Ženkica
|
Evo, bom pa kar zdj poročilo oddala , preden začnem kosilo kuhat. No, saj ni nič kaj "posebnega" za povedat, kot to, da smo se imeli res super, tudi vreme nam je bilo naklonjeno, ker ni bilo prevroče, razen prvi dan. Fredi je pa super zadeva - priporočam nakup ; tudi od DM-a pleničke so super, ampak smo jih zelo malo uporabljali, se mi zdi, da so bolj primerne za bazen, ker na morju je otrok lahko itak brez pleničke v vodi; na suhem pa raje ne, se lahko npr. polula v vozičku ali pokaka na brisački . V "moj album" sem dodala tudi nekaj fotk, tko da si lahko ogledate iz prve roke utrinke, imam tudi super filmček, ampak ga ne znam gor na net dat, če mi lahko katera svetuje kak program. S spanjem nismo imeli težav, prav tako še vedno nismo dobili nobenega zobka, ampak Kaja ga očitno še ne potrebuje ker poje prav vse kar ji dam v usta, tudi meska npr. rahlo razkosanega; pa grisin in piškot tudi nekako prežveči. Skutke oz. Fruchvergi: jaz sem pristaš navadne skute od Ljubljanskih mlekarn; notr potem lahko poljubno zmešam sadje in Kaja ima to zelo rada. Fruchwergi imajo baje preveč E-jev in ostalih negativnosti, tako da se jih bomo izogibali v širokem loku. Bomo pa doma samo danes, potem se jutri selimo k tašči, saj veste, kopalnica projekt se obeta, jst sm itak že živčna da dol padeš; me je strah, če bo vse štimalo. Aja, pa še to; me je včeraj nekdo pričakal doma; pridem v kopalnico pa se neka žival dere kot zmešana; potem je nehala in sem gledala malo naokoli in nisem nič vidla; sem pa mislila da je najbrž nek hrošč. No, potem pa čez nekaj časa grem dat perilo prat in v ogledalu za mano zagledam gromozansko KOBILICO ; sem letela iz kopalnice kot raketa ; mater, se mi gravžajo zveri zelene nagravžne, sploh ne znam povedat. Je potem oči porihtal potencialno nevarnost. To je zaenkrat to, vidim da je tu gori bolj kot ne suša; no katera je sigurno doma. Užvivajte, Ženkica P.s.: stari smo že 8 mesecev ; da dol padeš
|