|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  277 278 [279] 280 281   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke2006
7.7.2007 21:59:11   
rija
Taši, taši, taši...kje se potepaš user posted image

...vox populi...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 6951
7.7.2007 22:05:12   
lonja
Rija, zdele je pa res čis prezgodaj, da bi Taši tu gor visela. Prid čez ene dve uri. PO mojem ni še nič z našo Taši, sva se včeri zmenili, da počaka do mojga rojstnega dneva.

Rija, tebi pa že zdele, ISKRENE ČESTITKE, zapili bomo pa dogodek, takoj ko se vidimo. Bova kar skupaj!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6952
7.7.2007 22:13:16   
rija
Ja, se grem zdaj namakat, ker sem cela prešvicana danes od žretja in piknikovanja user posted image

Pa pridem pozneje pogledat, če bo Jure čagal z mano user posted image user posted image

Lonja: hvala...ker sva tak malo narazen, bova morale res skupaj zapiti user posted image  samo jaz ga ne nesem več glih dosti user posted image  sem čisto iz forme....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 6953
7.7.2007 22:15:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

Rija, zdele je pa res čis prezgodaj, da bi Taši tu gor visela.

user posted image user posted image user posted image Skor ja. Takle cajt pridem ali pa eno uro kasneje, potem grem pa po vrsti po forumih. Dans sem hitro tukaj, ker drugje ni nič pametnega.user posted image
Mali me že zeza. Noče ven.user posted image Zdej pa da vidimo, s kom bo praznoval - z rijo ali z lonjo.user posted image

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6954
7.7.2007 22:16:48   
rija
Verjemi, da znam bajati user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6955
7.7.2007 22:23:12   
Anonimen
Sej ne vem, kaj to pomeni user posted image , ampak sklepam, da ga znaš na daljavo ven spravt.user posted image No, ti kar.user posted image
Zdaj grem pa pod tuš, pol bom pa malo tu, če se bo kateri čvekalo.user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 6956
7.7.2007 22:27:46   
liju
Alo!
Morala sem prit pogledat, če še je Taši doma v enem kosu?!user posted image user posted image user posted image  Ne vem kaj čaka ta vaš Jure?user posted image

Rija, tebi pa vse naj naj za tvojo roj. dnevno slavje!user posted image user posted image

Naš mali je pravi vragec. Zdaj zvečer sem ga slekla za tuširat, pa še ni hotel pod tuš in se je začel dret kot šoja, te pa sem ga pustila, sem mislila, da samo še pet minut in glej gauser posted image , se polula in pokaka na tla user posted image user posted image user posted image . Pol pa bi še on figurice delal iz drekca, jaz sem mislila, da me bo kap.user posted image user posted image
Joj, joj, kaj se ne bojo še spomnili ti naši mladički?

Slikice, pa so prav fantastične od vseh (Anže, Špela, Iza , Vladimir, Manca)user posted image user posted image user posted image  Prav lepo je videt, ko pripopate kakšno slikico!
Moram se tudi jaz počasi potrudit in kakšno nalimat!

Nič, grem zdaj spat, če bo le naš divjakec zaspal, namreč še bedi.user posted image

Lahko noč!

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6957
7.7.2007 22:39:55   
renan
liju: kakci so res zanimivi. vladimir je enkrat roko v kos v pokakano plenico porinil in jo dal v usta. me je tudi skoraj kap.user posted image

zdaj pa grem spat...

lahko noc,
renan

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 6958
7.7.2007 22:43:28   
rija
Evo mene stuširana, dišeča, njami user posted image

Liju: crknem od smeha user posted image user posted image user posted image  figurice iz drekca user posted image user posted image user posted image  saj naš je že tudi naredil formo vivo na galeriji user posted image  samo jo je pustil neobdelano user posted image  očitno nima modelarske žilice....je pa zasmradil celo bajto user posted image  taki mali drekec pa tak smrdi

Naš mali pa je danes cel dan norel z mladim kužkom, ki ga ima naša stara mama.....in zopet ljubezen na drugi pogled user posted image  pes pa mu je dovolil celo, da mu je rival prste v očesa user posted image  in še bolj rinil v njega, pes v tila namreč....je pa taki cufek, da se zaljubiš...user posted image ,

...vox populi...

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 6959
7.7.2007 23:13:58   
liju
Naš mali je res ustvarjalni tip, v avatarju lahko pogledate, kako on ustvarja umetnine z kremo za ritko.user posted image user posted image user posted image
Jaz sem bila v službi, ati in mali pa v bolniški in glej ga našegauser posted image , kaj si vse ne izmisli. Od takrat dalje, moram ko ga previjam mu dat pikico kreme na prst, da se on maže .user posted image user posted image user posted image
lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6960
8.7.2007 0:32:25   
Anonimen
Sem obljubila fotke mojega bušija. Prejle sem se spomnila, da bi ga blo fajn dokumentirat, preden rodim user posted image . To nosečnost ga namreč sploh nisem nič.user posted image  No, tukaj sta dve fotki. Od strani in od spredaj.

user posted image

user posted image

Saj ni čudno, da je koža popokala, ko je tako ogromen. Špelo je zdržal, Jureta pa ne.
Ampak, če me vidiš v živo, še huje izgleda.user posted image  Lahko Tinka potrdi.

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 6961
8.7.2007 9:24:17   
renan
dobro jutro!

nas mali ze dva dni postavlja rekord v spanju, vceraj je spal do 9.20, danes pa se ne vem, do kdaj.user posted image

tasonka: tvoj trebuh je pa prava limuzina. ni cudno, da jure noce ven.user posted image

lepo nedeljo vsem,
renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6962
8.7.2007 13:56:36   
alenkica
Sem že upala, da bom brala, da se je Jure rodil. Očitno Jureti radi zamujajo. Naš je zamujal kar 8 dni. user posted image user posted image

No, Taši, upam da boš jutri že mamica user posted image .

Naš Jure pa zdaj tri dni sam zaspi v pojstli. Ko je zaspan, me prime za roko in me pelje do sobe, kjer se uleže kar na našo posteljo. Potem ga božama lai pojem in v par minutkah zaspi. Se mi zdi tako fajn, ker je res težak, da ga pestvam in še hodim z njim.

Spet prihaja en zobek ven.

V pet. pa se je ful udaril v ustnico, mu je prav kri tekla in je kar precej časa jokal. To je bilo prvič, da se je prav do krvi ranil, se mi je kar srce trgalo, ko je tako jokal. user posted image user posted image

Kje je pa Myflower, pa Kornelija? Že zelo dolgo ju ni bilo tle gor.

Čestitke vse za fotke, sploh tvoje Tašonka, ker ne vem če sem videla že kako Špelino slikico.

No, jaz pa predlagam, da bi naredile spet en album, tako kot na začetku: slikico naše družinice, ali pa vsaj otroka in mame. Vsaka bi dala eno in bi imeli tako lepo vse na kupu, da si malo predstavljamo o kom govorimo.

Ste za? Bi ga jaz naredila. user posted image

Lep vikend vsem skupaj!!!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 6963
8.7.2007 20:16:37   
renan
pozdravljene!

mi smo se pa danes cel dan potepali. smo sli na eno izletnisko kmetijo na kosilo in smo mislili malo ostati tam, da bi se vladimir igral. imajo mini zivalski vrt in se otrosko igrisce. premislili smo si, ker je bilo tako vroce, da je nasa zaba se v senci komaj zdrzala. potem smo se odpravili na sljeme, da bi se ohladili, pa smo zasli in se vozili skozi gozd po strmi makadamski cesti. se dobro, da je vladimir spal, ker bi zagotovo obcutil najin strah. se dobro, da smo nekako nasli asfaltirano cesto in civilizacijo, in da je moja thalia brez problema prisopihala po hribu navzgor.

alenkica: meni je prav, ce naredis album..

lp, renan

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 6964
8.7.2007 20:51:47   
bobika
Taši! UUUuuuuu kak trebuh user posted image
Sedaj pa res roditi. 7.7 je mimo, vikend tudi. Sedaj pa res nestrpno čakamo novičke!
Alenkica: men je tudi prav, če narediš album.
JAz tudi čakam, kdaj si bo manca zmislila in hotela sama spat. Je nen nosim več, moram pa biti zraven nje in jo po ritki dokler ne zaspi.
Renan: nam se pogosto dogaja, da malo zaidemo iz poti user posted image Je to naša prava pustolovščina že user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 6965
8.7.2007 21:33:13   
rija
taši user posted image

...vox populi...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 6966
8.7.2007 21:48:40   
srečica
Halo, halo

Da se na hitro javim. Kako ste? Ste imeli lep vikend?

Imam občutek, da je Taši šla rodit. Pa ve?

Alenkica user posted image user posted image user posted image  se strinjam za skupen album. Bravo. Ti samo povej kam pošljemo slikice. Super.

ANže je dobil že vse štiri 5. Tako, da ima zdaj že 12 zobkov.

Papa

Darja

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 6967
8.7.2007 21:54:58   
lonja
TAŠI, TAŠI, TAŠI.... Čakamo novičke....

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 6968
8.7.2007 22:02:25   
rija
lonja, sem mislila, da ti špelo paziš user posted image

...vox populi...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 6969
8.7.2007 22:11:47   
Anonimen
Ku ku, še sem tu.user posted image Jaz pomoje malemu preveč plodovnico cukram, pa zato noče ven.user posted image Ker vsak dan ziher kaj sladkega pojem.

Rija, slabo gre tebi tole bajanje!user posted image Nič ne bosta feštala skupaj očitno. Drugače pa vsaj tebi VSE NAJBOLJŠE, DRAGA MOJA!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da si lepo praznovala!

Danes sem celo malo "tekala" (če temu lahko rečeš tako) po igrišču. Zvečer, ko se je za silo shladilo, smo šli tjale čez cesto k šoli in vrtcu na igrišče, pa sva še žogo s sabo vzela in sva mal metala na koš in si podajala, Špela se je pa s kamenčki igrala (ko se je tobogana naveličala) in sem kar laufala za tisto žogo. Pa da vidmo, če me bo ponoči pognalo ali bom dočakala jutrišnji pregled.user posted image Saj strah me je ko svinja it rodit, samo trebuha mam pa res že dost. Sej je očitno, zakaj.user posted image
Btw, renan, odlična ugotovitev, da je kot limuzina.user posted image Ful sem se nasmejala.user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 6970
8.7.2007 22:24:31   
ajdaN
Rija - VSE NAJBOLJŠEEEEEEEE!!!!

Samo na hitrico, potem šibam spat.

Novega nič! Lovro je čvekast 100/h. Postal je totalen odvisnik od dudeuser posted image .Cel ljubi dan se dere düda. Dobesedno s preglasom reče duda! Ma če ne slišm te besede 1000x dnevnouser posted image .

Anči nam je spet prespala noč - 12huser posted image . PA bi še spala, ampak sem jo prenesla iz dnevne nazaj v spalnico, ker sva midva vstala. Pol se je pa predramila in začela veselo roko cuzatuser posted image .

Srečica a si ti sigurna da je ANže dobil peticeuser posted image ?! Lovro ima 16 zob že par mesecev, pa tudi pri peticah je imel kakšen teden vse zatečeno, ampak zdaj ne duha ne sluha o njih.

TAši pejd že rodit no - smo že vse ostale fuuul nestrpne, pa navijamo, pa držimo pesti, ti pa nč! user posted image

No to bi bilo pa to - čau!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6971
8.7.2007 22:58:58   
bobika
RIJA VSE NAJBOLJŠE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
AjdaN: ma tvoji otroci so pa pravi zaspanci user posted image Kar tako naprej! Je pa MAnca v tem tednu ko je bila malo bolana tudi postala odvisnica od dude. Prej jo imela samo za spanje,sedaj pa nonstop. Še pri hrani jo želi, pa ji ne dovolim (se včasih prav histerično joče za njo)
Taši: sem se nasmejali tvoji telovadbi. Si kar ne predstavljam tvoje "limuzine" kako se premika po igrišču user posted image user posted image user posted image user posted image
Glej, da nam čimprej javiš, ko boš rodila. Stiskam pesti in mislim na vas, da bo vse čimhitreje in uspešno potekalo.
Prav zaradi tebe zelo pogosto čekiram forum user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 6972
9.7.2007 0:00:34   
Kornelija
user posted image user posted image user posted image RIJA VSE  NAJ NAJ, VELIKO ZDRAVJA IN LJUBEZNI MED TVOJIMA NAJDRAŽJIMA TI ŽELIM IZ SRCA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 6973
9.7.2007 0:08:29   
rija
Ja, zdaj pa sem žalostna, da ne bova z Juretom skupaj feštala user posted image  No, mogoče pa bo mela Lonja več sreče user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za lepe želje user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6974
9.7.2007 0:14:11   
rija
Ne vem, če se bom še danes zjutraj kaj javila: držte pesti, da bo z našim mladičkom vse ok. Greva namreč v MB na EEG.....upam, da mu ga bodo sploh lahko naredili, glede na to, da mora biti 20 minut pri miru user posted image  z tistimi čepki na glavi.

Po moje misija nemogoče user posted image

...vox populi...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  277 278 [279] 280 281   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  277 278 [279] 280 281   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako kupiti popolno darilo za praznike?
Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?