tinkamiška
|
Hojla pupe Spet smo imeli pester vikend V soboto je šol možek na Dunaj, midve sva pa ostali doma, ker sem mela popoldan en nastop( smo punce v reče boksale in brcale ) Potem sem pa še ostala na pikniki in prišla domov ob 5ih zjutraj! Joj kako je pasalo, samo naslednji dan sme komaj živela, tako sem bila zaspana. Pa včeraj zvečer me je skoraj kap, ko sem Izi zobke umivala z gazico, sem začutila, da ima obe štirici zgoraj že zunaj! A bolijo samo dokler vn ne pogledajo, ali do takrat, ko čisto zrastejo? Ker Iza vsako noč tako joka, da jo komaj umirim Danes je zdržala do 5.30 zjutraj potem pa tak jok, da nisem vedla kaj naj nardim. Sem jo cartala in lubčkala, dokler ni spet zaspala, bogica V četrtek pa na dopuuuust tako zelo se že veselim Bobika, vidim, da ste uživali Daj prilepi kakšno slikico Da ne bomo poležavali na našem dopustu mi je jasno verjetno bova tudi midva piršla precej utrujena nazaj Bobika, pri kozah so najprej izpuščaji, šele potem se naredi mehurček A misliš, da ste dobili koze? Po enis trani je kr fino, da jih Manca čimprej preboli... Rija, ko bomo pa me doma in iz dopustov, nam boš pa ti sline cedila Če nas bo kdaj zaneslo v vaše konce, moramo pa obvezno zait v tole gostilno o kateri pišeš! Srečica, nevem zakaj ti javlja napako Rahelca, fino, da greste na dopust, Sari bo sigurno pasalo, sončke in morje... vama pa tudi seveda Upam, da boste kupili avto Taši, še velja za jutri popoldan ne? Če seveda ne greš prej v Rim Ti prinesem rukolo, ti lahko prinesem tudi kej solate iz našega vrta? Alenkica, ja res je glede golih fotografij...tudi jst sem jih že prej prilepila, pa me je potem kr zgrozilo, ko so me punce spomnile na to kakšnim ljudem so vse dostopne... Tista tadruga fotografija, je pa kot kašen plakat Renan, tudi jst sem že dobila pod nos podobno, smao ni bilo povdarka na tem, da sem jst kriva...ah pa kaj bi zdej o tem...Iza gre rada tja in moževi starši so...zato se tudi jst trudim, da bi imeli kar se da normalen odnos... Če bo kaj novega o Korneliji...tudi jst se večkrat spomnim nanjo...Drži se Kornelija! Tako, Iza me vleče za roko, moram it... Pozdravček vsem! Tinka