Tejcha
|
Helou, punce in migeci! Sej kr ne morm verjet: Rene, čestitke za prve korake!!! Zdej se bo pa začelo... Ko Rene nekaj pogrunta, se počasi začne, da se kar vsem nekako odpre... Tilen sedaj že skoraj stoji tudi brez opore, po vseh štirih pa smo že pravi mojstri, Mislim, da se nam še nikamor ne mudi. Še vse življenje bojo na nogah, naj si zdej vzamejo malo več lufta. A ne? Zala ADL, čestitke za službo!!! Tole prilagajanje na nov urnik s službo je eno veliko sr**je... Že prej sem konec dneva padla dol, sedaj bi pa že tam okrog 20ih, če bi le lahko. Sej se bom navadila, še enkrat pa poudarjam, da res bčudujem tiste, ki vse to furate z dvema ali pa celo več cukri (Dalin, ). Da ne omenjam, da imam ful slabo vest, ko si kar malo želim, da bi Tilen tudi popoldan odspal še kakšno kitico, da bi lahko tudi sama malo odklopila in nabrala energije za tiste par uric, ko se potencirano špilava in uganjava norčije... Adrijana.sara, uspešno preganjanje kozic...! A ti si jih že prebolela? Sončica, res krasne fotke! Se mi res že ful kolca po morju, ko gledam te vaše fotke, sam mi ga do septembra za dlje kot čez vikend ne bomo videli. Bom potem js rajcala, ko boste že vse doma, Yennika, men se je tud luštalo Zappa, potem pa sem si ravno zaradi tega fiksnega sedeža premislila. Šla sem v BC gledat tisto marelo, ki so jo imeli znižano (mislim, da je bila cca 20 €) in se odločila, da bomo mi brez nje. Mali mora nujno imeti noge na sprednjem varovalu, senčka je na Janejevemu odlična, saj se samo strešica dol potegne in je senčka z vseh strani, spodaj je dovolj prostora za vso kramo, ki jo vedno tovorimo s sabo, če je pa ne, jo pa zihr nabavimo spotoma, tako da... Da o okretnosti in prilagodljivosti terenu niti ne govorim... Res, da naš voziček zavzame polovico prtljažnika, vendar ga ne zamenjam za nobeno mini reč. Imam občutek, da bi imela samo probleme. Lina, si ti tudi tako zadovoljna?? Je pa v planu tricikel.... še več krame, Dajanax., tole s krajo je pa res fuuul neprijetna reč. A sta bili zaklenjeni? A je to kej zavarovano? Vem, da ima sedaj SKB neko zavarovanje, če ti spizdi** poleg vsega še kartico in ti potem povrnejo vse stroške za izdelavo novih dokumentov, mobitel... za cca 10€ na leto. Js sm si že uredila. Nikol se ne ve in ponavadi se to zgodi ravno takrat, ko to najmanj pričakuješ. Hvala bogu, da je z vama vse OK! Zdej pa šibam na hitro pospravit, ker je Tilna ravno scotalo in imam po moje ene pol urce časa, potem bo pa akcija naprej. Imejte se lepo, prelupčkajte "minije" in veliiiik pište! Tea
< Sporočilo je popravil Tejcha -- 3.7.2007 18:53:51 >