|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
1.7.2007 18:11:08   
Anonimen
Helu dopustnice,

aha, a takole nas rajcate z morjem ? Rozika, kje so te lepe slikice nastale ?

Borovnička, drži se. vsak dan se spomnim nate in upam, da si ok.

dalin, ja je pravi velikan.... sej kile bodo pa tudi prišle, ne skrbi...

upam, da nam boste malo poročale, kje je fino kampirat, kajti mi konec julija prihajamo v slovenijo in seveda naša mati se je močno zaželela kampiranja, ker je hotelov sita za deset let naprej in nazaj..al pa še več...v glavnem, poročajte, kje je fino kampirat s tako malim bejbikom, kje je dobra plaža, mivka, trava,...bla bla....saj veste....

pa zdrave mi ostanite !!!! ter seveda mali junaki in junakinje !

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4151
   [Brisano sporočilo]
1.7.2007 22:10:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4152
2.7.2007 4:14:13   
Anonimen
ohoho sončica, zdej ste me pa res zdražile z morjem...kolko se meni lušta.....ponavadi se ob teh slikicah spomnim na Koločep, če katera pozna....so del elafitskih otokih, okoli dubrovnika in je carsko...gre pa za manjši otok, kjer ni avtomobilov, le majhna cerkvica, malo potke, hotel z apartmaji, morje, ......ah, bom kar nehala...

torej kako ste ? Jest kr malo skačem po forumih, mi je dolgčas...možiček sestavlja eno računalniško mizo, pa je pogruntal da mu fali en šraufenciger in ga je šel iskat....ne vem sicer kje je našel eno trgovino, ki je odprta 24 ur...mali spi in tako naj tudi ostane prav ?!!!!

Smo pa končno v stanovanju, sicer brez opreme in je prav smešno...samo dva turbomaksimusa, prenosljiva posteljica, nekaj igrač, televizija in tale laptop....no, kupili smo si tudi likalno mizi pa peglezen, da ne bomo glih zmečkani okoli hodili...no sej bo ostalo pohištvo prišlo v četrtek, do takrat pa vadimo kampiranje v stanovanju...sam še šotor se nam manjka...hahahha.....če ne drugega je pa pogled v 48 štuku krasen ....

Torej, katera pride prva ? Iščem eno varuško, pa kofetarco, ker se mi pa počasi že frtajčka od tega malega nadebudneža...živahen ko sto user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4153
2.7.2007 13:56:30   
julam
Lina, ne preveč vabit, se bomo kar vsi 4 najavil!

No, če se začenja sezona slikic z morja, bom paše jaz eno pripopala. Tkole balzamično je za otroke na "naši" plaži:
user posted image

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
2.7.2007 13:58:56   
Tanyka
hello
Julam-kje ste to biliuser posted image user posted image user posted image -sem spregledalauser posted image

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 2.7.2007 13:59:19 >

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
2.7.2007 14:03:26   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: julam

Ja, poletje je tu in se def pozna. Mi smo bili na morju, v Zadru, in neizmerno uživali. user posted image je plaval v fredovem obroču, malo sva se kar tako namakala, pa ful mu je bilo fino, ko je sedel v plitvi vodici in se igral, cepetal, pil morje user posted image ... .Skratka, dogajal se mu je 100/h, kar se je poznalo pri dnevnem spanju - namreč, zmanjkalo ga je tudi do 3 ure v kosu!

Sem našlauser posted image
Ampak vseeno me zanima v katerem kraju je mivkauser posted image user posted image

Še 18 dni pa gremo tudi mi na zaassluuužžžžeeeeennnnnn dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Komaj že čakam.
.............................
.............................

Rene je začel hodit in sedaj ni mira niti 5 min.Še na wc pricapka za manouser posted image .
sem mu ravno danes hodla kupovat nove cicibanove copatke.

Nič uživajte moram končat, ker drugače bo hiša na strehi

čao čao

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 2.7.2007 14:07:39 >

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
2.7.2007 14:35:25   
yennika
Tanyka, čestitke Reneju za prve korakeuser posted image user posted image .Ma to tvoje dete je pa res čudež.user posted image
Tudi mi že odštevamo dneve do morja, še 13 dni.user posted image

Nekaj mi povejte tiste, ki ste že bile na dopustu.Glede vozička....marelo imamo od quinnija-zapp, ki je sicer najmanjša marela na svetu, je pa edina pomanjklivost-se mi zdi, da se ne da naslona spustit v ležečega.In dete mora spat sede.user posted image Pa razmišljam, da bomo kar speedija tud peljali, ker zvečer bo verjetno dete na sprehodeku zaspal.No, saj prtljažnik tud nimamo tako majhen, da ne bi zaradi tega šlo.user posted image

Lina, sem prej listala malo po tvojem blogu,ob pitju kaviceuser posted image , neverjetni ste, pa koliko ta vaš mali mulček vidi in pozna.Super!!!!Tudi mojemu pokecu je Nodi zelo zanimiv.Imamo 4 dvd-je njegovih risank, prihaja Nodi.Ko jih naštimam gor mali samo gleda z odprtimi usti...user posted image Se mi pa zdijo zelo prijazne risanke in mislim, da lako otroci veliko lepega odnesejo od njih.

Julam, Rozi,Sončica......zelo lepe fotke, take ta prave za rajc.user posted image

Zdaj pa šibam pizzo pečt.

Dijo

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
2.7.2007 17:23:19   
Anonimen
heheh....dopustnice....wb...

no takole, mulček mali je zaspal...sem ga cel dopoldan po parku sprehajala, pa po galujsnicah, da je zdajle sam dol padel...upam da spi vsaj kakšno urico, da si malo oddahnem..

Ja, Nodi je pri nas car. Imamo tisto zbirko knjig, ki jih je enkrat imel Dnevnik in je čisto nor. Vsak večer mu oči eno prebere tako da vsakič, ko začne kaj copotati, govorim kje imaš Nodija, pa Nodi te gleda in čisto utihne in kar gleda....no, finta itak...

Zelo rad ima tudi živali. Na pse je čisto nor...ko kakšnega vidi kar peni.....

Tanyka...a tvoj pa že hodi ? Noro !! Zdej sem se spomnila kam gre tale čas...a nismo glihkar vse skupaj rodile ? Sedaj pa že hodimo, govorimo, nekatere greste že v službo....

MORJE ---- ajde, zbiram mnenja...zdaj sem nekako na enem forumu brala, da je v Medulinu kar fino... Kakšno mnenje ?

(odgovor članu yennika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4158
2.7.2007 17:25:15   
Anonimen
1.mnenje

IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

*Lina* za kampirat ti jaz priporočam kamp Straško na Pagu - zelo zelo zrihtan kemp, polno sence, plaža pa peščena. Če pa hočeš mivko do kamor seže pogled, potem pa Rab, kamp San Marino, tam je zelo znana Rajska plaža, idealna za user posted image , ti se boš pa prej naveličala preden boš zaplavala, ker je res nizka voda.

Neposredna povezava do sporočila: 4159
2.7.2007 22:40:54   
adrijana.sara
Super fotke, me kar vleče proti jugu...zakaj le?

Rene user posted image user posted image user posted image  - prvi septemberček, ki hodi. Čestitam in uspešno izogibanje buškam in modricam, pa vsemu kar ni prijetno.

Naše koze so se izkazale, da so zelo v blagi oblikiuser posted image . Imamo jih samo pet, tudi te se že nekatere sušijo, nimamo pa nobenih drugih težav glede tega. Tako, da sem vesela, da jih je že dobila. Smo tisti srečneži, za katere drži, da mali otroci lažje prebolevajo. Mogoče gremo čez vikend še vseeno na morje, se grema v petek pokazat. Pa bomo videli kaj bodo rekli. Držim pesti!

Lina vam pa želim prijetno bivanje v novem domeku in uživajte kar se da. Te moram pohvalit, ker redno dopolnjuješ vaš blog. Ga z veseljem prebiram!

Mi imamo spet obdobje -  ne zapuščaj me same. Tokrat se je pa prilepila tudi na druge, ne samo na mamico. Se je že obiskom začela lepit na noge in jokcat, če hočejo iti. Še posebej je pa občutljiva na teto, ki živi v sosednji hiši. To so solze, ko jo zapusti. Traja pa slabo minutko in že kaj druga poišče.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
3.7.2007 14:17:56   
ZALA ADL
Pozdravljene septemberke in vaši knedelčki!

Se javljam po dolgem času, sva bile z Zalo 1 teden na morjuuser posted image , pa 3 dni doma, potem pa še 1 teden družinsko na morjuuser posted image , pa še pri babici čez vikenduser posted image , tako da smo se imeli kar pestro. Smo uživali 100/h. Zala je skoz čofotala po morju, med opoldansko vročino smo ji pa bazenček naštimal, tako da so ji skoraj plavutke zrastle.
Ko se še vsi odpravljate na morje, je naš dopust končan. Dobila sem namreč službo!user posted image user posted image user posted image  Ne vem če naj bom vesela, se naj jokam.... Začnem že ta ponedeljek, tako da so dnevi v Zalini družbi šteti.... Do konca meseca bo mož vzel porodniško, v avgustu pa začne z varstvom tašča. Sploh ne vem kako bo funkcioniral naš dan. Služba, kuhanje kosila, pospravljanje, igranje....Me je že zdaj strah, kako bo.

Zobka še zdaj nimamo nobenega, plazi se še zmeraj ne, hoče pa biti skoz na nogah, pa seveda da nekdo hodi z njo, da se ga drži. Je pa ratala taka crklavka, se vsakemu muza, mu mežika, se z niim spogleduje... je ena mala afna, že zdej, ne vem kaj še bo.

Spi cele noči (trkam)user posted image user posted image , imava 5 obrokov, pa to soboto sva začele KM v stekleničko dajat. Dude čez dan ne mara več, samo za spat. Me pa zanima za flaško, do kdaj bi bilo fino da se odvadi?

Borovnička tudi jaz sočustvujem s tabouser posted image , pa se sprašujem zakaj user posted image  ti tega niso prej povedali, pa če ti ne bi mogli narediti CR, ali bi bilo tudi to prenevarno.

Tejcha čestitke za izpit, Reneju, ki že sam hodi. Sej ne morem verjet, da so naši škrati nekateri že shodili, pa da bodo stari kmalu že eno leto.

Žiža občudujem te, kako sve to zmoreš........

Lep pozdrav!

< Sporočilo je popravil ZALA ADL -- 3.7.2007 14:20:07 >

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
3.7.2007 14:59:23   
Dajanax
Pozdravljene mamice in seveda malčki palčki tudi!!!user posted image

Že štejete dneve do službe??user posted image Zala Adl ti boš najbrž prva od nas. Tudi mene je strah sprememb, ko bom šla delat, ampak kaj čmo that's life...user posted image

Mi smo v nedeljo prišli iz morja in do danes mi še ni uspelo vsega prebrat, samo na hitro sem opazila da RENE ŽE HODI?!?!?!?!? Naša pikica je ravno na morju začela "komaj" puzat!!! Juhuhu bravo Vita!!! Sem bila tako srečna, sem imela takoj solzne oči.

Se nam pa je zgodila ena huuudo neprijetna zadeva na morju. Naju z Vito so ponolči, medtem ko sva me spali, okradli!!! Dva mlada moška sta šarila po sobi in ko sta bila že na odhodu sem jih zaslišalauser posted image . Kot iz katapulta me je vrglo v zrak, bila sta kakih 20 cm od postelje, namenjena na balkon. Po mojem kriku sta zbelžala skozi balkon v noč... Si lahko predstavljate kako sunkovito sem se obrnila proti Viti, če imam sploh poleg mene še tega malega pamžkauser posted image . Pa je bila, spala je kot angelčekuser posted image user posted image . No potem sem stekla na recepcijo prišli so policaji, našli nikogar in nobenih ukradenih stvari.

Ukradli so mi denarnico z dokumenti, zdravstveno, vozniško, eurocard, Ba kartico, mobitel, ki sem ga imela na nočni omarici - pri glavi!!!!, kakšnih 150 EUR v denarju, nahrbtnik z Vitinimi igračami,.......

To se je zgodilo drugo noč, če ne bi imela v hotelu še staršev (z Vito sva na morju bile brez očka), bi takoj spakirala domov, tako pa sva počakale do četrtka v sobi z mojima staršema, v četrtek pa sva komaj dočakale, da je k nama prišel še očka.

Te dni urejam dokumente, preklicujem, naročam nove,....povsod moram povedat celo štorijo, in z uradnicami ugotavljati kaj vse bi se še lahko zgodilouser posted image user posted image user posted image  meni in Viti, obema,...user posted image user posted image

Ampak zdaj sem se že kar dobro pomirila, bom vse skupaj vzela za eno dobro šolo, da bom v bodoče veeeeeeliko bolj pazljiva, no ja, zdaj sem ratala skoraj paranoičnauser posted image user posted image  Voziček nastavim na vrata, pred drsna vrata vse možne kocke in glasbene igrače,...

Uf cel roman...
Skratka pazite na morju, zaklepajte, zapirajte okna, imejte denar in dkumente skrite ( po uradniške protokolu morajo biti v torbi v omari - ampak res, brez heca, če niso tako spravljeni, ste bili okradeni iz malomarnosti!!!!!)

Se sše kaj javim preden gremo naslednji teden spet na morje. Upam, da se bomo imeli malo lepše kot tokrat.

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
3.7.2007 18:27:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dajanax

Se nam pa je zgodila ena huuudo neprijetna zadeva na morju. Naju z Vito so ponolči, medtem ko sva me spali, okradli!!! Dva mlada moška sta šarila po sobi in ko sta bila že na odhodu sem jih zaslišalauser posted image . Kot iz katapulta me je vrglo v zrak, bila sta kakih 20 cm od postelje, namenjena na balkon. Po mojem kriku sta zbelžala skozi balkon v noč... Si lahko predstavljate kako sunkovito sem se obrnila proti Viti, če imam sploh poleg mene še tega malega pamžkauser posted image . Pa je bila, spala je kot angelčekuser posted image user posted image . No potem sem stekla na recepcijo prišli so policaji, našli nikogar in nobenih ukradenih stvari.

joj, meni bi kap zadela.....

(odgovor članu Dajanax)
  Neposredna povezava do sporočila: 4163
3.7.2007 18:30:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ZALA ADL
Se javljam po dolgem času, sva bile z Zalo 1 teden na morjuuser posted image , pa 3 dni doma, potem pa še 1 teden družinsko na morjuuser posted image , pa še pri babici čez vikenduser posted image , tako da smo se imeli kar pestro. Smo uživali 100/h. Zala je skoz čofotala po morju, med opoldansko vročino smo ji pa bazenček naštimal, tako da so ji skoraj plavutke zrastle.
Ko se še vsi odpravljate na morje, je naš dopust končan. Dobila sem namreč službo!user posted image user posted image user posted image  Ne vem če naj bom vesela, se naj jokam.... Začnem že ta ponedeljek, tako da so dnevi v Zalini družbi šteti.... Do konca meseca bo mož vzel porodniško, v avgustu pa začne z varstvom tašča. Sploh ne vem kako bo funkcioniral naš dan. Služba, kuhanje kosila, pospravljanje, igranje....Me je že zdaj strah, kako bo.

se mi je zdelo, da nekam dolgo ni....

pa bravo za službo......drži se ¨!

(odgovor članu ZALA ADL)
  Neposredna povezava do sporočila: 4164
3.7.2007 18:48:45   
Tejcha
Helou, punce in migeci!

Sej kr ne morm verjet:
Rene, čestitke za prve korake!!!

Zdej se bo pa začelo... Ko Rene nekaj pogrunta, se počasi začne,  da se kar vsem nekako odpre... Tilen sedaj že skoraj stoji tudi brez opore, po vseh štirih pa smo že pravi mojstri, user posted image   Mislim, da se nam še nikamor ne mudi. Še vse življenje bojo na nogah, naj si zdej vzamejo malo več lufta. A ne?

Zala ADL, čestitke za službo!!! Tole prilagajanje na nov urnik s službo je eno veliko sr**je... Že prej sem konec dneva padla dol, sedaj bi pa že tam okrog 20ih, če bi le lahko. Sej se bom navadila, še enkrat pa poudarjam, da res bčudujem tiste, ki vse to furate z dvema ali pa celo več cukri (Dalin, user posted image ). Da ne omenjam, da imam ful slabo vest, ko si kar malo želim, da bi Tilen tudi popoldan odspal še kakšno kitico, da bi lahko tudi sama malo odklopila in nabrala energije za tiste par uric, ko se potencirano špilava in uganjava norčije...

Adrijana.sara, uspešno preganjanje kozic...! A ti si jih že prebolela?

Sončica, res krasne fotke! Se mi res že ful kolca po morju, ko gledam te vaše fotke, sam mi ga do septembra za dlje kot čez vikend ne bomo videli. Bom potem js rajcala, ko boste že vse doma, user posted image

Yennika, men se je tud luštalo Zappa, potem pa sem si ravno zaradi tega fiksnega sedeža premislila. Šla sem v BC gledat tisto marelo, ki so jo imeli znižano (mislim, da je bila cca 20 €) in se odločila, da bomo mi brez nje. Mali mora nujno imeti noge na sprednjem varovalu, senčka je na Janejevemu odlična, saj se samo strešica dol potegne in je senčka z vseh strani, spodaj je dovolj prostora za vso kramo, ki jo vedno tovorimo s sabo, če je pa ne, jo pa zihr nabavimo spotoma, tako da... Da o okretnosti in prilagodljivosti terenu niti ne govorim... Res, da naš voziček zavzame polovico prtljažnika, vendar ga ne zamenjam za nobeno mini reč. Imam občutek, da bi imela samo probleme. Lina, si ti tudi tako zadovoljna??   Je pa v planu tricikel.... user posted image še več krame, user posted image

Dajanax., tole s krajo je pa res fuuul neprijetna reč. A sta bili zaklenjeni? A je to kej zavarovano? Vem, da ima sedaj SKB neko zavarovanje, če ti spizdi** poleg vsega še kartico in ti potem povrnejo vse stroške za izdelavo novih dokumentov, mobitel... za cca 10€ na leto. Js sm si že uredila. Nikol se ne ve in ponavadi se to zgodi ravno takrat, ko to najmanj pričakuješ. Hvala bogu, da je z vama vse OK!

Zdej pa šibam na hitro pospravit, ker je Tilna  ravno scotalo in imam po moje ene pol urce časa, potem bo pa akcija naprej.

Imejte se lepo, prelupčkajte "minije" in veliiiik pište!

Tea

< Sporočilo je popravil Tejcha -- 3.7.2007 18:53:51 >

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
4.7.2007 7:56:35   
julam
ojla! Vidim, da ste večinoma že dopustniške! Mi smo še doma, pa tudi sicer nimamo nič zrihtano za počitnice. Nekako se nagibamo za kampiranje, čeprav mi ni jasno, kako bosta naša 2 škrata funkcionirala v šotoru. Sem želela rezervirat kakšno mobilno kučico, ki zgledajo res fajn in praktične, pa so seveda že VSE zasedene v našem terminu. user posted image  

Trenutno niham med 4 kempi, pa nobenega od teh ne poznam user posted image : Šimuni, Straško, Valkanela in Lanterna. Ker tisti, v katerem smo bili do sedaj vsako leto, ni primeren za male otročke. No, kakorkoli...

Moram vam zaupat, da je naš user posted image  končno postal mobilen. Zna se usesti user posted image user posted image user posted image , kar se pozna zjutraj: namesto, da bi jokal in me klical, se lepo igra v posteljci user posted image user posted image user posted image ! Včeraj je začel končno po kolenčkih lesti, sicer zeloooooooo počasi, ampak bo. Hja, RENE, BRAVO!!!!!!! Mi se veselimo, da je končno začel puzat, Renejček pa že hodi. Madonca, dečko, svaka ti čast! Čeprav, Tanja, si predstavljam, da je postalo neskončno naporno!
Naša fantka sta ta vikend postala cimra in zadeva se za1x krasno obnese. Zvečer itak popadata dol in ni panike, zjutraj se pa igrata in kar neki pogovarjata in smejita, mami ima pa čas zase in za kakšen postek na RR. Skratka, sem si oddahnila, da zadeva funkcionira!

Adrijana, še dobro, da ste jo tako OK odnesli s kozicami. Naš jih je fasal pri 7m in bil precej bogi.

Ah, je že alarm. Še dobro, a ne, ker sem začela fino nakladat! user posted image

papa

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
4.7.2007 9:13:29   
Dajanax
Dobro jutro!

Moja pikica me  tudi zjutraj sede ali pa n kolenih pričaka v posteljici in nekaj zase brunda. Vaši tamali tud ves čas pojejo, kričijo, se pogovarjajo?? Jaz razmišljam kaj bo ko bo znala govort??? Bo zgledalo nekako tako????
"Tam je lučka, pa še ena lučka, imam nogavičke gor, ja lepe so, mami poglej, kdo je pa zdaj prišel na obisk, igrače so moje, jaz se igram....pa še gali, gali, gali"

Tejcha - na banki nimajo nič zavarovanja, imam pa nekaj zavarovanega na Sončku, samo kaj ko moraš imeti za vsako ukradeno stvar račun, pa še na tvioje ime?!?!? Takega imam samo za mobitel pa za Baby Center... Bi bilo pa dobro kakšno tako zavarovanje kot ga ti opisuješ imeti, ker novi dokumenti stanejouser posted image user posted image

Tudi jaz sem se odločila da bomo brez marele, čeprav kot ugotavljate zavzame pol ali pri nas skoraj cel prtljažnik. Trenutno tudi jaz gledam bolj tricikle...

Preden je naša mala "skobacala" sem ji kupila Pametnega polžka in je res za njim puzala ko ji je ušel!!
user posted image

Julam: nisem bila še v nobenem od teh, vendar imajo od mojega v službi hišice in prikolice v Šimunih. Thja hodijo tui z otroki, menda je veliko sence. Na eni strani je prodnata plaža na drugi, kjer je veliko več gužve pa mivka. Ostalih ne poznam, žal. Bo katera druga še kaj dopisala.

Zdaj pa moram hitro zajtrk zrihtat, vita že dela "Am, am, am, am, am!!"

Lep dan!

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
4.7.2007 9:44:58   
Tejcha
Dan!

Sicer sem v službi in trenutno malo "ilegalno" surfam... user posted image

Dajanax, glede zavarovanja se pozanimaj na SKB Banki. Men se zdi pametna reč, saj kompletni novi dokumenti res kar nekaj nanesejo, poleg tega pa krijejo tudi telefon in ostale reči, ki "izginejo skupaj z bančno kartico... Zagotovo več kot tistih 10€ na leto.

Ful luškan polžek!! Sam mi imamo že 2 in če še Tilna zraven štejem: 3! user posted image  Fisherpriceovega s kockami in še enega mehkega, ki se tudi popolnoma razstavi. Mali ju ima ful rad. Naslednja igračka bodo Tomyjeva račja družinica na vrvici - če me seveda spet kaj vmes ne pramami.
Pa pozabila sem se pohvalit, da mi je končno uspelo najti Clemmy kocke. Ker je šel uvoznik v stečaj, sem imela kar nekaj laufarije, preden mi je uspelo najti trgovino, kjer so jih še imeli. Prelaufala sem LJ, MB, CE, VE...NIkjer jih nimajo!!! Dobila sem jih  na Polzeli v Tušu... Svašta! So mehke, sestavljajo se zelo na izi in mali se res zamoti z njimi. Malo jih je, malo razstavlja, meče okrog... Pa še ful lepo dišijo.

Šibam.

Papa

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
4.7.2007 10:52:26   
yennika
Hej,

kako noro vreme, dežuje kot iz škafauser posted image ...še nebo joka....danes je 5 let odkar mi je tragično umrl atiuser posted image user posted image user posted image  in zdi se kot včerajuser posted image , še vedno boli.Eh, raje grem, da vas ne zamorim, ampak včasih res rabiš kakšno ramo, da te malo potalaži....bom pa malega stiskala.....

Lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
4.7.2007 11:37:51   
Dajanax
Glih prebiram poste za nazaj...

in slišim zunaj en šundr... pogledam skozi okno in svašta: v naši vasi, med skoraj samimi kmetijami, na jugu Slovenije en možakar strojno potmeta cestouser posted image user posted image user posted image .

Pa mi smo skor kot NY!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
4.7.2007 12:01:56   
Dajanax
Yennika user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
4.7.2007 13:43:29   
ZALA ADL
Dajanax res svašta, tega še po Domžalah ne vidš. Pri nas lije kot iz škafa. Komaj čakam, da se vreme mal porihta, da gremo lahko spet mal na zrak. Sem pa danes že vso dokumtacijo uredila v zvezi s prenosom porodniškega dopusta. Sem mogla pa eno izjavo na roke napisat, pa sem ugotovila da sploh več pisat ne znam na rokeuser posted image user posted image . Kr neki. Sej bom mogla spet kmal v formo pridet. Joj kok je mene strah......

Yennika user posted image user posted image .

Sem hotla vprašat, a ima katera doma od Tomy porivalček al kak se že reče, k ima malček za oporo pri hoji? Razmišljam, da bi ga kupila, pa se kar ne morem odločit.

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
   [Brisano sporočilo]
4.7.2007 14:32:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ZALA ADL)
  Neposredna povezava do sporočila: 4173
   [Brisano sporočilo]
4.7.2007 16:40:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4174
5.7.2007 5:41:39   
kreda
Zdravo septemberske mamice!
Berem ,da se že vse tko fino poznate med sabo,jaz sem pa kar uletela .
Nisem  prav na tekočem kaj vse ste že predebatirale ,pa vseeno.
Naš mali junak je zdaj star ravno devet mesecev(tko kot vaši ),pa še vedno ne spi ponoči. Zbudi se vsaj trikrat,štirikrat na noč in se hoče dojiti  user posted image .
A mate kakšen preizkušen recept kako to ukiniti ?

Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?