|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  365 366 [367] 368 369   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
3.7.2007 20:59:05   
rumba
Mene pa sedaj že res zanima, kdo me tako veselo dol tišči. A bo pupa ali fant... Sem pa vesela, da smo čakali do konca!user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9151
3.7.2007 21:00:54   
simi27
simi, Aneju je bila 56 (še posebej od H&M) ful prevelika, smo dobili kompletek št.50. A kljub temu imam jaz sedaj prištimano samo št. 56 dalje. Bomo malo zavihali rokavčke, pa bo. Nikoli ne več, če boš 50.tko res spravila gor.

Hvala.
Ja, saj tako hitro prerastejo stvari.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9152
3.7.2007 21:01:45   
rumba
Simi, veš kako so luštni bolj majčkeni dojenčkiuser posted image . Boš videla, kako te bodo študentke in dijakinje oblegale... oz. bodo oblegale tvoje dete.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9153
3.7.2007 21:03:29   
simi27
Mene pa sedaj že res zanima, kdo me tako veselo dol tišči. A bo pupa ali fant... Sem pa vesela, da smo čakali do konca!

Rumba, jaz ne bi zdržala tako dolgo. user posted image user posted image user posted image
Sem pa vedno razlagala, da ne bom vprašala. potem pa je moj hotel vedeti, pa je začelo tudi mene zanimati. Tako, da sem v bistvu jaz že na NS vprašala, kaj bo. user posted image

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 9154
3.7.2007 21:04:17   
rumba
Kapica, kako dolgo je pa pri vas praksa, da z dojenčkom ostaneš v P?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9155
3.7.2007 21:04:25   
kapica
Rumba, verjamem da te radovednost muci. Jaz ne vem ce bi lahko zdrzala, tako da bravo za tebe. Dobro, ce se ne vidi, nic ne mores, ampak ce G vidi, ne vem, jaz se ne bi mogla nazaj drzat no. Moj moz pa se  manj, je tako silil, da je G povedla, on bi najraje z ekr vedel, ko je bil test pozitivenuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9156
3.7.2007 21:04:45   
simi27
Simi, veš kako so luštni bolj majčkeni dojenčki . Boš videla, kako te bodo študentke in dijakinje oblegale... oz. bodo oblegale tvoje dete.

user posted image

Ampak študentov in dijakinj verjetno sedaj med počitnicami ni, ali pač?

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 9157
3.7.2007 21:05:58   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: simi27

Mene pa sedaj že res zanima, kdo me tako veselo dol tišči. A bo pupa ali fant... Sem pa vesela, da smo čakali do konca!

Rumba, jaz ne bi zdržala tako dolgo. user posted image user posted image user posted image
Sem pa vedno razlagala, da ne bom vprašala. potem pa je moj hotel vedeti, pa je začelo tudi mene zanimati. Tako, da sem v bistvu jaz že na NS vprašala, kaj bo. user posted image

Saj jaz pri prvih dveh tudi nisem zdržalauser posted image . Sedaj pa sem imela krizo okoli 30t. Sem bila že skoraj na tem, da vprašam, pa sem se zadržala. Jupi! user posted image

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 9158
3.7.2007 21:06:41   
anja7
Midva z mojim sva bla tud ful ferbćna za spol. Itak nama je blo vseen, sam sva želela vedt. In nama je na morfologiji povedala, da je fant in pol še na naslednjem UZ, v petek me je pa v P. na UZ vprašala, če vem kaj bo in sem rekla baje da fant. Pa mi ona reče "tko k pa tale svoja jajčka razkazuje, pa sploh ni dvoma o spolu"!Za ime sva se pa odločla, da bo Tilen.

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 9159
3.7.2007 21:07:36   
kapica
Rumba, glede tega sploh nimajo tu nobene prakse. Kakor zelis, so nam rekli. Lahko gres cez eno uro po porodu, lahkjo ostanes en teden noter. Najdlje 8 dni, potem pa zacne zavarovalnica sprasevat kako in kaj. Pac ko se pocutis dovolj sigurno in varno. Pa da ej seveda z obema vse v redu.
Po CR, pa nisem cisto sigurna, mislim da je en teden, al 10 dni, nekaj takega. Hecno, a ne? No, jaz sem rekla da bom ostala nekje 3-5 dni, da vsaj malo k sebi pridem in tako.
Je pa seveda odvisno od tega, kaksna cimra bo zraven, pa kolko bo imela obiskov in tega, ker tu so obiski po cel dan!!! Pa za vse, ne sam za moza, tako da...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9160
3.7.2007 21:08:32   
rumba

Ja, saj res, počitnice so. Pojma nimam kako je poleti, moja dva sta zimska. Jaz sem pa kar na študente računala, če bi morala sama iti v P.user posted image  Ojej....

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 9161
3.7.2007 21:09:52   
kapica
Rumba, res bravo, da si zdrzala in da bo presenecenjeuser posted image user posted image .
Anja, pri nama je bilo podobno. Je rekla G, tako kot pa tale nogice narazen drziuser posted image , in to vedno na UZ. Tako da tud ni dvoma, da bo fantek. Je vsakic potrdila. Lepo ime sta izbralauser posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9162
3.7.2007 21:10:54   
simi27
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Ja, saj res, počitnice so. Pojma nimam kako je poleti, moja dva sta zimska. Jaz sem pa kar na študente računala, če bi morala sama iti v P.user posted image  Ojej....

no, mogoče pa imajo kakšno obvezno prakso. Samo verjetno jih je manj kot čez leto.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9163
3.7.2007 21:11:08   
kapica

Ja, saj res, počitnice so. Pojma nimam kako je poleti, moja dva sta zimska. Jaz sem pa kar na študente računala, če bi morala sama iti v P. Ojej

Poleti so sestre same sebi prepuscene, ni dijakov in studentov. Razen ce mora kdo kaj nadoknadit, nadomescat, drugace je pa bolj kot ne prazno.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9164
3.7.2007 21:11:30   
rumba
Kapica, obiski celi dan za VSE? user posted image  Ojej, res držim pesti, da boš imela v redu cimro. Zanimivo, da si lahko toliko časa not, ja.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9165
3.7.2007 21:12:19   
anja7
Kapica, zgleda, da so tile naši fantički prou ponosni na svoje premoženje!user posted image  Pa sej je prou tko!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9166
3.7.2007 21:12:19   
kapica
Rumba, a mislis da studentje skoz zraven tebe sedijo? Al zakaj si na njih racunala.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9167
3.7.2007 21:13:23   
rumba
anja7, lepo ime!user posted image  Bom dodala na seznam. Kje boš pa rodila?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9168
3.7.2007 21:15:23   
kapica
Rumba, ja , saj pravim, obup. Ni omejitve v urah, nic. To pomeni, ce je kaksna turkinja zraven mene, sem adijo, grem takoj domov. Ker oni pa so tam cel dan in to cela familija skupaj. Za znoret. Pa da tebe tam bulijo, mater ejuser posted image . Poznam to iz svojega oddelka, turki imajo vedno ful obiskov. Pa ne bi rekel za kaksno urco, oni skoz tam visijo. In vsi v sobi noter. Saj ves kako je,  sta vec kot dva v sobi, pa je ze vroce, pa zatohlo in tako ozracje. Tako da upam n anajboljse. Ce ne pac grem domov, kaj te naj.
Bi pa rada vsaj malo okrevala tam, ker en vem kako bo doma.
Anja, ja, so ze zdaj na osvajalni fronti, nasi malckiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9169
3.7.2007 21:15:35   
simi27
IZVIRNO SPOROČILO: anja7

Kapica, zgleda, da so tile naši fantički prou ponosni na svoje premoženje!user posted image  Pa sej je prou tko!

Ja, očitno res fantki ponosno kažejo svoje premoženje. Naš je vedno na veliko držal noge narazen in nam kazal lulčka user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 9170
3.7.2007 21:16:32   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Rumba, a mislis da studentje skoz zraven tebe sedijo? Al zakaj si na njih racunala.

Če moj ne bi mogel z menoj, bi bila tam v porodni bolj kot ne sama. Babica te naštima, pol pa reče, da se vrne čez eno uro.user posted image  V tem času lahko jaz že 2x rodim. Če so s teboj študentje, pa so vesčas s tabo v porodni, imaš družbo, pa še po babico lahko skočijo, če je nujno. Na mojem prejšnjem porodu je moral moj ven s porodne iti iskati babico in jo dobesedno privleči v sobo, da bom jaz rodila. user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9171
3.7.2007 21:17:38   
anja7
Rumba rodila bom v LJ.

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 9172
3.7.2007 21:18:00   
simi27
Kapica, to pa je res obup. Se pa spomnim ene oddaje Mein baby, kjer so tudi bili neki turki in je kar cela familija visela tam. To pa mi res ni jasno.

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 9173
3.7.2007 21:18:18   
rumba
Kapica, a take sobe, da bi bila sama not, pa ne moreš dobiti?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9174
3.7.2007 21:20:24   
rumba
Zanimivo, kako se fantki radi pokažejo!!! Ni kaj, to ima ta spol že v krvi.user posted image user posted image user posted image
Na zadnjem UZ mi je G rekla, da se tako lepo vidi, kaj je, a mi sveda ni povedala, ker sva se že prej zmenili. Fantek? Uuuuu, kak fajn je ugibati.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  365 366 [367] 368 369   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  365 366 [367] 368 369   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?