|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Montignac
3.7.2007 6:56:50   
Anonimen
Pa dejte že nehat grešit no! user posted image user posted image

Ojla punce! Vsake toliko vas prechekiram, da vidim katera je še pridna in vztrajna!
Res ste pridne vse. Vsake toliko kakšna greška pa je takoooo sladka...saj vem. Predobro. user posted image


Lp, C.

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1776
   RE: Montignac
3.7.2007 6:59:09   
sasa30
Dobro jutro!
No, v tem tednu mi je uspelo odložit eno kilco user posted image . Mislim, da bi lahko še več, če bi več pila. Kar pozabim user posted image ! Tudi glede teka sem zelo pridna, celo vreme mi gre na roko. Hočem reči, da ni tako vroče in lahko tečem v afroditinih hlačah. Do zdaj sem se že navadila občutka in me ne motijo več. Zadovoljna sem tudi s kožo, ki je po tisti afroditini kremi s cimetom gladka kot dojenčkova ritka user posted image .
Punce, lepo se imejte kjerkoli že boste!

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
   RE: Montignac
3.7.2007 7:33:41   
puncica
Dobro jutro punce in user posted image user posted image user posted image za tiste ki ste pridne in ki ste se odločile za tole obliko, pa user posted image user posted image za tiste, ki še ustrajate z majhnimi greški, sej bo šlo, sam prepričat se je treba.

Sam sem danes jedla polnoznrat prepečenc kljub temu da vsebuje tudi belo moko, ampak treba ga je pojest, ja pa nabavla sem si zdej končno kocke za juho tiste bio, brez konzervansov. Moj zatrk danes je bil standard, nič posebnega, včeraj sem si naredila nekaj novega zmešane jajčke s čebulo, paradižnikom in grahom, pa še hrenovke sem noter narezala, zraven sem pa jedla kisle kumarice. Ja pa valda sem pila kavico s smetano user posted image user posted image user posted image user posted image Ena že ne bo naredila tolk krize. Sem pa potem bila zvečer pridna tud telovadla, ko že dolg nisem od prejšnega torka je bilo tolk priprav na poroko, da ni bilo časa, tako da danes še potelovadim, jutri mal pavze pa še četrtek in petek, pa 2 dni pavze.

dulcinea nič kej velik grešit, probat pa itak vse user posted image user posted image user posted image .
saša30
čestitke za zgubljeno kilco, le tako naprej user posted image user posted image

tinaaja
dobrodošla in vem kako je to da bi zvečer pojedel celga hudiča, sam povem ti da ko zjutraj začneš jest in tako potem do večera zmanjšuješ, sej veš, zjutraj jej kot kral, opoldne kot meščan in zvečer kot berač, potem tudi zvečer nisi več lačen, sploh če imaš 3-5 obrokov

anČa_banČa
samo toliko da prepečenc vsebuje tudi belo moko, no vsaj tist ki ga imam jaz doma, tako da preveč ni dober, je bolje kak polnoznrat kruh, smo našle punce samo pekarno grosuplje, ki peče tak ta prav polnoznrat kruh brez raznih dodatkov bele moke. Sama imam takole razporejeno
4:50-5:00 sok grenivke/limone/pomaranče, sadež, 2 žlički kvasa
5:30: zajtrk
8:30-9:30 malica, tako kot ti 2 sadeža
11:30-12:30 prirejeno kosilo, sem namreč v službi, tako da ponvad jem kake solatke, al pa polnozrnat kruh pa gor skuta in kakšna zelenjava (paradižnik, kumare, paprika), tuna v konzervi, jogurte,.... pol urce prej kak sadež
15:00-15:30 jogurt ali 2 (ponavadi navadni EGO, LCA, un od LM z 0,1% maščobe) noter si dam mešanico semen, lešnike, orehe, mandlne, suhe fige, suhe marelce, rozine, no ne vse tako mal kombiniram,
ko pridem domov: žlička kvasa
17:00-18:00 najprej pojem sadež, potem pa večerja kakšne polnozrnate testenine-to bol redko, jajčka in zelenjava na vse mogoče načine, puranja, piščančj prsa, zelenjavo kot prilogo, solato, kisle kumarice,.... no to je bol podobno kosilu.

po 18:00 ne jem več, telovadim pa tam okol 20:00, ker baje da je dobr da vsaj 2 uri prej ne ješ. Pa seveda okol 3 litre tekočine na dan, zjutraj predvsem voda, popoldne pa še zeleni čaj. Pijem pa tud 1 kavico popoldne po večerji brez sladkorja in mleka , me včasih premami smentana, pa kaj rabimo tudi kaj za pocartat, pa baje kofein dobro učinkuje na maščobe, če jih topi ne vem. Ja pa ne napokam se pri nobenmu obroku do fula, vedno je še nekaj rezerve, tako da vem da bi lahko pojedla še nekaj ampak ne se ne prenajem, ker tist občutek, ko maš trebuh tak kot sod mi je grozen.

Se pa trudim predvsem zjutraj pojest večino OH, popldne pa B, če pa še OH, pa s čim manj maščobe. B pa M se pa itak prepletajo.

To je to, če bo kateri v pomoč, sicer ni čist po Montiju ampak se mi zdi da je kr dobr narejen načrt.

Pa še L-karotin iz DM-a sem si nabavla tako da pred samo telovadbo zdej pojem eno kapsulo, baje da potem se potem maščobe bol topijo, ma bomo vidl kako bo, zdej sem šele 1 kapsulo pojedla user posted image

Pa punce, večji pokazatelj hujšanja je merjenje, kot pa da hodiš nostop na vago. Men kaže vaga tako različno da groza, se pa merim vsako soboto od peta do glave (meča, stegna, boki, trebuh pod popkom, trebuh v pasu, joške, bicepsi)



_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu sasa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
   RE: Montignac
3.7.2007 17:46:35   
al1*
Še jaz se malo javim: bolj ali manj pridna. Včeraj sem spet pekla montijvo čokoladno torto. Njami.

Danes:
z: nektarina in štručka z namazom
k: sataraš in zelena solata
m: kepica sladoledauser posted image
v: kumarična solata z jogurtom in piščančja prsa.

Včeraj sva z sinom dopoldan precej pešačila - bila sva na Pohorju in sva šla od Belvija do areha, danes pa precej kolesarjenja, zvečer pa še trebušnjaki.

Uživajte!


_____________________________

lp


(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
   RE: Montignac
4.7.2007 7:23:11   
puncica
Kako pa narediš montijevo čokoladno torto?

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
   RE: Montignac
4.7.2007 7:52:49   
al1*
Recept je iz knjige montignacovih receptov:
http://kofetek.com/content/view/1378/273/
Jaz naredim iz polovice - torej iz 5 jajc. Včasih dodam malo fruktoze, ki jo penasto zmešam z rumenjaki. Pa tudi čokoladne glazure ne dam, pač pa namžem z marmelado brez sladkorja.


_____________________________

lp


(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
   RE: Montignac
4.7.2007 10:30:06   
sasa30
Eno vprašanje: danes bom delala bučke s sirom in jajci, v receptu je tudi zdrob in moka. S čim bi ju lahko nadomestila? Če bi ju enostavno izpustila, bi bila masa verjetno premokra. Ima kdo kakšno idejo?

Montijeve torte še nisem pekla, jo pa imam v planu. Danes zjutraj sem stopila na tehtnico in mi je pokazala -2 kilci user posted image user posted image !

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
   RE: Montignac
4.7.2007 10:59:46   
puncica
Mogoče polnozrnati zdrob in mokauser posted image

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu sasa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
   RE: Montignac
4.7.2007 11:05:47   
al1*
Po mojem jajc in sira glih ni za mešat z moko ali zdrobom, še posebej, če si na 1. stopnji. Jaz bi enostavno izpustila moko in dala več zelenjave. Kaj boš pa delala?
Pa seveda: user posted image user posted image user posted image za izgubljene kilograme.

Jaz bom danes za kosilo naredila polnozrnate makarone z zelenjavo in zraven solato.


_____________________________

lp


(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
   RE: Montignac
4.7.2007 11:32:47   
sasa30
Naribala sem bučke, jih ožela in zmešala z jajci ter ribanim sirom. Dodala sem še čebulo in drobnjak. Namesto moke sem dala parmezan, upam, da kaj popije user posted image . Zdaj se zadeva peče, izgleda dobro, diši pa še boljše. Sem še na prvi stopnji (in bom še kar nekaj časa user posted image ), dobila sem spet voljo, imam pa tudi čas za kuharske "mojstrovine" - sem namreč šolnik in uživam počitnice.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
   RE: Montignac
4.7.2007 11:54:22   
al1*
sasa30, to se pa ful dobro sliši! Bom tudi jaz naredila enkrat te dni.

Nas je pa tukaj precej učiteljic, kot kaže. Kaj pa ti učiš? Ampak mi imamo ta teden še popravne in z dopustom pričnemo v petek.


_____________________________

lp


(odgovor članu sasa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
   RE: Montignac
4.7.2007 12:01:11   
sasa30
Učim francoščino, zadnji popravni so bili danes, pa tudi zadnja konferenca, tako da so zdaj zares počitniceeeee! Sem jih komaj dočakala!

al1* še nekaj mi povej: montijevo torto delaš iz polovice sestavin, koliko koščkov pride?

Sem pa šele zdaj, ko se malo bolj ukvarjam z Montijem, začela brati etikete na izdelkih. Povsod je škrob user posted image ! Dodatki so pa itak poglavje zase.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
   RE: Montignac
4.7.2007 12:06:02   
al1*
Torta je taka zelo rahla, ampak zelo nasitna. Midva z možem jo pojeva brez problemov samauser posted image . Sicer pa jo pečem v tortnem modelu z premerom 20-22 cm. Pride debela ene 2-3 cm. Jaz jo potem prerežem in namažem z marmelado. Pa taka rahlo grenka je po okusu, zaradi črne čokolade. Mojim otrokom ni všeč, midva z možem pa jo imava zelo rada.

_____________________________

lp


(odgovor članu sasa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
   RE: Montignac
4.7.2007 20:19:34   
anČa_banČa
samo toliko da prepečenc vsebuje tudi belo moko, no vsaj tist ki ga imam jaz doma, tako da preveč ni dober, je bolje kak polnoznrat kruh

Hvala za opozorilo...sem šla takoj previrit in ja, vsebuje tudi belo moko user posted image Tako da sm si že nabavla polnozrnato moko in jutri pečem domač polnozrnat kruh. Sej bi ga že danes, ampak sm tako jezna sama nase...grešila sm in to na veliko...velika porcija sladoleda...mah, ne bom niti naštevala...brez veze...bo treba jutri veliko vode popit, da se telo prečisti in vztrajno naprej!

Upam, da ste ve bolj pridne kot jaz...lepo se mejte


< Sporočilo je popravil anČa_banČa -- 4.7.2007 20:25:30 >

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
   RE: Montignac
4.7.2007 22:32:14   
dulcinea
Vidim, da nas je res dosti tukaj gor iz učiteljskega foha.

No, jaz sem komaj zaprla moj mini kuferček. Zdaj grem spat, jutir zjutraj pa letim via Barcelona. Zdaj vas 14 dni ne bom brala, tko da ne preveč tipkat, da bom 19. lahko vse prebrala. Hec.

Nočko. Pa čimveč izgubljenih kil.

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu anČa_banČa)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
   RE: Montignac
5.7.2007 7:11:52   
puncica
Dobro jutro punce!
dulcinea prijeten let in uživaj.
mah kaj naj napišem, nič da sem včeraj ob sedmih jedla domače piškote in sem bila potem tako slabe volje da mi je bilo kr slabo, sem pa rekla da jih je treba pojest, ker drugač se bodo še 1 teden valal po kuhni, ker jih noben ne je, pol me pa kr mamijo. Mah res sem se počutila glih tako kot bi ne vem kaj naredila, pa sem jih pojedla tam enih 7. Ma res se mi je ful luštal, po tistem ko sem jedla mesne polpete, grah in korenje in solato iz paprike, paradajza, kumare in belega sira.

Mah nič sem kr slabe volje, ker moje kilce ne gredo dol pa če se ubije, pri meni vse stoji in se ne premakne nikamor pa če ne vem kaj delam, no sej vem da sem na normalni teži ampak tako rada bi šla dol še 2 kile user posted image user posted image


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
   RE: Montignac
5.7.2007 14:19:30   
sasa30
puncica, ne obupaj, saj bo šlo no!
Jaz sem šla danes s takim zagonom tečt, imela sem energije za izvoz, pa še nove hlače sem oblekla user posted image ! Za zajtrk sem imela 2 nektarini, za kosilo polnozrnate makarone s paradižnikovo omako z olivami, za večerjo pa bo verjetno zelena solata, pa gor malo tune, pa fete, pa še kaj primernega se bo našlo v hladilniku.
Ker je bilo včeraj tako vreme, sem se iz živega dolgčasa spravila pečt montijevo torto (brez preliva). Sumim, da sem jo predolgo pustila v pečici, saj se mi je zdela suha. Bolj užitna je bila, ko sem jo namazala s pomarančno marmelado b.s. - noro dobra kombinacija! Je pa tako nasitna, da sem jo en košček kar težko pojedla (sem se prav malo pomatrala user posted image ).
Iz Francije sem si naročila Montijevo knjigo s 100 recepti, prinesla mi jo bo kolegica, saj bi me poštnina prišla več kot knjiga sama user posted image . Ko jo dobim (predvidoma konec meseca), vam sigurno prevedem kakšen recept.

Mejte se!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
   RE: Montignac
5.7.2007 16:18:39   
Naty*Taja
Hojla punce! Še ena z učiteljskega foha user posted image . s to razliko, da jaz še nisem delala, ker sem bila dve leti v porodniški (sem še no).
Drugače pa tudi jaz grešim, ker se tolk stvari dogaja, da mi enostavno ne znese skoz držat, potem pa ko se pregrešim, pač še cel dan grešim. Npr. v soboto  sem imela dekliščino in valda sem jedla kruh, ker drugače bi se me preveč prijelo, ko so mi dajale pit. user posted image  Ma sej ni blo prehudo. Prav fajn smo se imele!!
Potem smo šli v LJ na kontrolo srčka z Maruško in je mogel vmes it dohtar na operacijo - kaj hudiča naj tam jem, če nikamor ne smeš, zraven nisem imela nič ?... sendvič iz trafike, ker se mi je že blodlo od lakote! ITD.
No sej ni važno. Sem bila pa ful zadovoljna, ko je ona tam v trgovini s poročnimi oblekami kr sapo zgubila, ko mi je ponovno merla obleko! user posted image user posted image  
Je bilo tam ene 10centi viška, ko je skup potegnala! (od januarja)
Tak da sem kr zadovoljna za poroko, za morje avgusta, se bom pa potem še malo potrudla. OBLJUBIM. Nej me katera malo spomni na tole, prosim.
Vidim, da ste po večini kr pridne. Pozdravljene tanove, Dulči srečno pot - oz. zdej si itak že tam.
Še kaj?... Ne, čao, do naslednjič, ko bom imela voljo...

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu sasa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
   RE: Montignac
7.7.2007 8:20:54   
Naty*Taja
Ja kje pa ste vse?

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
   RE: Montignac
7.7.2007 11:21:04   
sasa30
Jaz sem tukaj user posted image ! Oziroma za štedilnikom. Danes pripravljam polnozrnat gobov zavitek in zeleno solato. Vlečeno testo sem seveda kupila (me jezi, ker je poleg polnozrnate tudi bela moka), od gob sem dala noter lisičke, bukovega ostrigarja in šampinjone, pa ogromno čebule in začimb. Me prav zanima, kakšno bo user posted image ! Mož pa si je zaželel burek in sem mu ga seveda naredila. Za večerjo bom delala postrvine fileje in narastek iz bučk (če se mi bo dalo, drugače bo pa samo solata user posted image ).
Včeraj sem bila v LJ in sem v Sparu našla eno krasno marmelado brez sladkorja, brez konzervansov, brez ojačevalcev okusa, ampak cena, drage moje, je bila resnično astronomska: 3,31 € za 280 g. Seveda sem si jo "podarila" za svoj trud.
Naty-Taya user posted image user posted image user posted image  za tvoj uspeh!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
   RE: Montignac
8.7.2007 20:30:54   
rainbow
ojla!

kako ste pridne, bravouser posted image user posted image user posted image

jaz se tudi kar nekam držim, čeprav danes ne (sem se pa uprla čokoladni tortiuser posted image ), ravnokar pa sem zmazala eno malo lučkouser posted image

sva pa včeraj z možekom naredila pico, je naredil polnozrnato testo, in je bila fuullll dobrauser posted image user posted image ; aja, pa še pelate sem naredila samauser posted image user posted image user posted image

jutri pa bi naredila nekaj brezmesnega, pa ne vem kajuser posted image user posted image user posted image

boditeuser posted image


_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu sasa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
   RE: Montignac
9.7.2007 21:42:36   
dulcinea
Zivjo punce iz vroce Barcelone!

Sam na hitro, ko imam glih net tukaj. Vreme je cudovito, noge me bolijo ku sto user posted image , hrana pa... no ja... Vcasih tud kaj prepovedanega popapcam. Drugace pa bolj morsko hrano jem. Zajtrke imava ponavadi tk ko ponavadi. Jabucko, pol pa polnozrnat kruhek pa gor marmelado BS. Kosilce je pa kukr je. Probavam ne jest prevec izven Montija.

Zdaj morm pa dol, ker ni lepo na obisku bit predolgo na netu. Danes sva namrec prispela k enem paru, ki sva jih spoznala prek couchsurfinga.

Ajdi

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
   RE: Montignac
10.7.2007 7:08:28   
puncica
O pozdravljena dulcinela. No vidimo da se imate lepo, upam da vam tud vreme ustreza, ker je tlele zdejle sam še 15 stopinj user posted image , kot bi se približevala jesen.

No Jaz sem pridna, berem pridno knjige o prehrani, zdaj sem prebrala eno si to kar ješ od ene doktorce in sem spet nekaj novega prebrala, samo ni mi jasno ko ta doktorca ful forsira da jemljemo še pripravke oz. izvelčke al kaj jaz vem kaj, ker s hrano ne dobiš vse. No nekaj bom tud od nje vzela, vse pa itak ne, ker mi pač ne ustreza.

ZDaj sem si kooooončno kupila uno uro ko ti srčni utrip meri pa kalorije, pa kolk cajta telovadiš pa to in je prav fajn ampak preden sem pogruntala kako si to gor naštimat in da je treba paske namazat z gelom ali vodo je traaaaajal in včeraj sem kr žalostna ugotovila da sem telovadla 57 min in porabila samo 123 kalorij, sem misla da jih najmanj 300, pa tako lahko naštimaš utrip pod katerega ti naj ne pade in ne preseže, ker baje da se samo pri 60-70% max. utripa porabljajo maščobe, če to presežeš se maščobe ne porabljajo ker je to že aneirobni trening, to pomeni da celice ne dobivajo kisika, če pa si v tem okviru pa je to aerobni trening, ki je pri izgubi maščobe najbolj učinkovit. Tako fajn je ko ti piska ko delaš premal intenzivnuser posted image Pa moram rečt da me je kr spodbujal da sem bila bol aktivna, kar drugače ko še nisem imela te ure nisem bila tako.

Sem pa včeraj imela mal očiščevalnega dneva sem jedla le sadje in zelenjavo, no 1 jogurt z 0,1% maščobe sem si privoščila in notri stresla semena in lešnike, ker rabim tud beljakovine, sem pač v nedeljo tu mač grešila, je bil piknik in bograč, no sej ribice tud ampak peciva na tone, ki se mu pa ne morem upret.

Mejte se in pridne bodite




_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
   RE: Montignac
10.7.2007 20:27:29   
simonka
Pozdravljeni.

Pridružuje se vam še ena debela vesela deklica.

Sem štiri mesece po porodu in se bojujem z odvečnimi kg. Zredila sem se za 46 kg in sem trenutno na 91kg in to po enem tednu te naše dietke.  Tudi ppri prvi nosečnosti sem se zredila čez 40 kg in sem v dveh letih spet prišla na mojih 60 kg. Tudi sedaj je moja želja  nekje med 60 in 70 kg kar bo kar ok pri mojih 180cm. Verjetno že veste ampak vseeno, obstaja tudi knjiga MONTIGNACOVI recepti in jedliniki.
 
Upam, da se bomo spodbujali in delili nasvete.

Pozdravček od že malo lačne

_____________________________

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
   RE: Montignac
10.7.2007 23:02:50   
rainbow
čer!

se še malo jaz javim, ker se spet malo trudim držat se naše metodeuser posted image

Pozdrav Simonkauser posted image , in user posted image

Dulci pa uživa v barceloni, kak fajnuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem trenutno čokolado zamenjala za arašideuser posted image user posted image , vsaj nekaj; moram malo pobrskat nazaj po straneh za kakšne fajn recepte, ker nimam več idej, kaj naj kuham, da bo po Montignacu, pa da bosta moji frčafeli tudi jedli.

Puncica, ful te občudujem, da si tak navdušena nad vadbouser posted image user posted image user posted image , jaz ne delam popolnoma nič konkretnega, razen občasnega kolesarjenja. čakam na jesen.

punce, pridne bit, pa lahko nočuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Tudi kot s.p. lahko prejemate denarno soci...
Pri izračunu dohodka iz dejavnosti za določanje upravičenosti do denarne socialne pomoči je pomembno, ali v času vložitv...




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?