|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  275 276 [277] 278 279   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke2006
4.7.2007 12:19:50   
Anonimen
No, ste spet naklofale, madonca, bo dans čtiva.user posted image Men tamala nagaja zraven, pa ful počas tipkam.user posted image

Tinka, ja, moj trebuh je pa res ekstra kategorija.user posted image Mene dejansko že kakšna dva meseca rodi  pošiljajo, ker po velikosti sklepajo, da bi morala že zdavnaj rodit ali imam pa dvojčke.user posted image
Ta teden se pa res veliko lažje živi, ker se je osvežilo. Ko bi le še en čas ostalo takole.

Aja, srečica, tud mi smo še daleč od sklanjanja, ker ne zna nič povedat, kar bi lahko sklanjala.user posted image Zdaj so vsi, ki so ji všeč, mami (tudi oči in soseda pa kakšna teta na cesti, ki se ji ful dopade user posted image ), pa sosedovo punčko zna poklicat po imenu (Nina), pa babi zna rečt in žabi (tko jo ljubkovalno kličeva user posted image ), potem se pa že konča.

No, zdej jo grem pa dat spat.user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 6901
4.7.2007 12:34:20   
srečica
Hvala za pohvale glede slik.

Tašonka hitro se še slikaj in pokaži slikice s trbuhom. Me prav zanima kako izgledaš?

Tinkamiška lepo se imejte na dopustu. Pa Rahelca vi tudi. Kdaj greste?

Sem še kaj pozabila? Verjeno sem.

Lepo se imejte,

Darja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6902
4.7.2007 12:48:50   
Anonimen
Sem prej pozabila povedat, da sva se včeraj odločila, da bova septembra Špelo vpisala na "telovadbo" za takele malčke, kot so naši. Glede na to, da gre v vrtec šele čez eno leto,pogreša pa otroke in gibanje, jo bova vpisala v poseben program za ta mičkene, samo še ne veva, a naj jo dava 1x ali 2x tedensko. Imajo pa skupine od 1-2 leti in od 2-3 leta. No, potem tudi za starejše otroke, ampak tisti program je pa sploh že naprednejši. Skratka, toliko, da bo tamala malo v družbi, da se bojo igrali, spoznavali telo in razvijali koordinacijo in motoriko... in seveda uživali.user posted image

< Sporočilo je popravil Tašonka -- 4.7.2007 12:49:43 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6903
4.7.2007 12:54:41   
lonja
Taši, kje pa je ta telovadba? Jaz bi tudi Ajdo z veseljem vpisala kam k telovadbi, da ne bo taka nerdoa kot jaz, ko sem vedno cvikala, ko je blo treba čez kozo skakat pri telovadbi. Mi je morala mami vedno opravičilo pisat...

Imam pa še en predlog, kaj ko bi enkrat naredili eno vseslovenskosrečanje naših januarčkov (oziroma prešvercanih decembrčkov). Enkrat po dopustih, v septembru npr? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6904
4.7.2007 13:07:24   
pikica*
Tašonka, mene tudi zanima tale telovadba za malčke. Vsaka informacija bo dobrodošlauser posted image .

Ena je spraševala glede kreme za sončenje. Zadnjič sem listala eno revijo VIP (junijsko) in je bila not primerjava krem za sončenje za otroke. V oči mi je padla Lidlova krema, ki je bila na drugem mestu (ne spomnim se, katera je bila taprva), predvsem pa me je presenetilo, da je bila ocenjena bistveno bolje kot npr. od Vichya. Mogoče kateri ta informacija pride prav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6905
4.7.2007 13:23:32   
Anonimen
Lonja in pikica*, v Šiški je, Športno društvo GIB, mislim, da je to una telovadnica ob Drenikovi (se mi zdi), ko greš od Celovške proti Dunajski, jo imaš na levi. Vtipkajta v google GIB in bo prvo vrglo ven to športno društvo, pa si malo preberita.user posted image Mi bomo zelo veseli, če bomo imeli še kako poznano družbo (no, s pikico* & family se moramo še spoznat user posted image )!user posted image

Evo, sem vama kar sama poiskala link: http://www.gib-sport.com/otroska_vadba/programi/

IZVIRNO SPOROČILO: lonja

Imam pa še en predlog, kaj ko bi enkrat naredili eno vseslovenskosrečanje naših januarčkov (oziroma prešvercanih decembrčkov). Enkrat po dopustih, v septembru npr? 

Jaz sem za, samo jaz bom še enega julijčka prešvercala zraven.user posted image

< Sporočilo je popravil Tašonka -- 4.7.2007 13:24:29 >

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6906
4.7.2007 13:31:46   
pikica*
Tole je pa res zanimivo. Po moje se bomo kar odločili. Družba bo pa tudi nam prišla pravuser posted image .

Kar se srečanja tiče sem pa za. Tudi jaz bom švercala, ampak še v trebuhuuser posted image . Itak je pa lonja rekla,da  velja tudi za decembrčke in glede na to, da ni pripisala letnice, pašemo notuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6907
4.7.2007 13:32:19   
Anonimen
Gib je na Drenikovi ja - tik pred Celovsko, okrog je pa zelena ograja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6908
4.7.2007 13:53:36   
tinkamiška
U babe kolk dans čvekateuser posted image , je treba tale dež opravičit jauser posted image

Tudi midva bova Izo vpisala k telovadbi, pri nac v Ce ni veliko izbire. Malo še kolebam med telovadbo in glasbenim vrtcem, ker je iza taka migica in rada pleše in poje, se ne morem odločit. Midva jo bova zaenkrat kr 1x tedensko angažirala, ker bo hodila tudi v vrtec, pa da ne bi bilo preveč...

Tudi jst sme za srečanjeuser posted image user posted image user posted image upam, da bom jst tudi kej švercalauser posted image user posted image user posted image eh se malo hecamuser posted image

Iza spi, pa mam malo časa, spakirala sm na približno.

Bobika, sej ne mislim veliko igrač s sabo nosit, ampak brez tistih, ki jih ma v postlci pa ne greuser posted image , pa kakšno knjigico bom s sabo vzela, pa dojenček gre z nami, pa vrtiljak. Kanglico pa kar paše zraven, bomo pa kr dol kupili.

Sem pa zadnjič na Pagu kupila take lušne copatke za v vodo za Izo, take surferske in so res super. Jih nataknem, ko pridemo na plažo in lahko z njimi po kamenčkih caplja in gre v vodouser posted image

No grem še malo pošnofat po RR...

Srečica hvalauser posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6909
4.7.2007 15:52:21   
Rahelca
Tinkamiška: resnično je dež kriv za tale čvek. V Ljubljani je 12 stopinj!!!! Jaz bom zmrznila. Kje se pa kupi sončne kreme od dr. ? Mislim, da sem jih videla v Sanolaborju? Meni se zdi, da bi Izi bilo bolj všeč na glasbeni

Pikica, jaz sem spraševala za sončne kreme. Ful me čudi, da je Lidlova krema sploh na lestvici. Pa ne vem zakaj me čudi.

Sem hotela še ful napisati, pa me pridejo iskat. Jutri dalje.....

Neposredna povezava do sporočila: 6910
4.7.2007 21:20:56   
rija
čveke ene....me cel dan ni gor, pa mam kaj za brat....user posted image

kaj bi šele bilo, če bi živele na Irskem? user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 6911
4.7.2007 21:53:47   
lifcsi
Pozdravljene gospe in gospodične, se me še spomnite?

user posted image

user posted image

Vmes, ko sem vas le brala se je naša Tara prelevila v umetnico: poje svoje pesmice user posted image , pleše in riše cele dneve, ko šprica vrtec - naša situacija je zelo podobna Rahelcini, le da nismo "hudo" bolani.

Mi bi jo tudi morali malo vključiti v program razgibaivanja, ker poleg nje se pa res komot pije kava.

Izgovarja le prvi zlog beseduser posted image , razume pa domala vse, kar ji rečemo (če seveda hoče).

Ima izbočen trebušček, kar kaže na 11,5 kg.

Bobika pikice z mozoljčkom na sredini so znak alergije, po mnenu našega P.

Tašonka kar pogumno (jaz ti pa pri dihanju ne bi mogla pomagati, ker švinglam, mi je rekla babica - ne vem "dihati", zato pa je A toliko bolj glasno dihal, da se mene ni slišalouser posted image )

Tinkamiška - lepo dopustujte - mi bomo šele konec avgusta, če naju s Taro moja mami prej ne spakira kam.user posted image

Potrudila se vam bom večkrat pridružiti pri čvekanjuuser posted image  (sicer pa ob večerih pišem prošnje za LJ )

Lepo bodite

Livija 

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6912
4.7.2007 22:02:17   
srečica
POzdravljene

Evo punce spet mi je uspelo prilepit nekaj slikic.
Lifci lepe slikice, čudovita je tvoja punčka. . Lepo da si se javla po dolgem času.

Anže z novo frizuro

user posted image

Tako pa je danes Anže čofotal po luži, ko je deževalo
user posted image

Sexi šofer

user posted image

pa še ena resna
user posted image

Lepo ajajte,

Darja

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 6913
4.7.2007 22:02:37   
tinkamiška
Holja babikeuser posted image

Sem vam prišla rečt nasvidenje, ampak malo še pa moram pokomentiratuser posted image

Lifcsi, kakšno lepo pupo imaš!!! Tako dolgo je nisem vidla in je tako zelo "odrasla"...kako čas beži....Res je že čas, da se spet kej srečamouser posted image

Rijauser posted image

Rahelca, pri nas je blo pa 13 stopinj, ampak jutri bo menda že malo toplje, vikend pa bi naj bil spet topel in lep...

No malo sem še morala poklepetat, zdej pa grem še tuhtat, če smo kej pozabili...

Lepo se imejte in se javim, ko pridemo nazajuser posted image

user posted image Tinka

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 6914
4.7.2007 22:03:31   
tinkamiška
Srečica, res pašeju anžetu kratki lasjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6915
4.7.2007 22:20:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija
kaj bi šele bilo, če bi živele na Irskem? user posted image user posted image user posted image

RR bi se sesula.user posted image Strežnik ne bi prenesel.user posted image

Lifcsi, kaka krasna pupa!user posted image Prava damica je!
Ja, saj jaz tudi nisem ziher, če znam dihat. Prvič mi ni šlo najbolje.user posted image
Držim pesti za službo v Lj.user posted image

Srečica, Anžetu pa res bolj pašejo kratki lasje.user posted image

Tinka
, bon voyage!user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 6916
5.7.2007 10:31:36   
renan
pozdravljene!

vceraj ste mi naredile luste s telovadbo za malcke v lj, pa sem malo brskala po internetu in naletela na igralnico za najmlajse v sklopu ene knjiznice tu v zg. poleti se otroci tam igrajo 2x na teden po eno uro in samo 3 tramvajske postaje je oddaljena od nas. sem presrecna zaradi tega, ker bo vladimir koncno dobil priloznost za socializacijo med vrstniki.

lifsci: lepo, da si se spet javila in pokazala svojo lepoticko.user posted image

upam, da se boste se danes kaj javljale, ceprav ni dezja.user posted image

lp, renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6917
5.7.2007 11:44:00   
Anonimen
No, jaz se že javljam, samo ne vem, kaj bi napisala. user posted image Bom pa tekom dneva poskusila nalimat dve slikici od Špele in Ize, ki je bila na obisku predvčerajšnjim.user posted image

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 6918
5.7.2007 11:58:15   
Anonimen
No, pa da vidim, če mi bo uspelo. Nisem glih največji talent za tole, pa še upam, da so sploh dovolj majhne, da ne bom kregana. user posted image

Tukaj se igrata na Špelini novi pojstli:

Tukaj pa se valjata po najini pojstli. Sta se režali kot nori cel čas.user posted image  

< Sporočilo je popravil katrin -- 5.7.2007 18:11:26 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6919
5.7.2007 12:02:47   
Anonimen
Hja, itak, da sta preveliki.user posted image  Ribica... sorry.user posted image  Help!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6920
5.7.2007 12:24:32   
renan
joj, kako lepi puncki...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6921
5.7.2007 12:55:20   
pikica*
U, kakšna cukrauser posted image . Vidim, da je Špela približno podobne sorte (kar se kodrov tiče) kot naša Zoja. Mali bckiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6922
5.7.2007 13:28:57   
bobika
Super, fantastične slikice od vseh malčkov!
Anže: pravi korenjak. Zelo lepo mu pašejo kratki laseki user posted image
Tara: joj, kako si pa ti odrasla postala user posted image Se je kar nisem mogla nagledati, mi je čisto drugačna kot je bila na srečanju. Prava mala lepotička. Pa tako z umetnostjo se ona ukvarja user posted image
Tebe sem parkrat videla, da si brala, pa se nisi nič oglasila. Kako je pri vas in z vašo selitvijo? ste že v ljubjani?
Veliko uspeha pri iskanju službe!
Špela in Iza: kakšni frajlici. Obe imata zelo lepe laske user posted image . Sta morali biti zanimivi, ko sta se tako valjali po postelji in se režali.

Sedaj ste še pa meni naredili lušte s telovadbo za otroke. Pri nas so od tretjega leta dalje organizirane plesne vaje v vrtcu.  Za druga miganja pa ne vem, se bom morala pozanimati. Drugače jo imam pa namene voziti se kopati v jeseni, ko bodo v bližini nas odprli plavalni športni center.

Krema za sončenje: eucerin 40 (baje je najboljša)

Lepo bodite!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 6923
5.7.2007 14:22:42   
bobika
Sem pozabila poedati, da smo mi končno dobili 5 zobek. Danes sem ji natipala zgornjo desno štirico user posted image . Vmes pa nič user posted image . Mi je čudno, ker ima dvojkice že lep čas tako nabrekle pa nič iz njih.

Ovnica78; Kje si? Kako kaj priprave na poroko? Si že kaj nervozna, ko se bliža vajin danD? Javi se nam kaj? Mene firbec matra user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 6924
5.7.2007 15:42:44   
fiona apple
Hoj,
da se malo oglasim- nimam v službi preveč časa...
Nisem uspela vsega za nazaj preprat, tako da v istvu ne vem o čem vse se pogovarjate. Sem pa zasledila, da so spet aktualne mere naših malčkov- ja sedaj so se pričeli sistematski pregledi pri enem letu in pol in se naši otročki spet tehtajo in merijo...
Ela ma tut težo kar nizko 10 kg, ampak sploh ne zgleda suha, menui se zdi kar velika in močna punčka- mogoče zato, ker ma bolj okrogel obrazek.

Govori že kar nekaj, ampak smo še daleč od sklanjanja. Je pa Ela zlo miren otrok z groznim rešpektom do tujcev. Če koga ne pozna, gleda v tla, nič ne govori ali pa čisto potiho- meni na uho...

Tašonka: a vi rečete žabi babi, no pri nas tut Ela rine b v besede: riba je biba. Kakšne kodre ima vaša Špela. A ima kdo od vaju z možem tako lepe lase? Ela je še vedno bolj kot ne gologlava- no malo puha ima po glavi in to je to.NE VEM CE MI BO PONOVNO USPELO OGLASIT preden greš rodit, zato ti že zdaj zaželim čim hitrejši porod in seveda da bi vse bilo tako kot mora. A si se potem odločila za lj- men se zdi, da sem nekje to ujela? Jaz če sem iskrena- men tut ni to, da sem samo št. tako pomembno, kot pa kakovostna oskrba. Če se karkoli zakomplicira, če v lj. ne bodo razvozlali, nikjer ne bodo... Je pa šit, ker v lj. ni epiduralneuser posted image - nočem še enkrat umetnih popadkov v žilo in tistega drmanja.

Vsi malčki Tara, Iza Špela in Anže so ful luštni. ista slika, ko je Anže v peskovniku s puranom je pa fenomenalna- sem skor dol padla od smeha- po moje kbi jo lahko na frucografijo poslali in bi dobil za eno leto soka...

če so v tekstu napake in seveda definitivno so, ker tipkam tolk hiter, ker se mi mudi po malo , pa mal zažimite...

lp/petra

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 6925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  275 276 [277] 278 279   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  275 276 [277] 278 279   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Kako kupiti popolno darilo za praznike?
Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...

čokolafda
bibica1

kakšno čokolado najraj jeste??????????????'

milka (80%)

gorenjka (14%)

dorina (4%)

figaro (2%)

Število vseh glasov: 207

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!