Tejcha
|
Da se še sama na hitro javim... Čekiram vas redno in to je tudi ves prosti čas, ki ga trenutno premorem, pa še tega je zelooo malo. Priznam, da sem malo pozabila o čem ste pisale, se bom potrudila ostati v kontekstu, To, da sem se spravila tole naklofati, bo prestavilo sesanje na malo kasneje in tudi likalnik me že čaka vroč, tako da: 1. Kalipso, DOBRODOŠLA! 2. Z nami je vse OK, včlanjujemo se v klub tečnobic, pa v klub "zlezem in pridem vsepovsod", pa v klub "jem vse", pa v klub "6 zobkov", pa v "ob opori vstanem in se afnam", pa še v kakšnega verjetno... 3. Js sem se prejšnji teden do konca "sklimatizirala" in kašljam kot zmešana, ampak to je zgodba, ki se ponavlja vsako leto, tako da ni prevelike panike, glavno je , da je Tilen zdrav! 4. Prejšnji teden sem naredila izpit, ki mi je manjkal za vpis absolventa, tako da je ta skrb za mano... Jupiiii! In sedaj se lotevam že novih izzivov. 5. Danes pa je Tilen prvi dan šel "služit" k babici, saj sem danes pričela s počitniškim delom (do sredine avgusta) in moram priznati, da mi je fuuul težko... Sem se komaj zadrževala, da nisem vsako uro klicarila, kaj počne, če že spi, kaj je jedel, če je kaj pil...Malemu seveda ni bilo nič hudega, se me je pa res razveselil, ko sem prišla ponj... ni prvič, da je v varstvu, samo teh 8 ur se pa zna vlečt kljub temu, da je delo kar razmigano. 6. Uživamo v vodi, tako kot vidim, da večina škratkov - bazenček imamo na balkonu. 7. Morje: zagotovo septembra, ker mi bo drugače utrgalo., sam še nimamo nič rezervirano in sem vam tistim, ki že uživate fuuuul fovš, Tilen za zajtrk je ponavadi čokolino ali pa kruh z marelično marmelado/skuto/pa zadnjič sem mu dala tudi malo junior kokošje paštete in je bil navdušen... Zdej pa res šibam, da bom imela še kaj od noči. Pridno pište, k je taaaak luštno pridet na forum in videt, da malo "migate". Čimbolj zdrave in pridne otročke in mirno noč! Tea