yennika
|
IZVIRNO SPOROČILO: adrijana.sara Pozdravček! Na hitro nekaj glede čeveljčkov...jaz sem se tudi odločila, da je čas za prve čeveljčke in sem iskala po trgovinah, pa sem nadzadnje v Cicibanu pristala. Vprašam za čeveljke in obstajajo prvi čeveljčki - seveda niso v akciji. So pa tam okoli 40 €. Glede na števliko, barvo in model sem imela na izbiro samo dvoje. Prodajalka mi je na vsak način hotela prodati dražje, da so boljši, lepši, bolj udobni...po drugi strani pa govorila, da sta ista modela. Men so se pa zdeli oboji okorni in težki, pa še spredaj so bili čisto zaprti. In ker se nisem mogla odločiti, sem dala Sari in je enega vzela. Plačamo in takrat sem vidla na polici za blagajno copatke, odprte, lahke...take kot sem si prej zamislila. Vprašam, če se še da zamenjat - odgovor NEMOGOČE ! Pogledam ceno 20€, vztrajam in se ni dala. Gremo ven, pa mi ni dal miru, gremo nazaj in še enkrat poskusimo-gre šefico vprašat, reče NE. Pa sem jo zahtevala, se ni takoj dala, ko smo ji pa rekli, da kaj če bi se pa zmotla bi pa lahko storniral in končno mi je zamenjala. Tako, da pazite kako kupujete in se ne pustite vsiljevati. Saj bo dobila prave čeveljčke, sam če še ne hodi, meni se gre za zaščito podplata. Se vstaja, premika ob opori, sama pa še ne stopica. Pa mi še reče, da copatki (način mass opank) niso za zunaj. Prej pa, da čevlji niso za v dež Že nakladam, samo nesposobne trgovke me pa res razjezijo. Zato so tam, da stranki ugodijo... ok, sem si dala duška. Grem zdaj pospravljat, je bomba v hišo padla. Se podpišem tukaj, se popolnoma strinjam s tabo. Kako pa kaj vaše kozice?Pa ti, si kaj fasala stran? Alenka in Dalin, sta že nazaj?
"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet." 1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca! 5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član. Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je! Življenje je tukaj in zdaj!
|