|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
5.7.2007 7:20:07   
Pikica pokica
Aljab- v torek sem bila v protibolečinski, saj naj bi se dobila z anestezistom in čakala kot nora. Nikjer nikogar user posted image . Kasneje sem poklicala po telefonu in se je oglasila tel. tajnica, da imajo zdaj naročanja v sredo med 12 in 14 uro, tako da sem poklicala naslednji dan. Potem pa... razočaranje. Sestra mi je povedala, da so v Ce bolnici 4 anestezisti, ampak čez poletje delata le dva. EA po novem ni več 24 ur možna pač pa le v času, ko sta ta dva v službi in imata čas. ( nista zasedena). Tudi računajo jo več ne ( prej starih 40.000 sit). Je pa rekla, da sta vseeno pripravljena lajšati bolečine pri porodnicah in da naj kar povem, ko pridem rodit, da bi rada EA in bodo videli, kaj lahko naredijo oz. če bo kdo lahko prišel. Sicer pa je rekla, da sta nekje na gineko. pustila na oglasni deski svoji gsm št. da jih lahko pokličemo že prej, ampak jaz tega nisem našla :(((user posted image .
Očitno mi ne preostane drugega, kot da avgusta začnem hoditi na akupunkturo in upam, da bo kaj delovala user posted image .

Nefretiti, moja sestrična je nosečniški pas  kupila v la vie, ampak te trgovine zdaj ni več v CE. Sem pa videla reklamni plakat na Arielu, torej jih po vsej verjetnosti imajo tam. 
Je pa res, da se mora nastaviti okoli medeničnih kosti, vzadaj pa za križ, ampak moj trebuj je tako nizko, da mi ga že s tem tako prav fajn gor drži. Verjetno je čisto odvisno od tega, kako nosiš otroka.  SE PA RES TAKO FAJN Z NJIM POČUTIM.

Tako, zdaj pa še do konca spakiram in šibamo na morje - sicer le v Novigrad, ampak bolje kot nič.

Pozdravček vsem, pa ne napisat preveč v enem tednu, da ne bom spet tri dni brala za nazaj user posted image user posted image user posted image .

PA PA

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 5301
5.7.2007 9:23:56   
guppy
user posted image
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
27.8. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

28.8. surya (28), 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna
1.9. CUKRČEK (28), 2n (dvojčki), ok. Vrhnike --> Lj. user posted image
1.9. guppy (26), 1n (dvojčki), Lj --> Lj user posted image +user posted image
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image    
1.9. Lili17

1.9. Sarah + zmaj (25 + 27), 1n, Lj. --> Lj. user posted image Tim
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab, 1n, --> Celje user posted image

3.9. Mokka1 (27), 1n, Ruše --> LJ user posted image
4.9. bodoča (24), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n user posted image
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna user posted image

5.9. Mateja82 (25), 2n, Celje --> Celje user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image  
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Lj. --> Lj. user posted image Brina
7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (34), 3n, Maribor user posted image Matija

7.9. ajsika83 (24), 1n, okolica Lj --> Lj user posted image Pia
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj user posted image
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, Velenje

9.9. kaja__ (20), 1n, Ljubljana user posted image
9.9. ribica23 (24), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image   
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image Maša
11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
11.9. sandra85 (21), 1n, Portorož user posted image Enej
12.9. jst86, Škofja Loka --> Kranj
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan 

13.9. PBJ , 2n 
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško
15.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola user posted image Klara
16.9. cuma, 2n, Koper --> Izola user posted image Tinkara
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image Žana
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Po/Lj user posted image Lara
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj

20.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
20.9. mony79 (28), 1n, Primorska --> Šemp. pri Gorici user posted image Vid
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, M. Sobota --> M. Sobota user posted image Tiara/Alina 
22.9. nora (27), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image Lucija
23.9. dorotea (27), 1n, Primorska --> Šempeter user posted image Patricija
23.9. naja07
23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nova169, 1n, Velenje
24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image Žan

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slo. Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
30.9. taja83 (24), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, Kamnik --> Kranj user posted image David
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

V pričakovanju: 24user posted image , 20user posted image  in 16user posted image
------------------------------------------------------------

"SEPTEMBRSKE" MAMICE
(DP, nick, PDP, spol, ime, teža/dolžina)

user posted image

22.5. karin. (PDP 3.9.), user posted image Hope (610/32) + user posted image Elyse (750/35)
6.6. duc.20 + Maja (PDP 14.9.), user posted image Nike (810/36)

V toplem naročju staršev: 3user posted image
------------------------------------------------------------

DRUGE INFORMACIJE

SREČANJE SEPTEMBRK na Obali
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1615931

SEZNAM za novorojenčka
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1587468

NUJNA GINEKOLOŠKA POMOČ v Lj. porodnišnici
01 522 61 11

MATERINSKA ŠOLA v Izoli
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1621003

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5302
5.7.2007 9:28:44   
guppy
tajda, nič hudega, vsaj vsake toliko potem vidimo ta naš seznamček, če ga malo popravljam. Ti kar sporoči, če bo še kaj.

cumika, dobrodošla!! In čestitke ob vselitvi & priklopu!!!!

Punce moje...
včeraj zvečer je pa mene nekaj zvilo. Najprej kot prebavne težave, ampak nič od tega... Potem je šlo v križ... pa sva z možem ugotavljala a je možno, da me lumpi tako nizko in močno brca v obe strani.

Potem je šlo višje po hrbtu... in auuuu. Ko sem bila čisto pri miru, je bilo vse OK. Tisto sekundo, ko sem se premaknila (kaj češ, ti kolki me prisilijo) pa sem mislila, da imam igle čisto spodaj, v trebuhu. In tako celo noč. Okoli dveh zjutraj mi je postalo še slabo in sem letela bruhat... zdaj sem pa "kao" v redu, občasno še kaj špikne, drugače pa stanje popolnoma kontra včerajšnjem.

Kaj za vraga je bilo to....? user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5303
5.7.2007 9:42:46   
Anonimen
Guppy, tudi jaz sem se včeraj zvečer in ponoči zelo slabo počutila. Naša princeska se je preselila v "klet" - in ta selitev mene ZELO boli. Ni in ni se hotela umiriti. Kar naprej je brcala - tudi ponoči ni bilo miru. Zjutraj sem se zbudila kot cunja. Jaz vse skupaj pripisujem prehodu vremenske fronte, saj sem danes že boljše - me nič ne boli, ko hodim... Včeraj sem pa komaj prišla do WC in nazajuser posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5304
5.7.2007 11:45:52   
Anonimen
Živjo souser posted image .

Guppy in Žabonka: tudi jaz sem imela včeraj težave v tem smislu. Ful me je bolelo v sprednjem delu trebuha (in ne v križu), niso bili krči ali otrdevanje maternice, pač pa samo bolečina, ki je po eni uri minila. Danes mi je malo slabo, bolečine ni več. Sumim, da je razlog hrana. Upam da ni res kaj drugega.

Cukerček: zelo lepo hčerkico imaš. Zelo ti je podobna. Tale ideja o darilu od tamalih dveh je zelo dobra. Upam, da jo bomo imeli možnost prakticirati tudi pri nas doma user posted image .

Sem pa v Pikapolonici v Supernovi v Kranju naletela na zelo ugoden komplet za posteljico in si rekla, da vam moram povedat, če ga katera rabi in je v bližini Kranja. In sicer je v kompletu vzglavnik, odeja, blazine za okrog posteljice in ena rjuha, vse za 36 EUR. Podoben kompletek druge firme je stal 99 EUR. Pa ta, ki sem ga kupila je ful lep in še neutralne barve (rumene), drug je bil pa le roza. Skratka splača se ga kupiti, glede na to da so prevleke stale okrog 24 EUR. 

Sva mela v soboto malo akcijo in sva šla po trgovinah zaradi primerjave cen. Ugotovila sva, da se bo cunjice splačalo kupuvati v Mercatorju (Lumpi), ker je res ceneje. Se mi zdi pa BC v Kranju kar ugoden za tetra plenice, banjice, tudi cunjice. V Pikapolonici so cunjice kar drage. Skratka splača se gledat in okrog hodit. Zelo prišparaš.

Aja še misska: jaz bi na tvojem mestu šla bolj zgodaj, recimo ob 8.30 bi bila že tam in res milo prosila, da me vzamejo. Mislim, da imajo ob 11. uri menjavo zdravniki, vsaj za ambulanto kamor jaz hodim to velja. Pa ob 11.30 res zaključujejo, tko da se zna zgoditi da zvisiš. Je pa še bolje, če v Leonišče kar pokličeš. 

Tako. Bodite v cvetju in s čimmanj nosečniških težav,

T.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5305
5.7.2007 12:27:58   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja Lina

Cukerček: zelo lepo hčerkico imaš. Zelo ti je podobna.

Se ti zdi, da mi je podobna??? Potem bi morala dat zraven še kako sliko od mojega moža...bi takoj spremenila mnenjeuser posted image ker je čista kopija njega

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5306
5.7.2007 14:18:44   
katjuša79
Hoj!
Se že dolgo časa nisem oglasila. Vas nisem uspela prebrat v celoti, ker enostavno nimam časa, v enem mesecu pa se toliko nabere. Vidim, da imate podobne težave kot jaz. Mene že vse boli, energije nimam od nikoder, starejši sinek je kot žverca, vmes sma bila še v bolnišnici, pa še novo stanovanje čaka, da ga dokončno spravim vred. Hormoni me spravljajo ob živce, včasih bi skakala od veselja drugič pa sem prav depresivna, da sama sebe komaj prenašam. no nebom kar jamrala saj so tudi lepe stvari.
<vidim, da ste vse bolj ali manj že pripravile za svojeuser posted image . Mene še to vse čaka in bom to urejala ko pridemo iz morja. Večina imam že tako ali tako od starejšega sina tako da bomo naakupili še samo malenkosti.

mala za nabavo otroških stvari ti predlagam, da ne pretiravaš preveč ker lahko sproti vse dokupiš. Jaz sem pri prvem nabavla toliko stvari, nakoncu pa ugotovila da polovico tega sploh ne rabim in vrgla denar vstran. Čeprav so nekatere stvarce tako luštkane a nažalost čisto nič praktične. Tako kot so predhodnice pred mano napisale najbolj prav pridejo bodiji na preklop, kakšna lepa garniturca,nogavičke.... Tetra planic se kar veliko porabi (vsaj jaz sem jih), čeprav ni potrebno šroko povijanje (previjanje, dojenje, podiranje kupčka, umiivanje....). sicer pa boš vidla sama.

nefretiti pred dvema letoma se je nosečniški pas dal kupiti v lekarni-zeliščni prodajalni v Merkator centru v Celju. Če je še sedaj tako nevem, lahko pa greš pogledat.

Punce držite se, in potrpite še malo saj bomo kmalu drale naše sončke v naročju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5307
5.7.2007 14:28:40   
Anonimen
Zadnjič je ena spraševala za mere naših user posted image . Mi smo ravno z UZ, tako da je vse čist frišnouser posted image :
pri 30 6/7 je takole:
teža 1826g
velikost (približno) 40 cm
obseg trebuha 283
stegnenica 57,8
pa obrnila se je tudi žeuser posted image

(odgovor članu katjuša79)
  Neposredna povezava do sporočila: 5308
5.7.2007 14:57:04   
Anonimen
Moja malauser posted image pa je tak:
pri 30 2/7
obseg trebuhčka - 26,15 cm
obseg glavice - 7,96 cm
težka pa 1702 g

Na ostale podatke pa se ne spoznam. Vem pa, da je obrnjena dol že kar nekaj časa. Kolko pa meri v dolžino pa nimam pojma. Zdaj so že kar vlki tale naši mali user posted image . Jaz vedno dobim na UZ slikico oz. mi čist zmeraj dela UZ pa zraven tudi dobim slikico, tak, da mam zdaj že cel album.

A še je keri tak dolgcajt kot meniuser posted image , sploh ne vem kam se naj dam. Cel dan hodim iz dnevne v kuhno od tam pa v rač.sobo, še na netu več ne vem kaj naj gledam, tak mi je že brezvezen. No bo pa jutri bolje, pride mama po mene pa greva malo hodit okoli-malo v Mb v center, da grem malo med folk, drgač bom tu v stanovanju itak zasmrdela. Kolegic pa tu nimam nič, nikogar ne poznam, same neke stare babe so tu okoli po vrtovih. Spet jamram..no saj bo boljše, ko bo user posted image  na svetu, takrat pa bom jamrala, da mam premalo časa pa spet ne bo ok.

LP vsem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5309
5.7.2007 15:08:02   
guppy
Ojla,
evo, še popoldansko stanje.. Tiste igle v trebuhu so izginile, me pa precej boli okrog reber in pravkar sem zbruhala zajtrk. Vse je bilo v redu, dokler nisem šla gor in dol po stopnicah. Ufffa.

Upam, da gre samo za čuden položaj tamalih in da me ne čaka kakšno presenečenje v smislu odhoda v porodnišnico.

katjuša, res dobrodošla po dolgem času! Kar nekaj se nas je selilo ta mesec, tako da mislim, da te popolnoma razumemo.

Pozdrav od nas treh,
in čim manj nosečniških tegob...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5310
5.7.2007 15:23:27   
lemavrica
Ojla,

sem šla v Pikapolonico v LJ pogledat če imajo to znižano posteljnino in so jo imeli. Sem dala 39€ kar je še zmeri ugodno, glede na to koliko je to drugače drago.
Mene je tud včeraj ful želodec bolel in zvečer sem mogla it bruhat, pol je blo pa ok. Ker pred bruhanjem jme je pa kar peklo. Dones me tud med rebri manj boli.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5311
5.7.2007 15:31:48   
jst86
tanja lina hvala za info o kompletku,upam da bom šla že dons lahko gledat.user posted image
cukerček mala ti je res ful podobna!
guppy eno user posted image  !upam da se ti stanje umiri in ne bo treba še v P. aja glede seznamčka te lahko še jst malo zaposlimuser posted image -ko boš dopisovala lahko pri meni dodaš še starost-21 let in pa spol user posted image .

mi smo pa danes morje odjavli,ker se je kolegica malo odprla(oktoberka).stisnte pestke zanjo in njenega user posted image  še ve, da se nazaj zapre-v kar ne dvomim! tko da grem zdej na lov za ponudbami ki so še ostale-verjetno kak hoteluser posted image .

mala men je včasih dolgčas.ampak zato ker se mi ni treba več učit in kar ne vem kaj bi počela.komaj čakam vikende da sva z mojim več skupaj ker čez teden je vse bol švoh. ko bo user posted image  bomo pa itak jamrale,da nimamo časa zase-nikoli nam ni pravuser posted image .

mere mojega user posted image  pa tud jst sporočim v sredo ko ga bomo končno spet malo pogledaliuser posted image .

lepo se mejte pa veliko počivat!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5312
5.7.2007 15:33:28   
aljab
Mala jaz te popolnoma razumem. Bi z veseljem popazila kako malo žverco za kako urco, namesto vas mamic!user posted image Najhuje je k ne ves kaj bi s seboj. Moj ljubi je pa cele dneve v sluzbi, v Celju pa nimam nobene druzbe. Ce bi bla pri sestri, bi vsaj necake varvala......no zdaj sm se se jaz zjamrala.

Guppy upam, da bosta se mal noter zdrzala in da niso bli popadki. Si pa sploh ne predstavljam, kako to izgleda,...mene ze moja mala tako nabrca, da me vse boli, kaj sele ce sta not dva!!!!
Pikica Pokica hvala za informacije... ocitno bomo morale fejst dihat brez pomoci EA.
Mejte se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5313
5.7.2007 19:39:09   
sandra85
pozdravljeneuser posted image

joj,kaj sam našuser posted image  je tak lahekuser posted image  (1540g) pa je bil 17.5.na 3DUZ dosti težji kakor so bile povprečne mere za tisti teden... zakaj je zaj suhec?user posted image  
user posted image imate ve kej povečan apetit? js zlo malo jem, sej mi maternica stiska želodec in ne morem dosti pojest...silit se  tut ne morem, ki mi je pol slabo...pa zredila sem se dobrih 7kg. kar je vredu.

joj danes sem vozla po kopru po taki gužvi...je rekel inštruktor, da bova mal pohitela (ker sem že v 7. mesecu nosečnosti) in me je dal jutri vozit 2 uriuser posted image  (od 13h-15h)

no vse septemberke ste vabljene na piknik jutri ob 18h, ki bo pri naju domauser posted image

CUMA! veš kolko krat sem šudirala nate...?! preberi za nazaj,boš vidla user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 5314
5.7.2007 20:19:17   
Anonimen
sandra - saj bolje, da čim več voziš zdaj, da boš čim prej na koncu. Več kot boš noseča težje bo pa je verjetno bolje, da zdaj pohitiš.

Jaz mam apetit tak tak povečan, nič več ali manj kot prej. Če bi hotela bi lahko pojela ful ampak se v bistvu že celo nosečnost držim nazaj, saj, če se mimogrede vsaj malo spozabim se to na tehtnici že pozna. Največja moja napaka pa so itak sladkarije, zdaj jih nadomeščam že tri dni z nektarinami pa jih pojem do kakih 8 na dan. Pravijo pa, da če pričakuješ user posted image  maš ful želje po sladkem, to vsaj pri meni drži. Jaz sem pa zdaj že kar na devet plusa.

Lep večer vsem!

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 5315
5.7.2007 20:35:07   
CUKRČEK
Ojlauser posted image

Evo, zdaj moram pa tud jaz spet malo pojambrat.....pa ne zarad nosečnosti. Je danes imela hli sistematski pregled ob treh letih. In ji je pediatrinja dala napotnico za kardiologa, ker naj bi slišala šum na srčku in sumi na kako luknjicouser posted image Evo, spet ena stvar da se sekiram. Upam, da ugotovijo da ni nič na tem ali da vsaj ni kaj hudega.
Nikoli ni bila skoraj bolna in nič, zdaj pa touser posted image Pa še ravno sred dopustov je, tako da bomo najbrž čakali da pride na vrsto za kardiologa. Moram takoj jutri poklicat in jo prijavit.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5316
5.7.2007 20:35:18   
guppy
Še sem v enem kosu!! Po moje, da ni šlo za popadke, ker niso bili odvisni od časa ampak od mojih premikov. Danes sem se spet nabruhala, ampak vidim, da imate tudi druge podobne težave, tako da bo zgleda spet eden od normalnih pojavov nosečnosti. Še enkrat vsem hvala za lepe želje!

sandra, te ocene teže na UZ so itak bolj tako "za rezervo". Ravno danes sem se pogovarjala s kolegico, ki so ji v 32. tednu ocenili, da nosi približno 2700g težko pupiko, ki se je čez dva meseca rodila težka 2600g user posted image . To je zgleda vse bolj na približno. Sploh pa ni nujno, da imamo vse "povprečne" otroke. Se vidimo na pikniku!!! (v mislih)

jst, bom na naslednji strani popravila seznamček, da boš še ti posodobljena :)))

cukrček, sem šele zdaj videla tvoj post. Držim pesti, da bo vse OK in da čim prej pridete na vrsto!!

Bi še katera rada kaj spremenila na seznamu??

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5317
5.7.2007 23:14:34   
sandra85
guppy to pri tvoji kolegici so pa res čist mimo ustrelili! user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5318
6.7.2007 5:37:18   
jst86
sandra vse najboljše!!!user posted image

he he a sm prva?sem že zajtrk pojedla zdej pa pijem kavico pol pa delat.joj mi je že težko sedet ker me vse tiščiuser posted image  mali je pa tud že buden.

pa pa

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5319
6.7.2007 8:09:15   
Anonimen
Sandra - hvala za povabilo na piknik, samo mene vožnja tako utrudi pa še noge mi odrevenijo, če predolgo sedim v avtu... Vsekakor pa lepo praznujte in vse najboljšeuser posted image

Jaz grem pa danes v službo pospravit predale, mizo in računalnik. V ponedeljek pride moja zamenjavauser posted image

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 5320
6.7.2007 9:16:01   
aljab
Dobro jutro še od mene!
Sandra vse najboljše! Pa lepo praznuj!
Cukrček ne se preveč sekirat. okrog 30% otrok ima slišen nedolžen sistolni šum, ki približno po puberteti izzveni. Rečejo mu fiziološki.... Sploh če mala nima nobenih težav.... Boš videla, vse bo ok. Je pa res, da je fajn, da jo pogleda kardiolog, ker jo bo sicer na vsakem sistematskem drug zdravnik vprašal, če že ve da ma šum in da bi blo za raziskat.....

Guppy če ze popravljaš lohk še meni dodaš starost 27 in bivališče Celje. Hvala.
No lep dan vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5321
6.7.2007 9:19:05   
dorotea
Sandra,vse najnaj!user posted image in ne se sekirat, če so zmerli, da je mali lažji...ta teža je bolj tako okvirna...lohko se fajn zmotijo, ker predvidevajo težo po dolžinah in obsegih...le glej da ne bo največji!user posted image Sploh pa pravijo, da so primorski dojenčki večji...ne vem zakaj,ma menda je v povprečju res...upam, da naša ne bo okol 4 kg kot sestrina, al pa da bi vsaj glavco mela bolj majhnouser posted image , ker drugače se bom pa res fajn nadihala. Tud jaz bom brez EA.
Guppy in ostale, kaj se bo res začel že tisti težji del tretjega tromesečja. Ne se dat! dobro voljo vzdržavat! Pa spet večkrat po malem jest, da ne bo bruh, bruh. glede bolečin pa sem brez nasvetov, ker me tud moja mala pošteno zna zbrcat...takrat si poiščem najugodnejši položaj in sem čisto pri miru.
Cukrček, ne se preveč sekirat , veliko otrok ima male šume in ne povzročajo nikakršnih težav, še večim pa jih niti ne odkrijejo...lohko se luknjice tud same zaprejo...sam do kerga leta se pa ne spomnem...mogoče aljab ve. Drugače pa enouser posted image za tvojo malo in naj vidijo da je vse ok.
Pikica pokica, jaz grem pa v Maredo, sam gremo dostikrat blizu novega grada...mogoče se pa srečamo...pa se mi je itak že prejšnji teden zdelo, da vidim same nosečnice na morju...pa ene sve so imele ravno tako velik bušti kot jaz. Lahko pa je bila katera od vas? kdo bi vedel. No, uživaj!

Jaz pa sem včeraj kupla voziček!!!!Jupiiii!!! Kok sem vesela, tok je lep, rdeča berve, pa tok je fajn in oh in sploh. Sem kupla Teutonio mistral s v Avstriji in je res kvaliteten...no, naj se popravim mama je kupla in tatauser posted image ...jaz bi kupla verjetno kakega cenejšega, ker zdaj gledamo za vsak dinar...tolar...uf evro!user posted image
Bodte pridne ! Lep dan vam želim, čim manj bolečih brcik, sam une ta lepe nežne, pa nič slabosti in nič bruh bruh!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5322
6.7.2007 9:21:20   
dorotea
 No, vidiš cukrček, aljab je odgovorila, še preden sem utegnila post napisat do konca.user posted image
Kaj delate lepega?
Jaz se breskev, melon in lubenic nažiram, pa bom spet letala na wc.user posted image

< Sporočilo je popravil dorotea -- 6.7.2007 9:23:09 >

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 5323
6.7.2007 10:09:04   
Anonimen
sandra vse naj najuser posted image user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 5324
6.7.2007 10:09:36   
Anonimen
Sandra, vse najboljše za rojstni danuser posted image . Za težo pa se res ne sekiraj, važno da napreduje in nikoli ne primerjaj svojega user posted image  z drugimi, ker tudi odrasli nismo vsi po JUS-u, le kako naj bi bili user posted image .

Pri nas gradbena dela napredujejo, včeraj sva ponoči sestavila previjalno in je res zelo lepa in predvsem velika, ima zgornjo površino 85x75cm. Tako, da bo res dolgo časa držala. Danes je treba še montirat posteljo in stol za dojenje in je sobica končana, samo par dni še počakam za nalepit nalepke po zidih. Včeraj sva nalepla svetleče zvezdice po stropu in sta do danes že dve padli doluser posted image . Kakšna kvaliteta je touser posted image . Upam da se je sedaj končalo padanje dol, in da je krivo samo to, da sva premalo pritisnila, ker jih je res cel strop poln.
Pa karniso sem dobila, je ful lepa, taka otroška, palica bela, nosilci in bunke na koncu plave in rdeče in obročki plavi, zeleni, rumeni in beli. Tako, da je res otročjeuser posted image . In tudi zavese so lepe, svetlo plave z velikimi Miki Miškami in rumenimi zvezdami, tako da paše tudi k sončku, ki sem ga narisala na strop.

Komaj čakam da bo konec, da začnem pospravljat in se vrnem spet v ustaljene tirnice življenja-poležavanje, hranjenje itduser posted image .

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 5325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?