mml
|
Dan, tukaj je sivo in občasno kaplja . Si bo treba za popoldan spet zmisliti program za animacijo Mance, ker se ne bo dalo biti zunaj . No saj menda bo pa potem spet nastopilo poletje . Manca se je danes zjutraj sredi parkirišča odločila, da bi ona rajši malo "vozila" avto, kot šla v varstvo in ker ji tega seveda nisem dovolila, se je frklja vsedla sredi parkirišča na tla in trmarila , le kaj še bo . Saj po tem je z malo političnega prepričevanja le vstala, ampak samo toliko, da je odšibala proti toboganu in ostalim igralom , no na koncu je le pristala pri varuški, ki ima za danes v načrtu sprehod v palerini in gumjastih škornjih. Po moje bo Manca kljub temu na koncu samo še za ožet . Ja včeraj v Koloseju je bilo prav prijetno. Obe frkolinki sta se takoj totalno zapackali s sladoledom , po tem sta se valjali in plezali po blazinah. Vmes so bili izteki do leva, ki je pri vhodu v Kolosej , ne vem zakaj ne more biti pri igralnici. Z Jano že razmišljava, da bi ga preselili , samo moram naslednjič prinesti kakšne klešče, ker je z žico privezan na steber . Kar se Mance in poznavanja črk tiče , je pa sklenila, da govorit ni moderno, ker to vsi počnejo in se bo rajši prej naučila brati in pisati , razmišlja še o varianti govorice za gluhe, samo da ji ne bi bilo treba govoriti...skratka mi smo še vedno v fazi govora jamskega človeka . Je pa zato Ela prava mala dama s svojo torbico in dolgimi blond laski . Sva z Jano ugotovili, da je bilo lansko poletje res super. Spanje do 9 - 10., po tem kofetkanje v mestu, punci sta se lepo valjali na deki na tleh, občasno je bilo treba kakšno dati nazaj na deko, ker se je odkotalila predaleč .Skratka življenje je bilo mirno in spokojno... HIMH upam, da se driska kamlu čisto ustavi in pa za zlikane kupe perila. Jaz rajši likam sproti, ker bi se mi sicer zmešalo jana čoln zgleda prav super, sem prepričana, da boste uživali . Zadeva zgleda tako veliko, da si ne predstavljam, da bi lahko dobil morsko bolezen sonček balonček kako je z Laro? Je že brez vročine in izpuščajev? Upam, da ste OK pajaca mislim, da je bil meni tudi lani všeč tale hotel, samo ni mi bilo všeč, da je od letališča do hotela 1.5 ure transferja. Sem pa prepričana, da boste uživali in se lepo imeli pegica a misliš, da sedaj, ko si poročena, si pa oproščena sodelovanja na RR ? Opravičena si samo, če uživaš kje na dopustu valeri kje si se pa ti spet izgubila??? Nič, ura je 9.30, dolžnosti kličejo, je treba danes še kaj postoriti...lep in ne preveč deževen dan