|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  213 214 [215] 216 217   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
8.7.2007 11:50:51   
nora
EVo me spetuser posted image Kupila sva 2 kompletka za Lucijo. V Cityparku je treba zgodaj it, lahko sva si v miru pogledala in izbralauser posted image drugač, pa je zmeraj gužva.
LINA31, tudi pri nas so previjalne mize, nič se ne treba sekirat in bit žalostna. Zdaj so razprodaje in ne bodo drage. Vceraj sem v Pikapolonici vidla ene 5 modelov, ena bo v redu še za vaju.
Jaz sem danes uredila seznamček kaj rabiva še kupit za user posted image  sem naredila en korak naprejuser posted image . Zdaj bo treba še po trgovinah hodituser posted image  kolk se mi ne da...
Grem nekaj skuhat, pa malo pospravit.
papa

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 5351
8.7.2007 12:54:55   
Anonimen
Nora, nič panike, časa imaš še dovolj. Jaz sem pač ena tistih ljudi, ki jih nič ne sme presenetit in imam raje 2 meseca prej vse v nulo poštelano, kot pa da potem zadnje dva tedna totalka znorim ali pa še predčasno rodim in mora kdo drug nemesto mene to naredit. Saj sem si tudi v kuhinji že izpraznila eno omarco in noter zložla stekleničke, sterilizator, posodice, ščetko ,žličke itd. Pa vsega tega niti na začetku ne bom potrebovala. AMpak jaz raje to vse prej naredimuser posted image . pa itak sem doma, ker sem študentka, kaj bolj pametnega nimam za delat....Avgusta pa se začnem gulit matematiko in bom tako nervozna, da za te stvari časa nebi našla...

Sandra, s taščo nisva kupovali nič takega kar bi bilo v ponedeljek ceneje, drugače pa je BC že zelo prazen kar se oblačil tiče, ker bodo le te v ponedeljek cenejše, pa že včeraj več niso imeli nič pametnega za izbirat. Copatke in kompletka pa sva kupili v Arielu, tam pa tudi že imajo 50% popust na tekstil.

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 5352
8.7.2007 13:21:06   
cuma
Čau nosečke!

Vidim, da nekatere res pridno pripravljate gnezdeca ... user posted image . Jaz sem še vedno na nuli glede priprav, ampak sem si kar morala malo oddahniti od selitve in pakiranja, razpakiranja.
V vsej tej gneči in laufariji nisem še uspela priti do laboratorija in me čaka ind. coombsov test ter obremenilni za glukozo. Upam, da ni še prepozno za cepljenje ... moja G me je namreč pozabila poslati že prej v lab. potem pa se je spomnila, da še nismo ugotovili krvne skupine mojega moža in dobim v pon. rezultat. Če je neg. ni panike, če pa je poz., pa upam, da še nisem pozna.user posted image A katera ve, kako je s tem timingom za cepljenje?  

Vse najnaj sandri in bodoči user posted image user posted image user posted image !!!!

SREČANJE NA OBALI:
Kaj pravite punce, če bi se zmenile za datum?

nana27: upam, da ste že bolje!!!! Ema je tudi bolna ... a je na srečo le nadležen prehlad.

Me kliče ...
čau čau

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5353
8.7.2007 17:06:30   
guppy
user posted image
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
27.8. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

28.8. surya (28), 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna
1.9. CUKRČEK (28), 2n (dvojčki), ok. Vrhnike --> Lj. user posted image
1.9. guppy (26), 1n (dvojčki), Lj --> Lj user posted image +user posted image
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image    
1.9. Lili17

1.9. Sarah + zmaj (25 + 27), 1n, Lj. --> Lj. user posted image Tim
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab (27), 1n, Celje --> Celje user posted image

3.9. Mokka1 (27), 1n, Ruše --> LJ user posted image
4.9. bodoča (25), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n user posted image
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna user posted image

5.9. Mateja82 (25), 2n, Celje --> Celje user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image  
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Lj. --> Lj. user posted image Brina
7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (34), 3n, Maribor user posted image Matija

7.9. ajsika83 (24), 1n, okolica Lj --> Lj user posted image Pia
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj user posted image
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, Velenje

9.9. kaja__ (20), 1n, Ljubljana user posted image
9.9. ribica23 (24), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image   
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image Maša
11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
11.9. sandra85 (22), 1n, Portorož user posted image Enej
12.9. jst86 (21), Škofja Loka --> Kranj user posted image
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan 

13.9. PBJ , 2n 
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško
15.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola user posted image Klara
16.9. cuma, 2n, Koper --> Izola user posted image Tinkara
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image Žana
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Po/Lj user posted image Lara
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj

20.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
20.9. mony79 (28), 1n, Primorska --> Šemp. pri Gorici user posted image Vid
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, M. Sobota --> M. Sobota user posted image Tiara/Alina 
22.9. nora (27), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image Lucija
23.9. dorotea (27), 1n, Primorska --> Šempeter user posted image Patricija
23.9. naja07
23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nova169, 1n, Velenje
24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image Žan

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slo. Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
30.9. taja83 (24), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, Kamnik --> Kranj user posted image David
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

V pričakovanju: 23user posted image , 21user posted image  in 17user posted image
------------------------------------------------------------

"SEPTEMBRSKE" MAMICE
(DP, nick, PDP, spol, ime, teža/dolžina)

user posted image

22.5. karin. (PDP 3.9.), user posted image Hope (610/32) + user posted image Elyse (750/35)
6.6. duc.20 + Maja (PDP 14.9.), user posted image Nike (810/36)

V toplem naročju staršev: 3user posted image
------------------------------------------------------------

DRUGE INFORMACIJE

SREČANJE SEPTEMBRK na Obali
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1615931

SEZNAM za novorojenčka
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1587468

NUJNA GINEKOLOŠKA POMOČ v Lj. porodnišnici
01 522 61 11

MATERINSKA ŠOLA v Izoli
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1621003

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5354
8.7.2007 18:06:15   
jst86
oj
mi smo danes praznovali sestričin rojstni dan in sem čist zmatrana zdejuser posted image .grem pa zdele enkrat k sestrični po posteljico,košek pa nekaj oblekic za malegauser posted image .iiii sem vesela!
vsak dan me ful špika v spodnjem delu trebuha,dons me je tko grablo kot pred M,sem komi stala.pa še križ...ajoj.bom v sredo mal G zatežila naj me še vaginalno pregleda.a se še keri to dogaja?
guppy kako se pa ti počutiš?je bolš?

pa pa

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5355
8.7.2007 18:30:39   
LINA31
jst86...podobne težave sem imela včeraj jaz, ki so se zavlekele kar do danes zjutraj. Sem se prav malo ustrašila kaj bi lahko to bilo, ampak predvidevam, da malo preveč napora in "zamešeno" črevesje. Danes zjutraj, ko sem šla na veliko potrebo in sem še malo odlegla sem bila super.
Je pa možno, da imam tudi kakšen urinoefekt, saj imam ogromno belega toka...a ima podobno težave še katera?user posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 5356
8.7.2007 19:06:40   
sandra85
dan,
sva z mojim mal na kavču zadremala-je prav pasalouser posted image
js grem verjetno jutri malo v BC,ker bom itak v kopru...vozim spet od 13h-15h user posted image  po največji gužvi

cuma, predlagajte par datumov,pa bomo vidli ker keri ustreza...js za enkrat nevem kako sem kej zasedena,pa še 1 dan greva na štajersko

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 5357
8.7.2007 19:36:34   
guppy
jst86, nisem lih najboljš, zato se tudi malo javljam. Poleg tega, da imam zdaj zgleda kar redno drisko, da bruham vsaj 1x dnevno... me še špika po trebuhu, križu, tamaladva pa kakor da niti minutko ne moreta biti pri miru. Noge, roke, ritka, samo raztegujeta se, moj trebuh pa poskuša zdržat user posted image . le kam to pelje...

Drugače pa.. spim tudi po 12 ur na noč, obvezno še popoldan... plus, da ležim, ko se ne počutim dobro. Zdi se mi, da nikomur več ne koristim. Danes sva imela obisk (sem povabila na kosilo), pa sem bila sposobna samo krompir olupit, vse drugo je moral mož dokončat. Mislim, da ne bom nikogar več vabila na obisk, razen na "pridi in spij sok" variante.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5358
8.7.2007 20:18:57   
Anonimen
Čau souser posted image !
Kako ste? Kako kaj vaši zakladki?

IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

saj imam ogromno belega toka...a ima podobno težave še katera?user posted image

A je prav bel bel?? No, jaz se borim z rumenim izcedkom in ne vem več kaj naj. user posted image  Ima katera kakšen dober nasvet?

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 5359
8.7.2007 20:29:05   
Anonimen
guppy - zdrži, malo še pa bo tudi tega konec. Že nam ni lahko, ko smo samo user posted image , boge ve, ko ste še pa user posted image user posted image . Vse moramo še malo zdržat pa bo vse mimo.
Midva pa sva kupla rabljeno omaro pa je moj cel cajt jamral kaj sva to kupla nek klumpuser posted image . Dala sva samo 40 eur pol pa on pričakuje ne vem kaj. Moški kot moški namesto, da bi omaro malo narazen vzeli so šli kar celo nest pa se je seveda iverica na kakem mestu okrušla, na enem celo fejst. Pol pa je omara kriva. Pa dobro ve, da je ta omara samo začasna rešitev, ker ko se bova odselila od tu pa si bova pri omi nardila ven stanovanje bova itak mogla novo omaro kupit za spalnico. Pa bova takrat malo več dnarja razkirala. Ta omara pa bo ostala za otroško sobico pol al pa kako klet, to itak nikol ni odveč. No in ker moj pol ni mel živcev, da bi to vzel narazen pa pol nazaj sestavil sem to sama šla delat, tak, da me zdaj noge pa križ ful bolijo. Saj jutri bo pa bolje, zaj mam ful placa za cotike za najino user posted image  tak, da bom jutri veselo zlagala.
Pa upam, da bom v formi jutri, da grem na razprodaje.

No lepo se imejte, sva dobila obisk.

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5360
8.7.2007 20:37:28   
Anonimen
Guppy, tudi jaz nisem v najboljši koži. Zadnje dva dni tako težko diham. Komaj najdem pozo, da lahko normalno diham. Naša princeska res rasteuser posted image  in brca kot nora - vsake toliko časa kaj "ven pogleda". Da o spahovanju in vetrovih niti ne razlagam. Včasih imam občutek, da se z vsemi štirimi upre v mojo hrbtenico in potem s hrbtom rine moj popek ven... Ob tem imam res občutek, da me bo razneslo...
Moj mi user posted image  pravi, da sem kot Buda, ko sedim na kavču, ker imam tako velik trebuh. Jaz pa vsak dan čakam, da me pridejo Greenpeace-ovci polivat z vodo - tako kot to delajo z nasedlimi kitiuser posted image

Tianna - meni pomagajo svečke Floragin. Za omilitev srbečice po zunanjem delu spolovila pa uporabljam Canesten mazilo. Oboje dobiš v lekarni brez recepta.
Hvala bogu bo samo še jutri vroče, potem se bo pa spet prijetno shladilouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5361
8.7.2007 23:10:30   
sandra85
ufa,očitno sem ta vikend malo pretiravala (praznovanje mojega rojstnega dne,v soboto pa še eno praznovanje na barki Burja) pa me danes že cel dan neki matra,kot da mi dol rineuser posted image
sej sem se prišla samo na hitrco javit, zaj pa grem dat noge v luft in se cartat z dragimuser posted image

lahko noč

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5362
9.7.2007 5:47:18   
jst86
dobro jutro
a še kera ni nč spala?sm tko zmatrana da nič ne morm.joooj če na šihtu ne bo nč za delat bom kr pop... zdej so dopusti in so proizvodnjo omejil in je kr neki.user posted image
učeri pa nism šla k sestričniuser posted image user posted image user posted image  mah kr neki.morm mal pojamrat se že bolš počutmuser posted image

a ve še delate?

je pa lepo ko te mali otroček že navsezgodaj zjutraj pošteno zbrcauser posted image

lina jst mam tud izcedek kar teče iz mene,sam ni bel-prozoren.

upam da boste ve lepše štartale dan kot jstuser posted image

guppy sem opazila da se bol malo javlaš.sej bo,še mal-verjamem da je dvojnim nosečkam težje kot namuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5363
9.7.2007 7:26:44   
helenav
Tudi jaz sem danes ful slabo spala......katastrofa.....Zdej pa že sedim z apisalno mizo in čakam, da se pisarne prično prebujat.....:-))) To je moj zadnji ponedeljek, samo še do četrtka moram zdržat...pol pa konec za eno leto...suppppper:-))))

Imam pa par vprašanj.
Najprej me zanima če bo še katera imela dojenčka takoj od začetka v svoji sobici in kašen beby telefon bo kupila. Jaz sem tako neodločena med navadnim ali kupm raje dražjega ki ima senzor za dihanje...hmmmmm..nevem kaj naj naredim...ma najverjetnje bom kupila tega z senzorjem, da bom molj mirna..Kaj je katera že kaj gledala, kje se jih splača nabavit?

Druga stvar, ki me zanima je..ali katera ve, kje lahko kupim posteljnino za košek? Mislim, da mi bo tista od zibke premajhna, kajti moj košek je na o in je na sredimi kar precek preko 45cm, ki je standardna mira zibke.

Hvala ful za pomoč.....

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 5364
9.7.2007 8:16:05   
lemavrica
Jutro user posted image ,

midva sva se pa ta vikend počasi lotila urejanja stanovanja za prihod najinga user posted image . Na slednji teden ggreva za kak teden na morje pol pa pa morva še prebelit, postavt pohištvo in to je to. V petek sva šla še malo po nakupih, sem v H&M-u dobila znižane bodyje za 50% pa še dvoje žabice sem vzela. Tale H&M se kar splača. Če katero zanima imajo v Rutarju tetra plenice znižane 10kom 9.90€, kar je prosti Tosaminim kar nižja cena.

Vsem rosjtnodnevnicam čestitke user posted image user posted image

Guppy upam da se dobro počutiš in da bosta dvojčka še malo počakala s prihodom.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 5365
9.7.2007 8:23:18   
nana 27
Dobro jutro! Pri nas se stanje izboljšuje user posted image  Helenav, mi baby telefona nismo imeli. Podnevi je spal v dnevni ali kuhinji. Da je začel podnevi spati v svoji sobi, se je zgodilo nekje pri petih mesecih.  Na začetku jih itak nič ne zbudi, ko spijo. Lahko sesaš pod posteljico pa spijo. Kasneje so pa bolj občutljivi user posted image  Drugače pa je naš user posted image  ponoči do šestega meseca spal v svoji posteljici v najini sobi in takrat res vse slišiš in otrok tudi. Od pol leta dalje spi podnevi in ponoči v svoji sobi. Vrata so zmeraj priprta, da ga lahko slišim. Zdaj pa, če grem v spodnje nadstropje podnevi in ko Miha spi, pa vključim kar funkcijo varuške na stacionarnem telefonu. Ko se Miha začne oglašat, dobim klic na svoj GSM. Guppy, naj mala škrata še zdržita v bušiju.  Drugače pa se tudi jaz spopadam z raznobarvnimi izcedki..izginejo pa se pojavijo in tako ves čas user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 5366
9.7.2007 10:27:31   
sandra85
dobro jutro...
js sem tudi slabo spala-vročina me ubija
tamali škratek pa je imel akrobacije vse dokler ni mamica zaspala,ponoči je bil priden, zaj pa spet rogovili po trebuhuuser posted image

zaj sm prpopala še slikco bušija...
lahko bi tut ve pokazale kako novo slikco bušija  user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5367
9.7.2007 10:37:22   
lemavrica
Dodana slika trebuščka v 32t.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5368
9.7.2007 10:53:49   
taček
Hojla čvekice!
Pišem vam po full dolgem času, vendar vas berem vsak dan, pa sem prelena, da bi še kaj odpisala!
user posted image Imam pa eno vprašanje za Mariborčanke in sicer kje v MB-ju (razen H&M) še lahko najdem otroška oblačila-po normalni ceni?

LP taček

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 5369
9.7.2007 10:56:01   
sandra85
taček, danes so začele razprodaje, zato hitro v akcijo, preden vse pokupijo user posted image  (baby center,pikapolonica,ariel...)

(odgovor članu taček)
Neposredna povezava do sporočila: 5370
9.7.2007 11:07:20   
Anonimen
Lemarvica - lep bušiuser posted image

Jaz danes na veliko perem, da se bo čimveč posušilo do jutri, ko bo dež.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 5371
9.7.2007 11:18:40   
Anonimen
Joj kakšnop jutro, že 5 dni nisem šla nič v nabiralnik pogledat (je malo oddaljen od hiše) in grem danes in kaj pade ven? Da se mora mož zglasit na davčni zaradi davčne napovedi in naj s seboj prinese dokazila o prohodkih iz tujine in nakupu vrednostnih papirjev. Kakih vrednostnih papirjev?? Še za burek nimava, ne pa da bi 1 mio sit vlagala v vrednostne papirje. Vsa panična greva tja, jaz sem se cela tresla, sem že vidla kazni za plačat.....no, pa se je vse v redu rešilo, nekaj sem napisala v napačen stolpec in je zgledalo kot da je plačo iz tujine vložil v vrednostne papirje. Je bilo treba samo popravit, teta na davčni je celo bila prijazna. Samo bo pa sedaj verjetno še dolgo treba čakat na dinarčkeuser posted image .

Sedaj ko vas berem se mi zdi, da se jaz še kar dobro držim, sicer me res zna hrbet že precej matrat in bolet, pa kolki občasno tudi, prav čutim kako se mi vezi rahljajo. Samo spim pa še vedno brez težav 10 ur v kosu, včasih grem mogoče 1x na wc, pa takoj nazaj spat. Moj razgrajač ima največ dela ravno podnevi, takrat pa sploh miru niuser posted image .

Danes ima še vsaj 5 rund pranja oblekic, pa že včeraj sem dve oprala in 3 najine. Meša se mi zraven. Pa to likanje, ajej......

Spet sem danes opazila, da prav nihče več ne da user posted image  prednosti v vrsti, ali pa da bi kje imela kak privilegij. Res žalostno.
Bila sem na banki, 5 ljudi pred mano, nimam pojma kaj so vi imeli toliko za delat, ampak stala sem tam v vrsti natančno 40 minut. Pa ni varijante da te kdo naprej spusti. Vsi se delajo kot da ne vidijo user posted image  tam komaj stat z ogromnim trebuhom.
Pa grem še na pošto paket nest, pa spet stojim v vrsti, nobenega nič ne briga da imam v roki velik in težek paket. Vsak se briga samo zase in za svoj interes.
Pa grem še na bencinsko tankat in me mulo ki tam čez poletje šipe puca in tanka pogleda, me vidi da sem kot slon, in se obrne stran in gre raje pomagat tankat enemu švabotu z BMW, kao, ta mi bo ziher kak evro stisnil. Baraba mala, drugič ga povozim.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 5372
9.7.2007 13:09:58   
cuma
Čau punce!

Ko vas berem, vidim, da imam srečo - počutje je super. Spim, cele dneve letam za tamalo, rihtam še po malem stanovanje ... je pa res, da zvečer zaspim kot klada že ob 10ih user posted image . Moja Emica je boljše ... izgleda, da bo prehlad kmalu mimo. Je pa možeka zjutraj grlo bolelo user posted image  .. upam, da ne bo zdaj on zakuhal. Potem sem lahko samo še jaz na vrsti , pa res ne bi rada.
Danes sem si zrihtala porodniško. Cepit se bom šla jutri - čeprav je že pozno, pa bolje pozno kot nikoli.
Glede user posted image srečanjauser posted image :
Meni je načeloma vseeno ... za datum. Ker nisem v službi in je mož običajno doma popoldan med 16 in 19(da bom lahko prišla brez moje frajle),tako, da lahko skoraj katerikoli dan. Rekle smo med tednom, plac pa je še stvar dogovora.

helenav: mi nismo uporabljali babyphona ... podobno kot pri nani - čez dan je spala v dnevni, ponoči pa se vse sliši in ker je bila v sosednji sobi, vrata pa smo puščali odprta, smo jo vedno takoj slišali. V svojo sobo je šla pri treh mesecih, ko je že prespala celo noč.

lina: nimam težav z izcedkom ... poskusi kar so ti svetovale punce, sicer pa povej G!

srček: ne si jemati k srcu ... tako pač je. Kako pa so vaše zvezdice? A ti je ostala sploh še kaka neizpolnjena želja, ko pa imaš toliko utrinkov vsako noč v sobici? user posted image user posted image user posted image  A si že šla na predavanje o EA?

nana: me veseli, da ste boljše!!!user posted image  

guppy: user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte in naj vas težave zapustijo!

Cuma

< Sporočilo je popravil cuma -- 9.7.2007 13:14:30 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5373
9.7.2007 13:40:32   
Anonimen
Shituser posted image , čisto sem pozabila da je danes ob 13h bilo predavanje v EA. Pa kak sem lahko sedaj še to pozabila......V petek imam naslednjič pregled pri G in moram spet pogledat za naslednji datum....Joj, kako sem lahko tako pozabljivauser posted image .

Jaz ne bom nič babyfona kupovala, čez dan bo spal v dnevni, ker bom imela tudi tam eno posteljico, tako da spi podnevi na svetlem, da se privadi na hrup itd, ponoči pa bo spal že od začetka v svoji sobi, ki je takoj zraven najine, ga bom takoj slišala, tako pa bi morala z njim v njegovo sobico za ga preoblečt, previt, podojit....tako da ne vidim smisla v temu, da bi spal v spalnici. Če pa ga bom želela zjutraj zraven sebe v postelji pa ga še vedno lahko prinesem k sebi in se zjutraj še malo skupaj pocartava.
Nikakor pa ne nameravam moža v dnevno preganjat spat, pa da bom jaz s sinom lahko v spalnici. Žal namreč v zadnjem času veliko opažam, da se možje preselijo iz spalnice v dnevno spat, zato da se naspijo ker hodijo v službo, otroci pa se pridružijo mamici v spalnici in te zadeve znajo tudi par let trajat. Zame osebno je to nesprejemljivo. Kje pa je potem meja, ko gre user posted image  v svojo posteljo in pride mož nazaj v spalnicouser posted image .

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 5374
9.7.2007 13:44:04   
Anonimen
srček, babyfon ti loh prov pride, recimo če user posted image  notr spi, ti greš pa kej na vrt iskat alpa kam vn iz hiše, ga takoj slišiš če je kaj narobe.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  213 214 [215] 216 217   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  213 214 [215] 216 217   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?