša dva fanta sta zdrava, ampak jaz pa nisem ravno najboljša te dni. Sem v torek namreč fasala mastitis, tako, da se mi je že od ponoči vročina skoz vrtela okrog 40°C, popoldne sem šla k svoji zdravnici, dobila Hiconcil. Sedaj sem že povsem brez vročine, tud bolje se že počutim, ampak očitno moje telo nekaj ne prenaša dobro tega antibiotika, ker sedaj pa že 2 dni non stop visim na sekretu, tako, da sem že zgubila ves trebuh, ki ga prej nisem v 6 mesecihuser posted image  David in Benjamin sta tako že 3 dni po cele dneve pri babicah in teti, Benjamin pride vsake toliko časa, da se podoji, drugače jima pa ni hudega, ampak meni je ful čudno, ko sem sama, sploh danes, ko sem že malo bolje.

Če se boste pa za drug teden zmenile za kofe, bi se pa tudi jaz uštulila(seveda, če bom že boljša), z eno prikolico(verjetno Benjaminom, ker ga še ni potrebno loviti vsepovsoduser posted image )

Pa-pa!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
5.7.2007 14:46:17   
Tiamo
pridne klepetulje!!

Jesssssyyyyyyyyyyyyyyyyy, a zgoraj brez...pa samo z škrniclom na glavi...dej me je tok sram, da tudi ne pomislim na to. Čakam na odgovor, ki ga bo podala violinski...mogoče bo rekla, da mi malo njenih odstopi, ker ima....user posted image user posted image user posted image

Tudi meni se zdi da je šla Teya v Rim...a ima katera kaj stikov po SMS lahko z njo.

Kety je včeraj malo jokala, ampak po glasu sodeč je uredu. Molo sem jo zamorila z SMS-om oz. se je razžalostila, ko je prebrala, da srčno upam ,da ne bo imel Filip takih krčov kot Demi. Filip ne gredo kupčki od ust, ampka držim pesti, da se jih bo hitro navadil podirati in da bo podiral cele gore. Rekla sem ji danes samo to, da če smo šle skupaj čez Demine krče, bomo šle še čez Filipove, ki pa sigurno ne bodo taki, kot so bili od Demi.

A praznovanje Deminga rojstnega dneva...mi imamo itak tok razbito familijo, ločitve in podobno, tako da bi mogla 4xkrat naredit zabavo, da bi povabila vse, ne da bi se slučajno kdo videl. Bratrancov in sestričen še nima...tako, da bo mala zabava na igrišču za blokom, za okoliške otroke...
ena zabava bo na Bukovem, kjer bomo praznovale jaz, Demi in od Demi babica (imamo skoraj skupaj roj. dneve če še katera neve)
še ena zabava za mojo mati
še ena zabava s povabljenim mojim očetom...uglavnem vse zmešano, se mi tudi ne da pisat in razlagat...jaz sem se že tako navadila, da mi je že čist samoumevno...

prihaja pa velik problem k nam, namreč moja mami in oči, živita ločeno že 15 let (ločena uradno še nista, ne me vprašat zakaj...vsak let pravta da bosta zrihtala, pol pa ne). Oče živi zdaj skupaj z mojo polsestro in njeno mamo, s katerimi se super razumem...moja mami pa za to ne ve in pred njo o tem ne govorim, ker menim da če ne ve ne boli (pa še moja mami je taka, da iz dna duše sovraži to žensko s katero živi oče, tudi očeta sovraži ampak to zaradi ljubezni...tok ga ima rada, da ga sovraži). Ugalvnem zdaj k Demi tok čeblja ji vse pove, mami jo še itak ne razume tok k jaz...lih predvčerajšnim k ji je kupila moja mami lučko, je rekla "Zea tudi, tudi Zea lucko" Zea je moja pol sestra...mami je jo je razumela "zebe tudi, zebe lučko" No tako da se moram kar pripravit na izbruh ali žalost ali nevem kako bo moja mati odreagirala. Čeprav se velikokrat tako na grobo in okoli ovinkov o polsestri in njeni materi pogovarjam z mojo mami, ampak k začne s sovraštvom odgovarjat raje neham. Tokrat sem ji že hotela povedati, pa ji kar nemorem...sploh nevem kaj naj naredim, počakam, da ji bo Demi...na njo vsaj **** ne bo mogla

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
5.7.2007 22:17:34   
Jessy
Tia, po moje nimaš kaj dosti za razmišljat okrog modrca. Če joškic ni, jih pač ni in ti ne bo noben čudežni modrček pomagal. Saj vem...lahk men govort, a ne...user posted image  Ne, sam resno! Običajno se tiste, ki imate manjše čist preveč obremenjujete s tem. Ostali tega ne opazijo - si mislim, no!

Uff, drgač imate pa doma res zapleteno situacijo. Nisem pa ravno najbolje razumela, če pol tvoja mami ve ali ne ve za polsestro al sam to ne ve, da se ve dobro razumete?
To so res delikatne zadeve. Si pa mislim, da bi ti mami zamerila, če bo to izvedela šele od Demi. Po drugi strani pa ne vem, če si ji sploh dolžna to razlagat. Pišuka, ej...res ne vem, kaj nardit.
Je pa res, da tvoja mami ne sme zahtevat od tebe, da z njimi ne bi bila v stikih, al pa biti slabe volje, ker se ve razumete. Ona ima težave z očkom in to ne bi smelo vplivati na vaše odnose.
Upam, da ji boš uspela to razložiti na en tak način, da bo razumela.

Da še malček poročam, kaj mi je Neja prej ušpičila. Sem jo dala spat in po nekaj minutah govorjenja v postelji utihne in je tiho kar lep čas. Po približno pol ure jo slišim, da nekaj debatira, kar je bilo sumljivo, saj se ne bi mogla tolk hitro zbuditi. Grem pogledat in je imela v rokah celo tubo Fenistil gela, oz. kar je še od njega ostalo. Se je vsa namazala in to konkretno, s kupčki user posted image , prav tako je poskrbela, da ne bo srbelo še malega in velikega medveda ter slona, pa še po povštru je bilo vse namazano. Sem mogla vse dat prat.user posted image
Sem jo pred spanjem mazala na hrbtu v predelu pasu s Fenistilom, ker je dobila pikice od pleničke, pol sem pa odložila na previjalno mizo in ona ga je iz postelje zlahka dosegla. user posted image  Saj vem, da je to moja krivda, ker bi mogla na to prej pomislit, oz. predvideti. Me je pa skrbelo, če je slučajno gel tudi jedla. Sem jo vprašala, kje vse se je mazala in mi je vse pokazala. Sem jo vprašala, če je tudi jezička mazala, pa je rekla, da ne.
Jp...to se dogaja....
Včeraj mi je pa eno okrasno svečko razbila...user posted image  Se je že začelo! Bo treba vse dvigniti na 1,5 metra višine. user posted image

Letim pod tuš!
čau bau

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
5.7.2007 22:34:01   
petri85
Še ena izjava Davida danes....ga vprašam, če gre lulat, on pa meni: Lulat ne, cat(scat)!user posted image

Jessy, je Neja mal popestrila večeruser posted image  

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
5.7.2007 22:59:57   
violinski
Presneto, Tia! Ti bi rada da govorim o svojih joških? Jaz nimam težav s kopalkami, nosim spodnji del in adijo. user posted image Na plažo tako ali tako ne grem. Za trening plavanja imam enodelne skoraj profesionalne kopalke, ojačane v oprsju.

Drugače bi pa rabila neka takega, kar bi naredili v železarni Jesenice, zato da bi mi joške držalo gor, kot so včasih stale. Ali pa nekaj v stilu Madonne v času albuma Vogue. Je pač vse mehko, razvlečeno, povešeno....

No, šalo na stran. Meni so včasih ležale Beti kopalke, sedaj so mi vse take s kostjo premajhne oz preslabo oblikovane, ne ležejo na moj jošk, kar pa nima kosti pa ne drži gor. Po pravici povedano sem lani na hitro kupila ene bikini s trikotniki za par jurjev (dobesedno par) ampak niso glih nek višek mode. Všeč so mi tudi Liscine, ampak v moji številki imajo same take za stare mame, to pa kljub vsemu še nisem. Zato se držim enih, ki sem jih v času nosečnosti za Aljošo kupila v Carefourju v Belgiji (Carefour je tko kot naš Mercator) in mi še danes stojijo bogovsko. No, sej sem tudi pri kilah nekje blizu tedanjim. Groza.

Berem, da je naša Kety danes v krizi drugega dne. Jutri, če ji bodo dovolili oditi, bo kot nova. Držim pesti, da bo kupčkanje steklo, se spomnim, da smo tudi pri nas imeli tovrstne težave, ampak se resnično komajda spomnim, ker je tako hitro minilo. Otroci se hitro naučijo vsega, kar je treba. Tia, če govoriš s Kety jo potolaži, povej ji, da ne more biti že prvi dan vse idealno, bo pa sigurno vedno bolj lepo.

Vse te družinske razmere so izjemno zapletene, pač po nekih izkušnjah iz naše družine malo celo vem, kako in zakaj potekajo take razprtije. Meni je ful hudo, da se take stvari dogajajo, da so se tudi nam zgodile, ampak k sreči imam vedno mojo sestro in njeno družino in svoje starše in mojo družino. To je tisto, kar v življenju potrebujem v osnovi, in če mi je kdo nevoščljiv za moj način življenja in razmišljanja je to njegov problem. Na tak način se soočam z razmerji nasploh, zato me vedno manj obremenjujejo 'drugi ljudje', tisti, na čigar mnenje ne dam veliko, tisti, ki mi hočejo škoditi. Seveda, jaz bi itak rada, da se vsi med seboj razumemo, da bi vsi znali prestopiti določena negativna razmišljanja, ampak očitno je ta trenutek na tem svetu v katerem živimo sedaj, ta negativnost neizogibna. Jaz pa poskušam verjeti v to, da bo človeštvo preživelo. In vsak dan lahko srečam človeka, ki je hudoben in zal ampak jih vsak dan srečam več, ki so dobri in sočutni. In to je tisto, kar me prepričuje, da je moje verovanje pravilno.

O, še praznovanje RD. Letos bo pestro. Poleg Aljoševih 2 let praznujeta njegov bratranec teden prej 5 let in sestrična teden dni kasneje 20 let. Zato bomo strnili družinsko praznovanje kar vsi skupaj, s komplet familjami, z vsemi babicami in dedki. Starši mojega moža namreč prav dobro poznajo tudi otroke moje sestre in tast in tašča moje sestre imata zelo rada tudi moje otroke. Upam, da bo mogoče izpeljati kot je treba, s trojno torto (ideja je o lokomotivi in dveh vagonih), predvsem pa z lepim vremenom.

Joj, je pozna ura, jaz bi rada še malo knjigo brala, preden grem spat, pol pa moram še Lano dat lulat, tako da se kar odpravljam. Neki me wireless v stanovanju zaj*** moram povedat možu jutri zjutraj. Upam, da bom sedaj lahko poslala post, čeprav v Operi se ponavadi ne izgubijo tako hitro kot v Internet Exploderju. Če ne imam pa še vedno Copy in Paste user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
5.7.2007 23:09:23   
violinski
Jessy, še na Nejo sem pozabila: super se je to spomnila. Haha, nam dajo vetra. Dokler je samo krema...... user posted image

Sem pa jaz absolutno mnenja, da ne umikam stvari pred njima, ampak jima enostavno prepovem, da jih prekladata oz. vsaj tiste razbitljive ali nepovratne stvari, ki naj se ne bi uničile.... Po pravici povedano, pred njima nekatere res umikam, ampak načeloma so to tiste, ki so zanju nevarne. Ampak to je spet dvorezno, ker so jima zato toliko bolj zanimive stvari, ki jih še nikoli nista videla ali držala v rokah. Predstavljajte si neizmerno srečo Aljoše, ki sede v studiu za računalnik, pogleda, kaj se najde okrog njega in v škatlici za pisarniške potrebščine najde škarje. UAAAAAAAAAAA, nekaj nooooovegaaaaaaa, nekaj kar še nisem videl, nekaj kar bi rad imel, hočem, hočem, hočem.... MORAM IMET!!!! Spleza na stol (vrtljiv na kolesih) in lahko se začne zaporedje nesrečnih dogodkov. K sreči vmes že opazimo, da je v kabinetu tiha tišina, kar je, kot je Jessy že zgoraj ugotavljala, zanesljiv znak, da otroci nekaj špičijo, malček pa že prijema škarje v roke, da bi videl 'kako delujejo'! Mat se pa dere:"NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!"

Ok, sem karikirala. Ampak potek raziskovanja pa je bil res tak. Škarje sicer dobijo v ustvarjalne namene že v vrtcu, vendar tiste plastične, ki režejo samo papir in še to samo ob ugodni poziciji zvezd in ob mladi luni, ampak tudi to jim dajo v roke šele po 2 letu starosti ali celo kasneje.

Joj, res moram it, pa sploh ne znam nehat.....

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
6.7.2007 8:03:07   
Tiamo
Dobro jutro,

ste se fino razgovorile o joških...a Jessy tiste k nimamo nič smo kar zakompleksane, hehe...danes grem v nabavo...študiram če bi šla ob 11 kar iz službe in v BTC.

Violinski ja to o družinah je res, meni je kdaj prav groza k moram skoz pazit na besede, da se ne bom kaj zagovorila...mah....
Jessy, moja mati ne ve, da se jaz dobivam z očetovo tanovo in s polsestro. Ne najdem trenutka k bi ji povedala, bo že...

Da malo pohvalim še mojo Demi, kako lepo riše...zdaj je začela že glavonožce risat...se pravi krog, oči, roke, noge in seveda popek...moram kako sliko skenirat in jo pripopat sem na form.

Neja je pa posrečena, so tapravi...Demi mi še kaj takega ni ušpičila, edino barvanje po steni...drugače pa seveda jo najbolj zanimajo prepovedane stvari...bolj govoriš NE, bolj ona JA.

Grem popit kavo....

Neposredna povezava do sporočila: 2389
6.7.2007 8:19:27   
Tiamo
nanka, a je Zoja že ponoči tudi suha? Dej mal povej kako zgleda, ti vedno reče da jo lulat in potem lula ali kdaj tudi ne! A ji kdaj uide? Kaj pa kakanje?

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
6.7.2007 9:27:27   
Tiamo
Kjeeee pa ste? Meni je dolgčas, delovna vnema je itak že na dopustu, hehe.

Drgač sem dobila user posted image  in se spet počutim za en drek, no tele moje travme oz. čudna psih. stanja so povezana s user posted image . Se počutim tako k da bi prehajala v meno user posted image , matr sem stara.

Je pa dobra novica, da sem jo zdaj dobila in bo do ponedeljka že skoraj konc k bomo na morju.

Evo sama s samo klobasam, ni čuden da se mi potem v glav meša....bom še psihič ratala user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
6.7.2007 10:02:49   
Nončika
Tia: tu sem, vas čitam, samo cajta ni pravega da bi lahko kaj konkretnega napisala. saj veste moje dinamično delovno mesto. prihaja ena delegacija z lj. in jim pripravljamo sprejem.

lp, klarika

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
6.7.2007 10:10:53   
Tiamo
vsaj ena me čita, sej me violinski tudi čekira k vidim user posted image

klarika lep sprejem vam želim....

čakam, da Jessy dvigne svojo ritko iz postelje

pa ery kaj delaš????

Teya pa verjetno že carta, čist sigurno...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
6.7.2007 10:25:37   
violinski
Ma jaz pridem pa grem, pa okno pustim odprto pol pa spet pridem, pa se mal drugam prestavim, vmes pa kuvertiram. Ne vprašajte. Tut, kr dinamično.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
6.7.2007 10:33:20   
ery
Ojlaaaaa...

Joj sem vas samo prebrala, ker sem hotela narediti ta glavno... Ker v ponedlejek pride šefica..pa bi rada danes dokončala....

Tia, ti si res pridna... jessy, gotovo še spi... Violinski in Klarika vidve sta pa res leteči... user posted image

Hm, kaj naj napišem.. Tia, a ne kako je to zaj.., če imaš tak družinski spor v hiši? A misliš, da bi tvojo mami prizadelo, če bi vedela, da obiskuješ ta novo od očeta?

Moram pohvaliti Demi, da tako riše. Nika zna le kroge. Pa Neja, joj kaj se spomne. faca, ni kej. sem se res nasmejala, le kakšen pogled si morala narediti, Jessy, ko si videla ta prizor? user posted image  

No dans, upam, da bo imel brat čas, bom dala slikice od Nike gor. Končno...

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2395
6.7.2007 10:43:19   
Tiamo
ery, ja je zoprno...sploh k imaš vse rad in potem neveš kako reagirat, da jih ne boš prizadel....ampak z leti se naučiš, da konec koncov si potem ti prizadet in ta grd...tako, da zdaj pustim vse zadeve, da se odvijejo same in ta drama z mojo familijo se bo enkrat odvila in takrat bo verjetno štala.

Meni je najbolj hudo pri vsej tej zadevi, k moja mati ne dojame že 15 let, da je oče šel in da si je pač ustvaril svojo družino, novo, da je srečen, zrihtan, nahranjen, zlikan (ona bi mu najraje želela, da bi čist propadel, bil krlošar, zapit, brez službe, brez denarja..prav hudobna je bila in ta hudobija se ji vrača, dvakrat bolj..je ona ostala brez službe, je ona na tesnem z denarjem, je ona bolana)... Zlat oče, res vam rečem..kok se je trudil pri moji mami, da bi skupaj ostala...pa žal ona ni prenesla skoka čez plot...za katerega je pa deloma tudi ona kriva...ampak nebi zdaj o tem.

Zdaj ob 11 bi najraje šla...

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
6.7.2007 13:52:34   
ery
Ojla, punce..

sam tolk, da vam povem, da imam dost in da odhajam domov... Se beremo šele v ponedeljek, ker mi rač.ne dela oz.ga sploh popravila ne bom ker je že star, pa strela je v modem udarila.

Tko da ne boste preveč napisale. Pojdite na izlet. user posted image  Če bo po sreči, bomo šli mi v ZOO. Upam,da gremo. in da živali ne bodo preveč zaspane.

za kofe se pa zmente, pa bom že tako uredila, da lahko pridem. Ampak popoldan in ne v ponedeljek.

mejte se, čao user posted image user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
6.7.2007 14:00:08   
tina104
Spet ste se ful razpisale!
Sploh ne vem, kje naj začnem.

Jessy, jaz sem že bila na Pagu. Takrat ni bilo neke burje. Bilo je čist fajn.
Jaz sem zdaj malo po netu brskala za apartmaji in je vse že ful polno. Ravno v VIdaličih sem zdaj odkrila en apartma, ki je prost v začetku avgusta za 50 evrov na dan. Enih 10 mailov sem sigurno poslala in samo 2 sta mi odgovorila, da je prosto.
Veš kaj več o teh Vidaličih? Kolikor vem, je to ful na samem. Letos mi je to v bistvu čisto ok. Samo da je morje blizu in kamenčki.

Tia, glede kopalk ti ne znam drugega svetovati kot to, da pač probaš in potem vidiš, kako ti pašejo. Po mojem je najboljše kake podložene košarice, trde vzet.
Tudi jaz se zadnje čase malo sekiram zaradi zmanjšanja mojih zizov. Pred nosečnostjo sem imela sicer B 85, med nosečnostjo sem imela C 80, takoj po porodu D80, potem se je vedno bolj vse manjšalo in zdaj sem nekje na B75 in vse nekam visiuser posted image .

Mi bomo roj. dan praznovali komaj čez mesec in pol, tako da še o tem nismo kaj veliko razmišljali. Verjetno bi piknik v krogu družine in nekaj drugih sorodnikov.
Ery, tebi bi rekla, da res praznujete s tistimi, za katere želite, da so prisotni.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
6.7.2007 14:13:21   
tina104
Tudi Aljaž je imel pred kratkim eno mazanje s kremo. Bilo je tako, da sem mu sama dala kremo, da se namaže po obrazu (ima en flek in se ne pusti mazat). V glavnem, sam je odprl kremo, jaz pa sem vmes skočila nekaj v kuhinjo in pozabila, da sem mu dala kremo. Ko sem prišla nazaj, nisem niti takoj videla, ampak mi je sam pokazal, kako lepo je okrasil del omare in balkonskih vrat.

Jaz zdaj vsako dopoldne večinoma preživim tako, da ob osmih zapeljem Aljaža v vrtec, potem pa ali imam opravke (na borzi, trgovina...), potem čiščenje, kuhanje do 12.00, kosilo in potem nekje od 13.00 do 14.00 internet, potem pa grem po Aljaža. Prej tako brezveze hodit ponj, ker spi. No, grem zdaj.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
6.7.2007 14:14:25   
nanka
Čao, danes sem delala kot črnc, zato se šele zdaj javljam.

Tia, Zoja je čisto suha, čez dan in ponoči. Se že dolgo ni polulala v hlačke. Čez dan enkrat gre kakat, to tudi pove, včasih na stranišče včasih vkahlo, kakor jo piči. Vpije pa da ima dreka, ko se pokaka pa vsem pove, da je naredila ribico, nimam pojma zakaj. Ponoči pa jo dam lulat, ko grem spat, jo kar dvignem in dam na stranišče, enkrat ponoči se pa sama zbudi in pokliče za lulat ( malo stoka in jo vprašam če gre lulat in gre). Sem ji pa ukinila čaj ko gre spat, dobi ga šele enkrat ponoči ali pa proti jutru.

Punce v ponedeljek on 8 držite pesti, povem več ko bo za mano.

Zdaj pa letim domov, ker imam vsega poln kufer
Imejte se lepo

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.