Kofi
|
Oh! Končno sem vas prebrala...morem priznat, da sem vas včeraj brala skor cel dan. Sem mela za prebrat cele 3 tedne!!!! Še danes zjutraj malo... najprej pa: NRMM in Bino vse čestitke za vaši bebiki! Lahko bi rekla kr babiki, ker sta obe ful cartiki! Joj, kaj so lepi tudi sestrici od decembrk! Res, HURA za male, pa za sestrici in seveda mamici, ki sta se tko fajn potrudili in sta že urnk nazaj na RR. Ja, jaz mam opravičilo zakaj se nisem nič javljala...bila sem namreč na dopustu. Najprej en teden doma z Neli...lih tisti teden ko je blo v mb ene 37 stopinj vsak dan in nisma mele kaj za delat. Si mislite kako cviljenje celi dan! No pol pa 2 tedna na dopustu. Prvi teden bolj službeni...sem mela eno konferenco v Cavtatu pri Dubrovniku, pol pa smo podaljšali in ostali še en teden na Viru. Blo je super! Šli smo z našimi prijatli, ki imajo tudi eno pupiko, ki je 10 mesecev starejša od naše in so se celi cajt cotale, cukale, teple, smejale, objemale, kregale...vse živo v glavnem! Da ne boste mislile, da ste samo ve posameznice slabe mame! Jaz se pripišem kr poleg! Tko da HIMh in Jana, nam se dogajajo tudi same bedarije glede Neli! Najprej en dan hodimo po trgovini (Lidl imajo tudi na hrvaškem :)) in kr naenkrat čujem kako zadoni nekaj. Ja mala se zažene v mojega in pade vznak direktno na glavo nazaj...kr sceloma! Meni je hmali slabo postalo. Moj mož je dobu kr solzne očke. Mala se drla ko šoja. Mela je ful veliko buško na glavi zadaj. In pol za nameček je še ful hitro v avtu zaspala, kar pa ni ok, ker baje po kakem pretresu ni pametno da zaspiš. cel cajt sma jo pol gledala da ne bi kje bruhala v spanju. Pa je blo pol vse ok. Samo kaj ko tu še ni vse. Naša Neli ful rada laufa v nasprotno smer od tiste kamor gremo mi. Pa sem laufala za njo. Jo hočem za roko prjet, ona pa tega ne prenese. In ker je vedno ful ipična ko ji kaj ne paše, se vrže sceloma spet nazaj in direkt na glavo...pod glavo pa kamen!!!!! Zemlja se je stresla, mala v jok, meni slabo! Vsi smo ratali kr zeleni! Jaz sem bla prepričana, da je šla glava, pa hvala bogu ni blo nič od tega. Blo je vse celo, le spet ena velika buška, pikasta od kamna!....če bomo tko nadaljevali, bo hard... Sicer pa Neli je na morju ful napredovala. V vodo bi šla kr sama (enkrat je tudi šla in izkusila kaj pomeni se potapljati!) plavala bi in čofkala tudi v visokih vodah. Kot sem že prej napisala ful rada laufa. Čeblja 100 na uro. Pove že skor vse :) So v Cavtatu leteli avioni 100 m nad nami (ker je v bližini letališče) in ona gor v luft in reče Letalo....letalo palo mi smo se tko režali. Pol je skapirala kaj je čoln. in nova iznajdba iz savinjskih koncov (od koder je moj mož)..."čivlji" - kar naj bi pomenilo čevlji. In tko prisrčno reče, da se spet vsi smejimo. Palačinka pa je itak vsak dan na menuju oz. bi mogla bit. Jutri imava tudi mi2 pregled pri pediatru in cepljenje. Upam, da bo dobro prestala. Kot zakleto ima spet kožo celo hrapavo in posušeno, ker je na morju spet jedla čokolešnik in dobila izpuščaje. Spet bo pediater cel pameten in dajal napotke za dobro prehranjevanje :) Nohtki: na roki brez problema...postrižem ji na vc školjki po kopanju.. in neli mi kaže kerega še nisem postrigla. Na nogici pa je mal večji problem, saj ko pridem s prvo nogo skozi, mi druge noče dat...zgleda da jo bolj kot ne žgečka. Saj bi odgovorila še ostalim puncam kaj ste spraševale, samo ker je blo tolko za prebrat, sem pozabila kera je kaj spraševala in keri bi kaj lahko svetovala. Tko da vsem bolančkom en velik , da se čimprej pozdravite...tistim, ki greste na , svaka vam čast, jaz bi šla še kr enkrat...ker sem prišla nazaj bolj utrujena kot sem tja šla . Za križarjenje s tko majhnim čolnom pa se jaz res ne bi odločla (malo heca!) No, obljubim, da se bom poboljšala in vam v prihodnjih dneh nekaj lepega povedala Čau čau iz MB (NMRR, jaz komaj čakam, da vas vidim in da požulim tvojo novo pridobitev! Kdaj nas boš vesela? Si že kaj razmišljala? Mesec, dva?)
|