|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
6.7.2007 17:01:00   
Tiamo
nanka, jaz že zdaj držim pesti...  Kety danes ne gre domov...je Filip šel malo pod lučko...  Sem probala celo morje kopalk v Emporiumu, pa ene k so mi ble uredu, so mi bile prevelike...manjših pa ni bilo user posted image  tako da sem se odločila, da letošnje poletje preživim še s tastarimi... Zdaj sem tok zmatrana k hudič, Demi bi pa se samo igrala...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
6.7.2007 19:58:19   
Jessy
user posted image  Jessy je dvignila svojo rit že ob 7h! user posted image  Sem šla danes v službo! si morte mislit!?!? Jp! tudi poravnatelj je debelo pogledal in me začudeno vprašal, da kaj počnem tu, pa sem mu rekla, da brez šole pač ne morem.user posted image user posted image  Sem pa zdaj resnično uradno na dopustu! Vse moje obveznosti so z današnjim dnem postorjene! user posted image

Danes smo imeli neke težave z netom, zato se nisem mogla nič javiti, ker je napako znal le moj možiček odpraviti, on pa pride domov šele okrog 19h.

Sem pa danes prodala ta star hladilnik, tako da sem ga končno fraj. Ta prvi dan, ko sem dala oglas, sem ga prodala! user posted image  Kdo bi si mislil! Prej mi je pa skor 14 dni stal na hodniku, ker sem samo odlašala z oglaševanjem. Mi je bilo čisto odveč.

Tina, o Vidalićih ti vem povedati le to, da je to novo, mirno apartmajsko naselje tik ob obali. Dober kilometer stran je zelo znano kopališče Zrča al Zrče (ne vem, kak točno se reče) in okrog 4 km še Novalja. To je vse, kar ti vem povedat. Jaz sem vidla nekaj sličic in mi je bilo čisto všeč. Ko si bomo zaželeli gužvo, bomo šli pa v Novaljo. user posted image

Nič, sej morem nehat, ker jih Neja nekaj špiči zunaj. Slišim taščo, ki nekaj povzdiguje glas.
čau

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
7.7.2007 10:40:32   
Jessy
Kaj zdej? A še kar spite, al kaj???

Jaz sem danes spala kot cesar. Vse od 23h do 9h! user posted image

Zdaj pa nimam kaj pametnega za počet. Neja je s tastom naokrog hiše in mu pomaga pri opravilih, jaz pa se prekladam z enega na drugi konec.

Včeraj sem šla v lekarno po nekaj stvari za na morje, za povrhu pa sem vzela še tisto novo zdravilo za odstranjevanje bradavic. Me zanima, če bo učinkovito. Jih imam na obeh rokah skupaj kar 9! user posted image  Pred leti so mi jih zamrzovali v zdr. domu, pa so se ponovile na drugih koncih. bom vidla, kako bo tokrat.
Sem pa vzela tudi Calpol sirup. Do zdaj sem imela svečke, zdaj pa sem to vzela. Me pa zanima, če vaši otroci to radi pijejo? Se bojim, da ko bo treba, da Neja ne bo hotela popiti, saj nobenih takih in drugačnih stvari noče piti. Edino, če ji bom rekla, da je bonbon, pol mogoče bi še.

Kaj boste delale danes?
Mi bomo popoldne šli malce naokrog, ker bo ati doma. Bomo malce špancirali skupaj, ker že lep čas nismo.

Včeraj mi je od moževe sestre partner prinesel lisičke, tako da bodo danes za večerjo. Najprej sem mislila za kosilo, pol sem se pa spomnila, da Neja pa še ne sme jesti gob (sem pa tja še kakšno, ne pa kar celo porcijo), tako da bom za kosilo raje makarone s paradižnikovo omako skuhala.

Kaj naj še povem?
Ničesar se ne spomnim.
Pa malce pozneje, če bo še katera kaj napisala.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
7.7.2007 10:42:42   
Jessy
Pa sem se spomnila še nečesa...hehehehe user posted image
Jaz pa full nisem za kupovanje novih kopalk. Men je to opravilo tako odveč, da običajno nosim kopalke po več let skupaj in ko se kažejo znaki "utrujenosti" šele kupim kaj novega. Se mi zdi, da nikoli ne najdem kopalk, ki bi mi bile všeč. Problem imam še v tem, da tiste, ki pa so mi lepe, pa ne pašejo na mojo BELOOOOOO kožo, tak da kaj dosti izbire niti nimam. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
7.7.2007 12:19:37   
nanka
pozdravček, mi bomo danes kar okoli hiše, ker očka ureja okolico hiše, tako da ne moremo nikamor.

Jessy, jaz tudi sovražim kupovanje kopalk, ker na mojo rit nič ne paše. Kaj čem če je pa velika, tako da sem v trgovinah kar pogosto razočarana, pa še cene so gromozanske.

Jaz že kuham, pravzaprav gremo počasi že jest, pol pa pospravljanje in tako bo počasi konec dneva.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
7.7.2007 21:07:28   
Tiamo
čer,  verjetno se zadnjič javljam pred dopustom...gremo v ponedeljek zjutraj, jutri je pa dan za pakiranje, nabavo in pospravljanje. O, Kety nimam nič novic, upam, da sta doma.  Moram pohvalit Demi, danes je cel dan sama lulala v kahlo user posted image . Samo nosila mi je kahlo in govori "glej, glej". Pokakala se je na tla, potem sem ji razložila, da mora kakat tudi v kahlo in glejo, čez 5 min mi prinese kahlo in "glej mami drekec" ...tako ,da upam ,da se je odvajanje premaknilo...prej smo bili na pijači v lokalu in je seveda imela plenico gor, ampak je skor jokala k sem rekla, da jo ne sme dati dol, ona pa lulala..sem hotela, da gre na WC, ampak ni imela Easy up plenice, pa še na WC nevem kako jo naj dam????...no imam spet vprašanje za nanko, klariko in ostale suhe čez dan, kako pa rešite s tem, če greste na pijačo ali npr v trgovino in jih lulat prime? Kako jih date lulat na wc, date papir spodaj ali jih dvignete ali ne hodite na pijače user posted image ???

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
7.7.2007 22:18:22   
nanka
Tia, sem ti nekam odgovorila pa niti ne vem kam je odpihnilo moj odgovor. Skrat še enkrat, jaz jo vedno držim nad školjko, nikoli je ne dam sedeti. Držim jo enako kt zunaj na travici.

Imejte se lepo na morju, uživajte in še enkrat uživajte.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
8.7.2007 10:35:42   
Jessy
Dobro jutro!

Je že nedelja! Joj, kako hitro bežijo ti dnevi!

Tia, sigurno boš danes vsaj 1x še pogledala na RR! Verjemi mi! Ta RR je kar mal ene zasvojenosti! Boš že našla minutko časa, da prebereš, kako ti vse želimo lep dopust! Resnično se imejte kar se da najbolje!
Drgač bi pa jaz enako naredila kot pravi nanka, da bi jo držala nad školjko, edino če bi bilo treba pa kakat, takrat bi pa naložila papir naokol in jo posedla gor. Kakanje le vzame nekaj več časa in je težko tolk časa držat otroka pokonci.

Mi smo šli včeraj popoldne malce na eno zabavo. Neja ni hotela nič spat popoldne, zvečer je pa v minutki zaspala in spala kar do 9.40! user posted image  Seveda sem jaz prav toliko potegnila! user posted image

Sem se pa včeraj dokončno prepričala o eni stvari. Namreč, ne smem piti piva. Že nekaj časa opažam, da če pijem pivo, da me začne boleti glava. Zelo sem bila pozorna na to in včeraj sem se pa za 100% prepričala, da bo to držalo. Sem spila 3dcl pive, pa je bilo vse vredu, pol sem pa še 2dc spila, sem pa takoj začutila glavo. Zvečer sem mogla prav tableto vzet. Škoda! Pivo mi poleti prav paše, sploh če se kam gre. user posted image

Zdaj pa grem naprej kuhat!
Uživejte!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
8.7.2007 11:39:06   
Kety
POZDRAVLJENE PUNCE!!!!!!!!!!!!!!

Mi smo včeraj prišli domov, sicer šele okrog 15ih in se vam še nisem uspela javit. Tudi kar ste napisale, sem samo preletela, zato se vam NAJLEPŠE ZAHVALJUJEM, da ste držale pesti za naju in za vaše lepe želje. 

Filip je še vedno malo rumen, imava v torek kontrolo v porodnišnici. So me hoteli obdržat notri, pa sem rekla, a raje nazaj pridem. Malo so me dajali hormončki 2 in 3 dan, zdej ko sem doma je bolje. Danes pride še Timon domov in bomo spet vsi 4 skupaj!

Drugače se pa Filip lepo doji, in tudi ponoči se samo enkrat hrani potem pa šele ob 7ih zjutraj. Danes smo spali super in upam, da bo še naprej tako. Kupčkov pa še vedno ne zna podreti in ga zato vsake toliko malo zašraufa. Ob priliki napišem več in dam kako slikico gor. So ga v porodnišnici vsi hvalili, kako dobro čupco ima, ker ima res ful lepe goste laske. Srček in pol, se mi zdi vedno bolj podoben Timonu.

Se tipkamo!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
8.7.2007 11:49:02   
Jessy
Kety, prav vesela sem, da si se nam javila! Filip je res priden dojenček, če samo 1x ponoči je. Super! Da bi le tako ostalo še naprej!
Ko pride še starejši bratec, bo pa res vse lepo in prav!
Držite se!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
8.7.2007 11:50:02   
nanka
O kety, krasno da sta doma in da je vse OK. Kupče se bo že naučil podreti, zdaj pa uživajte vsi štirje.

Jessy, tudi za kakanje je ni težko držati, ker gre to pri otrocih zelo hitro. Ko naša reče da jo kakat je že skoraj gotova. Samo še vsede se in je konec., v trenutku. Tako da ni potrebno ne vem kako dolgo jo držati. Naša je tudi na morju lepo funkcionirali, se pravi da lulanje tako ali tako ni noben problem, kakala je pa tudi pridno vsak dan.

Mi se počasi odpravljamo k mizi, potem pa na sonček. Imejte se lepo

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
8.7.2007 13:00:23   
tina104
Super, Kety, da vam gre tako lepo! Pa poročaj še kaj.

Tudi mi gremo danes malo na en obisk. Dopoldne smo si privoščili en sprehod, moram kar pohvalit Aljaža, da je zelo velik del poti prehodil sam. Upam, da bo vedno več sprehodov takih.

Tia, lepo se imejte na morju!

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
8.7.2007 13:01:44   
violinski
Welcome back, Kety, srečno z novim cukrčkom!!!

Srečno pot, Tia!

Jessy, jaz sem v prepričanju, da si šla včeraj na morje, vehementno zapeljala skozi Idrijo, ne da bi niti pomislila, da si doma (tradicionalni piknik na Vojskem)!

Grem dat krompir v pečico, se beremo zvečer!!!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
8.7.2007 13:47:00   
Jessy
user posted image  violinski, saj sem res tolk govorila o našem morju, da nič čudnega, da si zamenjala dneve! Ti šment, pa je šla kava po gobe! Drugič pa prej vprašaj in se prepričaj, če smo doma! user posted image
A si ti dajala kako izjavo za RTV SLO o stanovanjih? Sem prej vidla en odlomek in sem skor 99%, da si bila ti. Sicer sem te samo 1x vidla, ampak sem kar mislila, da si ti, ker je še primorski naglas imela.

Pri nas se pa vsake toliko zoblači, da človek ne ve, a je za it kam dlje od bajte al ne! Sem mislila, da bi šli danes malce kolesariti, pa bomo še vidli, če nam rata.

Drgač pa že pečem eno rolado. Sem prej začela razmišljat, da bi človek kaj sladkega pojedel. No, zdaj je pa že biskvit v pečici. Njamiiiii! user posted image

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
8.7.2007 14:46:36   
Tiamo
Se bom vseeno javila, res je Jessy droga RR deluje... Kety, pa sta le šla domov. Upam, da bo vse fino in da bo Filip spal kot spi zdaj.  Nanka tvoj post je odneslo v moja zasebna sporočila... Še vedno ne razumem kako jo primeš nad wc!!! Pri Zoji je verjetno 3 krat lažje kot pri Demi zaradi teže..no kdaj prav pride da nima toliko kg. tudi dnes Demi pridno lula v kahlo, smo šli še po nujne stvari (vseeno sem pozabila tampone in tisto za vtičnico prosti komarjem user posted image ) pa je bila ko smo prišli domov plenička čist suha, doma pa takoj na kahlo user posted image . Punce mene že daje tele priprave za morje, sem čist na speedu!!  Lepih 10 dni vam želim, Jessy mi je žal zaradi tvojega pitja piva, si pa vsaj odkrila vzrok za bolečo glavo...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
8.7.2007 16:21:57   
petri85
Kety, lepo, da sta že doma! Kako je pa Timon sprejel bratca? No, uživajte sedaj vsi 4je skupaj!

Tia, lepo se imejte!!!

Jessy, mi gremo pa istočasno,pa še Krk in Pag nista tolk oddaljena, a si že kej naročila lepo vreme???

No, pri nas smo še vedno na istem s kahlico...čez dan je lepo v gatkah, pa hodi lepo na kahlico, za spanje in pa za okol letat ima pa pleničko, ker sploh noče lulat ne na travo, ne na wc.

Nanka, jutri pa seveda držimo pesti zate!

Zdajle gremo na en sladoled in sprehodek!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
8.7.2007 16:30:23   
Jessy
user posted image  Tia, jaz si že pridno pišem listek s potrebščinami, ki jih bo še treba nabaviti, da kaj ne pozabim. user posted image

A katera ve, če so na Pagu tudi komarji? Me zanima, če rabimo 'bojno' opremo! user posted image

Petri, vreme sem naročila, tako da bo lepo in sončno! user posted image

Kje je Teya? A že carta????

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
9.7.2007 11:25:48   
violinski
DAAAN!

Evo, včeraj zvečer potem nisem uspela pisat.

Jessy, nisem bila jaz. In zelo težko, da boš mene videla kadarkoli na TV. Sicer nisem 'camera shy', na domačih posnetkih sem prav rada, ampak na TV pa ne. Ni šans. Če bom kdaj kej jamrala, bom pisno, mi gre bolje od rok user posted image .

Res, škoda za kavo. Pa za pivo še bolj!!! Pa drugič. Ni vrag, da ne bova enga deci skupaj spili user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
9.7.2007 12:38:31   
petri85
Nanka, kako je šlo???

Teya nas pa kar pušča radovedneuser posted image

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
9.7.2007 15:31:15   
Jessy
user posted image  Joj, violinski, a pol res nisi bila ti?!? user posted image  Madonca, sem se te fajn zapomnila! user posted image  Obvezno bo treba it na kavo, da si osvežim spomin! user posted image

Jp, Teya nam pa daje vetra!!! Zdaj ima pa že 100% svojega user posted image  v naročju! Škoda, ker nam nihče ne more sporočiti novičke!

Midve sva se danes čist cel dan potepali, do zdaj. Zdaj sem jo dala spat, pa ne verjamem, če bo kaj zaspala. Ob 18h moram pa še na šolo na sestanek za šolo v naravi, tako da bom Nejo pustila v varstvu pri tašči za tisto urco, dokler moža ne bo domov.
Jutri zjutraj nam pa že ob 7h pridejo kopat za vodo, ker mi bodo speljali toplo vodo od centralne v kuhinjo, saj sem do zdaj vodo morala greti na elektriko. Upam, da ne bom preveč skurjena, Neja pa tudi, ker bodo ravno skozi njeno sobico vrtali.

Se tipkamo kaj pozneje.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
9.7.2007 16:34:51   
Jessy
Nanka, a boš kaj poročala o tistem 'neznanem'??? Jaz sem firbčna!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
9.7.2007 19:13:52   
nanka
Zaenkrat ni še kaj za poročat, bila sem na r....... ta je bil hitri, so rekli da je informativni, če sem jim bila všeč me pokličejo še enkrat, drugače sem pa adijo. Bi mi pa to za kar sem šla kar ležalo, ko bo znanega kaj več vam pa poročam.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
9.7.2007 20:04:23   
Jessy
Nanka, bom držala pesti, da te pokličejo!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
10.7.2007 7:23:02   
Jessy
Dobro jutro!

A se še valate po posteljah, kaj? No, eni smo že pokonc in čakamo delavce. Bi pa full še spala kaki 2 uri! Sem pravi zombi.

danes kaj dosti ne bomo delali, ker pada dež, edino zavarovanje bi lahko šla zrihtat. No, pa bom še vidla, če se mi bo ljubilo.

Jah, nič...grem stran, ker sama s sabo pa res ne bom klepetala. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
10.7.2007 8:39:58   
Nončika
Jutro!

kakor za koga. jaz sem že v službi. torej valjanje v postelji odpade.

ve imate probleme s svojimi kopalkami. jaz sem si včeraj kupila kar dvojne in te končno brez problema.user posted image  mam pa še en drug problem, v zvezi z kopalkami, kopalkicami. namreč ne dobim kopalke za mojo malo Noemi. drobižek je z malo kg in to je to. kupujem ji kopalke za 1 leto staro deco, to je 80. jih pa ne najdem. včeraj sem preletela vse trgovine z otroško opremo in jih ni in ni. prejšnji teden sem jih vzela v Direndaju, ene 80 kar ji paše in ene 86, te ji pa v vodi padejo dol. včeraj sem spet šla nazaj tja, a jih več niso imeli. tak ti je to ko maš malo pupiko.

naj se malo pohvalim. v nedeljo smo šli na bazen in je bila full pridna. ta srednjem bazenu je mahala z rokami in brcala z nogami ko ati. plavati je hotela. seveda z pomočjo rokavčkov ne brez. je pa izredno plavanju podobno varianto izvajala.

mi veselo lulamo na kahlico, smo brez pleničke podnevi in ponoči. ponoči imamo seveda nepropustno podlogo za morebitne nesrečice.

vam še otroci spijo v malih posteljkah ali kar na ta večjih ležiščih-navadne postelje?

Jessy-boga pa tak paše to pivo, posebej v tej vročini. no boš pa samo dcl ali 2dcl. no saj jaz itak več ne upam spiti, ker se mi potem že začnejo kazati znaki pijanosti.

Kety-dobrodošla doma. pa prijetno cartanje. kak pa kaj Timon? kako je sprejel prihod novega družinskega člana?

Tia74-eni pa se že pacate na morju? kak vam fajn gre. tu doma pa dež. lepo a ne? kje je še moj dopust.

Nanka-bar so ti povedali, da maš upanje. jaz pošiljam prošnje-sedaj namreč nimam vedno možnosti za osebno dostavo-pa pogosto niti do razgovora ne pridem. user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.