|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  202 203 [204] 205 206   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
27.6.2007 12:05:24   
sandra85
srček ti imaš res vsega dovoljuser posted image user posted image user posted image
no, zaj si mi pa dala inspiracijo, da mojga prepričam, da nama še fullll manjka, da morva spet v BCuser posted image ...pa bova spet nakupla malo-sej rad kupuje za njegovga sinčka-ko pa ga prosim da greva njemu al pa meni kej kupit, pa ni šans!...
srček, si ugotovila, kaj so mako plenice?
duc-valda da si naredu maturouser posted image
vreme pa je tako-podobno kot učeri (oblačno pa malo se je ohladilo, ampak prav paše)

js pa imam en problem....meni je Dr Strahova rekla, naj kupujem večje št, ker bo najinuser posted image  velik......pa nevem kolko velke nej kupujem....večina imam št 62 (ma se bojim da tut to ne bo vreduuser posted image )

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5076
27.6.2007 12:13:13   
Anonimen
62 je OK. To po domače pomeni. da je otrok velik 62 cm.

Sej je res, da sem rodila veliko let nazaj, ampak spomnim se, da "veliki otroci" ne dosegajo 62 cm višine od nog do glave???

Problem je, da nas trgovci silijo kupovati tamičkene številke, da lahko stvari 2x prodajo. To je to. Drži se nasvetov materinske šole (kot vem je 56 številka, torej 56 cm) čisto zadosti.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 5077
27.6.2007 12:57:11   
ribica23
pozdravljene!

ja midva sva bila pa med vikendom na morju..danes sem bl pa že spet pri ginekologinji in imam vnetje tam spodaj...saj veste..morje..kopalke....in mi je morala predpisati antibiotično..vendar vaginalno zdravljene...
jutri grem oddati še vodo za sanford da se vidi če je kaj bakterijskegauser posted image

drugače mi pa user posted image danes tako veselo brca...
ja pa zadnje čase veliko premišljujem o porodu..me je začelo biti kar malo strah..ene imajo dobre izkušnje..druge slabe..
kako je kaj z vašo izkušnjo?vas j bilo prvič tudi strah?
ja dokončno sem se odločila da rodim v ljubljanski porodnišnici..ina upam da je osebje vredu...

ja punce a ste ve tudi utrujene od te vročine?
jaz vsak dan prehodim krogec(cca 4 km) in moram priznati da mi je vsak dan težje...user posted image
konec tedna greva pa po quinny buzza samo barve še ne veva(pa tud v akciji še ni nič?)!
lp mamiceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5078
27.6.2007 12:57:38   
sandra85
glede na to, da je najin user posted image  velik, lahko pričakujem da se rodi čez 60 cm...(moj oče se je rodil 61cm, moj dragi pa nekaj manj)...če bom pa kupovala št 62, pa bo oblekce v 2 tednih prerasteluser posted image ...kaj je boljše da kupujem št 64,68 in raje na začetku mal zaviham, al kaj?user posted image  tko sem zgubljena...sej mislim, da bom od prijateljice dobila neki stvari (tko da bom imela za silo) sam nočem pa pol po porodu skakat po trgovinah...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5079
27.6.2007 13:02:03   
ribica23
aha pa še rabila bi pomoč glede imen katera so vam ljubša:
to je najin najožji izbor:user posted image matjaž, anej, tevž,lan,aljaž
in zauser posted image ema,tinkara,maša,tjaša,tamara

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5080
27.6.2007 13:07:04   
Anonimen
user posted image Matjaž, Aljaž
user posted image Maša, Tjaša

Sandra, sej bo šel pa tvoj kej iskat za user posted image  če bota še kej rabla.

(odgovor članu ribica23)
  Neposredna povezava do sporočila: 5081
27.6.2007 13:17:34   
sandra85
ribica, najin bo enejuser posted image ...moj bodoči tast je tevž (matevž)user posted image
za user posted image  pa mi je od teh všeč ema (tak kot hčerkica od naše user posted image  cume)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5082
27.6.2007 13:19:10   
sandra85
duc...sej on bi, ampak js bi že zajuser posted image ...tko rada kupujem za našegauser posted image ...pa sej ni važno, če kej viška kupim, sam vaše mnenje bi rabla (smešno izgleda če ima 1 ali 2 št prevelike oblekce, pa mal zavihaš?)

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5083
27.6.2007 13:26:53   
Anonimen
je mal čudn sam če drugač ne gre...pr ns je blo čudn k sta ble Hope pa Elyse tok mejhne, nč jima ni blo prov, pol je pa kr ena šivilja zašila par kosov,drugač bi nage po svet hodileuser posted image bolš mal prevelik k pa premejhnuser posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 5084
27.6.2007 13:28:27   
Anonimen
Sandra, a tako velikega user posted image  pričakujeta???? Ker ponavadi je malo večji mišljeno recimo 56, ne pa čez 60user posted image . Ajej, pa kak boš ti takega velikana na svet spravilauser posted image . No, saj si tudi ti zelo visoka, kak pa je tvoj pa ne vem. Jaz sem pa bila majhen škrat, 48cm,  brat tudi 48cm, sestra pa 51cm. Pa imam sedaj 171 cm. Tako, da ni nujno da bo res tako ogromen. Kaj pa tvoj G pravi, koliko je velik, težek, mere....ali res tako močno presega povprečje?
Drugače pa imam jaz fuuul preveč vsega, tako, da si ne jemlji mene za merilo, ker sem jaz vse to dobila v dar ali kupila iz druge roke. Zato je toliko vsega. Jaz za Žana nisem kupila popolnoma NIČ novega. Če pa bi vse to kupila pa bi 1000 evrov v trgovini po tamalem pustila.
Drugače pa je nekako za začetek 56 velikost ok, pa ne preveč tega, ker se res v par tednih preraste. Pol pa več št.62 in še več 68. Vsaj jaz tako mislim.
Kaj so mako in tetra plenice pa pojma nimam, jaz vem da jih imam ogromno, zadevi rečem plenice in prav nič ne kompliciram. Imam debelejše in tanjše in v dveh velikostih. Pa še kup tamajhnih za ritko brisat, pa za slino ipd. Pa iz 3 sem naredila 9 rokavičk za kopanje. Več pa ne bom kupovala plenic. Samo še za enkratno uporabouser posted image .

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 5085
27.6.2007 13:36:00   
Mateja82
ja pa zadnje čase veliko premišljujem o porodu..me je začelo biti kar malo strah..ene imajo dobre izkušnje..druge slabe..
kako je kaj z vašo izkušnjo?vas j bilo prvič tudi strah?
ja dokončno sem se odločila da rodim v ljubljanski porodnišnici..ina upam da je osebje vredu...
IZVIRNO SPOROČILO: ribica23

Ribca naj te ne bo nič strah saj bo kakor ti je namenjeno pač bo. user posted image  bo tako ali drugače prišel ven in to je glavnouser posted image  
Prvi porod so mi sprožli in je bilo vse kar hitro mimo, tako da nekih slabih izkušenj res nimam. Malo me je bilo strah, ampak ko se je pa začelo pa tako nimaš več časa o tem premišljevatuser posted image   kako te je strah.
Se zdaj v drugo kljub temu malo bojim  in močno upam da bo faza odpiranja čim krajša.

imena:
user posted image  Lan,  Aljaž
user posted image  Ema

Sandra ojej vajin user posted image  bo pa res velik,če bo imel toliko cm. A je sploh to možno?? Ponavadi so označeni kot velikani  pri 56 - 58 cm. Oprosti, ker se čudim sam res prvič slišim da je to sploh možno.user posted image

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu ribica23)
Neposredna povezava do sporočila: 5086
27.6.2007 13:44:58   
sandra85
no zaj sem pa še js vse stvari od najinega user posted image  pregledala...:

št.62:
-bodi s kratkimi rokavi 1x
-bodi z dolgimi rokavi 2x
-komplet (majčka+hlačke) 2x
-debela pižama 1x
-jeans hlačke 2x
-nogavičke (0-1m) 4x
-bundica(vetrovka) 1x
-copatke (0-6m) 1x

št.68:
-bodi s kratkimi rokavi 3x
-tanke majčke za spodaj 2x
-srajčka 1x
-teniske(copatke) 3-6m 1x
-nogavičke (1-4m) 4x

za 12 m:
-jeans hlačke
-jeans jaknica
-ribiška kapica (da bo šel z dedkom ribice lovituser posted image )
-poletni natikački

ostalo:
-dudice avnet (0-3m) 2x
-brisačka z kapuco in rokavico 1x
-tetra plenice 20x
-krpice za umivanje dojenčka 6x
-kremico za masažo dojenčka (od l"occitane)
-termometer za banjico
-škarjice za nohtke
-duda termometer
-1 slinček
-švedska plenica (tako piše na izdelku-to je una ko jo pol za široko povijanje še čez zavevežeš) 4x
-uno za zapet dudico na slinček

-pojstlca+vse kar spada zraven (rjuhe, kouter, podloga za okrog,poušterček-jogi pride ta teden))
-voziček (0-3leta)
-previjalna (pride v kratkem)
-album za slike sva tudi že kuplauser posted image
-blazina za dojenje.....

to je vse, kar imava zauser posted image ......zgleda dooooosti, ampak nama še doooooooooosti manjkauser posted image
zato se malo sekiram...

vse od naštetega je novo-še ne uporabljeno, računam pa še na kolegico, da nama bo nekaj cunjic dala(da imava za vsak slučaj)

aja pa moja babica me je učeri spraševala, kaj si želim za rojstni dan....pa sem rekla, da jaz prav nič, nej raje kej za user posted image  kupi....pa je rekla, da bo kupla un mikser za kašice delat pol kasneje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5087
27.6.2007 13:54:16   
sandra85
user posted image ...je rekla moja babica da ni težko rodila mojga očeta (61cm)
moj user posted image  pa je bil na dan rojstva v časopisu, ker se je tako velik in težek rodil...user posted image
tko da bo 100% velik pa bajsastuser posted image ...
srček, glede mer najinega user posted image  res pojma nimauser posted image  ker mi moj ne dela UZ (do zaj sem imela 2 vaginalna in morfologija!!!)user posted image
mi je na morfologiji rekel, samo da ima dolge noge....pa tut Dr. Strahova mi je na 3d uz to rekla (17.5.) tako da zaj res nevem nobenih meruser posted image
zato študiram, da bi v izolsko porodnišnico poklicala, ki so baje 2 tedna nazaj 3d uz dobili in se spet naročila
v bolnici so na hitro pogledali niso pa mi nobenih mer povedali

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5088
27.6.2007 14:03:27   
guppy
user posted image
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
27.8. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

28.8. surya (28), 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna
1.9. CUKRČEK (28), 2n (dvojčki), ok. Vrhnike --> Lj. user posted image
1.9. guppy (26), 1n (dvojčki), Lj --> Lj user posted image +user posted image
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image    
1.9. Lili17

1.9. Sarah + zmaj (25 + 27), 1n, Lj. --> Lj. user posted image Tim
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab, 1n, --> Celje user posted image

3.9. Mokka1 (27), 1n, Ruše --> LJ user posted image
4.9. bodoča (24), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n user posted image
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna user posted image

5.9. Mateja82 (25), 2n, Celje --> Celje user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image  
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Lj. --> Lj. user posted image Brina
7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (34), 3n, Maribor user posted image Matija

7.9. ajsika83 (24), 1n, okolica Lj --> Lj user posted image Pia
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj user posted image
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, Velenje

9.9. kaja__ (20), 1n, Ljubljana user posted image
9.9. ribica23 (24), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image   
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image Maša
11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
11.9. sandra85 (21), 1n, Portorož user posted image Enej
12.9. jst86, Škofja Loka --> Kranj
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan 

13.9. PBJ , 2n 
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško
15.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola user posted image Klara
16.9. cuma, 2n, Koper --> Izola user posted image Tinkara
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image Žana
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Po/Lj user posted image Lara
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj

20.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
20.9. mony79 (28), 1n, Primorska --> Šemp. pri Gorici user posted image Vid
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, M. Sobota --> M. Sobota user posted image Tiara/Alina 
22.9. nora (27), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image Lucija
23.9. dorotea (27), 1n, Primorska --> Šempeter user posted image Patricija
23.9. naja07
23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nova169, 1n, Velenje
24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image Žan

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slo. Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
30.9. taja83 (24), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, Kamnik --> Lj. user posted image David
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

V pričakovanju: 24user posted image , 20user posted image  in 16user posted image
------------------------------------------------------------

"SEPTEMBRSKE" MAMICE
(DP, nick, PDP, spol, ime, teža/dolžina)

user posted image

22.5. karin. (PDP 3.9.), user posted image Hope (610/32) + user posted image Elyse (750/35)
6.6. duc.20 + Maja (PDP 14.9.), user posted image Nike (810/36)

V toplem naročju staršev: 3user posted image
------------------------------------------------------------

DRUGE INFORMACIJE

SREČANJE SEPTEMBRK na Obali
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1615931

SEZNAM za novorojenčka
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1587468

NUJNA GINEKOLOŠKA POMOČ v Lj. porodnišnici
01 522 61 11

MATERINSKA ŠOLA v Izoli
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1621003

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5089
27.6.2007 15:09:47   
LINA31
Živjo,

joj ste ene pridne...kaj vse že imate. Jaz sem ogromno dobila od moje sosede, ampak sem le nakaj stvari oprala in se odločila, da jih uporabim. Vse ostalo bova kupila.
Jaz imam en body št. 56 iz H&M, to je pa tudi vse kar sem kupila. Glede nato, da so nam v materinski tako zelo govorili, da ne smemo pozabit, da bo spetembra lahko že jesen, sem se odločila, da počakam na jesensko kolekcijo in takrat na kupim.
Danes sem bila v Chiccotu in sem gledala body-e. Full so nekaj majhne velikosti. Ali ima katera kaj izkušenj?user posted image

Glede MŠ v juliju....jaz sem jo opravila v juniju. Današnje in jutrišnje predavanje bom špricala. Je bilo fajn. Moram pa rečt, da je bila večina septembrk in nekaj avgustovk tam. Mogoče boš Buškica res nekoliko osamljena.

Mislim, da je ena sprševala glede slikanja kolkov. V ljubljanski porodnišnici jih slikajo takoj.
Pa mislim, da je bilo tudi vprašanje glede osebja....moja zlo dobra sodelavka je rodila v 34 tednu, in sicer v maju. Full je pohvalila osebje na oddelku, nekoliko slabše izkušnje pa ima z osebjem na intenzivnem oddelku.

Če sem še kaj pozabla napisat se javim...

Aja.... tudi mene je zadnje čase nekaj strah poroda. Ampak predvsem tega, da ne bi bilo vse ok z detetom. Tudi čez to bomo šli.
Pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5090
27.6.2007 15:23:12   
Anonimen
Ojla!

Jaz bom delala kar do konca, kar pa realno pomeni še ta in naslednji teden. Potem je dopust, ampak bom verjetno še vseeno morala kaj vmes v šolo skočit. Sploh si ne predstavljate, koliko birokracije je okrog konca leta. Pa ravnatelj bi rad, da naredim še kaj za drugo leto, ampak to pomeni, da imam čez 2 leti spet zelo dobre možnosti za zaposlitev.

Joj kako ste pridne s cotkicami, ki jih že likate.....super....še k sreči, da vas imam, da še mene malo v rit zbode, da se spravim kaj delat okrog dojenčka, ne samo služba.
Včeraj sem naročila voziček......jupiiiii. Pa marelo za zraven. Komaj čakam, da pride dojenček.

Meni pa kar paše tole vreme, da ni tako grozno vroče.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 5091
27.6.2007 15:31:44   
lemavrica
Midva tud nimava še nič, razen športnega dela vozička in nekaj drobnih stvari. Me je kar groza ko vidim kaj že vse imate pripravljeno jest pa tko malo.
Mene zadnje dni mal panika grabi da nebi bilo kaj narobe z user posted image  plus tega me je pa tud poroda strah in kako bo ko bomo domov prišli iz porodnišnice.

Sredi julija imam spet UZ in upam da mi bo povedal koliko je velik, si bom vsaj približno predstavljala koliko velke obleke kupit. Najin bo pomoje kar velik, ker sva oba večje rasti.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5092
27.6.2007 15:33:04   
jst86
ojla
pa sm konc mature in mam tud jst počitniceuser posted image koooončnooo!upam samo da sm naredila.
nefretiti mogoče ti veš link kjer bojo objavljeni rezultati mature?ker jst res ne najsem nč v šoli pa nam niso nč povedal,ker sem bila izredna.
vse že hodte v MŠ,midva greva pa šele 6.8. ker majo prej vse zaseden.
ribica glede imen je meni všeč aljaž zauser posted image  za user posted image  pa definitivno ema(bo moja naslednja hčerkica ko bo če bo user posted image -sem se že odločlauser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5093
27.6.2007 15:38:56   
sandra85
lina in lemavrica!!! ne smete mislit na to, da je kej z vajinima user posted image  narobe!!! ker ni!

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 5094
27.6.2007 15:40:23   
Anonimen
Ah,saj jaz še ne peglam in perem, samo prelagam cel čas nekaj po škatlah, ker moram do vikenda popolnoma spraznit otroško sobo, ker naj bi se po planu ta vikend mož in tast spravila delat sobico, ker morata vržt ven star itison in položit laminat, zbrusit zide ker imajo gor neke bunkice hrapaveuser posted image , pobarvat v 3 barve, hodnik prebarvat, tla na hodniku menjat,.....pol pa je treba posteljico in previjalno sestavit, stol za dojenje sestavit, nalepit po zidu nalepke (morje), na strop zvezdice, karnisa in zavese, polico nad previjalno montirat.....pol pa pride takoj za tem, ko se prah za njima poleže na vrsto še pranje, peglanje in zlaganje v omaro. Tako, da računam, da bom konec julija imela res popolnoma vse doma in samo še čakam na user posted image .

Sandra, maš pa malo čudnega G, samo ti bo sedaj okoli 32 tedna naredil še en UZ, nekaj takega kot druga morfologija in boš izvedela mere in težo. Ta pregled nam nekako vsem pripada, ne glede na smotanost G. Tako, da res ni potrebe po še enem 3D, ker tako ali tako ne moreš vplivati na velikost in težo user posted image  pa če se na glavo postaviš. Kakršen je pač jeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5095
27.6.2007 15:40:47   
sandra85
jst86 držimo pesti, da si uspešno opravla maturo user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5096
27.6.2007 15:41:49   
Anonimen
Ojoj jst86.....pojma nimam. Po moje ne smejo biti javno objavljeni rezultati, razen če veš svojo šifro (varstvo osebnih podatkov).
Bom vprašala jutri našo tajnico maturitetne komisije, pa sporočim, kako je s tem. Upam, da ne bom pozabila.
Pri nas bodo rezultati objavljeni ziroma razglašeni šele v ponedeljek 9.7.

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 5097
27.6.2007 15:45:57   
sandra85
ja vem srček, on fulll špara! ena moja kolegica je zaj v 37tednu in ga je pred 2 tedni prosla, če ji UZ naredi, ker jo boli in hoče bit prepričana, da je vse ok in ji ni hotu....pa še plačat mu je hotla...user posted image
drugače je bil uredu, ma zaj pa opažam da je ratal ful čuden...
sem že rekla mojemu da po porodu menjam G-magari da grem samoplačniškemu, samo da mi bo naredil pri naslednji nosečnosti UZ ko ga bom prosla...

js tut mislim, da se bom enkar konec julija spravla prat, likat pa zlagat v omaro...bom prala, ko bom vse imela

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5098
27.6.2007 16:22:28   
sandra85
cumaaaaaaaaaaaa????????
si se pred 3 dnevi preselila, pa še nisi uspela računalnika priklopit?user posted image  al nimata interneta v novem stanovanjuuser posted image ...no javi se kej! da se zmenimo za to srečanje, ki sem že nestrpna, al bi se res pri meni na pikniku dobili?

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5099
27.6.2007 16:40:35   
nana 27
Sandra, baje se teža in velikost otroka obrača po mamici. Koliko pa si bila ti težka in velika? Če gledam svoj primer (upam, da se bo še kakšna mamica oglasila, ki je že rodila in dala svoje številke), sem bila ob prorodu dolga 50 cm in težka 2900g. Moj mož pa je bil ob porodu velik 54cm in težek 3500. Sin pa se je rodil s težo točno 3kg in z dolžino 50cm.  Ah ja...porod. Pri meni je šlo izredno hitro. V porodnišnico sem prišla že odprta in vse se je hitro odpiralo, da sem bila zelo hitro na koncu. Jaz sem se ga zelo bala, ker se je moja mami imela z mano kar namučila. Sem se pa počutila varno, ko sem prišla v porodnišnico. Ste kaj brale od čaja malinovih listov? Jaz sem ga v prvo pila od 34. tedna dalje. Naj bi mehčal maternični vrat. Veliko izkušenj s tem čajem imajo v Aziji. Vem pa, da nekatere mamice niso zaznale učinkov, ampak glede na to, da ne škoduje, ga bom pila tudi tokrat. Še malo pa začnem s pitjem.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  202 203 [204] 205 206   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  202 203 [204] 205 206   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?