|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
5.7.2007 10:52:25   
adrijana.sara
user posted image  je šla na dopoldanski počite, tako da lahko kaj napišem. Naše koze se niso nič razširile, se že sušijo, tako da gremo na morje do torka. Sem se pa končno lotila beljenja Sarine sobe, čeprav po obrokih. Kolikor mi user posted image  dopušča in če še kdo vskoči kot varuška. Ena stena me še čaka za po morju, omara je na poti, kinderpet je ati pobarval... ko bo pa že imela kakšno podobo, bom pa slikice dodala.

Tejcha ti si me vprašala, če sem že prebolela koze. Jaz jih uradno še nisem, v kartoteki jih nimam. Sem pa bila že večkrat v stiku in jih nisem dobila. Tako, da upam, da sem jih že nekoč imela, vednar niso opazili. Sem se zanimala za cepljenje, pa bi se morala 92h po okužbi. Pa je bilo za mene že prepozno. Tako, da samo upam, da jih ne bom dobila čez 14dni.

Yennika  user posted image

Dajanax enako se je zgodila lani sosedi. Prišli so čez odprto tereso, ona pa je spala zraven na kavču, pa jih sploh ni slišala. To pa je šok. Bo treba res vse varnostne ukrepa pojačat, vedno več je tega. Še dobro, da ni bilo kaj hujšega.user posted image

Kreda dobrodošla! Midve sma se nehale dojiti pri sedmih mesecih, pa še to je bilo potem samo cartanje ponoči. Sma postopoma ukinjale obroke čez dan in potem je bilo vedno manj mleka, dokler ga ni skoraj zmanjkalo in je to sama ugotovila. Potem je pa čudežno prespala vso noč in od takrat ni več jedla ponoči. Sem imela kar srečo, glede na to kako se nekateri težko odvadijo.

Pa še glede vozička - jaz sem zadnjič kar kupila tistega v Baby centru. Toliko, da ga imam skoz v avtu, če je potrebno. Drugače pa tako ali tako ni nič več v vozičku. Pa tudi zaspala mi ni že lep čas in mi je škoda dati veliko za njega, če ne bo hotela biti potem v njem.

Smo pa nabavili kolo in uživa. Tako, da grema okoli vasi kar s kolesom in je prav važna v njem.user posted image

user posted image
                          user posted image

(odgovor članu kreda)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
5.7.2007 13:44:44   
Tejcha
Hej!

Js se že spet švercam...

Kreda, dobrodošla! Js lahko samo trkam, da mali že od takrat, ko se je odstavil(4,5 mesecev), spi celo noč. Po moje je glavni razlog to, da se zvečer napoka in ima dovolj za čez celo noč. Iz kod pa sta? Vpiši vaju na naš seznam...

Ko smo že pri hrani: predvčerajšnjim sem za večerjo skuhala ovsene kosmiče in mu vanje speštala banano. Njam, njam... No, meni ni bilo, je pa Tilen prav glasno začel opozarjati, da bi še, ko sem ga hecala s prazno žlico. Prej se zanje enostavno nisem odločila, ker sva večerjala in zajtrkovala kašice, sedaj pa se dobi tudi doma kar nekaj sadja in bom zato sama pacala... Za banano se mi je zdelo, da se bo za prvikrat dobro obnesla, ker jo ima drugače tudi ful rad. Borovnice in maline je v speštani obliki, sadeže špuka ven... user posted image

Drgač si pa že ene 3 ure pojem tisto od Čukov: "Mi gremo pa na morje, se plavat naučit..." Jupiiiiiiiiiiiiii!!!! Končno mi je uspelo rezervirat in to sedaj pomeni, da septembra res gremo... Izbrana destinacija: Otok Ciovo pri Trogirju v začetku septembra. Apartma je oddaljen od morja 5m in po slikah sodeč mora biti fantastično! Priporočila mi ga je prijateljica, ki je bila z družino tam lani. Na plaži so pa okrogli kamenčki, tuš, senca... Cena je pa 30€ za 2+1.  Sem kar boljše volje.

Zdej pa šibam nazaj delat...

Pište kej!

Pozdravčki,

js

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
5.7.2007 15:28:29   
Dajanax
Zala Adl:

Mi imamo tega
user posted image
že od drugega meseca dalje. Nekako najprej ni bila najbolj navdušena nad njim. Ko je ležala pod njem (ko se sestavi v most) še ni bila zrela za to, ko je bila za pod most je sicer nekaj časa (beri 5 minut) bila lahko sama spodaj, zdaj je pa še prezgodaj, da bi ga imela kot porivalčka - nekajkrat se je že prijela za njega da se bo vstala sam ji naprej zleti, ji moram jaz pomagat. Se mi zdi da bo ta tretja stopnja igrače najbolj funkcionalna. Igrače za gor so nama pa itaq na morju pokradliuser posted image

Cena na sončku je pa kar dobra!!! Dober nakup bi se lahko reklo!

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
5.7.2007 19:49:14   
ZALA ADL
Mi imamo tega

že od drugega meseca dalje. Nekako najprej ni bila najbolj navdušena nad njim. Ko je ležala pod njem (ko se sestavi v most) še ni bila zrela za to, ko je bila za pod most je sicer nekaj časa (beri 5 minut) bila lahko sama spodaj, zdaj je pa še prezgodaj, da bi ga imela kot porivalčka - nekajkrat se je že prijela za njega da se bo vstala sam ji naprej zleti, ji moram jaz pomagat. Se mi zdi da bo ta tretja stopnja igrače najbolj funkcionalna. Igrače za gor so nama pa itaq na morju pokradli

Cena na sončku je pa kar dobra!!! Dober nakup bi se lahko reklo!

Ja sem tudi jaz razmišljala, da bi tega vzela, pa še cena na Sončku je res huda. Pol sem se pa premislila, ker smo polovico že prerasli, pa sem danes naročila tegale:

user posted image user posted image

Sem ga pa vsepovsod iskala Baby center, Ariel, Pikapolonica, Buši, Sonček, pa ga ni nikjer za dobit. Pol sem ga pa našla na spletni trgovini Huda mravljica. Sam da me ne bodo jutri poklicali, da nimajo več na zalogi. Sem pa razmišljala, da bi ga preko bolhe vzela, k ga en prodaja, pa se mi ne da glihat, pa še iz Celja je.

Zalica že spi, hvala bogu. Je bla tako neki tečna zdej popoldne, da sem komaj čakala, da gre spat. Sem bla pa na zdravniškem pregledu danes. Imam še tri dni porodniške........ Punce uživajte dokler še traja!!!!!

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
5.7.2007 21:43:11   
Tanyka
Oj oj

Samo na hitro, ker mi Rene ne spi prav.Ga ful zobki mučijo-podočniki, pa samo user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače pa ja prav ste vidle, da že hodi-gre že po celem stanovanju, po travi pa 2-3 korake pa bumuser posted image user posted image user posted image user posted image

Glede tegauser posted image

user posted image

user posted image

Tega ima sedaj Rene prej pa ga je imela Lara.
Našemu se čist malo aktualno ampak ta zadnja varianta, ker on bi samo bbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrbbbbbbbbbbbrrrrrrrruser posted image
Če tega že ne bi imeli pri hiši, ga sedaj  zagotovo ne bi kupovalauser posted image

Čao čao

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
5.7.2007 22:51:48   
adrijana.sara
Čer!

Moram povedati kaj smo danes storili. Našo čupko smo mal prikrajšali za laseke. Sem imela trenutni navdih, in ker je frizerka v sosednji hiši, smo ga uresničili. Postrigli smo samo zgornje laseke, ki so bili tisti prvi in so prekrivali spodnje. Je pa postala bolj fanteku podobnauser posted image  . Kakšno mnenje imate pa ve glede striženja pred enim letom. Kajti tašča je znorela, ko je videla kaj delamo - stara vraža, da se pred enim letom otroka ne sme strižit. Pa saj sem jo že prej 3 krat spredaj, ko so ji v oči silili.

Slikico pa dostavim, ko bom imela fotoaparat doma. Trenutno ga nimam!

user posted image
Tudi jaz sem razmišljala o tem, pa se nisem odločila. Ima avto poganjača, pa ji ni dolgo zanimiv, tako da dvomim, da bi ji bil ta. Vse igrače so ravno za 10 minut. Potem je pa jogurtov lonček najbolj zanimiv user posted image  Se pa že tako vsepovsod pripleza in vstane, tudi stoji že sama za nekaj časa. Tako, da še malo mi bo po dveh ušla. Dvomim, da bi ga veliko uporabljala, pa še en pripomoček za uničevanje parketa večuser posted image  

user posted image
Jutri grema k zdravniku in upam, da bomo lahko šli na morje.

Zdaj pa lahko noč!

< Sporočilo je popravil adrijana.sara -- 5.7.2007 22:53:30 >

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
6.7.2007 9:18:37   
Dajanax
Ne vem če sem že napisala, ampak tudi mi smo že strigli. Nekajkrat sem jo že sama, ker bi drugače prvi lasje segali do noska.

22. junija, pred morjem pa smo kar naročili frizerko, ki jo je po celi glavi pristrigla. Je bila tudi takoj čist fantek user posted image user posted image

Sem tudi jaz slišala za vražo, ampak mislim, dase moraš ravnati po dolžini las in funkcionalnosti! Kaj naj bi potem že pre enim letom petnajst špangic na glavico našopala da bi tamala kaj vidla. Zadaj pa čopek?? Se mi zdi to bolj nevarno :)

Še nekaj iz našega morja:

v čolnu na plaži
user posted image

na terasi hotela:
user posted image

z mamico zvečer na pivu:
user posted image

za finiš se nam je pa še koprskega Mercatorja zahotelo:
user posted image

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 4182
6.7.2007 10:24:16   
Dajanax
Hej borovnička!
Kako si?
Javi se nam kaj!

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
6.7.2007 11:54:03   
kreda
Oj !Pri nas tudi ta mali dobiva tretji zobek,pa glede na to ,da je to tretji v dveh tednih ,kar dobro prenaša.
Stanujemo pa v Škofji loki pa upam,da samo še kakšni dve leti.
Nas je pa pet s septemberčkom skupaj !
<<mislim Adrijana.sara ,dabo res tako kot ti praviš glede spanja ,saj je bilo pri prejšnjih dveh tud tko.Pa sem vseeno upala,da je kakšen nov recept.
Mislim ,da moje fante msal preveč razvajam pol je pa tko kot je.
Nekje sem zasledila da ste že govorile okoli kampiranja.
Mi mamo tak velik šotor pa smo ga samo enkrat sprobal v Banovcih.Je blo fuuuuuuuuul dobr !
A ma kakšna kakšno dobro idejo za kampirat po sloveniji?
Ta mali že kliče čao punce pa hvala za dobrodošlico!!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
   [Brisano sporočilo]
6.7.2007 12:09:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kreda)
  Neposredna povezava do sporočila: 4185
6.7.2007 13:07:33   
Tejcha
Ojla!

Kreda, priporočam Kamp Menina v Zgornji Savinjski dolini:   http://www.campingmenina.com/index_slo.html.

Sončica, a sem prav prebrala, da si čez 30 let živela v ŠL? A si že čez? Punce, kolk ste pa stare sploh?
Js bom letos 24.

Tilnovi lasje: strigli bomo, ko bodo predolgi, ne glede na starost. Kakšne pogruntavščine... In kaj bi naj bilo narobe, če ostrižeš otročka pred 1. rojstnim dnem?

Zala ADL, men je tud všeč tale hodulja, ki se spremeni v tricikel. Bom dala na glasovanje, user posted image   in čez par dni še enkrat. Sem se odločila, da bom glede takih reči res malo pazila, ker je krame že sedaj za pop*zdit... Vse, kar mi je bilo všeč, sem šla in kupila... Ni mi žal, bom pa zdej malo bolj gledala, kaj res rabi in s čim se bo res igral. Zaenkrat (no, še vedno) je namreč aktualno vse, kar niso igrače user posted image ...

Pravi cukrčki so tile naši septembrčki. Za požret! Od prvega do zadnjega! Prilimajte še kakšno fotko. Js bom tudi, samo da se spravim in uredim naše albume in poštimam knjigico To sem jaz. Sram me je, vendar mi od poroda še ni uspelo ničesar vpisati...

Lp

Tea 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
   [Brisano sporočilo]
6.7.2007 13:38:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tejcha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4187
6.7.2007 16:05:34   
Anonimen
o sončica, meni pa sploh ne zgledaš 31...jest bi ti jih kakšnih 25 prilimala....

Neposredna povezava do sporočila: 4188
6.7.2007 16:05:43   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Ja Tejcha prav si prebrala, letos sem dopolnila 31user posted image

Jaz bi ti dala ful manj tam ene 25 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz jih imam 23 user posted image

(Maurice Macterlinck)

Neposredna povezava do sporočila: 4189
6.7.2007 16:06:55   
Tanyka
*Lina*-midve pa sma skladne user posted image user posted image user posted image , si me za malo švignilauser posted image user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
6.7.2007 16:46:21   
Tejcha
Hej!

Tanyka, kje se pa vi skrivate?

Sončica, js bi tud rekla tam ene 25, zato sm pa vprašala, :)

zdej grem pa malega spakirat in šibamo v massa pogledat, če imajo kaj za nas. Do jutri je še akcija 3=2, tk da se po moje kar splača. Za Tilna bom vzela Cicibanove opanke, pa še midva vsak ene, pa bo. Vem, da se v ponedeljek začnejo razprodaje, sam se mi ne lubi v tisti gužvi okrog skakat, potem pa najdem kaj, ko je znižano za 1€... Dans upam, da ne bo take gužve in da  najdemo kaj,
ko nam bo všeč.

Papa

dZdej hoče še pa Tilen nekaj sporočit prijateljčkom. Če bo ktera pogruntala prevod, se priporočam. Komentira z ejejejejejej...
:ngttbitbmjtbl,z,    bzbmkbjrvehjgrolf4juPiIPudfdf

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
   [Brisano sporočilo]
6.7.2007 16:50:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4192
6.7.2007 21:33:20   
adrijana.sara
Jaz bom konec leta tudi 24, tako da se pridružujem Tejchinemu klubu. Zdaj gremo pa malo počivat, ker ob 2h štartamo na morje.

Imejte se lepo in pridno čvekajte, da bom imela v torek, ko pridemo nazaj kaj za prebirat. Namesto pospravljati prtljago pospravljat, imamo zraven svašta - nikoli ne veš... user posted image

Nočke, Sara nori na polno in jo moram malo spat spravit.

Neposredna povezava do sporočila: 4193
6.7.2007 21:49:13   
Tanyka
adrijana.sara-uuužžživajteeeeeeuser posted image

čao čao

(Maurice Macterlinck)

Neposredna povezava do sporočila: 4194
7.7.2007 8:26:14   
julam
oj!

Ene še kar vztrajamo doma zgleda, spet druge pa očitno uživajo! Mi odrinemo enkrat po 20.7. Najprej v Zadar (tista peščena plaža je v mali vasici blizu Nina, če katera pozna), potem pa verjetno pod šotor na Pag.

Naš user posted image  končno puza, pa še to zelo počasi in previdno. Zdej bomo pa tudi mi morali umaknit zadeve iz njegovega dosega, ker je izredno firbčen  - sej prvi je bil tudi, ampak si mu rekel 2x NE/AJS, pa je dal mir. Tale ta drug bo pa težji zalogaj user posted image ...

Se pa zelo rad uri v pincetnem prijemu - zelo rad namreč je sam. Poleg kruha tudi borovnice, maline, včeri  je celo marelico pojedel... in to brez zob. user posted image

Včeraj smo obnili 10m in danes sem se odločila, da ukineva še jutranje dojenje - upam,d a se bo strinjal. user posted image

Joj, kolk ste mlade, lahko bi bila vaša mama. Imam jih namreč rosnih 32 user posted image ...

papa

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
7.7.2007 8:54:13   
Dajanax
Da ne boste sam dve v klubu 30 letnic se vam pridružujem še jaz. Imam jih točno 30.

Sem pa včeraj drugič dobila user posted image . Sem čist za en drek. Glava boli, slabe volje, skratka nikakva... Še dragi je moral spet v službo, čeprav je včeraj delal kao zadnji dan pred dopustom. Se bomo pa na morju toliko bolj cartljaliuser posted image

V četrtek sem spet po netru zapravljala, kot da me ne bi že tako dovolj okradli, in kupila še dve igrači za pikico. Upam da danes pridejo, me že firbec matra če bojo morda te bolj zanimive kot mercatorjeve reklameuser posted image

A še tole: jaz se že pripravljam na službo in sem šla v sredo v Begunje v Gramatex po blago da mi bo šivilja kaj lepega sešila. Sem pustila tam 260€!! Sej ni čudno ko pa sem sam na kup nosila, mi je bilo kar malo hudo doma povedat za znesek, v rokah sem pa komaj držala polno vrečo blaga...
Danes sem že zmenjena, da šivilji nesem blago, po morju bo pa ziher že kaka proba. Juhuhuhuhuuuu, ker v omari je ena sama tuga izpred dveh letuser posted image  Vse mimo..

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
7.7.2007 10:30:12   
incabinca
Dan! :)

Evo naju z morja! Sva uživala sto na uro, me je najprej malo skrbelo kako bo, glede na to da je bil še moj cel pevski zborček zraven, ampak so bili moji strahovi čisto brez veze. Lovro je užival, bil ful priden, spal kot doma...

Ste govorile o marelah... sej mislim, da sem enkrat že pisala o tem, jaz imam marelo od traxxa, pa je ful fajn, mi je celo bolj všeč kot ta velik traxxov voziček. user posted image Nikakor pa ne kupujte marele, pri kateri se ne da dat naslona v ležeči položaj!
Jaz jo zdaj non stop uporabljam, pa tudi na morju je prišla še kako prav!

No, jaz sem še ena iz tistega kluba, ki bo letos (avgusta) dopolnila 24 let. :)

Slikce pa še pridejo, smo jih ful naredili, pa še en moj prijatelj, ki se s fotografiranjem zelo aktivno ukvarja, ga je non stop slikal, tako da imam prave profesionalne slike user posted image user posted image

Zdaj pa novo žehto prat dat dokler še Lovro spi. Bom ravno vse oprala pa zlikala, bo pa treba že spet spakirat, ker gremo v soboto spet na morje. Tokrat v Baško.

Lep  dan!!

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
7.7.2007 15:52:39   
yennika
Dan,

mali spi popoldansko kitico, ki pa jo danes dobro dolgo vleče.user posted image

Jutri teden pa tudi mi pičimo za morje, ma komaj čakam.Potem pa gremo še avgusta za kak teden rite namakat v toplice, smo že rezervirali.user posted image Pa pridemo nazaj in grem že v službo.Halooooo!!!!

Včeraj sem dobila pošto,da imamo v ponedeljek roditeljski sestanek za jasli, čeprav še en bomo zvedeli al smo sprejeti al ne.To povejo baje šele konec avgusta, btw meni pa 10.8. poteče porodniška.Ma organizacija je na višku.Pa ne bi rekla, da bi bil to nek fulllll velik vrtec ali veliko mesto....po mojem se čaka, da najprej vip osebe stlačijo not, če pa ostane kaj prostora pa....user posted image sem jezna.Sicer se nam je pa kar fajn varianta za varuško našla, držim pesti, ker če se nam pa to izide, pol bom pa najsrečnejša.user posted image

Ja tudi jaz hudo hitro drvim proti 30.Drugo leto bo fešta, dupla, ker sma oba z dragim na istem.user posted image

No, uživajte mamike.

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
7.7.2007 15:57:01   
yennika
...no mi imamo pa tegale...

user posted image

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
7.7.2007 21:50:13   
ajne
hojla,

pri nas dogaja sto na uro. čekirat mi še uspe, pisat pa bolj malo. smo pa še doma in gremo čez en teden na koroško, potem pa konec meseca na korčulo... komi čakam... a ja, po korčuli pa grem jaz tudi že nazaj v službo, tako da "brojim sitno en mesec"... hm... je hitro minilo...

glede starosti... madona julam, sva definitivno seniorki tukaj gor... jaz obrnem 32 čez tri tedne... kriza. mi ni nič jasno, da je že tolk let na mojih plečih...

drugače pa smo mi še vedno brezzobi, jemo vse (z veliko začetnico), ker bog ne daj, da ji ne bi dala vsega kar imamo na krožnikih in v kozarcih vsaj za poskusit. in tudi ajdica s svojimi brezzobimi čeljustmi zgrize prav vse. tudi mi vadimo pincetni prijem na borovnicah... puza 100 na uro ne glede na podlago (edino trava jo mal pika pa jo malo ustavi), hodimo še ne, razen ob opori, pa nič ne forsiramo. še vedno vse nosi v usta, najraje kamne iz atrija. govori še vedno ajdščino, sem in tja izusti ata in deda in baba, mama ji še ni uspelo, ampak to je pa tudi vse.

neskončno noro pa uživa v vodi. danes smo šli na tako kul izlet, priporočam vsem, ki vam ni predaleč. Zjutraj smo šli proti veliki planini, tam kupili karto za gondolo, ki vključuje tudi malico na planšariji (kislo mleko in ajdove žgance - ajda jih je mlatila ko bi jedla torto) in dvoruno karto za kopanje v snoviku. punci sta uživali. nazaj grede smo v kamniku (incabinca!!) iskali pizzerijo, pa je nismo našli in na žalost smo potem pristali pri jurmanu. no sej smo čist ok jedli, sam smo bili že pošteno lačni, preden smo se pricjazili do jurmana.

sicer pa je julij pri nas mesec rojstnih dni, tavelika je predvčerajšnjim upihnila 4 svečke in še vedno žuramo na ta račun... jutri imamo še fešto s prijateljčki in mi je prejle rekla - "mami, a jutri tudi, kolk bom pa jutri stara?" Kako so posrečeni tile naši smrkolinčki.

zdej pa grem tudi jaz k mojemu dragemu pred TV spat user posted image ...

lahko noč...

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?