|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  366 367 [368] 369 370   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
3.7.2007 21:23:45   
simi27
A še katero morda boli okoli popka? Mene boli, če se dotaknem.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9176
3.7.2007 21:25:11   
rumba
Jaz sem obakrat rodila v času viroz, tako da je samo zdravi očka lahko prišel na obisk. Si sploh ne predstavljam, da bi cimra imela tam celo žlahto, pa četudi za krajši čas. Sem bila pa žalostna, ker niti Anej ni smel priti pogledati svoje sestrice.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9177
3.7.2007 21:25:18   
kapica
Rumba, a ni zvoncka zraven, da zvonis, pa one vidijo in pridejo? Ja, res fantki radi noge naazen drzijo, zna bit da imas fantka. Ampak ni pravilo, saj drugace tiste, ki imajo puncke, tega prej ne bi vedele, ce bi nogice skupaj drzale. Tako da rumba, si na istem kot prejuser posted image .
Ne, taksnih sob nimajo, da si sam noter. Vsaj niso pokazali, ko smo bili na ogledu. Mogoce je mozno, ce dodatno placas, tega pa ne morem.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9178
3.7.2007 21:26:50   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: simi27

Mene je pred časom fuuuul. Še hlače sem lahko oblekla le najtanjše....
Sedaj me nič več ne boli, pač pa obupno srbi!!! Pa nimam suhe kože, ker jo prav pridno mažem.user posted image

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 9179
3.7.2007 21:27:12   
kapica
Simi, mene okrog popka ne boli.  Je pa res koza malo drugacne barve tam, kot po trebuscku. Ampak popek cudno zgleda, nekako obrnjen.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9180
3.7.2007 21:27:17   
Ajvy
MI tudi ne vemo, koga nam bo prinesla štorkljica!!!

Drugaće pa en lep večer vsem.... sem pripravila torbo za v P, k me že cel dan jajčniki bolijo, ampak to me kar non stop špika, preveč težm naokrog....
Sem bila kar pridna danes, in to me vedno v dobro voljo spravi...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9181
3.7.2007 21:28:35   
Ajvy
Simi mene nič ne boli okoli popka user posted image

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 9182
3.7.2007 21:28:57   
rumba
Zvonček??? Nimam pojma, pa sem bila 2x v porodni.user posted image  Pa za to ni kriva zlata ribica. Očitno je obakrat šlo ful prehitro, da bi si še take malenkosti ogledovala.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9183
3.7.2007 21:29:33   
Ajvy
Kapica, a vi ste si šli ogledat P??

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9184
3.7.2007 21:30:07   
kapica
Meni so se pa po zg. delu telesa naredili taksni izrastki. Ne vem kako naj recem, taksne male pikice, kot lepoticne pike, ki hocejo odpast. Ampak ne smem potegnit, ker boli. Pa zdi se mi da imam nekaj lepoticnih pik vec, kot prej.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9185
3.7.2007 21:30:36   
simi27
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

IZVIRNO SPOROČILO: simi27

Mene je pred časom fuuuul. Še hlače sem lahko oblekla le najtanjše....
Sedaj me nič več ne boli, pač pa obupno srbi!!! Pa nimam suhe kože, ker jo prav pridno mažem.user posted image

mene boli zadnja dva dneva. Ponoči, ko moram na WC, se komaj vstanem. Sem mislila, da mogoče čudno spim, ampak prej sem se nekaj tipala, in sem ugotovila, da me boli tudi sedaj.
Bom v četrtek vprašala mojo G, kaj bi to bilo. Se pa jaz tudi mažem. S karitejevim maslom. In je res super. Jaz bom ga vzela tudi v porodnišnico. Verjetno je kar fajn za suho kožo.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9186
3.7.2007 21:30:59   
rumba
Ooo, Ajvy, pozdravljena! Pa ti je le uspelo pravočasno priti na čvek!!!user posted image  

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9187
3.7.2007 21:32:01   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Meni so se pa po zg. delu telesa naredili taksni izrastki. Ne vem kako naj recem, taksne male pikice, kot lepoticne pike, ki hocejo odpast. Ampak ne smem potegnit, ker boli. Pa zdi se mi da imam nekaj lepoticnih pik vec, kot prej.

Jst sem tudi pridobila par lepotnih pik več. ampak pohvalil me ni pa noben, da bi bila kaj lepejša user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9188
3.7.2007 21:32:55   
kapica
Ajvy, pa si prisla pravi cas.
Ja, tu smo si ogledali P, si sam zberes v katero zelis it, ker jih je vec.
In, a mas danes tud kaj za likat?

Rumba, ob postelji al pa nekje v blizini bi mogel bit kaksen gumb al pa nekaj, da lahko stisnes al potegnes, pa v sestrski sobi pozvoni. Ampak verjento res nisi imela casa za touser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9189
3.7.2007 21:32:58   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Ooo, Ajvy, pozdravljena! Pa ti je le uspelo pravočasno priti na čvek!!!user posted image  

Končno, ja, sem mislila da vas bom spet zamudla, ampak nisem ... sem vesela

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9190
3.7.2007 21:33:11   
rumba
Simi, karitejevo maslo je res zakon. Pa še za Svita ga potlej lahko kamot uporabljaš.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9191
3.7.2007 21:33:13   
simi27

Tudi jaz imam vse polno lepotičnih pik. Po trebuhu in prsih. Po moje sem dobila kakšnih 30 novih, odkar sem noseča. In ene so res kot kakšni izrastki.

pa še ful dlakic imam po trebuhu. Me moj heca, da me bo pobril. Ampak jaz upam, da se bo po porodu normaliziralo.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9192
3.7.2007 21:33:56   
Ajvy
Kapica, samo še par brisač, pa njegove tri uniforme... tak da to kasneje oride na vrsto...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9193
3.7.2007 21:34:10   
kapica

Jst sem tudi pridobila par lepotnih pik več. ampak pohvalil me ni pa noben, da bi bila kaj lepejša

Ne, men tud ni nihce kaj posebej pohvaliluser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9194
3.7.2007 21:34:58   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Jst sem tudi pridobila par lepotnih pik več. ampak pohvalil me ni pa noben, da bi bila kaj lepejša user posted image

user posted image user posted image user posted image

Sem brala, da je to v nosečnosti normalno. Jaz jih imam že od rojstva ful, tako da niti ne vem, če sem in koliko sem jih na novo pridelala.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9195
3.7.2007 21:35:00   
Ajvy
Simi, meni moj pravi, da dokler ga ne prekosim v kosmatosti, da se mi ni treba nič sekirat user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9196
3.7.2007 21:35:41   
simi27
Ajvy, a ti brisače likaš?
A tvoj dela v vojski ali na policiji?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9197
3.7.2007 21:35:46   
kapica

Tudi jaz imam vse polno lepotičnih pik. Po trebuhu in prsih. Po moje sem dobila kakšnih 30 novih, odkar sem noseča. In ene so res kot kakšni izrastki.

pa še ful dlakic imam po trebuhu. Me moj heca, da me bo pobril. Ampak jaz upam, da se bo po porodu normaliziralo.

Ja, tocno to mislim. Dlakic pa niti slucajno ne obrit, potem ne bojo zginle, ampak jih bo se vec.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 9198
3.7.2007 21:36:02   
Ajvy

Jst sem tudi pridobila par lepotnih pik več. ampak pohvalil me ni pa noben, da bi bila kaj lepejša

Ne, men tud ni nihce kaj posebej pohvaliluser posted image .

Zato sem se pa sama sebi, pred ogledalom.... user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9199
3.7.2007 21:37:05   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Kapica, samo še par brisač, pa njegove tri uniforme... tak da to kasneje oride na vrsto...

A ti likaš tudi brisače? Pridna.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  366 367 [368] 369 370   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  366 367 [368] 369 370   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?