|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
26.6.2007 21:10:09   
princes

user posted image

No zgleda, da imamo vsi težja obdobja sedaj..

Tudi mi smo vsi bolani, danes sem jaz obležala, pa Lia je tud začela kihat, pa kašlat, upam da se ni kaj nalezla..
Sem jo danes kar tašči dala, jaz tud vstat nisem mogla.user posted image
Že včeraj sem bila čist konc, pa smo morali v Celje k babici na obisk v bolnico, so ji odrezali prste na nogi, so ji kar gnit začeli..
zdej je pa čist boga, že cel teden nič ne je, pa boli jo kot user posted image , ker vse izbruha tablete proti bolečinam, hrano..Pravi da bi najraje umrla..user posted image
Se je moja mami tko jokala, je rekla že oči je moral tko trpet je za rakom umrl, zdaj še babi-to je njena mami..user posted image
Ma ja ta življenje, je res nepredvidljivo..user posted image

No vsaj upam, da gremo na morje, da se malo spočijemo..user posted image

Lia je pa šele sedaj ugotovila, da se lahko prevali iz hrbta na trebuh, in je končno malo več na trebuhu, tko da mogoče ji pa še rata plezat..user posted image user posted image

zdej grem pa kar spat počasi,
lepe sanje..

Aja Kalipso user posted image ...

user posted image

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
26.6.2007 21:13:37   
kalipso
Živjo!

yennika veš sem bla prej na nekem drugem forumu oz. sej še grem pogledat kdaj tja, drgač pa nisem imela več interneta pa nisem mogla čvekat. A je res tko fajn v Fontani. A veš, da še nikol nisem bila tam, bom mogla it kaj s tamalo pogledat. Prej sm bila par let v lj, kr sm tam študirala oz. me še čaka diploma tak da še zdaj ko hodim po mb -ju gledam, kaj vse imamo novo.user posted image  No, sej Fontana ni nova. Si pa malo ponavadi dam v tisti nahrbtnik za  ta mičkene  oz. fant si jo da in gremo na Pohorje. Mala ful uživa. Upam, da bomo letos šli kaj na morje. Predvsem finančno je pr nas problem, kr sva še oba študenta. Bomo že. Drgač pa se gremo v  Dravo namakatuser posted image user posted image !
Lepo se imejte!

Zara, ti si najina največja sreča!!!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
26.6.2007 21:18:43   
kalipso
Aja punce, hvala za dobrodošlico!user posted image Morm še malo vaše poste za nazaj prebrat, da bom na tekočem. pa pa

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
26.6.2007 21:37:25   
ajne
hojla,

pri nas je tudi pestro. hvala bogu v pozitivo (žiža user posted image user posted image user posted image , ma ti si res ena wonder mamica in super punca!). ta teden sem dobila na obisk od sestrične hčerko (8 let) in sedaj imam tri punčare vsak dan za animirat. je kar zabavno, moram rečt. še zdaj vse ne spijo. ampak, sem si pa utrgala teh par minut da vsaj tebi princes sporočim, da imam edino v petek ta teden čas za najino tortico, če utegneš in če se pozdravite.

yennika, 16. julija se pakiramo v vaše konce v zgornjo jamnico h korošu. smo že leta tam stalni gostje.

sicer pa je tudi naš tankec velik 74 cm in ima 8,9 kg. DRPT je opravila z "odliko". ima pa še čisto brezzobe čeljusti. zdaj naredi že kak korakec ob opori, če se prej ob njej dvigne. se je pa zelo obrestovalo to, da sem umaknila vse kar je bilo zanjo nevarnega v spodnjem štuku. je precej bolj mirno sedaj pri nas doma. še vedno seveda vidi vse in vse pretakne, ma me vsaj ni strah, da si bo kaj naredila, predvsem da ne bi kaj pojedla. končno tudi konkretno maha in ploska. jemo že vse, no beljak in med in podobne alergene sem tudi jaz še izpustila, sem ji pa dala tudi že jagodni jogurt.

tako na hitro je to to.

čau

(odgovor članu kalipso)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
26.6.2007 21:51:35   
yennika
No, toliko o zobkih....sem se ravno prej nekaj hvalilauser posted image , mi že kuhamouser posted image .Sem namerila 38,4 rektalno in sem dala kar polovičko svečke.Zdaj že spi, je pa zelo vroč...že vidim, da bo danes bolj svetla noč.Ima pa dlesni zgoraj tako bulaste, se vidijo že vsi zgornji zobki, le predreti še morajo.Naj le prikukajo na plano, da bo na morju mir!

Adrijana.sara m a si me nasmejalauser posted image , si vrnila,a.user posted image

Ajne, mi pa 15. julija pičimo na morje, škoda, sem že mislila predlagat en kofetek...pa drugo leto,ok?

Tejča, ma kje si, pa te vidim, da čekiraš tu goruser posted image .

Kalipso, kaj pa študiraš?Sori, sem zelo radovednauser posted image .

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
26.6.2007 22:13:33   
žiža
čerček user posted image
Hvala vam vsem za vspodbudne misli in želje. Ej, ko razmišljam kaj vse se nam je že letos zgodilo sem prav vesela, da imam malega in da sem na porodniški.
Se pa tako veselim jutrišnjega dne, da me kar malo razganja. Moj najdražji se vrača iz črne gore. So bili ob 8ih v splitu tako, da bo okoli 3eh doma user posted image  Upam, da bo prišel po prstih, ker če mi zbudi tamaladva bomo imeli ornk fešto. Saro sem že tako komaj spat spravila, ker je na vsak način želela čakat očija user posted image  Še dobro, da je bila tolk utrujena, da je prejle kar na kavču zaspala, ko je knjige gledala.
Bo pa seveda dragi mož sedaj prevzev vajeti varstva in vzgoje pa en kanček gospodinjstva user posted image  v svoje roke, ker jaz RABIM mal miru in počitka user posted image  Sem prejle štela, da sem bila ta mesec (do jutrišnjega dne) 16 dni in noči sama z malima škratoma user posted image user posted image user posted image user posted image  
Imam pa še natanko dva meseca ( no 3 dni manj) porodniške potem pa veselo na delo sara in Urban pa v vrtec. Prejšnji teden smo imlei sestanek. V Urbanovi skupini bo 9 otrok, v Sarini pa 19.

Kar se hrane tiče Urban tud je vse po spisku. Tudi navadno mleko že pije in nima nobenih težav. Ga spije pol litra na dan, 2'5 deci zjutraj  in 2'5 zvečer. Edino ta vročina mu nič kaj ne odgovarja, on bi samo jogurte pa skutke malcal.
Dejte mi še povedat kaj jim dajete za zajtrk? Jaz sem čist brez idej. Imam občutek, da vsak dan isto je in da je že malo prenajeden takšnih in drugačnih mlečnih kašic.
Tako zdaj grem pa počasi v horizontalo, da bom prej moža dočakala.
fajn spite

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
26.6.2007 22:56:00   
Tejcha
Da se še sama na hitro javim...

Čekiram vas redno in to je tudi ves prosti čas, ki ga trenutno premorem, pa še tega je zelooo malo. Priznam, da sem malo pozabila o čem ste pisale, se bom potrudila ostati v kontekstu, user posted image
To, da sem se  spravila tole naklofati, bo prestavilo sesanje na malo kasneje in tudi likalnik me že čaka vroč, tako da:

1. Kalipso, DOBRODOŠLA!

2. Z nami je vse OK, včlanjujemo se v klub tečnobic, pa v klub "zlezem in pridem vsepovsod", pa v klub "jem vse", pa v klub "6 zobkov", pa v "ob opori vstanem in se afnam", pa še v kakšnega verjetno...

3. Js sem se prejšnji teden do konca "sklimatizirala" in kašljam kot zmešana, ampak to je zgodba, ki se ponavlja vsako leto, tako da ni prevelike panike, glavno je , da je Tilen zdrav!

4. Prejšnji teden sem naredila izpit, ki mi je manjkal za vpis absolventa, tako da je ta skrb za mano... Jupiiii! In sedaj se lotevam že novih izzivov.

5. Danes pa je Tilen prvi dan šel "služit" k babici, saj sem danes pričela s počitniškim delom (do sredine avgusta) in moram priznati, da mi je fuuul težko... Sem se komaj zadrževala, da nisem vsako uro klicarila, kaj počne, če že spi, kaj je jedel, če je kaj pil...Malemu seveda ni bilo nič hudega, se me je pa res razveselil, ko sem prišla ponj... ni prvič, da je v varstvu, samo teh 8 ur se pa zna vlečt kljub temu, da je delo kar razmigano.

6. Uživamo v vodi, tako kot vidim, da večina škratkov - bazenček imamo na balkonu.

7. Morje: zagotovo septembra, ker mi bo drugače utrgalo., sam še nimamo nič rezervirano in sem vam tistim, ki že uživate fuuuul fovš, user posted image

Tilen za zajtrk je ponavadi čokolino ali pa kruh z marelično marmelado/skuto/pa zadnjič sem mu dala tudi malo junior kokošje paštete in je bil navdušen...

Zdej pa res šibam, da bom imela še kaj od noči.

Pridno pište, k je taaaak luštno pridet na forum in videt, da malo "migate".

Čimbolj zdrave in pridne otročke in mirno noč!

Tea

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
27.6.2007 10:53:59   
adrijana.sara
Jaz pa nekoga pogrešam - Lina, kje si s svojimi dogodivščinami preko luže? Vidim pa, da blog pa še vedno deluje in ga lepo dopolnjujete? A se selite?

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
28.6.2007 17:01:50   
Tejcha
Na drugi strani pa ne bomo...

Babe, kje pa ste?

Sončen pozdravček od naju,

Tea in Tilen

Neposredna povezava do sporočila: 4134
28.6.2007 22:01:44   
Tanyka

user posted image  

26.08.  BOROVNIČKA    - Nik 
  01.09.  YENNIKA           - KlemeN 
  02.09.  ZALA ADL          -  Zala 
                 NATAŠI              - Timotej 
  03.09.  TANYKA             - Rene
                 BUCHKA             - Filip

04.09. X_SREČKA_x     - Vesna
                 INCABINCA       - Lovro 
  06.09.  JULAM               - Amadej 
  07.09.  ZVEZDA06         - Ema 
  08.09.  NEN                   - Neža 
  09.09.  BUDA                 - Tilen 
  09.09.  ADRIJANA.SARA- Sara
 10.09.    PRINCES            - Lia
               KA_TY                 - Tilen
 11.09 .    žIŽA                    - Urban
 12.09.  MATEJCICA          - Tomaž
14.09.    ANIKA_24          Lana 
 15.09  . ALENKA11         - Aleksej 
             *ANČ*                - Tristan 
               KALIPSO            - Zara
 16.09.    MAJA 81            - Lara Marie
 22.09.    SOncICA            - Benjamin 
              TEVŽA                 - Matevž
 23.09.    SANJAS               -Maks Oliver
 25.09.   ROSE22             - Neja
 26.09.   AJNE                  - Ajda
 27.09.   DALIN                 - Žan 
             DEJANAX           - Vita
 30.09.   TEJCHA             - Tilen
 03.10. *LINA*             - Tristan

19      user posted image in

12    user posted image             

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

Neposredna povezava do sporočila: 4135
29.6.2007 15:09:29   
rose22
Evo da se spet malo oglasima.Midve sma super,prišle malo prej iz posvetovalnice,kjer sva srečali Tilna in Tejcho.Pa jaz tak ne bi vedla da sta to onadva,če me ne bi Tejcha ogovorila.Sem gledala,k tele v nove vrateuser posted image
No pa zdej se bomo pa ziher za kak kofe zmenli,pa mal počvekali.
Drgač pa naše nove mere so 9500g in 72cm.Pa tak drobižek je bla na začetku.Zdaj si pa mislim da dela zalogeuser posted image
Bo tak buhtl k mamiuser posted image
Grem zdaj neki za jest nardit,tamala je tak že v postelji,spi k polhek

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
29.6.2007 15:13:10   
rose22
Evo pa še ena slikca iz morja,k sva plavale

user posted image

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
29.6.2007 16:05:32   
Tejcha

Ojla!

Rose, nč ni blo tk čudno, :) Sej sm ti povedla, da sem vaju že enkrat vidla v kofetarci, :) Je pa Neja prava lepotička! Bo treba tele naše lumpe kar krotit... :)
Za kofe pa velja, se bova zmenli na ZS.

Tale slikca pa čist prevč po morju diši...

Še naše mere: 73cm  in 8300g....

Zdej pa je malega zmanjkalo, pa mu grem mal družbo delat.

Kje pa se skrivate vse? A že vse plavate?

Pozdravčki,

midva

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
29.6.2007 21:36:21   
kalipso
Pozdravljene!

Najprej moram povedat, da mate ful lepe otrokece ko sem tak malo gledla. Rose še večje lušte sem dobila, ko sem videla, kako plavata. user posted image Verjetn bomo tut mi šli septembra na morje, komaj čakam, lani nismo bili oz . nisva bila. user posted image

yennika študiram specialno pedagogiko oz. defektologijo, glih te dni mrzlično čakam, ali sem naredila izpituser posted image .
Punce zanima me ali svojim pikecom daste kdaj zajest te baby kekse. Jaz sm Zari že  parkrat dala ampak me je ful strah, da se ne bi zadavila s kakšnim večjim kosom. Ker zobov še tudi nima in si bolj dlesni riba. Drugače ji pa vse skoraj dam zajest tut mleko občasno v kakem čokolinotu. Dobro, škodljivim stvarem se izogibam. Mi pa je prav muka kuhat ker nimam več idej.  Včasih kar nekaj improviziram. Zadnjič sm ji krompir spekla z ribo pa mal paradižnika zravn pa še rožmarin in limono sem dala zravn. Dišalo je ful ampak je nekak suho prišlouser posted image , mala ni bla preveč navdušena. Ima pa rada, če ji kdaj mal limone stisnem v vodo al pa ribez in borovnice, čeprav so mal kisle.
No lepo se imejte, uživajte med vikendom,  pa pa

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
   [Brisano sporočilo]
30.6.2007 16:29:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kalipso)
  Neposredna povezava do sporočila: 4140
30.6.2007 22:11:42   
yennika
Čer!

Oooo, dopustniki se vračajo...ma saj jaz tud že odštevam dneve ko gremo, še 14 dni.user posted image
Sončica povej mi kje ste bili, v apartmaju al hotelu.Mi gremo v hotel in polpenzion, kosilat bomo hodli ven-ker je mali navajen,da doma jemo ob 15ih.Bom pa nesla tudi koharček s sabo, da bom na hitro kako juhico skuhala.user posted image Kaj si mislila z hipp kosilo?user posted image Je kaj takega kar je res nujno vzeti zraven, pa se mogoče ne spomnimo?

Midva pa imava 6 obrokov na dan: dojenje, kos kruheka ali štručke namazanega s čim( Tejcha, sem takoj danes poskusila z pašteto junior in bilo mu je njami) + 240 ml čokolina ali drugega -lina+ joškolino obvezno, drugače je tak šraj!!!!, malica( kako skuta, jogurt, sadna kašica), kosilo( je vse z nama),malica(sadje-najraje ima nektarine in marelice, aja pa hruške-kako potem kakamouser posted image , kašica, kosek kruha-najraje ima obloženega z šunko in sirom, potem pa narežem na male kocke in mu polagam na mizico, da si jih tako sam v usteka nosi, jaz pa potem ploskam zraven)user posted image  in večerja spet 240 ml linota+ sladica joškolina, spet obvezno.

Zobki, zgoraj so 4 na vidiku, spodaj pa tudi krnekaj.

Danes smo se potepali v Mb, spet zapravili, ma noro, pa kaj saj smo dobili dohodnino nazaj.user posted image Sem si kupila kopalke, jupi!

Jutri pa imamo piknik, mali praznuje obmesečnico, pa še prvič sta dve številki, ma že 10-tica je.user posted image Nekam blizu službe smo že!Opa!

Uživajte, jaz grem pa še eno pecivo delat, da bo jutri še bolj veselo.

Lp,J

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
30.6.2007 22:12:52   
yennika
Aja pa še nekaj, x-srečka-x kje pa si???????????Šole je pa ja že konec, al kako?Daj se malo javi no.user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
30.6.2007 23:01:42   
alenka11
Ojla

Samo na hitro, ker sem skoraj cel dan pakirala in sem že utrujena. Mi jutri odrinem na morje - JUHUUUUUU user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da bo res juhuhu in ne mučenje iz dneva v dan oz. iz noči v noč. Glede na to da ima že 8 zobkov pošteno zunaj verjetno ne bo nočnega tečkanja. Vsaj tako je bilo zdaj doma.

V glavnem lepo se imejte, ko pridemo domov se pa kaj oglasim.

Lp

No še to: Dalin srečno pot in lepo se imejte tudi vi. Mislim, da tudi vi kmalu potujete.

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
30.6.2007 23:24:33   
adrijana.sara
Mi imamo pa nekaj novega...potrebujete? Pa ni nič kaj preveč prijetnega, bomo še videli kaj se bo razvilo.
Se spomnite, ko sem pisala, da je neka mamica v posvetovalnico pripeljaljala v čakalnico fantka s kozami - in včeraj po 16 dneh so na svet pokukale prve kozike.user posted image  Danes je imela 4 in sem jo popoldan peljala k dežurnemu. Dobila je samo sirup za blažitev srbečice, če se bo pojavila. Mi je pa povedala, da naj sirupa ne dajem, če se mi ne bo zdelo srbenje prehudo - vpliva nekaj na jetrauser posted image  
Pa ena prijetna stvar pri vsem tem je, da jaz nikoli nisem imela vodenih koz. Vsaj v uradno neuser posted image  Za odrasle zna biti pa to zelo neprijetno. Obstaja pa cepljenje, grem zdajle po netu iskat - preko zavoda za zdravstveno varstvo. Do izbruha je še čas, da se cepim, je pa seveda samoplačniško.

Če je kakšen kandidat za kozike, se kar oglasite. Nam bo 10 dni  v izolaciji precej dolgčas.  Saj mi je rekla, da tako mali otroci lažje prebolevajo. Upam, da bo to tudi pri nas držalo. Zaenkrat nobenih težav, mogoče malo več sitnobice. To pa tako ni rečeno, da od tega. Tudi zobek je na poti.

Sem zatežila...

Lp

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
30.6.2007 23:27:44   
adrijana.sara
Pa še nekaj -  pa ravno zdaj, ko smo imeli dogovorjeno, da gremo čez viken na morje user posted image  Pa je šlo morje po gobe!

Se priporočamo za kakšno slikico, da nam ne bo preveč dolgčas. Uživajte in ostanite zdravi. Bom pa sigurno več visela tu, kot sem zdaj...10 dni user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4145
30.6.2007 23:33:48   
adrijana.sara
user posted image VSE NAJBOLJŠE TILEN!

Neposredna povezava do sporočila: 4146
30.6.2007 23:41:35   
adrijana.sara
Treniram monolog...

Cepljenje proti vodenim kozam

73,00 €

17.493,72 sit

A SO NORI? Kdo user posted image  te cene določa? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4147
1.7.2007 0:19:58   
dalin
Ojla

Še jaz na hitro.Alenka ti si pakirala cel dan,super da ti je ratalo v enem dnevu vse narediti.Jaz sem pakirala 5 dni in skup stvari spravljalauser posted image .Joj,luda kuča.V glavnem,mi jutri zjutraj odrinemo proti Pagu.Upam,da se bom vsaj malo spočilauser posted image ,pa da bomo zdraviuser posted image .

V četrtek sva imela posvetovalnico in nove mere so:9020 kg,75 cm. Pri kg je res bolj pri ta drobnih,je pa dolgin.Čeprav je takrat,ko smo se dobile z Alenko in Dajanax zgledal kot en drobižek,ampak ima 75 cm.

Kalipso dobrodošlauser posted image .
Vsem slavljenčkom vse naj,naj.
Ko pridemo z morja,pa kaj več,...............
Čeprav jih kar veliko tukaj gor manjka;Tevža,Tanyka,Srečka,Matejčica,Žiža,.....

Lepo se imejte in bodite zdravi!

Žan 27.09.2006

Neposredna povezava do sporočila: 4148
1.7.2007 7:07:57   
incabinca
Jutro!

Jaz pa že navsezgodaj zjutraj tu gor strašim. Drugale pa sem še ena tisti, ki se zdele odpravlja na morje. Zdaj sam še ene petnajst minut pokčakam, potem pa Lovra dvignem.
V bistvu me ful skrbi kako bo, glede na to, da nas bo ful veliko (peljemo zborček na morje). Meni letos ne bo veliko treba za zborček skrbet, imamo dovolj druge pomoči, ampak vseeno me kar malo skrbi, kako s ebo Lovro obnašal, ali bo spal... no, če kaj ne bo v redu še edno lahko spokamo kufre in greva dam :)

Pozdravček

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
1.7.2007 15:42:08   
rose22
Evo za tiste,ki ne morte na morje,vam ga mal približamuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?