|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  367 368 [369] 370 371   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
3.7.2007 21:37:12   
kapica
Uh, Ajvy, ce pa tako vse likas, pa ni cudno, da imas vsak dan kaj za delat. Poskusi si cimbolj olajsat gospodinjstvouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9201
3.7.2007 21:38:31   
Ajvy
Simi, jst likam popolnoma vse, zat pa je toliko tega... sem to pobrala od mami.. mi je bil všeč njen način ... ampak se nisem zavedala da je toliko dela... a ni panike... bo že kar v redu, vsak dan po malo, pa je...
Ne, ne dela nikjer tak ... ma pa delovno uniformo, sej on pravi, da je ne rabim likat, jst pa kar vztrajam na tem, da ni čist nič lep, če ma nespeglano majco...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9202
3.7.2007 21:38:32   
kapica
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Meni so se pa po zg. delu telesa naredili taksni izrastki. Ne vem kako naj recem, taksne male pikice, kot lepoticne pike, ki hocejo odpast. Ampak ne smem potegnit, ker boli. Pa zdi se mi da imam nekaj lepoticnih pik vec, kot prej.

Jst sem tudi pridobila par lepotnih pik več. ampak pohvalil me ni pa noben, da bi bila kaj lepejša

Ne, men tud ni nihce kaj posebej pohvalil .

Zato sem se pa sama sebi, pred ogledalom....

Taksnih pohval sem tud jaz dobila ogromnouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9203
3.7.2007 21:39:44   
Ajvy

Uh, Ajvy, ce pa tako vse likas, pa ni cudno, da imas vsak dan kaj za delat. Poskusi si cimbolj olajsat gospodinjstvouser posted image .

Sej sm si ga, ne kuham kej velik user posted image , ampak me ć,še zaradi tega slaba vest daje, tak da se zdej počasi učim...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9204
3.7.2007 21:39:45   
kapica
Punce, me se pa nevarno blizamo 400-tkiuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9205
3.7.2007 21:40:29   
Ajvy

Punce, me se pa nevarno blizamo 400-tkiuser posted image user posted image user posted image .

Tako je tudi prav, bomo lahko še bolj ponosne nase.. user posted image
sam tam sem gledala pod starši čvekamo, majo eni 800 strani, marija ,,to pa je dosežek

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 3.7.2007 21:41:05 >

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9206
3.7.2007 21:40:36   
rumba
Ajvy, saj po porodu te bo ta likalna strast verjetno malo popustila.user posted image Standardi kar nekam padejo...user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 3.7.2007 21:41:01 >

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9207
3.7.2007 21:40:37   
simi27
Logično, da se ne brijem. Mi na kraj pameti ne pade. user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9208
3.7.2007 21:41:07   
kapica

Uh, Ajvy, ce pa tako vse likas, pa ni cudno, da imas vsak dan kaj za delat. Poskusi si cimbolj olajsat gospodinjstvo .

Sej sm si ga, ne kuham kej velik , ampak me ć,še zaradi tega slaba vest daje, tak da se zdej počasi učim...

Joj, jaz tud malo kuham, zato ker sem najslabsa kuharca kar jih sploh je.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9209
3.7.2007 21:41:51   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Ajvy, saj po porodu te bo ta likalna strast verjetno malo popustila.user posted image Standardi kar nekam padejo...user posted image

Na to tudi s ponosom računam user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9210
3.7.2007 21:42:18   
kapica

Punce, me se pa nevarno blizamo 400-tki .

Tako je tudi prav, bomo lahko še bolj ponosne nase..
sam tam sem gledala pod starši čvekamo, majo eni 800 strani, marija ,,to pa je dosežek

Sem jaz tud videla, potem ves, da bomo me se boljseuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9211
3.7.2007 21:42:55   
Ajvy
Kapica, to ne moreš biti, ker od nekdaj jst zasedam to nehvalevredno mesto , ti pa dovolim da si najslabša v čem drugem user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9212
3.7.2007 21:43:42   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Tako je tudi prav, bomo lahko še bolj ponosne nase.. user posted image

Ja, a ne. Pa bi človek mislil, da ko pride dete, ni več časa za čvek! Ja za ta prave čveke ni časa kake dva, tri tedne, da se stvari malo poležejo, pol pa spet veselo na delo.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9213
3.7.2007 21:44:26   
simi27
Ajvy, tudi moja mama je vse likala. Ampak mi ta način ni bil všeč, vzame preveč časa. moram pa pohvaliti mojega, ki mi je pomagal likati oblekce za Svita, ker sem nbila jaz že preutrujena. Za plenice se je kar sam javil. user posted image  Ne vem, kaj bi jaz brez njega. user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9214
3.7.2007 21:44:29   
pupi
Rumba:Če so s teboj študentje, pa so vesčas s tabo v porodni, imaš družbo, pa še po babico lahko skočijo, če je nujno. Na mojem prejšnjem porodu je moral moj ven s porodne iti iskati babico in jo dobesedno privleči v sobo, da bom jaz rodila.

Kaka pa smo mi študentje fajn user posted image user posted image !!

Kapica na katerem oddelku pa ti delaš?
Saj ne vem katera je napisala da so non stop obiski dovoljeni!!user posted image user posted image   Kje je to? Meni se zmeša, pa tiho tudi dvomim, da bi bla Turki gor al dol saj so pa oni v naši državi ne mi v njihovi, pa nočem zvenet rasist al kaj podobnega!!!! Saj pa za novorojenčeke ni dobro da so vedno obiski!!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9215
3.7.2007 21:45:06   
kapica
Kapica, to ne moreš biti, ker od nekdaj jst zasedam to nehvalevredno mesto , ti pa dovolim da si najslabša v čem drugem

Hm, ne,morem resct da sem v vsem drugem superuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9216
3.7.2007 21:45:21   
tani33
Očitno vse kasiramo lepotne pike, tudi mojih nekaj je podobnih čudnim majhnim izraskom. Sem že razmišljala , da bi jo odtralauser posted image in videla kaj se bo zgodilo.

Jutri je moj PDP.Ob 9-tih imam zadnji pregled pri moji G in če čez noč ne bo kaj novega mislim , da me bo poslala v P saj imam že zjutraj otečene noge tako , da s prsti na nogah sploh ne morem pomigati, tako mi je namignila že prejšnji teden.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9217
3.7.2007 21:47:08   
simi27
Tani33 - potem pa se čim bolj naspi. Očitno pa bo jutri tvoj dan D.

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 9218
3.7.2007 21:47:27   
kapica
Kapica na katerem oddelku pa ti delaš?
Saj ne vem katera je napisala da so non stop obiski dovoljeni!! Kje je to? Meni se zmeša, pa tiho tudi dvomim, da bi bla Turki gor al dol saj so pa oni v naši državi ne mi v njihovi, pa nočem zvenet rasist al kaj podobnega!!!! Saj pa za novorojenčeke ni dobro da so vedno obiski!!

Pupi, to je tu v Nemciji tako, jaz sem to napisala. Jaz delam na cist drugem oddelku, nima nic z porodnistvom, skrbim za starejse ljudi. In poznam od tam, kaksni so, tako da so tu tud verjetno isti.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 9219
3.7.2007 21:47:52   
rumba
Pupi, kaj ti si tudi kaj po porodnih skakala? Kaj pravzaprav študiraš? Ja, študentje ste res fajn.user posted image

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 9220
3.7.2007 21:48:10   
pupi
Ženske tak kot zgleda bomome vse "porodile" v začetku julija user posted image !! Kaj pa bo za na konec ostalo!!

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 9221
3.7.2007 21:48:24   
Ajvy
Simi, bravo za tvojega, upam da si ga fejst pohvalila...

Tani ,ti pa že kr PDP, pa se še nić ne dogaja*???

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 9222
3.7.2007 21:48:39   
kapica
Tani, tudi jaz ti drzim pesti, da bo slo vse v redu in nam javi, ko bos lahkouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9223
3.7.2007 21:49:21   
rumba
tani, bomo tudi zate držale pesti. Pa imaš kako našo tel. št., da nam firbcem sporočiš, kako ti gre?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9224
3.7.2007 21:49:50   
kapica
Ženske tak kot zgleda bomome vse "porodile" v začetku julija !! Kaj pa bo za na konec ostalo!!

Jaz bom ostala na koncu sama, ce boste tako hiteleuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 9225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  367 368 [369] 370 371   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  367 368 [369] 370 371   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?